Dobre vijesti
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dobre vijesti
Nije vazno tko ce i protiv koga.melkior wrote:Sutra počinju vojne vježbe SAD-a i Južne Koreje koje Sjeverna Koreja tretira kao prijetnju invazijom Kopaj bunker!prckov wrote:nesto kontam bice ratmelkior wrote:Ako Trump cucne, bit će rat. Ako i ne cucne, opet će najvjerojatnije biti rat.prckov wrote:drze sve, ako tramp cucne bice veseloRegoč wrote:
Nerviraju svakoga s barem gramom mozga, ali drže medije.
Samo protiv koga?
U svakom slučaju, ne gine nam rat.
Meni vazno da mogu odstrijeliti melkiora
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
dijagram wrote:Nije vazno tko ce i protiv koga.melkior wrote:Sutra počinju vojne vježbe SAD-a i Južne Koreje koje Sjeverna Koreja tretira kao prijetnju invazijom Kopaj bunker!prckov wrote:nesto kontam bice ratmelkior wrote:Ako Trump cucne, bit će rat. Ako i ne cucne, opet će najvjerojatnije biti rat.prckov wrote:
drze sve, ako tramp cucne bice veselo
Samo protiv koga?
Meni vazno da mogu odstrijeliti melkiora
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
ma ko ce kopat, da sam htio kopat osto bi ubosnimelkior wrote:Sutra počinju vojne vježbe SAD-a i Južne Koreje koje Sjeverna Koreja tretira kao prijetnju invazijom Kopaj bunker!prckov wrote:nesto kontam bice ratmelkior wrote:Ako Trump cucne, bit će rat. Ako i ne cucne, opet će najvjerojatnije biti rat.prckov wrote:drze sve, ako tramp cucne bice veseloRegoč wrote:
Nerviraju svakoga s barem gramom mozga, ali drže medije.
Samo protiv koga?
sad samo nos dolazi u obzir
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ti se u Australiji trebaš čuvati samo nepovoljnog vjetra sa sjevera i zapadaprckov wrote:ma ko ce kopat, da sam htio kopat osto bi ubosnimelkior wrote:Sutra počinju vojne vježbe SAD-a i Južne Koreje koje Sjeverna Koreja tretira kao prijetnju invazijom Kopaj bunker!prckov wrote:nesto kontam bice ratmelkior wrote:Ako Trump cucne, bit će rat. Ako i ne cucne, opet će najvjerojatnije biti rat.prckov wrote:
drze sve, ako tramp cucne bice veselo
Samo protiv koga?
2015-08-09
ovdje di sam ja vjetar dolazi sa juga I puse prema sjeverumelkior wrote:Ti se u Australiji trebaš čuvati samo nepovoljnog vjetra sa sjevera i zapadaprckov wrote:ma ko ce kopat, da sam htio kopat osto bi ubosnimelkior wrote:Sutra počinju vojne vježbe SAD-a i Južne Koreje koje Sjeverna Koreja tretira kao prijetnju invazijom Kopaj bunker!prckov wrote:nesto kontam bice ratmelkior wrote:
Ako Trump cucne, bit će rat. Ako i ne cucne, opet će najvjerojatnije biti rat.
Samo protiv koga?
po mojoj slobodnoj procjeni najebace indonezija
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:ovdje di sam ja vjetar dolazi sa juga I puse prema sjeverumelkior wrote:Ti se u Australiji trebaš čuvati samo nepovoljnog vjetra sa sjevera i zapadaprckov wrote:ma ko ce kopat, da sam htio kopat osto bi ubosnimelkior wrote:Sutra počinju vojne vježbe SAD-a i Južne Koreje koje Sjeverna Koreja tretira kao prijetnju invazijom Kopaj bunker!prckov wrote:
nesto kontam bice rat
po mojoj slobodnoj procjeni najebace indonezija
2015-08-09
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Konačno dobre vijesti iz Švedske
» Dobre i loše vijesti ( parodija )
» Dobre Vijesti Za Yodu i Longija..
» Samo dobre vijesti iz Ukrajine.
» Dobre vijesti: za 5 godina HDZ će otjerati još 1/2 Hrvata