Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
Page 13 of 19
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
jajara još arlauče o sexu, jbt dajte dečki neko, jel vam nije žao kako plače siroće očajno
Guest- Guest
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
ja bih vas dvi kod sebea u krilo,pa malo pospankao.malo jednu..malo drugu...mda...da budete dobre curice...
Guest- Guest
jebote, postao su geykastpismejker wrote:pjenica u smislu,onokao kad protjeras na profi aparatu espreso koffi..ona smedja tanka pjenica..Noor wrote:ne volim pjenice, samo hladno mlijeko stavimpismejker wrote:aha...fino...doli sam pio Nesicu,ali me nekako zasitila vremenom,pa presao na onu Zelenu iz Lidla..robusta koffi,ne arabica..pase mi,no ovdje pijem creme caffe odNoor wrote:nesicu bez šećerapismejker wrote:uffff,jos jedan kofi pa u grad moram...laganini...
nor koju kofi pijes?
San Fabia na aparatu senseo..volim na taj aparat jer napravi bogovsku pjenicu..inace samo koffi i zlicica meda...uffff...
kava je kava i pije se samo na dva nacina,
ili
sve ostalo je geykasto
mi baustelci smo fini ljudi, mi samo fuckamo za zenskima, tucemo se samo oko ozbiljnih razloga, recimo postotak polena u betonu,kaja wrote:A vid nje... dobro shvatili smo da čitav zivot imas s papcima posla i da potajno priželjkuješ ono cega se drugi srame, tj da se netko lema zbog tebe na sred ceste.Noor wrote:ni ne treba, pravi frajer bi se šeretski nasmijao, odmahnuo rukom i okrenuo glavu, pa joj dođe na isto. sama ili s pravim frajerom.Triny wrote:Nema nikog da ju čuva, sigurno je ružna.Eroo wrote:Vidi nje..kud hoda po gradu sama bez pratnje muškarca.
A probaj..s baustelicima vidjet da to odrade, mada sumnjam da se i njima da.
a zbog zenskih, nema sanse, mi dobacujemo pa mogu i drugi
upickumaterinu, aj ponovi, nisam skuzio nis od upisanog :Dčardak efendija wrote:Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!Triny wrote:Pa ja ti u stvari volim one koji kleče predamnom, koji vole da ih ja tučem, bičem npr...psujem i ponižavam...čardak efendija wrote:to su kaja i trini brate srbine, one žele šonju pored sebe, noor se nije sa njima složila pa je nastala prepirka i naguravanje!pismejker wrote:niš..Ja cu tebi uskociti u torbicu,pa ces ti uljudno proci pored njih...problem rjesen..
Skužio je on, javno kleknuo predamnom, sad je moja kuja i mogu s njim raditi što hoću.Leviathan2 wrote:upickumaterinu, aj ponovi, nisam skuzio nis od upisanog :Dčardak efendija wrote:Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!Triny wrote:Pa ja ti u stvari volim one koji kleče predamnom, koji vole da ih ja tučem, bičem npr...psujem i ponižavam...čardak efendija wrote:to su kaja i trini brate srbine, one žele šonju pored sebe, noor se nije sa njima složila pa je nastala prepirka i naguravanje!pismejker wrote:niš..Ja cu tebi uskociti u torbicu,pa ces ti uljudno proci pored njih...problem rjesen..
Trinity-
2014-04-17
to je zato što si srbin, ako i misliš da nisi jesi jer si glup :)Leviathan2 wrote:upickumaterinu, aj ponovi, nisam skuzio nis od upisanog :Dčardak efendija wrote:Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!Triny wrote:Pa ja ti u stvari volim one koji kleče predamnom, koji vole da ih ja tučem, bičem npr...psujem i ponižavam...čardak efendija wrote:to su kaja i trini brate srbine, one žele šonju pored sebe, noor se nije sa njima složila pa je nastala prepirka i naguravanje!pismejker wrote:niš..Ja cu tebi uskociti u torbicu,pa ces ti uljudno proci pored njih...problem rjesen..
Triny wrote:Skužio je on, javno kleknuo predamnom, sad je moja kuja i mogu s njim raditi što hoću.Leviathan2 wrote:upickumaterinu, aj ponovi, nisam skuzio nis od upisanog :Dčardak efendija wrote:Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!Triny wrote:Pa ja ti u stvari volim one koji kleče predamnom, koji vole da ih ja tučem, bičem npr...psujem i ponižavam...čardak efendija wrote:
to su kaja i trini brate srbine, one žele šonju pored sebe, noor se nije sa njima složila pa je nastala prepirka i naguravanje!
Uhvatit ga za sisu opsovati i nazvati kurvom? :))
Guest- Guest
vidiš ti to, malo samilosti pokažeš i odma iz mire sto vraga vire, curo daleko sam ja od toga što ti pišeš :)Triny wrote:Skužio je on, javno kleknuo predamnom, sad je moja kuja i mogu s njim raditi što hoću.Leviathan2 wrote:upickumaterinu, aj ponovi, nisam skuzio nis od upisanog :Dčardak efendija wrote:Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!Triny wrote:Pa ja ti u stvari volim one koji kleče predamnom, koji vole da ih ja tučem, bičem npr...psujem i ponižavam...čardak efendija wrote:
to su kaja i trini brate srbine, one žele šonju pored sebe, noor se nije sa njima složila pa je nastala prepirka i naguravanje!
bolje glumiti mirođiju i grickati sa strane :)MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Skužio je on, javno kleknuo predamnom, sad je moja kuja i mogu s njim raditi što hoću.Leviathan2 wrote:upickumaterinu, aj ponovi, nisam skuzio nis od upisanog :Dčardak efendija wrote:Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!Triny wrote:
Pa ja ti u stvari volim one koji kleče predamnom, koji vole da ih ja tučem, bičem npr...psujem i ponižavam...
bome, javno si ispao kuja...šta ću ti ja...čardak efendija wrote:vidiš ti to, malo samilosti pokažeš i odma iz mire sto vraga vire, curo daleko sam ja od toga što ti pišeš :)Triny wrote:Skužio je on, javno kleknuo predamnom, sad je moja kuja i mogu s njim raditi što hoću.Leviathan2 wrote:upickumaterinu, aj ponovi, nisam skuzio nis od upisanog :Dčardak efendija wrote:Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!Triny wrote:
Pa ja ti u stvari volim one koji kleče predamnom, koji vole da ih ja tučem, bičem npr...psujem i ponižavam...
Trinity-
2014-04-17
Bljeh...to je too light...MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Skužio je on, javno kleknuo predamnom, sad je moja kuja i mogu s njim raditi što hoću.Leviathan2 wrote:upickumaterinu, aj ponovi, nisam skuzio nis od upisanog :Dčardak efendija wrote:Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!Triny wrote:
Trinity-
2014-04-17
a ti glupača, ne znam šta drugo da ti kažem :)Triny wrote:bome, javno si ispao kuja...šta ću ti ja...čardak efendija wrote:vidiš ti to, malo samilosti pokažeš i odma iz mire sto vraga vire, curo daleko sam ja od toga što ti pišeš :)Triny wrote:Skužio je on, javno kleknuo predamnom, sad je moja kuja i mogu s njim raditi što hoću.Leviathan2 wrote:upickumaterinu, aj ponovi, nisam skuzio nis od upisanog :Dčardak efendija wrote:
Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!
Nego zašto svi mene srbina napadate, krene jedan i odma vas deset dođe, te ti, te levi te mirođije te kaja te django te stanojica...jel moguće da vas sve na kurac stavljam pa ste mnogo ljuti na mene ili šta? zašto me mrzite i čoporativno napadate, ja vam samo kažem što vam ide a vi ko besni kerovi lajete na mene :(
pa kad si kuja...čardak efendija wrote:a ti glupača, ne znam šta drugo da ti kažem :)Triny wrote:bome, javno si ispao kuja...šta ću ti ja...čardak efendija wrote:vidiš ti to, malo samilosti pokažeš i odma iz mire sto vraga vire, curo daleko sam ja od toga što ti pišeš :)Triny wrote:Skužio je on, javno kleknuo predamnom, sad je moja kuja i mogu s njim raditi što hoću.Leviathan2 wrote:
upickumaterinu, aj ponovi, nisam skuzio nis od upisanog :D
Nego zašto svi mene srbina napadate, krene jedan i odma vas deset dođe, te ti, te levi te mirođije te kaja te django te stanojica...jel moguće da vas sve na kurac stavljam pa ste mnogo ljuti na mene ili šta? zašto me mrzite i čoporativno napadate, ja vam samo kažem što vam ide a vi ko besni kerovi lajete na mene :(
Trinity-
2014-04-17
a kužim ja sam kuja a vi kerovi oćete da me jebete ali ne možete i zato ste besni i lajete na mene :)) Hvala na pojašnjenjuTriny wrote:pa kad si kuja...čardak efendija wrote:a ti glupača, ne znam šta drugo da ti kažem :)Triny wrote:bome, javno si ispao kuja...šta ću ti ja...čardak efendija wrote:vidiš ti to, malo samilosti pokažeš i odma iz mire sto vraga vire, curo daleko sam ja od toga što ti pišeš :)Triny wrote:
Skužio je on, javno kleknuo predamnom, sad je moja kuja i mogu s njim raditi što hoću.
akoji kurac ti dojde to srbinčardak efendija wrote:to je zato što si srbin, ako i misliš da nisi jesi jer si glup :)Leviathan2 wrote:upickumaterinu, aj ponovi, nisam skuzio nis od upisanog :Dčardak efendija wrote:Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!Triny wrote:Pa ja ti u stvari volim one koji kleče predamnom, koji vole da ih ja tučem, bičem npr...psujem i ponižavam...čardak efendija wrote:
jel to neka uvreda il sta
ne, to je priropdno stanje gluposti, zato si ti srbin, jel sad jasnije ili da se jače skoncetrišem i to ponovo napišem?Leviathan2 wrote:akoji kurac ti dojde to srbinčardak efendija wrote:to je zato što si srbin, ako i misliš da nisi jesi jer si glup :)Leviathan2 wrote:upickumaterinu, aj ponovi, nisam skuzio nis od upisanog :Dčardak efendija wrote:Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!Triny wrote:
jel to neka uvreda il sta
umjesto da se za te radnje obrate kaji, ta jedva čeka jadnačardak efendija wrote:a kužim ja sam kuja a vi kerovi oćete da me jebete ali ne možete i zato ste besni i lajete na mene :)) Hvala na pojašnjenjuTriny wrote:pa kad si kuja...čardak efendija wrote:a ti glupača, ne znam šta drugo da ti kažem :)Triny wrote:bome, javno si ispao kuja...šta ću ti ja...čardak efendija wrote:
vidiš ti to, malo samilosti pokažeš i odma iz mire sto vraga vire, curo daleko sam ja od toga što ti pišeš :)
Guest- Guest
jebote levi, da te ,,, upsčardak efendija wrote:a ti glupača, ne znam šta drugo da ti kažem :)Triny wrote:bome, javno si ispao kuja...šta ću ti ja...čardak efendija wrote:vidiš ti to, malo samilosti pokažeš i odma iz mire sto vraga vire, curo daleko sam ja od toga što ti pišeš :)Triny wrote:Skužio je on, javno kleknuo predamnom, sad je moja kuja i mogu s njim raditi što hoću.Leviathan2 wrote:
upickumaterinu, aj ponovi, nisam skuzio nis od upisanog :D
di ja tebe napadam kru te jebo :D
nisi zemsko da fuckam za tobom a nisi ni baustelac da mi osporavas pravilno rukovanje mjesalicom
ja brutalno jebem ali ovoga se sam ne bi setio!!Noor wrote:umjesto da se za te radnje obrate kaji, ta jedva čeka jadnačardak efendija wrote:a kužim ja sam kuja a vi kerovi oćete da me jebete ali ne možete i zato ste besni i lajete na mene :)) Hvala na pojašnjenjuTriny wrote:pa kad si kuja...čardak efendija wrote:a ti glupača, ne znam šta drugo da ti kažem :)Triny wrote:
bome, javno si ispao kuja...šta ću ti ja...
Similar topics
» Teroristički napad u Zagrebu???
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Jos jedan napad na jadne bespomocne muskarce
» još jedan ruski napad na zapadne vrijednosti
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Jos jedan napad na jadne bespomocne muskarce
» još jedan ruski napad na zapadne vrijednosti
Page 13 of 19