Dobre vijesti: za 5 godina HDZ će otjerati još 1/2 Hrvata
Page 1 of 1
Dobre vijesti: za 5 godina HDZ će otjerati još 1/2 Hrvata
https://m.24sata.hr/news/istina-o-iseljavanju-jos-pola-milijuna-ljudi-moglo-bi-otici-577807
Kermit-
2014-04-17
Re: Dobre vijesti: za 5 godina HDZ će otjerati još 1/2 Hrvata
Pardon milijun hehe na klozetu sam pa ...
Kermit-
2014-04-17
jeste se vi vec spakirali mislim asila i yoda...ako niste vama dobro
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Što vise ljudi ode meni bolje
Guest- Guest
i meni..bice vise zemlje i ja cu se obogatiti...ne robujem 'odlasima na more' a nije mi problem spavati samo par sati i tranom zorom se dici...zemlaj trazi slugu ne gospodara ali jbg volim zemlju pa mi ni sluga nije tesko biti..IamOneofYou wrote:Što vise ljudi ode meni bolje
2015-09-08
nekima je bolje konobarit,baustelizirat u njemackoj,irskoj jer hoce na more...a meni ej super buiti u prirodi i da radim..to je meni odmor...jos zaradim nelose..
2015-09-08
Eto i taj Jurić tvrdi ono što sam jučer napisao da ni jedna vlada neće opstati ako se primi pravoga posla,ne diraj u moj tanjur i tanjure mojih bližnjih a ima ih ohoho.
I ne glasajte za razne populiste koji bi mogli uništiti hrvatsku,glasajte za one provjerene koji ne da bi to mogli nego to godinama i rade,zašto stvari prepustiti slučaju kad im ide baš super.
HDZ će vladati još 100 godina eto još malo uz pomoć SDP-a,za termite iz HNS-a će se uvijek naći mjesta,manjincima svako malo podebljati račun,Bandić je tu isto za da ga ne bi neki populist počeo ganjati za njegove velke grijehe i tako to,baruština je puna pa ti takni u nju.Nema više straha ni od šatora i plinskih boca jer se i tu stvar redovito podmazuje,sve u svemu cveta cveće u naše preduzeće.Ajmo opet sada pljuvat po jugoslaviji,austrougarskoj,prepotentnim švicarcima,glupim šveđanima i njemcima koje su okupirale izbjeglice a vidi nas,nas nikada neće.
I ne glasajte za razne populiste koji bi mogli uništiti hrvatsku,glasajte za one provjerene koji ne da bi to mogli nego to godinama i rade,zašto stvari prepustiti slučaju kad im ide baš super.
HDZ će vladati još 100 godina eto još malo uz pomoć SDP-a,za termite iz HNS-a će se uvijek naći mjesta,manjincima svako malo podebljati račun,Bandić je tu isto za da ga ne bi neki populist počeo ganjati za njegove velke grijehe i tako to,baruština je puna pa ti takni u nju.Nema više straha ni od šatora i plinskih boca jer se i tu stvar redovito podmazuje,sve u svemu cveta cveće u naše preduzeće.Ajmo opet sada pljuvat po jugoslaviji,austrougarskoj,prepotentnim švicarcima,glupim šveđanima i njemcima koje su okupirale izbjeglice a vidi nas,nas nikada neće.
vili40-
2015-08-02
Hrvatska ne može nestati. Njemačka će nam uvijek pomoći onoliko koliko je potrebno da ne propadnemo baš skroz i da oni mogu doći kod nas na more kupati se.
Nema brige.
Nema brige.
crvenkasti-
2014-04-17
Prokleti roditelji koji maltretiraju vlastitu dicu i tjeraju ih vanka.
čekaj dok dođe sdp na vlast ... tek onda slijedi stampedo.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Pa uvesti ćemo pola miljona Arapa i boli nas kurac
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
SDP-e više i tehnički ne postoji kao strankaKavran wrote:čekaj dok dođe sdp na vlast ... tek onda slijedi stampedo.
Kermit-
2014-04-17
Similar topics
» Dobre vijesti
» Dobre i loše vijesti ( parodija )
» Samo dobre vijesti iz Ukrajine.
» Konačno dobre vijesti iz Švedske
» Dobre Vijesti Za Yodu i Longija..
» Dobre i loše vijesti ( parodija )
» Samo dobre vijesti iz Ukrajine.
» Konačno dobre vijesti iz Švedske
» Dobre Vijesti Za Yodu i Longija..