Thompson odlikovan Ordenom narodnog heroja
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Thompson odlikovan Ordenom narodnog heroja
Jebiga, naši je opravili. Kod ovih vaših mrka kapa. Neka je oprave još 5 puta. Neće biti viška.Noor wrote:puste želje, pusti snovidzango wrote:Mi smo joj ga dali. Po tome ste sve naše.Noor wrote:vaša je snajka, vama na ponos, dajte joj gadzango wrote:E stvarno. Zašto Severina nije dobila orden?
dali ste joj već dva, biće tu još pokoji, žena se trudi i zaslužuje.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Teško da će dobiti što i tamo. Ovde nema ništa mlohavo.dijagram wrote:tasko ce postici i 2% onog sto je dobila po HR:)Noor wrote:puste želje, pusti snovidzango wrote:Mi smo joj ga dali. Po tome ste sve naše.Noor wrote:vaša je snajka, vama na ponos, dajte joj gadzango wrote:E stvarno. Zašto Severina nije dobila orden?
2014-04-19
s toliko entuzijazma stigne jošdijagram wrote:teško ce postici i 2% onog sto je dobila po HR:)Noor wrote:puste želje, pusti snovidzango wrote:Mi smo joj ga dali. Po tome ste sve naše.Noor wrote:vaša je snajka, vama na ponos, dajte joj gadzango wrote:E stvarno. Zašto Severina nije dobila orden?
Guest- Guest
Tesko, sad je u braku,nece dati onaj njen cigicNoor wrote:s toliko entuzijazma stigne jošdijagram wrote:teško ce postici i 2% onog sto je dobila po HR:)Noor wrote:puste želje, pusti snovidzango wrote:Mi smo joj ga dali. Po tome ste sve naše.Noor wrote:
vaša je snajka, vama na ponos, dajte joj ga
dijagram-
2015-08-09
kod vas opajdare vole i čvrsti i mlohavi. za nju nema zime.dzango wrote:Teško da će dobiti što i tamo. Ovde nema ništa mlohavo.dijagram wrote:tasko ce postici i 2% onog sto je dobila po HR:)Noor wrote:puste želje, pusti snovidzango wrote:Mi smo joj ga dali. Po tome ste sve naše.Noor wrote:
vaša je snajka, vama na ponos, dajte joj ga
Guest- Guest
je..i s bakrenim je biladijagram wrote:Tesko, sad je u braku,nece dati onaj njen cigicNoor wrote:s toliko entuzijazma stigne jošdijagram wrote:teško ce postici i 2% onog sto je dobila po HR:)Noor wrote:puste želje, pusti snovidzango wrote:
Mi smo joj ga dali. Po tome ste sve naše.
Guest- Guest
Mi volimo opajdare.Samo da je žensko. Dođi da proveriš.Noor wrote:kod vas opajdare vole i čvrsti i mlohavi. za nju nema zime.dzango wrote:Teško da će dobiti što i tamo. Ovde nema ništa mlohavo.dijagram wrote:tasko ce postici i 2% onog sto je dobila po HR:)Noor wrote:puste želje, pusti snovidzango wrote:
Mi smo joj ga dali. Po tome ste sve naše.
vjerujem ja tebi, al ne uklapam se onda u vašu pričudzango wrote:Mi volimo opajdare.Samo da je žensko. Dođi da proveriš.Noor wrote:kod vas opajdare vole i čvrsti i mlohavi. za nju nema zime.dzango wrote:Teško da će dobiti što i tamo. Ovde nema ništa mlohavo.dijagram wrote:tasko ce postici i 2% onog sto je dobila po HR:)Noor wrote:
puste želje, pusti snovi
Guest- Guest
Ne uplapaš se samo ako si trandža. Mada će se i onda naći neki da te sredi.Noor wrote:vjerujem ja tebi, al ne uklapam se onda u vašu pričudzango wrote:Mi volimo opajdare.Samo da je žensko. Dođi da proveriš.Noor wrote:kod vas opajdare vole i čvrsti i mlohavi. za nju nema zime.dzango wrote:Teško da će dobiti što i tamo. Ovde nema ništa mlohavo.dijagram wrote:
tasko ce postici i 2% onog sto je dobila po HR:)
2014-04-19
Dooobardzango wrote:Mi smo joj ga dali. Po tome ste sve naše.Noor wrote:vaša je snajka, vama na ponos, dajte joj gadzango wrote:E stvarno. Zašto Severina nije dobila orden?
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Dodik pozdravio sve zaključke Hrvatskog narodnog sabora
» Dubravačke Ljetne Igre: Rasprodane sve ulaznice za "balkanskog špijuna" narodnog pozorišta iz Beograda
» Ha,ha..Mesić odlikovan u Sarajevu Ordenom svjetskog mira...a dodijelio mu ga..pazite ovo..Balkanski klub mira
» Član Predsjedništva Hrvatskog Narodnog Sabora Mijo Perkunić u Skupštini RS-a glasao za odbacivanje Inzkove odluke
» OBLJETNICA SMRTI VUKOVARSKOG HEROJA
» Dubravačke Ljetne Igre: Rasprodane sve ulaznice za "balkanskog špijuna" narodnog pozorišta iz Beograda
» Ha,ha..Mesić odlikovan u Sarajevu Ordenom svjetskog mira...a dodijelio mu ga..pazite ovo..Balkanski klub mira
» Član Predsjedništva Hrvatskog Narodnog Sabora Mijo Perkunić u Skupštini RS-a glasao za odbacivanje Inzkove odluke
» OBLJETNICA SMRTI VUKOVARSKOG HEROJA
Page 5 of 5