Ivo je malo nervozan....
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ivo je malo nervozan....
volim kerove, al najgore je kad ti se pas zapliće oko nogu dok s čovjekom ozbiljno razgovaraš...
nemreš nego ga šutnut, čisto da zna gdje mu je mjesto
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
U sridu, Marc!vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/marcel-holjevac-ivo-je-malo-nervozan-1052747/
Savjet : razbij ovaj tekst na više dijelova-dana, ovako je užasno dug, predug.
Šteta ostalih dijelova, koje malo tko pročita u jednom dahu do kraja.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
marcelus wrote:Tradicija je u Hrvatskoj, da nas mediji, prvenstveno tiskani i portali, no nerijetko i javna TV, za svaki Dan pobjede i domovinske zahvalnosti obaspu feljtonima o Aleksandri Zec, da nas za svaki Dan državnosti obaspu pričama o neminovnoj propasti Hrvatske, da nas za svaki vjerski blagdan obaspu pričama o svećenicima pedofilima i zločinima kršćana nad nejači u rasponu od Saladinovih trupa do Apača. I naravno da nam za svaki državni blagdan osovina Tomić-Jergović-Dežulović (Glavina Donja-Sarajevo-Beograd) objasni kako mi, zapravo, nemamo niti svoju povijest, jer su priče o srednjevjekovnim hrvatskim kraljevima uglavnom mitovi (za razliku od, recimo, mitova o kralju Arturu koji su, valjda, povijesne činjenice, pa je on svejedno jedan od temelja engleskog nacionalnog identiteta). Iznimka je donekle jedino Božić, kad mjesec dana uglavnom sa svih radio stanica slušamo božićne pjesme (uglavnom od Whama i Marie Carey) dok nam ne izađu na uši.
Gle mu samo poćetak, šta je sve nadrobio.
Saladin, Jergović, Aleksandra Zec, kralj Artur, Dežulović, Marie Carey...
Ko mali Ivica kad se opusti, pa mu misli nekontrolirano vrludaju, i blebeće.
Totalno bez smisla.
Dalje nisam ni čitao.
crvenkasti-
2014-04-17
ljubo1212 wrote:volim kerove, al najgore je kad ti se pas zapliće oko nogu dok s čovjekom ozbiljno razgovaraš...
kerovi su zakonom zaštićena vrsta i nemereš ih šutat nogom tek tako rođo
Eroo wrote:U sridu, Marc!vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/marcel-holjevac-ivo-je-malo-nervozan-1052747/
Savjet : razbij ovaj tekst na više dijelova-dana, ovako je užasno dug, predug.
Šteta ostalih dijelova, koje malo tko pročita u jednom dahu do kraja.
to je iz novina. Za novine ide preko dvije strane, u četvrtak ujutro, a subotom na portal
ako su napasni, agresivni mozes jos kakomarcellus wrote:ljubo1212 wrote:volim kerove, al najgore je kad ti se pas zapliće oko nogu dok s čovjekom ozbiljno razgovaraš...
kerovi su zakonom zaštićena vrsta i nemereš ih šutat nogom tek tako rođo
evo ko ovaj crvenko
samo
dijagram-
2015-08-09
ljubo1212 wrote:veliš, radije s veberom 2x nego jednom s kakvom ingleškinjom :Dmarcellus wrote:ljubo1212 wrote:rođo, tipuješ na sigurno
ziher je ziher
a čuj dvaput je dvaput a kakvih sam sve engleskinja viđao da su spram njih sumo borci manekenke a gaza trezvenjak, ni veber ne zvuči tako loša opcija, u biti nije čudo da je tolko engleza pedera
Sad si ga baš prećero.marcellus wrote:ljubo1212 wrote:veliš, radije s veberom 2x nego jednom s kakvom ingleškinjom :Dmarcellus wrote:ljubo1212 wrote:rođo, tipuješ na sigurno
ziher je ziher
a čuj dvaput je dvaput a kakvih sam sve engleskinja viđao da su spram njih sumo borci manekenke a gaza trezvenjak, ni veber ne zvuči tako loša opcija, u biti nije čudo da je tolko engleza pedera
Slažem se(danas sam čitao 7dnevno) da Englezi seru,da se opijaju bez ikakvog pijanačkog kodeksa,da rigaju okolo i pišaju,da su nekulturni...To sve stoji,ali brte,ono za Engleskinje ne može biti točno ni u kojem pogledu.
Engleska nacija nije čista nacija. tako da ne možeš o Englezicama pisati kao o stanovnicama sela Vidovec,ili o curama iz Krapine.
Engleskinja imaš više rasa i potiču iz više naroda,tak da ti ne možeš sve te pičke strpati u isti koš. Ja recimo među onim crnkinjama još nisam vidio niti jednu debelu.
(mada ćeš ti sada ići na Google i tražiti ćeš,i naći,i okačiti je kao dokaz u obranu svoje teze).
Engleskinje danas,čak bih istaknuo,puno su življe,rumenije i jedrije od njihovih baka,koje su sve uglavnom bile neke anemične štrklje,a o Englezicama iz Viktorijanskog doba da se i ne govori. To je već bilo sifilično i poludefektno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
krivo, epi. Prvi put sam bio u londonu sedamdeset i neke, zadnji put nedavno, svaki put su britanke sve deblje i sve pijanije. Govorim o bijelim britankama, da ne bude zabune, od njih sto jedna je zgodna i ta je stvarno zgodna, al to je ono ta jedna, ostalo je žalibože. Jedino im indijke nešto valjaju ali to ne računam pod engleskinje.
Ma,koji Epi???marcellus wrote:krivo, epi.
Epi je Ivo,a ja sam Jakov.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ma,koji Epi???marcellus wrote:krivo, epi.
Epi je Ivo,a ja sam Jakov.
a slični ste
a ne padne ti na pamet da se umiljava i želi poigrati možda?ljubo1212 wrote:volim kerove, al najgore je kad ti se pas zapliće oko nogu dok s čovjekom ozbiljno razgovaraš...
voliš kerove, al voliš šutnut. jebo ljubav. kako te nije sram?
da mog tak šutneš, prije nego bi ja tebe šutnula ostal bi bez noge.
Guest- Guest
Noor wrote:a ne padne ti na pamet da se umiljava i želi poigrati možda?ljubo1212 wrote:volim kerove, al najgore je kad ti se pas zapliće oko nogu dok s čovjekom ozbiljno razgovaraš...
polako, nije svaki ker na 4 noge
radi se o keru koji se ovdje plete pod noge
nema vrijedjanja zivine ni u alegrijamamarcellus wrote:Noor wrote:a ne padne ti na pamet da se umiljava i želi poigrati možda?ljubo1212 wrote:volim kerove, al najgore je kad ti se pas zapliće oko nogu dok s čovjekom ozbiljno razgovaraš...
polako, nije svaki ker na 4 noge
radi se o keru koji se ovdje plete pod noge
ljubiteljice oma reagiraju zestoko otvaranjem silosa nuklearnih projektila
dijagram-
2015-08-09
Članak ima 2933 riječi zajedno sa podnaslovima. Blago Marčelu ako ga plaćaju po broju riječi
Blago i tebi kad ti se da ides brojiti.catabbath wrote:Članak ima 2933 riječi zajedno sa podnaslovima. Blago Marčelu ako ga plaćaju po broju riječi
To ne radi nitko, ...dobro, jedino crvenko, al on je bolestan na marcela, njemu je dopusteno.
dijagram-
2015-08-09
catabbath wrote:Članak ima 2933 riječi zajedno sa podnaslovima. Blago Marčelu ako ga plaćaju po broju riječi
kako sam već objasnio to je kolumna koju tjedno pišem za novine i mora ispuniti dvije stranice istih, velikog formata
znači uvijek ima 16 - 18 tisuća znakova
za portale je to predugačko, jasno, ali izvorno dolazi iz novina
malo je drukčiji stil jasno nego kad pišem na portalu
malo je drukčiji stil jasno nego kad pišem na portalu
vuksadinare wrote:..najbolja provala ive josipovica nakon napada na nase navijace u novom sadu i u dvorani na svjetskom rukometnom prvenstvu....je..a bio je i svjedok napada posto je bio u dvorani..'da on tu ne vidi neke probleme'
Lignjica je školski primjer kako političar, tj. onaj koji žarko želi biti političar ne smije javno istupati.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
marcellus wrote:znači uvijek ima 16 - 18 tisuća znakova
Malo si preletio normu 18198
catabbath-
2015-08-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Laki je malo nervozan
» Novak je malo nervozan
» Nuredin je malo nervozan (i ljubomoran)
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Novak je malo nervozan
» Nuredin je malo nervozan (i ljubomoran)
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
Page 2 of 3