Ivo je malo nervozan....
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Ivo je malo nervozan....
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/marcel-holjevac-ivo-je-malo-nervozan-1052747/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ivo je malo nervozan....
..najbolja provala ive josipovica nakon napada na nase navijace u novom sadu i u dvorani na svjetskom rukometnom prvenstvu....je..a bio je i svjedok napada posto je bio u dvorani..'da on tu ne vidi neke probleme'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bome jest, toliko da postaje sve mizerniji
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Na kraju su u Petrčanima pored Zadra bili posve u pravu kad su potjerali onaj festival gdje su se skupljali britanski primitivci...
Mjesto sad mirno i uredno, turizam cvjeta a nema bljuvotine, galame i slično.
2015-08-06
Došli Nijmeci s obiteljima, ujutro se dzogira, igraju se s djecom, mlađarija (normalna ) cuga po kaficima i sve 5.
Prošlih godina prođeš prijepodne ovi leže po pločnicima galame po dućanima i kafićima....teraj to.
Prošlih godina prođeš prijepodne ovi leže po pločnicima galame po dućanima i kafićima....teraj to.
2015-08-06
Kupila moja žena konzervu piva još prošli tjedan i stavila u frižider. Još je tamo.
crvenkasti-
2014-04-17
A kod Longija ne bi bila. Ali Longiju žena ne može kupiti pivo,jer on nema žene.crvenkasti wrote:Kupila moja žena konzervu piva još prošli tjedan i stavila u frižider. Još je tamo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I sad te vara. Jebe se na zidicu iza trgovine jer zna da se neces nikada tamo pojavit. Nasjeo si.crvenkasti wrote:Kupila moja žena konzervu piva još prošli tjedan i stavila u frižider. Još je tamo.
omni-
2014-04-12
jastreb wrote:A kod Longija ne bi bila. Ali Longiju žena ne može kupiti pivo,jer on nema žene.crvenkasti wrote:Kupila moja žena konzervu piva još prošli tjedan i stavila u frižider. Još je tamo.
Vidiš što ti je život ...
Netko voli pivu, a nema ženu, a drugi obrnuto. Jebiga.
crvenkasti-
2014-04-17
Zašto meni ništa ne objave, a sto puta sam pametniji od marcelesa?
crvenkasti-
2014-04-17
epikur37 wrote:Na kraju su u Petrčanima pored Zadra bili posve u pravu kad su potjerali onaj festival gdje su se skupljali britanski primitivci...
Turizam se svodi na dva izbora. Jedan su englezi, drugi je svi ostali osim engleza.
biram iz izloga broj dva
Ne znam koji je kurac s Ivom.
Caca mu nije bio takav.
Caca mu nije bio takav.
dijagram-
2015-08-09
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:epikur37 wrote:Na kraju su u Petrčanima pored Zadra bili posve u pravu kad su potjerali onaj festival gdje su se skupljali britanski primitivci...
Turizam se svodi na dva izbora. Jedan su englezi, drugi je svi ostali osim engleza.
biram iz izloga broj dva
Opet pznata marcova genijalnost. Nešto kao ono:
Postoje dvije vrste ljudi; oni koji misle da postoje dvije vrste ljudi, i oni koji to ne misle.
crvenkasti-
2014-04-17
epikur37 wrote:Došli Nijmeci s obiteljima, ujutro se dzogira, igraju se s djecom, mlađarija (normalna ) cuga po kaficima i sve 5.
Mitteleuropa vs. anglosaksonci
pitomi vs. divljaci
crvenkasti wrote:Zašto meni ništa ne objave, a sto puta sam pametniji od marcelesa?
ti si podvojena osobnost..
čas si glupi hrvat..
čas pametni srbin..
morat ćeš izabrat....
od marcelesa pametniji nisi...
Guest- Guest
Prepisao bi marcelus odnekud tekst i o Ivi, ali kad iha nema. Morao je sam, i zato mu je ispalo ovako,
crvenkasti-
2014-04-17
veliš, radije s veberom 2x nego jednom s kakvom ingleškinjom :Dmarcellus wrote:ljubo1212 wrote:rođo, tipuješ na sigurno
ziher je ziher
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Laki je malo nervozan
» Novak je malo nervozan
» Nuredin je malo nervozan (i ljubomoran)
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Novak je malo nervozan
» Nuredin je malo nervozan (i ljubomoran)
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
Page 1 of 3