Nuredin je malo nervozan (i ljubomoran)
Page 1 of 1
Nuredin je malo nervozan (i ljubomoran)
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bivsu-djevojku-vezao-uzetom-oko-vrata-pa-je-autom-vukao-250-metara-po-cesti-nesretnica-se-bori-za-zivot-nakon-divljanja-poludjelog-mladica/5291063/
mulitkulti
mulitkulti
u naslovu nigdje naravno ne piše da je kozojeb, eto mogo bi čovjek pomislit opet neki fritzl
Nedavno su ISIL-ovci na sličan način usmrtili jednog zarobljenog sirijskog vojnika.
A na isti način su ABIH-ovci 1995. traktorom vukli po Mrkonjiću ili Šipovu jednog srpskog civila,o čemu smo prije par godina mogli vidjeti snimke i na HRT-u.
A na isti način su ABIH-ovci 1995. traktorom vukli po Mrkonjiću ili Šipovu jednog srpskog civila,o čemu smo prije par godina mogli vidjeti snimke i na HRT-u.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Nuredin je malo nervozan (i ljubomoran)
piše Kurd, saveznik značimarcellus wrote:u naslovu nigdje naravno ne piše da je kozojeb, eto mogo bi čovjek pomislit opet neki fritzl
2014-04-15
Sindikati policije već godinama upozoravaju na kurdske i libanonske klanove koji ne priznaju nadležnost policije nego sukobe rješavaju izvan njemačkog pravnog sustava.
Njemački pravni sustav je mlakonje, a ovo je sramota što jedna institucija piše
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Sindikati policije već godinama upozoravaju na kurdske i libanonske klanove koji ne priznaju nadležnost policije nego sukobe rješavaju izvan njemačkog pravnog sustava.
znači ako ja odselim za alemanju i ne priznajem nadležnost policije, odjebem ih, neće me dirat?
Mogu što me volja?
Ili to važi samo za kozojebe, da murija ne ispadne rasistička, a ostali moraju poštovati zakone?
marcellus wrote:n_razbojnik wrote:Sindikati policije već godinama upozoravaju na kurdske i libanonske klanove koji ne priznaju nadležnost policije nego sukobe rješavaju izvan njemačkog pravnog sustava.
znači ako ja odselim za alemanju i ne priznajem nadležnost policije, odjebem ih, neće me dirat?
Mogu što me volja?
Ili to važi samo za kozojebe, da murija ne ispadne rasistička, a ostali moraju poštovati zakone?
Ne mogu dve jebene familije Kurda smiriti a našim antifašistima sude u Munchenu...stoga ni mi ne priznajemo takav pravni sustav
2014-04-15
n_razbojnik wrote:marcellus wrote:n_razbojnik wrote:Sindikati policije već godinama upozoravaju na kurdske i libanonske klanove koji ne priznaju nadležnost policije nego sukobe rješavaju izvan njemačkog pravnog sustava.
Mogu što me volja?
Ne mogu dve jebene familije Kurda smiriti a našim antifašistima sude u Munchenu...stoga ni mi ne priznajemo takav pravni sustav
ni zrna žita neprijatelju
nego jel u kozojebistanu to inače normalno da curu kad te ostavi vežeš za auto i vučeš po cesti? Ili tamo nemaju aute pa je vežu za konja ili devu?
što zna mujo što su kola, zaveže i vozi, po pustinji to idemarcellus wrote:nego jel u kozojebistanu to inače normalno da curu kad te ostavi vežeš za auto i vučeš po cesti? Ili tamo nemaju aute pa je vežu za konja ili devu?
2014-04-15
Similar topics
» Ivo je malo nervozan....
» Novak je malo nervozan
» Laki je malo nervozan
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Novak je malo nervozan
» Laki je malo nervozan
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
Page 1 of 1