PROPUCAN ZDRAVKO MAMIĆ!
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: PROPUCAN ZDRAVKO MAMIĆ!
Već jesam, ne drkam na Kolindu. Jakov je opasan kad je ljut.Eroo wrote:Izvuci pouku, Eva...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
To iz strasti bi bilo mnogo krvavije. Ovo je čisto poslovno. Sam Mamić najbolje zna ko mu je poslao poruku.Eva_ wrote:Najčešće prijetnje rogonja su; nogu ću ti polomit.catabbath wrote:Ovaj put je bilo samo upozorenje u nogu.
koliko se placa osiguranje za ranjavanje..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kompa, tko zna što izbjegava ovimdzango wrote:To iz strasti bi bilo mnogo krvavije. Ovo je čisto poslovno. Sam Mamić najbolje zna ko mu je poslao poruku.Eva_ wrote:Najčešće prijetnje rogonja su; nogu ću ti polomit.catabbath wrote:Ovaj put je bilo samo upozorenje u nogu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
da ga je netko mislio koknuti koknuo bi ga..a ne pucao u nogu
2015-09-08
Ovisi o visini police. Ak je gležanj osigurao na milju, onda milja ojera.vuksadinare wrote:koliko se placa osiguranje za ranjavanje..
2017-03-21
prije lova u igri...meni ovo zgleda da ni djeca ovo ne mogu popusitu..roknes u glavu i amen..a ne pucat u nogu..kakvo jebeno upozorenje. ako si odlucio da ga koknes koknes gakaja wrote:meni ovo baca na udbaško ubojstvo
.
2015-09-08
Zezam se, znam da bi ga Jakov pojel za užinu da je on. Priklal, istrančiral, sfaširal i na kraju sfrigal na naglo.dzango wrote:To iz strasti bi bilo mnogo krvavije. Ovo je čisto poslovno. Sam Mamić najbolje zna ko mu je poslao poruku.Eva_ wrote:Najčešće prijetnje rogonja su; nogu ću ti polomit.catabbath wrote:Ovaj put je bilo samo upozorenje u nogu.
2017-03-21
Ne bavi se on ni drogama, ni prodajom ljudi, ni švercanjem oružja...Sve što radi radi javno i legalno i pod kontrolom države.dzango wrote:To iz strasti bi bilo mnogo krvavije. Ovo je čisto poslovno. Sam Mamić najbolje zna ko mu je poslao poruku.Eva_ wrote:Najčešće prijetnje rogonja su; nogu ću ti polomit.catabbath wrote:Ovaj put je bilo samo upozorenje u nogu.
Inače, nema poslovnog čovjeka koji će platiti porez ako ne mora...Pitaj bilo kojeg od njih, koje poznaješ, reći će ti isto.
Ne poznaješ ti hr jalnuše, to ti je najgora moguća ološ, koja nikad ništa pametno nije uradila u životu...što i ostalim žele.
Ima li toga kod vas u Srbiji? Predpostavljam da ste tu negdje i vi, po tom pitanju.
Last edited by Eroo on Tue 22 Aug - 17:21; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
pa uplašeno baš i ne izgleda..vuksadinare wrote:prije lova u igri...meni ovo zgleda da ni djeca ovo ne mogu popusitu..roknes u glavu i amen..a ne pucat u nogu..kakvo jebeno upozorenje. ako si odlucio da ga koknes koknes gakaja wrote:meni ovo baca na udbaško ubojstvo
.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:meni ovo baca na udbaško ubojstvo
Čuješ....na pravom je mjestu za to. 90% umirovljenih agenata te organizacije vuku korijene s tog područja. Govorim o čeljadi koja se bavila likvidacijama koje su nama ko nama bitne :)
Guest- Guest
sve je to dio igre.. mamic 'zrtva'..lova sjedne..kriva torcida..i slijedi rasturanje torcide slicno kao sto se desilo u brazilu...kaja wrote:pa uplašeno baš i ne izgleda..vuksadinare wrote:prije lova u igri...meni ovo zgleda da ni djeca ovo ne mogu popusitu..roknes u glavu i amen..a ne pucat u nogu..kakvo jebeno upozorenje. ako si odlucio da ga koknes koknes gakaja wrote:meni ovo baca na udbaško ubojstvo
.
2015-09-08
Onaj udarac stokilaša šakon u'glavu, izatrke, nije bio pokušaj ubistva?vuksadinare wrote:da ga je netko mislio koknuti koknuo bi ga..a ne pucao u nogu
Šaka bez rukavice je ubojito oružje...Ide glava napola, jebote...
2016-07-22
Eroo wrote:Onaj udarac stokilaša šakon u'glavu, izatrke, nije bio pokušaj ubistva?vuksadinare wrote:da ga je netko mislio koknuti koknuo bi ga..a ne pucao u nogu
Nije imao čovjek 100 kila. Sad možda i ima doduše. Čitavo ljeto ga ljudi časte pićima i večerama pa je možda i utjecalo to.
Guest- Guest
Eva_ wrote:Zezam se, znam da bi ga Jakov pojel za užinu da je on. Priklal, istrančiral, sfaširal i na kraju sfrigal na naglo.dzango wrote:To iz strasti bi bilo mnogo krvavije. Ovo je čisto poslovno. Sam Mamić najbolje zna ko mu je poslao poruku.Eva_ wrote:Najčešće prijetnje rogonja su; nogu ću ti polomit.catabbath wrote:Ovaj put je bilo samo upozorenje u nogu.
i onda posluzil zeni? :^^
e moj ero telesfore...nikad bogat neces biti...Eroo wrote:Onaj ude arac stokilaša šakon u'glavu, izatrke, nije bio pokušaj ubistva?vuksadinare wrote:da ga je netko mislio koknuti koknuo bi ga..a ne pucao u nogu
2015-09-08
...ti si meni prosjek Hrvata..MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Onaj udarac stokilaša šakon u'glavu, izatrke, nije bio pokušaj ubistva?vuksadinare wrote:da ga je netko mislio koknuti koknuo bi ga..a ne pucao u nogu
Nije imao čovjek 100 kila. Sad možda i ima doduše. Čitavo ljeto ga ljudi časte pićima i večerama pa je možda i utjecalo to.
2016-07-22
Eroo wrote:...ti si meni prosjek Hrvata..MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Onaj udarac stokilaša šakon u'glavu, izatrke, nije bio pokušaj ubistva?vuksadinare wrote:da ga je netko mislio koknuti koknuo bi ga..a ne pucao u nogu
Ma dobro nisi ti relevantan kod izdavanja tih postotaka ti mjenjaš mišljenje ovisno od toga na koju se nogu ustaneš pa ti ja ne zamjeram te tvoje....odavno si ti sam sebi definirao da tebi lopov nije lopov ako dolazi odakle ti dolaziš, i tu sva priča staje.
Guest- Guest
Kao Hanibal, imamo prijatelja za večeru.kic wrote:Eva_ wrote:Zezam se, znam da bi ga Jakov pojel za užinu da je on. Priklal, istrančiral, sfaširal i na kraju sfrigal na naglo.dzango wrote:To iz strasti bi bilo mnogo krvavije. Ovo je čisto poslovno. Sam Mamić najbolje zna ko mu je poslao poruku.Eva_ wrote:Najčešće prijetnje rogonja su; nogu ću ti polomit.catabbath wrote:Ovaj put je bilo samo upozorenje u nogu.
i onda posluzil zeni? :^^
2017-03-21
Ja sam najbogatiji čovjek na svijetu, barem se tako osjećam.vuksadinare wrote:e moj ero telesfore...nikad bogat neces biti...Eroo wrote:Onaj ude arac stokilaša šakon u'glavu, izatrke, nije bio pokušaj ubistva?vuksadinare wrote:da ga je netko mislio koknuti koknuo bi ga..a ne pucao u nogu
Sjajno se osjećam kad mi se bogataš doslovce isplače...pa en zbog zluradosti.
Doživio neki dan, moj rođeni rođo...Sve sam mu unaprijed rekao, iako nisam znao pozadine.
Nakon što sam ga prekinuo i ispričao priču, ne spominjući ikoga, ali kao primjer, onda je i on meni
ispričao jednu veoma poučnu...Možda o ovome drugi put detaljnije.
2016-07-22
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Uhićen Zdravko Mamić
» MA TKO BI REKAO!Zdravko Mamić će priznati sve i nagoditi se sa USKOKOM
» Milanović je postao kao Zdravko Mamić
» Jutros uhićen Zdravko Mamić
» Zašto je Zdravko Mamić "trn u oku" mnogima?
» MA TKO BI REKAO!Zdravko Mamić će priznati sve i nagoditi se sa USKOKOM
» Milanović je postao kao Zdravko Mamić
» Jutros uhićen Zdravko Mamić
» Zašto je Zdravko Mamić "trn u oku" mnogima?
Page 7 of 8