Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
bili grobari kao ignoriraju moje upise.
zanimljivo, osim idiota ampera koji pokušava opravdati sramotnu bežaniju iz Maksimira po naredbi druga ljube i knjigovođe brbljića, nitko drugi niti na jednu jedinu postavku nije dao odgovor.
to sigurno nešto govori.
uvijek se pitam koliko takvih ide u tucet, a nedavno sam pročitao nešto što bi moglo pojasniti zašto nema preciznog odgovora iz čopora bilih grobara. citiram: "Postoje ljudi koji ostaju praznih šaka čak i kada se uhvate za glavu." citat završen.
zanimljivo, osim idiota ampera koji pokušava opravdati sramotnu bežaniju iz Maksimira po naredbi druga ljube i knjigovođe brbljića, nitko drugi niti na jednu jedinu postavku nije dao odgovor.
to sigurno nešto govori.
uvijek se pitam koliko takvih ide u tucet, a nedavno sam pročitao nešto što bi moglo pojasniti zašto nema preciznog odgovora iz čopora bilih grobara. citiram: "Postoje ljudi koji ostaju praznih šaka čak i kada se uhvate za glavu." citat završen.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Naravno da ne viruje...Verbal Kint wrote:Al kakvo lancunavanje svetine
Ja mislin da on mora da je neki bot ili vrhunski trol koji nas ovdi sve skupa samo dobro zajebaje.
Jer jednostavno nema šanse da neko stvarno viruje u ove pizdarije koje on ode lipi
Jer to bi značilo da je izuzetno bolestan...
Al ovo je njemu samo odrađivanje, lagana dnevnica...
Dosljedan je u pisanju besmislica Goebbelsovim stilom...
To mu se mora priznat...
:D
Guest- Guest
Zašto isključujete ovo boldano?fridrih_niche wrote:Naravno da ne viruje...Verbal Kint wrote:Al kakvo lancunavanje svetine
Ja mislin da on mora da je neki bot ili vrhunski trol koji nas ovdi sve skupa samo dobro zajebaje.
Jer jednostavno nema šanse da neko stvarno viruje u ove pizdarije koje on ode lipi
To mu se mora priznat...
Guest- Guest
Javi se ujutro momcimafridrih_niche wrote:Naravno da ne viruje...Verbal Kint wrote:Al kakvo lancunavanje svetine
To mu se mora priznat...
Imas sine ozbiljan problem
Necemo dozvoliti vrrijedjanje najvecih sinova
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sosa ponovno produžio ugovor s Dinamom, Vasilj više nije član Plavih
S druge strane raskinut je ugovor s Ivanom Antonom Vasiljem koji je proteklih pola godine bio član druge momčadi Dinama za koju nije upisao nijedan službeni nastup. 26-godišnji lijevi bek je prošlog ljeta u Maksimir stigao u sklopu dolaska svog mlađeg i talentiranog brata Jakova Antona.
http://www.nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/sosa-ponovno-produzio-ugovor-s-dinamom-vasilj-vise-nije-clan-plavih/
Šta će reći tata Vasilj?
Guest- Guest
Kako volim kad se tzv navijači Hajduka bave nebitnim stvarima u Dinamu. Dokaz frustriranosti i besciljnosti u životu.
Guest- Guest
Na forumu smo, zar sve odi nije besciljno?Tommy R wrote:Kako volim kad se tzv navijači Hajduka bave nebitnim stvarima u Dinamu. Dokaz frustriranosti i besciljnosti u životu.
I ti si tzv navijač Dinama...
;)
Guest- Guest
Sutra igra najveći splitski klub, a danas je igrao najveći klub na ovim prostorima. Btw, tužan će biti dan kad Soudani ode.
Guest- Guest
Hajduk iz Splita ja najveci hrvatski klub i to je činjenica...
Dinamova povlaštenost mu odnosi mogućnost da bude u konkurenciji za tu poziciju...
;)
Dinamova povlaštenost mu odnosi mogućnost da bude u konkurenciji za tu poziciju...
;)
Guest- Guest
Hajduk je za razliku od Dinama provincijski klubić. Uvijek bio i biti će. Npr ko Sevilla u odnosu na Real.
Guest- Guest
U glavama Mamicevaca sigurno...
Hajduk je velesila, nemjerljiv sa ijednim drugim klubom, a kamoli malenim klubićem koji je minja ima 100 puta...
;)
Hajduk je velesila, nemjerljiv sa ijednim drugim klubom, a kamoli malenim klubićem koji je minja ima 100 puta...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Hajduk iz Splita ja najveci hrvatski klub i to je činjenica...
;)
Guest- Guest
Ahahaha...kako si jadan. Kakvi mamićevci imaju veze? Provincijski klubić, a ne velesila, koji svakih 10 godina ugrabi kakav kup. Kad mu puste.fridrih_niche wrote:U glavama Mamicevaca sigurno...
;)
Guest- Guest
Da imaju ikakve argumente ne bi pisali takve gluposti o Hajduku kao provincijskom klubu. No dobro, tako se tješe.fridrih_niche wrote:U glavama Mamicevaca sigurno...
;)
Guest- Guest
'Suđenje je iritantno, zar se plaše suditi protiv Dinama?! Nije nam dao penal, a čovjek ne može stati na nogu!'
Kmečavci iz Osijeka
Guest- Guest
Naravno, Benkovic polomi momka, al za njega očigledno vride druga pravila...isključivi krivac wrote:'Suđenje je iritantno, zar se plaše suditi protiv Dinama?! Nije nam dao penal, a čovjek ne može stati na nogu!'
Kmečavci iz Osijeka
Zato se smijen kad kažu da je igracina...
Jer kad izadje iz Tattine lige i kad se suoči sa normalnim suđenjem, brzo ce se spustit u realnost...
Uostalom, takva je priča i sa Dinamom: u ligi koju kontrolira je car, u Europi je prosjak i kanta za napucavanje...
;)
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50