Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
skripar wrote:hoćeš li ići na utakmicu?muckodjubre wrote:jel to sljedeći vikend najveći splitski klub gostuje kod najvećeg hrvatskoga kluba?
mogla bi biti dobra utakmica s puno golova
Guest- Guest
demo će gledat sa heinekenom 0,25isključivi krivac wrote:skripar wrote:hoćeš li ići na utakmicu?muckodjubre wrote:jel to sljedeći vikend najveći splitski klub gostuje kod najvećeg hrvatskoga kluba?
skripar-
2015-08-09
skripar wrote:demo će gledat sa heinekenom 0,25isključivi krivac wrote:skripar wrote:hoćeš li ići na utakmicu?muckodjubre wrote:jel to sljedeći vikend najveći splitski klub gostuje kod najvećeg hrvatskoga kluba?
Možda zavaljen u fotelji s 0.25, ako i to.
Di ćeš njega pitati oće li na utakmicu, pa kad je taj zadnji puta bio.
Guest- Guest
namjerno sam ga pitao,da vidim šta će odgovorit, znam da ne ide haha
skripar-
2015-08-09
skripar wrote:namjerno sam ga pitao,da vidim šta će odgovorit, znam da ne ide haha
Ali jednom je prolazija pokraj Maksimira, vidija svitla i onda je kasnije dozna da je bila utakmica
Guest- Guest
recimo kombiniram radije sljedeći vikend opet na skijanje,ako ne taj onda sigurno još jedan dok je zima...
Nešto manje bitno je prenaglašeno, potpuno neopravdano. No M. Škorić baš i ne odiše mudrošću i intelektom tko god ga je slušao na konferencijama.isključivi krivac wrote:'Suđenje je iritantno, zar se plaše suditi protiv Dinama?! Nije nam dao penal, a čovjek ne može stati na nogu!'
Kmečavci iz Osijeka
Sudac je ili netalentiran ili ima neke druge namjere, ali zato svatko može shvatiti u ovoj propaloj zemlji zašto u CL i EL nema hrvatskih sudaca niti ikad sude nekakvo polufinale i finale euro natjecanja.
Bilo je stvarno glupih i neshvatljivih odluka glavnog suca, no on s porazom nema veze. Nije suđen očit penal, no to ne mijenja teški očaj od igre Osijeka niti bi nešto značajno promijenio da ga je u drugom slučaju dosudio.
Dinamo je lagano prošetao Gradskim vrtom, a ta 2 gola koje je Osijek zabio produkt su Dinamove ležernosti na kraju utakmice nego stvarnog buđenja Osijeka. Na kraju se pokušalo smanjiti i možda nekim čudom uhvatiti 4:4, no to je toliko slabo i loše izgledalo da je 2:4 bio na kraju odličan rezultat.
Ne može se preko noći postati veliki i ozbiljan klub, ali ne može se ni protiv klubova iz donjeg dijela ljestvice nizati poraze i neriješene rezultate.
Guest- Guest
Ali zato se preko noći može postati prijatelj s Mamićem:Fénix wrote:Nešto manje bitno je prenaglašeno, potpuno neopravdano. No M. Škorić baš i ne odiše mudrošću i intelektom tko god ga je slušao na konferencijama.isključivi krivac wrote:'Suđenje je iritantno, zar se plaše suditi protiv Dinama?! Nije nam dao penal, a čovjek ne može stati na nogu!'
Kmečavci iz Osijeka
Sudac je ili netalentiran ili ima neke druge namjere, ali zato svatko može shvatiti u ovoj propaloj zemlji zašto u CL i EL nema hrvatskih sudaca niti ikad sude nekakvo polufinale i finale euro natjecanja.
Bilo je stvarno glupih i neshvatljivih odluka glavnog suca, no on s porazom nema veze. Nije suđen očit penal, no to ne mijenja teški očaj od igre Osijeka niti bi nešto značajno promijenio da ga je u drugom slučaju dosudio.
Dinamo je lagano prošetao Gradskim vrtom, a ta 2 gola koje je Osijek zabio produkt su Dinamove ležernosti na kraju utakmice nego stvarnog buđenja Osijeka. Na kraju se pokušalo smanjiti i možda nekim čudom uhvatiti 4:4, no to je toliko slabo i loše izgledalo da je 2:4 bio na kraju odličan rezultat.
Ne može se preko noći postati veliki i ozbiljan klub, ali ne može se ni protiv klubova iz donjeg dijela ljestvice nizati poraze i neriješene rezultate.
Guest- Guest
Što god... Briga Meštrovića za bilo što. On ima svoj pravac i tjera to. Navijači su zbog te slike svašta rekli njemu, a njega to i ne zanima. On je poslovan čovjek, u svojoj dimenziji. Nedavno je kupio Santarcangelo iz talijanske Serie C.isključivi krivac wrote:Ali zato se preko noći može postati prijatelj s Mamićem:
Guest- Guest
Znam da njega nije briga, ali mi je čudno kako druge nije briga, primjerice navijače. Ok, nešto su digli glas, ali sve se to brzo stiša. Ista stvar i u Rijeci. Sve zato jer je uložio u klub koji napokon normalno funkcionira nakon godina i godina životarenja,pa sve sve drugo zaboravlja i svašta tolerira. Nema više "sami protiv svih" ili "inati se Slavonijo". A to je najžalosnije u svoj priči.Fénix wrote:Što god... Briga Meštrovića za bilo što. On ima svoj pravac i tjera to. Navijači su zbog te slike svašta rekli njemu, a njega to i ne zanima. On je poslovan čovjek, u svojoj dimenziji. Nedavno je kupio Santarcangelo iz talijanske Serie C.isključivi krivac wrote:Ali zato se preko noći može postati prijatelj s Mamićem:
Nemam ništa protiv privatnog ulaganja u klubove, ali baš me zanima oće li se ikad pojaviti ozbiljan investitor koji će uložiti u klub a da se pritom ne uvuće u guzicu nekome poput Mamića i ovog HNS-a, nego da u startu bude za to da se neke stvari mijenjaju jer jednostavno nisu dobro. Eto taj Meštrović kao privatnik ili predstavnik privatnika ulaže i gradi nogometni kamp, privatni kamp, a podržava ekipu koja od Uefinog novca nije uspila napraviti kamp nego su još spičkali 15-ak milijuna kuna za ništa. Sve skupa žalosno.
Guest- Guest
Lovren? Šimunović?Tommy R wrote:Tak se pričalo za Lovrena, pa dečko u karijeri stalno ide naprijed. I Šimunovića. A Benković je bolji od obojice. Sprdačina je da jedan Nižić bude ispred Benkovića.fridrih_niche wrote:I Tominjo, nisan ja licemjeran, slobodno zanemari ovaj penal i utakmicu protiv Osijeka...
Al je činjenica da se Benkovicu sve tolerira, al bas sve...
Lik može i s pištoljem igrat obranu, neće dobit zuti...
Kad se proda vanka vidit ce se kakav je igrač: običan euro prosjek i ništa vise...
A u Dinamu pari Nesta...
Sprdačina...
;)
Sad znan da se drogiraš...
:D
Guest- Guest
Veliki suci i jos veća kriminalna uprava protiv Hajduka...Tommy R wrote:Klasika će biti. Za Dinamo još jedna utakmica u nizu, a za Hajduk pitanje života i smrti. Tako je to kad se mali napale na velike.
Najslađe su pobjede kad ideš protiv korumpiranog sistema...
Lipo je bit na strani svjetla, a ne kopitar zla u plavom mraku kriminala...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Veliki suci i jos veća kriminalna uprava protiv Hajduka...Tommy R wrote:Klasika će biti. Za Dinamo još jedna utakmica u nizu, a za Hajduk pitanje života i smrti. Tako je to kad se mali napale na velike.
Najslađe su pobjede kad ideš protiv korumpiranog sistema...
Lipo je bit na strani svjetla, a ne kopitar zla u plavom mraku kriminala...
Bla, bla, bla, truć, truć, srać, srać, srać...
Guest- Guest
Pa da. Što znaju menadžeri Lyona, Celtica, Liverpoola...? Trebaju doći tu na forum pitat "znalce". Btw, kad je zadnji put Handuk prodao nekog stopera u solidan klub za prosječne novce?fridrih_niche wrote:Lovren? Šimunović?Tommy R wrote:Tak se pričalo za Lovrena, pa dečko u karijeri stalno ide naprijed. I Šimunovića. A Benković je bolji od obojice. Sprdačina je da jedan Nižić bude ispred Benkovića.fridrih_niche wrote:I Tominjo, nisan ja licemjeran, slobodno zanemari ovaj penal i utakmicu protiv Osijeka...
Al je činjenica da se Benkovicu sve tolerira, al bas sve...
Lik može i s pištoljem igrat obranu, neće dobit zuti...
Kad se proda vanka vidit ce se kakav je igrač: običan euro prosjek i ništa vise...
A u Dinamu pari Nesta...
Sprdačina...
;)
Sad znan da se drogiraš...
:D
Guest- Guest
Ne znam kakvu politiku vode navijači. Čas nešto bojkotiraju, pa onda ne bojkotiraju. Čas je navijanje na razini, a čas je tišnjak. Tko bi njih shvatio.isključivi krivac wrote:Znam da njega nije briga, ali mi je čudno kako druge nije briga, primjerice navijače. Ok, nešto su digli glas, ali sve se to brzo stiša. Ista stvar i u Rijeci. Sve zato jer je uložio u klub koji napokon normalno funkcionira nakon godina i godina životarenja,pa sve sve drugo zaboravlja i svašta tolerira. Nema više "sami protiv svih" ili "inati se Slavonijo". A to je najžalosnije u svoj priči.
Nemam ništa protiv privatnog ulaganja u klubove, ali baš me zanima oće li se ikad pojaviti ozbiljan investitor koji će uložiti u klub a da se pritom ne uvuće u guzicu nekome poput Mamića i ovog HNS-a, nego da u startu bude za to da se neke stvari mijenjaju jer jednostavno nisu dobro. Eto taj Meštrović kao privatnik ili predstavnik privatnika ulaže i gradi nogometni kamp, privatni kamp, a podržava ekipu koja od Uefinog novca nije uspila napraviti kamp nego su još spičkali 15-ak milijuna kuna za ništa. Sve skupa žalosno.
Meštrović do 2020. želi imati gotov nogometni centar i akademiju uz obalu Drave, a i stadion čim prije početi rušiti i graditi novi pa bi valjda privremeno igrali utakmice u tom centru. Ako ne to, onda postepeno rušiti i graditi na postojećem uz igranje utakmica.
Imao je on i nekakve izjave o HNS-u, kako će tamo biti svoj ili što već. Što god to bilo, on sam ništa ne može promijeniti pored postojeće kaste.
Čudan smo mi narod i ne znam kakve interese određeni ljudi imaju od dobrih odnosa ili poslova sa Z. Mamićem. Na kraju se svodi ili prihvati, gledaj ili okreni glavu i bavi se nečim drugim. Ionako nemamo državu, ni funkcionalnu, ni pravnu, ni uspješnu, ni slobodnu. Domovina je tu, države nigdje nema. Pogledam samo što samo meni i mojoj obitelji ta ista država radi u zadnje vrijeme i koliko je to svrha sebi i svojem debilnom i glupom poretku u kojem nitko ništa ne zna što se i kako radi.
Guest- Guest
Ma biće on svoj možeš misliti koliko.Fénix wrote:Ne znam kakvu politiku vode navijači. Čas nešto bojkotiraju, pa onda ne bojkotiraju. Čas je navijanje na razini, a čas je tišnjak. Tko bi njih shvatio.isključivi krivac wrote:Znam da njega nije briga, ali mi je čudno kako druge nije briga, primjerice navijače. Ok, nešto su digli glas, ali sve se to brzo stiša. Ista stvar i u Rijeci. Sve zato jer je uložio u klub koji napokon normalno funkcionira nakon godina i godina životarenja,pa sve sve drugo zaboravlja i svašta tolerira. Nema više "sami protiv svih" ili "inati se Slavonijo". A to je najžalosnije u svoj priči.
Meštrović do 2020. želi imati gotov nogometni centar i akademiju uz obalu Drave, a i stadion čim prije početi rušiti i graditi novi pa bi valjda privremeno igrali utakmice u tom centru. Ako ne to, onda postepeno rušiti i graditi na postojećem uz igranje utakmica.
Imao je on i nekakve izjave o HNS-u, kako će tamo biti svoj ili što već. Što god to bilo, on sam ništa ne može promijeniti pored postojeće kaste.
Čudan smo mi narod i ne znam kakve interese određeni ljudi imaju od dobrih odnosa ili poslova sa Z. Mamićem. Na kraju se svodi ili prihvati, gledaj ili okreni glavu i bavi se nečim drugim. Ionako nemamo državu, ni funkcionalnu, ni pravnu, ni uspješnu, ni slobodnu. Domovina je tu, države nigdje nema. Pogledam samo što samo meni i mojoj obitelji ta ista država radi u zadnje vrijeme i koliko je to svrha sebi i svojem debilnom i glupom poretku u kojem nitko ništa ne zna što se i kako radi.
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/bomba-iz-maksimira-dinamo-potvrdio-najveci-posao-ove-godine-jedan-od-najvecih-talenata-u-regiji-novi-je-igrac-modrih/7030504/
sat2-
2015-09-28
Vidjet ćemo koliko je dobar. Htjelo ga je više klubova, očito je Dinamo bio najkonkretniji.
Guest- Guest
Pa dobro, ako je suditi po imenu bit' će strašan igrač, a i prezime mu počinje istim slovom.
Zeko-
2015-08-26
Hajduk ga je htio još prije godinu dana, i ovaj prijelazni rok prije nego su doveli mađara Đuru. Široki je tražija duplo više nego što se sad spominju iznos koji je Dinamo platija. Široki i Dinamo su imali nekakvu suradnju prije, a koje su točno cifre tko zna.
Kako bilo, meni u startu nije bilo jasno čemu toliko pažnje za tog igrača, neki navijači Hajduka su danima o njemu pričali. Od sljedeće sezone on je s 22 godine u guzici,pričaju o nekom najvećem talentu a on u im godinama više nije talent. Pruža je dobre igre, ali radi se o BiH ligi koja je puno lošija i od ovog slabog HNL-a
Kako bilo, meni u startu nije bilo jasno čemu toliko pažnje za tog igrača, neki navijači Hajduka su danima o njemu pričali. Od sljedeće sezone on je s 22 godine u guzici,pričaju o nekom najvećem talentu a on u im godinama više nije talent. Pruža je dobre igre, ali radi se o BiH ligi koja je puno lošija i od ovog slabog HNL-a
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50