Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Teatar apsurda: Dinamo se sramotno ponio prema legendi Modrih - Ladiću!
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/dinamo-jos-nije-isplatio-dug-drazenu-ladicu-pokazali-su-svoj-karakter---489679.html
Koliko su se rugali Hajduku oko spora s Sliškovićem (btw. Slišković kojem je Hajduk isplatio sve plače, spor je bio oko otpremnine nakon prekida suradnje) a sad lagana čmrljica beskičmenjaka!
Svetina podnio tužbu protiv Dinama, a sada ju negira na štetu Ladića
Guest- Guest
Teatar apsurda je pickin dim za dogadjanja vezana uz Dinamo i Savjetnika...
:D
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/nogomet-mix/video-mario-cvitanovic-se-obratio-javnosti-nakon-strasnog-napada-moj-privatni-zivot-je-cist-kao-suza-tu-nema-niti-jedne-tamne-tocke/6571422/
Ne znam kome je on što skrivio, tek je došao. Ove kretene ionako nikad neće naći.
Ne znam kome je on što skrivio, tek je došao. Ove kretene ionako nikad neće naći.
Guest- Guest
Igrokaz, moj Tominjo, samo igrokaz Savjetnika jer je voda došla do grla...
;)
;)
Guest- Guest
Igrokaz je ono u Hercegovini. Ovo sumnjam. Podsjeća na slučaj s Bonačićem.
Guest- Guest
Moraš bit lud da radi savjetnika pustiš da te netko izlupa palicama i slomi ruku. I što bi on dobio s tim? Teorija ti nema smisla.
Guest- Guest
Kod Savjetnika i njegove družine dupelizaca me nista ne moze iznenadit koliko god ludo izgledalo...
;)
;)
Guest- Guest
Najjače je kad onaj dinamov policajac "povjerenik za sigurnost" kaže da to nema veze s privatnim stvarima trenera Dinama, nego je vezano za nogomet i za Dinamo. Tko kaže da nema veze s nečim privatnim?!? Cvitanović kaže da on nema privatnih problema, ali tko bi u njegovoj situaciji rekao da ima? Možda on nema, misli da nema ali netko ima s njim. Svakakvih luđaka ima,može biti vezano za Dinamo i nogomet, ali i ne mora.
Isto sam priča i za Bonačića kad je bilo, previše se svi prave pametni (neki su to pripisali Torcidi jer ima tako odgovara i paše) a što je prava istina tko zna!
Isto sam priča i za Bonačića kad je bilo, previše se svi prave pametni (neki su to pripisali Torcidi jer ima tako odgovara i paše) a što je prava istina tko zna!
Guest- Guest
Je, gluperdo, glavno da ti znaš za njegove privatne probleme. Daj si pucaj u glavu i učini svijetu uslugu.
Guest- Guest
Morpheus wrote:Je, gluperdo, glavno da ti znaš za njegove privatne probleme. Daj si pucaj u glavu i učini svijetu uslugu.
Da imaš išta u glavi, vidio bi da ja nisam zaključio da ga je netko napao zbog privatnih stvari/problema, ali nisam to ni isključio. Što je prava istina ne znam ni ja ni ti, ti se možeš samo praviti da znaš (to redovito radiš) a glup si ko kurac
Guest- Guest
Koja si ti pička materina da propitkuješ bilo čiji privatni život, pogotovo trenera Dinama. Nebi me čudilo da se veseliš napadu jer si dokazani bolesnik.
Guest- Guest
Morpheus wrote:Koja si ti pička materina da propitkuješ bilo čiji privatni život, pogotovo trenera Dinama. Nebi me čudilo da se veseliš napadu jer si dokazani bolesnik.
Što tebe čudi ili ne čudi, ne bi u to ulazio pošto si glup i bolestan. Jednom kad je tvoj drug iz niša napisao nešto u stilu da bi bio sretan da sruši avion s nekim igračima, pa sam mu ja napisao da je bolestan, onda si ga branio da se on samo šali a da bi ja bio sretan da se sruši avion s dinamovim igračima?!? Dakle, braniš nekog tko poziva na smrt nekih ljudi, a mene optužuješ da ja to stvarno želim? Tu si dovoljno dokaza koliko si glup i bolestan.
Što se tiće Cvitanovića, ne znam zašto bi ja imao nešto protiv njega, naravno da me ne raduje što je napadnut jer nisam bolestan ko ti i tvoj drug iz niša, ja sam samo komentira kako su neki jako pametni pa odmah zaključe koji je razlog napada. Ja ne pripitujem njegov privatni život, niti ja na meni da to radim, a stvar je policije da otkrije napadače i motiv, a ne moj tvoj ili ovog dinamovog povjerenika za sigurnost koji je odmah brže bolje zaključio da je napad vezan za nogomet i Dinamo,pa odmah klub prikazuju kao žrtvu. I sam Dinamo preko svojih ljudi i HNS preko svojih ljudi stavljaju u istu rečenicu napad na Cvitanovića i onaj napad na Mamića!
Isto sam pisao za Bonačića, tko kaže da nije napadnu iz privatnog razloga? Neki su pisali da ga je napala Torcida, drugi da su ga napali menađeri, a tko kaže da nisu neke privatne stvari. Ima instuticija koje se trebaju baviti s tim,a ne ja, ti ili povjerenik za sigurnost nekog nogometnog kluba.
Tako da idiote bolesni, ako nisi u stanju razumiti što sam ja napisa, bolje nemoj ništa odgovaati jer samo pokazuješ koliko si glup!
Guest- Guest
To što je sad rekao, pa to se zna odavno. Kad to pričamo ja ili ti, onda smo jalni tovari koji izmišljamo i slično.fridrih_niche wrote:Obozavan naknadno dolaženje zdravoj pameti...
Smeće jedno sugavo...
Sad se ovaj sitija to pričati, kad je po stoti puta izigran od strane Mamića i Dinama, gdje je bio sve ove godine?!? Ne triba nama jedan Ladić da nam ispriča kako funkcioniraju stvari u HNS-u!
Guest- Guest
A jebat ga, pojedini navijači Dinama će do kraja života imat glavu u pijesku sta se tice perioda od 2006.-e pa do danas...
Sve ce im bit dobro i neće bit nikakvih problema kad u retrospektivi bace pogled na ovo kriminalno doba nelegalnih prvenstava...
;)
Sve ce im bit dobro i neće bit nikakvih problema kad u retrospektivi bace pogled na ovo kriminalno doba nelegalnih prvenstava...
;)
Guest- Guest
Znači od 2006. kad počinje Dinamova era sve je nelegalno iako je Kuže tad imao sto bodova više od Hajduka. A 2004. i 2005. kad je Hajduk bio prvak, tad je sve bilo pošteno. Kako si licemjeran, to je strašno.fridrih_niche wrote:A jebat ga, pojedini navijači Dinama će do kraja života imat glavu u pijesku sta se tice perioda od 2006.-e pa do danas...
;)
Guest- Guest
Ti nisi jalni tovar, ti si bolestan vlaj. I to ozbiljno bolestan.isključivi krivac wrote:onda smo jalni tovari koji izmišljamo i slično.fridrih_niche wrote:Obozavan naknadno dolaženje zdravoj pameti...
Smeće jedno sugavo...
Guest- Guest
Znaci, mi smo 2004.-e i 2005.-e kontrolirali savez, suce, reprezentacije i imali satelitske klubove unutar lige?Morpheus wrote:Znači od 2006. kad počinje Dinamova era sve je nelegalno iako je Kuže tad imao sto bodova više od Hajduka. A 2004. i 2005. kad je Hajduk bio prvak, tad je sve bilo pošteno. Kako si licemjeran, to je strašno.fridrih_niche wrote:A jebat ga, pojedini navijači Dinama će do kraja života imat glavu u pijesku sta se tice perioda od 2006.-e pa do danas...
;)
Pa bar jednom budi covik i priznaj da ste uzurpirali sve živo i pritom nemoj Hajduka spomenit i svaka ti čast...
;)
Guest- Guest
Uzurpirali sve živo i razjebali Hajduka da se skoro ugasio. Bravo, tako je. Vaša titula 2005 je bez mrlje. Bravo, tako je. Kuže je 2006. uzeo naslov sa sto bodova fore radi sudaca. Bravo, tako je. Deset godina niste stvorili poštenog igrača zbog saveza. Bravo, tako je. Daj još koji biser.
Guest- Guest
Dobro, Tominjo se neće posut pepelom u vezi kontinuiranog lopovluka od strane Dinama te ce uobičajenim spinom okrenit priču na Hajduka...
Nista novo...
Al valjda ce bit koji promil navijača koji ce pojist govno i priznat sav lopovluk Dinama, svu nelegalnost lige, sve makinacije unutar saveza, sve sudačke previde u njihovu korist, svu uzurpiranost reprezentacija, sav mulj močvare koju je stvorio Savjetnik sa dupeliscima...
;)
Nista novo...
Al valjda ce bit koji promil navijača koji ce pojist govno i priznat sav lopovluk Dinama, svu nelegalnost lige, sve makinacije unutar saveza, sve sudačke previde u njihovu korist, svu uzurpiranost reprezentacija, sav mulj močvare koju je stvorio Savjetnik sa dupeliscima...
;)
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50