Dobre vijesti
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dobre vijesti
Jel ih i pokrivate mozda? Ide li s tim u paketu i krvna osveta i ugovoreni brak?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ako da ovi azilanti su vam nešto ko rod rođeni, njegujete iste običaje..
2015-08-15
Ne izvrći, dosad smo pošteno raspravljali, i ne vrieđaj, uzdržali smo se dosad. Agresija nije kada njetko gleda ženu, agresija nije ni kada njetko komplimentira ženi, ali kad dobacuješ ženi u nazočnosti njezina muškarca, izazivaš sukob.kaja wrote:Ne zalažem se za neodgovaranje na agresiju. Meni jedino agresija nije isto sto i vama. Recimo vama iz zabitijih krajeva agresija je kada netko gleda ženuRegoč wrote:Nije isto, ali princip je. Neodgovaranje na agresiju, a za što se ti zalažeš.kaja wrote:E pa nije to bas isto, napad i pokušaj silovanja i dobaciti nekom da je lijep/a.Regoč wrote:To je seljački. Treba se osmjehnuti i proći dalje.kaja wrote:
A po depesi bi im bilo bolje da ih vrate doma ili ograde i stave stražare.
A ako tebi je moraš doktoru ..
Probajmo pošteno raspravljati, a ne pridavati sugovorniku stavove koje nije iskazao.kaja wrote:Jel ih i pokrivate mozda? Ide li s tim u paketu i krvna osveta i ugovoreni brak?
Hoćeš reći da ne možeš raspravljati bez laganja?kaja wrote:Ako da ovi azilanti su vam nešto ko rod rođeni, njegujete iste običaje..
A ... sad te sram sto imaju iste običaje ..Regoč wrote:Hoćeš reći da ne možeš raspravljati bez laganja?kaja wrote:Ako da ovi azilanti su vam nešto ko rod rođeni, njegujete iste običaje..
2015-08-15
Običaji su podudarni tvojima, ljudski život vam je bezvriedan. Mi svoje žene poštujemo i zašto ih štitimo. Ti se samo šeći s njekim tko okreće glavu.kaja wrote:A ... sad te sram sto imaju iste običaje ..Regoč wrote:Hoćeš reći da ne možeš raspravljati bez laganja?kaja wrote:Ako da ovi azilanti su vam nešto ko rod rođeni, njegujete iste običaje..
Pa i oni štite svoje, pokriju ih da se ne moraju tući. I ti bi al ne možesRegoč wrote:Običaji su podudarni tvojima, ljudski život vam je bezvriedan. Mi svoje žene poštujemo i zašto ih štitimo. Ti se samo šeći s njekim tko okreće glavu.kaja wrote:A ... sad te sram sto imaju iste običaje ..Regoč wrote:Hoćeš reći da ne možeš raspravljati bez laganja?kaja wrote:Ako da ovi azilanti su vam nešto ko rod rođeni, njegujete iste običaje..
2015-08-15
Ode spavat, popizdio je od ljubomore. Jer azilanti imaju doma vjersku policiju a on nema..
2015-08-15
kolika mržnja prema strancima, a niste čuli drugu stranu priče
ne znate ljubiti, ne znate voljeti, srca su vam tvrda
ne znate ljubiti, ne znate voljeti, srca su vam tvrda
Guest- Guest
kajo vrati se ocu, on te zove k sebi
Last edited by der_fowl on 20/8/2017, 01:21; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ja svoju čuvam, tebe očito nema tko. Ali i da ima, ne bi smio, da ne ispadne primitivac morao bi se zadovoljno osmjehnuti kad se podaš prvom koji ti se nabaci.kaja wrote:Pa i oni štite svoje, pokriju ih da se ne moraju tući. I ti bi al ne možesRegoč wrote:Običaji su podudarni tvojima, ljudski život vam je bezvriedan. Mi svoje žene poštujemo i zašto ih štitimo. Ti se samo šeći s njekim tko okreće glavu.kaja wrote:A ... sad te sram sto imaju iste običaje ..Regoč wrote:Hoćeš reći da ne možeš raspravljati bez laganja?kaja wrote:Ako da ovi azilanti su vam nešto ko rod rođeni, njegujete iste običaje..
Ljubomorna si jedino ti jer te nitko ne želi čuvati.kaja wrote:Ode spavat, popizdio je od ljubomore. Jer azilanti imaju doma vjersku policiju a on nema..
eto,ja bih Kayu cuvao...u stvari,dovoljna je moja impresivna pojava,pa da u prolazu nitko ne pozeli nes dobaciti..gledati mogu,Bog je za to dao oci svima..
Guest- Guest
Prema kući javnoj, Kaja korak upravlja. Kakav otac, to je tako fuj, seljački i primitivno.der_fowl wrote:
kajo vrati se ocu, on te zove k sebi
Daj ckomi i odi sanjat da smo ustrojili vjersku policiju .
2015-08-15
Ne, ne, smiju i dobacivati, a ti moraš s osmjehom popratiti njezin odlazak s prvim koji joj dobaci. Onda si čovjek po Kajinoj mjeri.pismejker wrote:eto,ja bih Kayu cuvao...u stvari,dovoljna je moja impresivna pojava,pa da u prolazu nitko ne pozeli nes dobaciti..gledati mogu,Bog je za to dao oci svima..
Kayo,Reg samo zeli da znas da bi te branio i zivotom,da si njegova djeva ....
Guest- Guest
jako. PoludicuRegoč wrote:Ljubomorna si jedino ti jer te nitko ne želi čuvati.kaja wrote:Ode spavat, popizdio je od ljubomore. Jer azilanti imaju doma vjersku policiju a on nema..
2015-08-15
Regoč wrote:Ne, ne, smiju i dobacivati, a ti moraš s osmjehom popratiti njezin odlazak s prvim koji joj dobaci. Onda si čovjek po Kajinoj mjeri.pismejker wrote:eto,ja bih Kayu cuvao...u stvari,dovoljna je moja impresivna pojava,pa da u prolazu nitko ne pozeli nes dobaciti..gledati mogu,Bog je za to dao oci svima..
Kaya se zajebaje cijelo vece,a ti tako ustogljen ne mos to skontati...ajajajajaa..
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Konačno dobre vijesti iz Švedske
» Dobre i loše vijesti ( parodija )
» Dobre Vijesti Za Yodu i Longija..
» Samo dobre vijesti iz Ukrajine.
» Dobre vijesti: za 5 godina HDZ će otjerati još 1/2 Hrvata
» Dobre i loše vijesti ( parodija )
» Dobre Vijesti Za Yodu i Longija..
» Samo dobre vijesti iz Ukrajine.
» Dobre vijesti: za 5 godina HDZ će otjerati još 1/2 Hrvata