kutija šibica (chat)
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: kutija šibica (chat)
eto i mene...
dobar dan svima koliko god vas ima...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
o susjed, pa ti si ziv:)Roy_Bean wrote:eto i mene...
dijagram-
2015-08-09
živ, živ...u subotu se vratio s mora...kak je kod tebe? ima li posla?
što je bilo s veberom?
što je bilo s veberom?
a lako vama, kad si tamo doli doma:)Roy_Bean wrote:živ, živ...u subotu se vratio s mora...kak je kod tebe? ima li posla?
što je bilo s veberom?
posla bilo cijelo vrijeme, evo sad malo pauziram
za kavu javi god oces, i da onaj stick vratim
veber, kic ga zatvorio i bacio kljuc :)
dijagram-
2015-08-09
Spava mi se maca me rano probudila popio dvije pive odo pokušati malo odspavati u pet mi dolazi meštar
Baba otac mater su me prije deset godina zajebali za 25 tisuća eura
Baba me može Vidit kad vidim ovjereno kod bilježnika da mi ostavlja stan na Bačvice
Otac će umrijeti neće vidjeti unuke nit znati oće li mu se loza nastavit po muškoj liniji
Mater može uzeti jedan stan ali ja sad sređujem kuću i tu mislim živit tako da unuke ako ih i bude neće nikada vidit niti smit posjećivati
Osveta se servira hladna
Pozzz od lika koji vam se Inkarnirao tu a galaktički je zapovjednik i asthar komanda
GLUPI MATERIJALISTI I WOGOWI
Baba otac mater su me prije deset godina zajebali za 25 tisuća eura
Baba me može Vidit kad vidim ovjereno kod bilježnika da mi ostavlja stan na Bačvice
Otac će umrijeti neće vidjeti unuke nit znati oće li mu se loza nastavit po muškoj liniji
Mater može uzeti jedan stan ali ja sad sređujem kuću i tu mislim živit tako da unuke ako ih i bude neće nikada vidit niti smit posjećivati
Osveta se servira hladna
Pozzz od lika koji vam se Inkarnirao tu a galaktički je zapovjednik i asthar komanda
GLUPI MATERIJALISTI I WOGOWI
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nikako se naspavat danas kad napravim kužinu vratiti ću prozore pa će maca van kuće spavati po noći jer po noći je mirna jer spava ali u ujutro skaču ko klokan jer se igra pa me budi
2014-04-11
kako vidim, jedino longi i ja delamo,..i miki naravno
sve ostalo slabo ili nista
dijagram-
2015-08-09
evo ja do maloprije pio s meštrom radio mi jedan zid sutra isto došao i prijatelj pa odma i novi posao za njega i tako todijagram wrote:kako vidim, jedino longi i ja delamo,..i miki naravno
2014-04-11
e bas mi drago da si malo u tim poslima i s tim ljudimaRayMabus wrote:evo ja do maloprije pio s meštrom radio mi jedan zid sutra isto došao i prijatelj pa odma i novi posao za njega i tako todijagram wrote:kako vidim, jedino longi i ja delamo,..i miki naravno
nek vam je sa sricom i gustajte kako ja gustam dok delam
dijagram-
2015-08-09
Pričali malo izgleda da je ubio neku babu u ratu koja je zapucala na njih s namjerom da ih ubije i jednog ranila u rame
Slučajno smo došli na tu temu jer sam ja nešto rekao a on baš imao tu situaciju u ratu
Lik je pet godina specijalne u ratu pet godina karatea
Ono ljudina
Slučajno smo došli na tu temu jer sam ja nešto rekao a on baš imao tu situaciju u ratu
Ono ljudina
2014-04-11
ajde, nadam se da je osim babe ukiselio i kojeg "dida":)RayMabus wrote:Pričali malo izgleda da je ubio neku babu u ratu koja je zapucala na njih s namjerom da ih ubije i jednog ranila u rame
Ono ljudina
dijagram-
2015-08-09
Pa nisu je htjeli ubit nego ona šepa na štapu a držala se drugom rukom za tu stranu njemu bilo sumnjivo povukao jednog kolegu drugi dobio metak u rame baba ispalila cijeli rafal iz okreta on ju pokosio s poda
Ja mu samo rekao legitimna meta
Slučajno smo došli na tu temu jer sam ja nešto objašnjavao o starim ljudima i divljem zapadu
Ja mu samo rekao legitimna meta
Slučajno smo došli na tu temu jer sam ja nešto objašnjavao o starim ljudima i divljem zapadu
2014-04-11
Imao je nekih problema s nekim balvcima koji su mu udarali u vrata pa ih je jednom zgrabio jer je bio doma
Onda sam ja rekao šta ti znaš misliš stari onemoćali starac od sedamdeset godina a on Billy the Kid i misliš laka meta i da treba poštivati starije jer to na divljem zapadu znači dosta puta tanku granicu između života i smrti
Kad sam ja to rekao onda on meni ovo ispričao
Onda sam ja rekao šta ti znaš misliš stari onemoćali starac od sedamdeset godina a on Billy the Kid i misliš laka meta i da treba poštivati starije jer to na divljem zapadu znači dosta puta tanku granicu između života i smrti
2014-04-11
A da, otvorio se,a sigurno nece pred svakim.RayMabus wrote:Imao je nekih problema s nekim balvcima koji su mu udarali u vrata pa ih je jednom zgrabio jer je bio doma
Tako i treba.
dijagram-
2015-08-09
Svidio mu se jedan moj čekić da takvog traži već godinama
Slučajno sam nešto brusio pa lupa po željezu i u jednom trenutku sam držao taj čekić
Shvatio sam zašto ga želi
Pričati ću s ocem dat će neki drugi jer je i sam rekao to meni
Pokloniti ću mu ga tako tj uz simbolićnu zamjenu za neki drugi iz dućana samo da imam s čime lupit po nečemu ako zatrebalo po građevini po kući a to je rijetko
To je tomahawk osjetio sam ga u ruci
Uvjet je ne smiješ s time nikoga u sljepoočnicu ili po glavi
Prste udove koljena slobodno stuci ako bude takva situacija
Ne u glavu
Čekić je takvi da je
U pravim rukama ubija osobu u sekundi
Last Mohikans
Slučajno sam to Skužio jer sam radio nešto pa sam shvatio zašto baš takvi oće a nigdje ga nema za kupiti u
Slučajno sam nešto brusio pa lupa po željezu i u jednom trenutku sam držao taj čekić
Shvatio sam zašto ga želi
Pričati ću s ocem dat će neki drugi jer je i sam rekao to meni
Pokloniti ću mu ga tako tj uz simbolićnu zamjenu za neki drugi iz dućana samo da imam s čime lupit po nečemu ako zatrebalo po građevini po kući a to je rijetko
To je tomahawk osjetio sam ga u ruci
Uvjet je ne smiješ s time nikoga u sljepoočnicu ili po glavi
Prste udove koljena slobodno stuci ako bude takva situacija
Ne u glavu
Čekić je takvi da je
U pravim rukama ubija osobu u sekundi
Last Mohikans
Slučajno sam to Skužio jer sam radio nešto pa sam shvatio zašto baš takvi oće a nigdje ga nema za kupiti u
2014-04-11
Vježbati ćemo malo simulaciju na mojoj slijepočnici
Samo pokret
Želim da vidi to i da napravi vježbovno taj korak da zna da može pokret napraviti da mu nije bauk kako je to u smislu pokreta a onda idemo na palac i udaranje po strani koljena da razbije čašicu
Želim se osigurati da umjesto u glavu udari u palac i stuće koljena nekome
Ako mu to već poklanjam a oću
Samo pokret
Želim da vidi to i da napravi vježbovno taj korak da zna da može pokret napraviti da mu nije bauk kako je to u smislu pokreta a onda idemo na palac i udaranje po strani koljena da razbije čašicu
Želim se osigurati da umjesto u glavu udari u palac i stuće koljena nekome
Ako mu to već poklanjam a oću
2014-04-11
Ne mislim na sebe da se bojim nego da ne bi kog drugog pa da na jebe
Slučajno sam u pauzi okrenuo čekić oko svoje osi u dlanu
Jedan udarac u slijepočnicu i
Savršeno je napravljen
Slučajno sam u pauzi okrenuo čekić oko svoje osi u dlanu
Jedan udarac u slijepočnicu i
Savršeno je napravljen
2014-04-11
pa jesi ti ziv?! ;O)Roy_Bean wrote:živ, živ...u subotu se vratio s mora...kak je kod tebe? ima li posla?
što je bilo s veberom?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
jooj imam gripu
umrt cu
umrt cu
2014-04-19
ma neš umrt, samo će te smlavitprckov wrote:jooj imam gripu
umrt cu
leži, ne hodaj okolo ganjat komade