PROPUCAN ZDRAVKO MAMIĆ!
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: PROPUCAN ZDRAVKO MAMIĆ!
Nije daleko bio ni onaj napad na Jadranu kad je završio u moru. I to se moglo okarakterizirati kao pokušaj ubojstva, samo bilo je ljudi koji su ga izvukli.
Mediji su svoj dio posla odradili kad sese pogleda koliko sjemena mržnje je posijano u ovoj zemlji.
Mediji su svoj dio posla odradili kad sese pogleda koliko sjemena mržnje je posijano u ovoj zemlji.
Guest- Guest
PS: morti se radi o "uvozu" ili uvozu...nisam ovo precizno objasnio. Bolje ne...za sada.
Nije posve jasno radi li se o "uvozu" ili uvozu...jedno od toga je zasigurno. Ostalo sam već objasnio.Noor wrote:ok, al čemu onda baš u bih...moglo ga upucati u hr kad hoćeEroo wrote:Daleko od toga...sačekaj istragu pa ćeš vidjeti da sam u pravu. Uvoz, kažem ti...mutava baštarda wrote:što se mene tiče to je stvar bosne i hercegovine. u hrvatskoj je mamić ugledni građanin, menađer, i ničim nije ugrožen, a tamo kod vas preko granice ide na vaš brk...Eroo wrote:Eto Mesić posjećuje istočni Mostar, ali ga tamo nitko nije propucao.mutava baštarda wrote:
mediji su krivi za sve probleme u hrvatskoj jer ne pišu dovoljno da nam je super...
Po vašim mjerilima imalo se puno razloga za to...No, neka i dalje sere,
to nije razlog za propucavanje ljudi koji te fizički ne ugrožavaju i ne napadaju osobno.
Hercegovci brutalno uzvrate samo kad ih se napadne...To danas znaju njihove komšije.
Srbi bi vam ovo znali najbolje objasniti...a nakon zadnjeg rata i Bošnjaci.
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
Eroo wrote:PS: morti se radi o "uvozu" ili uvozu...nisam ovo precizno objasnio. Bolje ne...za sada.
Ni slučajno ne izgleda kao mafijasko upozorenje...
darth_vader-
2014-04-17
Zdravko Mamić, nogomet, primitivizam....bljeh..u toj sferi sijevaju puške i čakije..sve u redu.
Nije ok al majmunu je dobro došlo.
Nije ok al majmunu je dobro došlo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mutava baštarda wrote:ne mješam se kolegama forumašima snajperašima u poslovedijagram wrote:otkud znas da je bio snajper?mutava baštarda wrote:snajper je bio loše upucan... dogodi se i najboljim stručnjacima
sad cemo po tebe po ID adresi
prvi sumnjivac nakon luke modrica
Policija sumnja na hitac iz snajperske puške
http://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-detalji-policija-sumnja-da-su-u-mamica-pucali-iz-snajperske-puske/989844.aspx
karamba
Hercegovci, bez obzira na boju, cijene uspješne ljude. Mamić je za prosječnog Hercegovca uspješan poslovni čovjek.jasambrend wrote:Eroo wrote:PS: morti se radi o "uvozu" ili uvozu...nisam ovo precizno objasnio. Bolje ne...za sada.
Od Dinama je napravio najbogatiji hr klub, koji je po bogatstvu sličan većini eu klupova. On je stvorio i najpoznatije
hr nogometaše, pa i od njih napravio bogataše. Mamiću zamjere bogatsvo isključivo hr jalnuši. Dok god Mamiću ništa
na sudu ne dokažu za mene je pošten čovjek. Na pisanje vaših medija ne dam pet para...
Uvijek mi padne na pamet kako su pisali kad se prava hr mafija rješavala sitne herecgovačke mafijske buranije.
Sve je bio kriv Rojs i još par hercegovačkih jajara...a HR se za to vrijeme, i poslije, pljačkala nemilice. Do današnjih dana.
2016-07-22
Ma jebo INDEX. Oni samo mogu reći tko je pucao i ne šučin...mutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:ne mješam se kolegama forumašima snajperašima u poslovedijagram wrote:otkud znas da je bio snajper?mutava baštarda wrote:snajper je bio loše upucan... dogodi se i najboljim stručnjacima
sad cemo po tebe po ID adresi
prvi sumnjivac nakon luke modrica
Policija sumnja na hitac iz snajperske puške
http://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-detalji-policija-sumnja-da-su-u-mamica-pucali-iz-snajperske-puske/989844.aspx
karamba
2016-07-22
što je život bez rakije i bosanac bez snajpera .....
- neš ti promašit zbog greške, već zato to prvo ide žuti karton....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Eroo wrote:Hercegovci, bez obzira na boju, cijene uspješne ljude. Mamić je za prosječnog Hercegovca uspješan poslovni čovjek.jasambrend wrote:Eroo wrote:PS: morti se radi o "uvozu" ili uvozu...nisam ovo precizno objasnio. Bolje ne...za sada.
Od Dinama je napravio najbogatiji hr klub, koji je po bogatstvu sličan većini eu klupova. On je stvorio i najpoznatije
hr nogometaše, pa i od njih napravio bogataše. Mamiću zamjere bogatsvo isključivo hr jalnuši. Dok god Mamiću ništa
na sudu ne dokažu za mene je pošten čovjek. Na pisanje vaših medija ne dam pet para...
Uvijek mi padne na pamet kako su pisali kad se prava hr mafija rješavala sitne herecgovačke mafijske buranije.
Sve je bio kriv Rojs i još par hercegovačkih jajara...a HR se za to vrijeme, i poslije, pljačkala nemilice. Do današnjih dana.
Ma nevinasce...urota medija 1/1...
darth_vader-
2014-04-17
orion wrote:što je život bez rakije i bosanac bez snajpera .....
Ovo je više bilo kao kad sudac pokazuje oznaku Respect...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:orion wrote:što je život bez rakije i bosanac bez snajpera .....
Ovo je više bilo kao kad sudac pokazuje oznaku Respect...
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Što ga onda upucaste?Eroo wrote:Hercegovci, bez obzira na boju, cijene uspješne ljude. Mamić je za prosječnog Hercegovca uspješan poslovni čovjek.jasambrend wrote:Eroo wrote:PS: morti se radi o "uvozu" ili uvozu...nisam ovo precizno objasnio. Bolje ne...za sada.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Što ga onda upucaste?Eroo wrote:Hercegovci, bez obzira na boju, cijene uspješne ljude. Mamić je za prosječnog Hercegovca uspješan poslovni čovjek.jasambrend wrote:Eroo wrote:PS: morti se radi o "uvozu" ili uvozu...nisam ovo precizno objasnio. Bolje ne...za sada.
Čuj, nismo mi tako naivni...atentatora ćemo naći, osim ako je već kidno u HR ili RS.
2016-07-22
Policijaaa...šta čekate, 'apsi ovo.MaximusDecimusMiridije wrote:Šteta....umalo.
2016-07-22
Eroo wrote:Policijaaa...šta čekate, 'apsi ovoMaximusDecimusMiridije wrote:Šteta....umalo.
Odma represiju zaziva tc tc tc
Guest- Guest
U Hercegovini to nije običaj, jer nitko ne prelazi granicu, za koju zna da ne smije...Pravila se znaju i poštuju.Triny wrote:psovka-šaka-čakija-snajper
Ovo je očigledni "uvoz" ili klasični uvoz...
2016-07-22
To kaže Matija Babić,a hrhb mediji kažu da su atentat izvršila dva zamaskirana, neposredno ispred kapelice.MaximusDecimusMiridije wrote:Sad da je baš snajper ono...odvalilo bi mu pola noge.
Ruka im se očigledno tresla, jer znaju unaprijed kako će završiti...Nemaju se gdje sakrit.
2016-07-22
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Uhićen Zdravko Mamić
» MA TKO BI REKAO!Zdravko Mamić će priznati sve i nagoditi se sa USKOKOM
» Milanović je postao kao Zdravko Mamić
» Jutros uhićen Zdravko Mamić
» Zašto je Zdravko Mamić "trn u oku" mnogima?
» MA TKO BI REKAO!Zdravko Mamić će priznati sve i nagoditi se sa USKOKOM
» Milanović je postao kao Zdravko Mamić
» Jutros uhićen Zdravko Mamić
» Zašto je Zdravko Mamić "trn u oku" mnogima?
Page 4 of 8