kutija šibica (chat)
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: kutija šibica (chat)
dijagram wrote:Kupao bi se on u srpskom, ali ga nemadumaggie13 wrote:Crveni je Hrvat i ima se pravo kupat u hrvatskom moru ;D
nepravda bre
Guest- Guest
pusa mojim dragim prijateljicama, ma gdje bile
dijagram-
2015-08-09
ako čitaju forum, i puse su sjeledijagram wrote:pusa mojim dragim prijateljicama, ma gdje bile
Guest- Guest
Noor wrote:ako čitaju forum, i puse su sjeledijagram wrote:pusa mojim dragim prijateljicama, ma gdje bile
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Noor wrote:ako čitaju forum, i puse su sjeledijagram wrote:pusa mojim dragim prijateljicama, ma gdje bile
Guest- Guest
haha, e ne bubnjam al uzeo evo gitaru i igram se, nisam sto godinaNoor wrote:dijagram wrote:Noor wrote:ako čitaju forum, i puse su sjeledijagram wrote:pusa mojim dragim prijateljicama, ma gdje bile
dijagram-
2015-08-09
dobro dođe i kao vježba, jel?dijagram wrote:haha, e ne bubnjam al uzeo evo gitaru i igram se, nisam sto godinaNoor wrote:dijagram wrote:Noor wrote:ako čitaju forum, i puse su sjeledijagram wrote:pusa mojim dragim prijateljicama, ma gdje bile
Guest- Guest
dobro kako neNoor wrote:dobro dođe i kao vježba, jel?dijagram wrote:haha, e ne bubnjam al uzeo evo gitaru i igram se, nisam sto godinaNoor wrote:dijagram wrote:Noor wrote:
ako čitaju forum, i puse su sjele
dijagram-
2015-08-09
samo udri...vidi Carlosa kako hekla (pogotovo iza 4:00)dijagram wrote:dobro kako neNoor wrote:dobro dođe i kao vježba, jel?dijagram wrote:haha, e ne bubnjam al uzeo evo gitaru i igram se, nisam sto godinaNoor wrote:dijagram wrote:
Guest- Guest
legendeNoor wrote:samo udri...vidi Carlosa kako hekla (pogotovo iza 4:00)dijagram wrote:dobro kako neNoor wrote:dobro dođe i kao vježba, jel?dijagram wrote:haha, e ne bubnjam al uzeo evo gitaru i igram se, nisam sto godinaNoor wrote:
dijagram-
2015-08-09
a,seki nista ?! :Ddijagram wrote:pusa mojim dragim prijateljicama, ma gdje bile
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
sto, ti mi nisi prijateljica?maggie13 wrote:a,seki nista ?! :Ddijagram wrote:pusa mojim dragim prijateljicama, ma gdje bile
oces poseban tretman a?
mazuljica jedna
dijagram-
2015-08-09
uvijek poseban 8-)dijagram wrote:sto, ti mi nisi prijateljica?maggie13 wrote:a,seki nista ?! :Ddijagram wrote:pusa mojim dragim prijateljicama, ma gdje bile
oces poseban tretman a?
mazuljica jedna
2014-04-12
a dobro dobro, smiri semaggie13 wrote:uvijek poseban 8-)dijagram wrote:sto, ti mi nisi prijateljica?maggie13 wrote:a,seki nista ?! :Ddijagram wrote:pusa mojim dragim prijateljicama, ma gdje bile
oces poseban tretman a?
mazuljica jedna
eo na
dijagram-
2015-08-09
;-))))dijagram wrote:a dobro dobro, smiri semaggie13 wrote:uvijek poseban 8-)dijagram wrote:sto, ti mi nisi prijateljica?maggie13 wrote:a,seki nista ?! :Ddijagram wrote:pusa mojim dragim prijateljicama, ma gdje bile
oces poseban tretman a?
mazuljica jedna
eo na
2014-04-12
nije zato, posto je rvat jer su ga katolički popovi premazali nekom mirođijskom masti i nekom svetom vodom! tako je dvesta šesdeset hiljada srba postalo katolici i niko se nije hteo vratiti među pravosalvnu svetosavsku braću a to je baš čudno skroz, da baš nijedan nije poželeo biti srbin posle togamaggie13 wrote:zato je i postao Hrvat.dijagram wrote:Kupao bi se on u srpskom, ali ga nemadumaggie13 wrote:Crveni je Hrvat i ima se pravo kupat u hrvatskom moru ;D
nepravda bre
Između ostalog. ;D
to otkako je rvat, pre toga je bilo jednom godišnje!Noor wrote:kako možeš tako..a sigurno se kupa svake subotečardak efendija wrote:i treba da se okupa, jako se usmrdeo na ovom portalu!maggie13 wrote:Neka si se okupao ;-)
nigdje nikoga, seka mijesi bureke za efendiju
crveni je nokautiran
vebera je kic nokautirao
frakciju su doma nokautirali
sad cu i ja pristavit vodu za puru
crveni je nokautiran
vebera je kic nokautirao
frakciju su doma nokautirali
sad cu i ja pristavit vodu za puru
dijagram-
2015-08-09
BB-8- Posts : 3678