Thompson odlikovan Ordenom narodnog heroja
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Thompson odlikovan Ordenom narodnog heroja
pa da vili plače naredna tri meseca, ne dolazi u obzir!pismejker wrote:efendija,ajmo i mi zaraditi neki orden,pa da nas caste i goste,a mozda nes i od zenskinja pojebemo...
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
čardak efendija wrote:pa da vili plače naredna tri meseca, ne dolazi u obzir!pismejker wrote:efendija,ajmo i mi zaraditi neki orden,pa da nas caste i goste,a mozda nes i od zenskinja pojebemo...
Ma povest cemo i njega...znas ono.,.svatovi,guzičari i tako..uijek ima jedan stol za guzicare...malo ponapijemo neke cure mladjahne i eto do jutra zabave..
Guest- Guest
ko zna bili tompson otpjevu i koju chejensku samo da mu je platiti dobro
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
ma može brate, nek i ustaše vide kako se pije i veseli, ima i ona ustaška; i kad mi je teško ja pevam sve jačeee pravi ustaša nikada ne plačeeeepismejker wrote:čardak efendija wrote:pa da vili plače naredna tri meseca, ne dolazi u obzir!pismejker wrote:efendija,ajmo i mi zaraditi neki orden,pa da nas caste i goste,a mozda nes i od zenskinja pojebemo...
Ma povest cemo i njega...znas ono.,.svatovi,guzičari i tako..uijek ima jedan stol za guzicare...malo ponapijemo neke cure mladjahne i eto do jutra zabave..
čardak efendija wrote:ma može brate, nek i ustaše vide kako se pije i veseli, ima i ona ustaška; i kad mi je teško ja pevam sve jačeee pravi ustaša nikada ne plačeeeepismejker wrote:čardak efendija wrote:pa da vili plače naredna tri meseca, ne dolazi u obzir!pismejker wrote:efendija,ajmo i mi zaraditi neki orden,pa da nas caste i goste,a mozda nes i od zenskinja pojebemo...
E bas tako...a postoi imamo i vece kurce i supertvrde,kako rece ona jedna poznanica,ima da bude vriske medju curama...
Guest- Guest
jel si i ti svoju ubedio da je 12 cm ustvari 20 cm? meni je dugo trebalo ali sam uspeo!pismejker wrote:čardak efendija wrote:ma može brate, nek i ustaše vide kako se pije i veseli, ima i ona ustaška; i kad mi je teško ja pevam sve jačeee pravi ustaša nikada ne plačeeeepismejker wrote:čardak efendija wrote:pa da vili plače naredna tri meseca, ne dolazi u obzir!pismejker wrote:efendija,ajmo i mi zaraditi neki orden,pa da nas caste i goste,a mozda nes i od zenskinja pojebemo...
E bas tako...a postoi imamo i vece kurce i supertvrde,kako rece ona jedna poznanica,ima da bude vriske medju curama...
Pa...12 ssantimetara je UVIJEK..kad spavam piskim hodam..kad se nadigne,e to je vec druga pesma..ugl. kad se otvrdne,jaci je od curine ruke dkad ga pokusa oboriti na dolje...čardak efendija wrote:jel si i ti svoju ubedio da je 12 cm ustvari 20 cm? meni je dugo trebalo ali sam uspeo!pismejker wrote:čardak efendija wrote:ma može brate, nek i ustaše vide kako se pije i veseli, ima i ona ustaška; i kad mi je teško ja pevam sve jačeee pravi ustaša nikada ne plačeeeepismejker wrote:čardak efendija wrote:
pa da vili plače naredna tri meseca, ne dolazi u obzir!
Guest- Guest
ni meni,kazu ko pjeva zlo nemislipismejker wrote:tja..meni covjek ne smeta....
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
flumen wrote:pa za razliku od mnogih, njegov rat i dalje traje. Bori se protiv zaborava, bori se protiv iskrivljavanja povijesti, protiv izjednacavanja zrtve i zlotvora. Vec samo zato je zasluzio orden. Treba izdrzat 22 godine nakon Oluje sve te izdajnike hrvatskog naroda kao @jastrebe, Mesice, Josipovice, Pusice, Terselice i slicne...Neka njega i njegovih ordenja. Dok ima njega i mladih na njegovim koncertima - jos ni Hrvatska propala.jastreb wrote:Takav ratni put imalo je tisuće branitelja. Kakav je to pothvat učinio? Kakvom je akcijom zapovijedao? U čemu se u ratu istakao da bi dobio to zvanje?flumen wrote:znam da ti zao iako se volis predstavljat kao branitelj (ja bih prije rekao da si bio u Krajina-Forces)jastreb wrote:Po čemu je ovaj zgubidan zaslužio zvanje junaka DR-a?
Zbog jednog pjesmuljka koji je već 1993. pao u zaborav?
ali eto - da ne ostane neodgovoreno:
Po početku Domovinskog rata 1991. godine Marko se pridružio Zboru Narodne Garde. Marko je u to vrijeme u rukama imao američku strojnicu Thompson, po kojoj je i dobio nadimak.
Nakon obrane Čavoglava 1992. godine Marko počinje priređivati humanitarne koncerte diljem Hrvatske. 1992. godine izlazi i njegov prvi album Moli mala.
Godine 1995. Perković se vraća u 142. drnišku brigadu, koja je sudjelovala u operaciji Oluja (4. – 7. kolovoza 1995.). Bio je jedan od prvih vojnika koji su ušli u oslobođene gradove Knin i Drniš.
@jastreb ,bi najradije danas pobijao 511 svećenika , biskupa , po njegovom uzoru(idolu)
j.b.t..a
2014-04-18
boze dragi, jadna li je ta zemlja...
za zaljenje su.
za zaljenje su.
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
srbi su glup narod, vidi se to i po čardak efendiji. oni bi trebali biti ti koji će dati podršku thompsonu jer sve ono što on predstavlja radi na pražnjenju I1b sa svojih više tisućljetnih ognjišta, a onda jednog dana kad se sve isprazni trebati će nekoga naseliti da vrati kredite pa bi se u izboru između ing. s BI ili srba vjerovnici mogli odlučiti da se srbi mogu vratiti, nije da ne znaju put, mogu to i bez NGO, a i traktori IMT su dugovječni...
od srbske gluposti veća je samo rvatcka naiva mutava nešto, ti si očigledan primer toga kao i onaj plačljivi vili, tupson dobio orden i zato je ustašija u pički materinoj buu, kmečite ko srbi jebo vas tuđman takve mutave!mutava baštarda wrote:srbi su glup narod, vidi se to i po čardak efendiji. oni bi trebali biti ti koji će dati podršku thompsonu jer sve ono što on predstavlja radi na pražnjenju I1b sa svojih više tisućljetnih ognjišta, a onda jednog dana kad se sve isprazni trebati će nekoga naseliti da vrati kredite pa bi se u izboru između ing. s BI ili srba vjerovnici mogli odlučiti da se srbi mogu vratiti, nije da ne znaju put, mogu to i bez NGO, a i traktori IMT su dugovječni...
Titanik tone a ogništarci pjevaju uz orkestar zagrljeni na palubi pjesmuljke o tome kako se kvalitetno gradio brod koji je upRavo udario u santu i tone.
Ima tu jedan zajeb. Neće više biti ni Srba. Inače, ja uvek podržavam Tompsona. Nema većeg glavoloma za Hrvate.mutava baštarda wrote:srbi su glup narod, vidi se to i po čardak efendiji. oni bi trebali biti ti koji će dati podršku thompsonu jer sve ono što on predstavlja radi na pražnjenju I1b sa svojih više tisućljetnih ognjišta, a onda jednog dana kad se sve isprazni trebati će nekoga naseliti da vrati kredite pa bi se u izboru između ing. s BI ili srba vjerovnici mogli odlučiti da se srbi mogu vratiti, nije da ne znaju put, mogu to i bez NGO, a i traktori IMT su dugovječni...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
mutava baštarda wrote:srbi su glup narod, vidi se to i po čardak efendiji. oni bi trebali biti ti koji će dati podršku thompsonu jer sve ono što on predstavlja radi na pražnjenju I1b sa svojih više tisućljetnih ognjišta, a onda jednog dana kad se sve isprazni trebati će nekoga naseliti da vrati kredite pa bi se u izboru između ing. s BI ili srba vjerovnici mogli odlučiti da se srbi mogu vratiti, nije da ne znaju put, mogu to i bez NGO, a i traktori IMT su dugovječni...
Pa evo, dajem podrsku da date imena glavnih trgova po Tomsonu i skola a i sve ostalo ekipi slicnoj.
Mozete i Ustaska obelezja postaviti i vase vrednosti.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ja nemam pojma što da kažem tu, ajde nešto hoću
meni je drago da su ga odlikovali, meni općenito kada je dosadno i stigla mi je penzija ja ne znam što bi sa sobom
evociram onda uspomene na rat i branim hrvatsku, pošto ju nitko ne napada ja izmislim onda da ju netko napada
i onda volim poslušati jednu ratnu..radi općeg dojma
meni je drago da su ga odlikovali, meni općenito kada je dosadno i stigla mi je penzija ja ne znam što bi sa sobom
evociram onda uspomene na rat i branim hrvatsku, pošto ju nitko ne napada ja izmislim onda da ju netko napada
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
e da, i mnogo mi pomažu u tome ovi vučićevi kuriri, crveni muniri i ostali
oni barem uvijek pišu da zlostavljamo srbe i onda ja mogu odgovoriti na to i braniti hrvatsku
i onda izađem i glasam za hdz
oni barem uvijek pišu da zlostavljamo srbe i onda ja mogu odgovoriti na to i braniti hrvatsku
i onda izađem i glasam za hdz
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:ja nemam pojma što da kažem tu, ajde nešto hoću
Stigla penzija, taman da se ima i za ove sto su muvali penzionerku Kaju
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Dodik pozdravio sve zaključke Hrvatskog narodnog sabora
» Dubravačke Ljetne Igre: Rasprodane sve ulaznice za "balkanskog špijuna" narodnog pozorišta iz Beograda
» Ha,ha..Mesić odlikovan u Sarajevu Ordenom svjetskog mira...a dodijelio mu ga..pazite ovo..Balkanski klub mira
» Član Predsjedništva Hrvatskog Narodnog Sabora Mijo Perkunić u Skupštini RS-a glasao za odbacivanje Inzkove odluke
» OBLJETNICA SMRTI VUKOVARSKOG HEROJA
» Dubravačke Ljetne Igre: Rasprodane sve ulaznice za "balkanskog špijuna" narodnog pozorišta iz Beograda
» Ha,ha..Mesić odlikovan u Sarajevu Ordenom svjetskog mira...a dodijelio mu ga..pazite ovo..Balkanski klub mira
» Član Predsjedništva Hrvatskog Narodnog Sabora Mijo Perkunić u Skupštini RS-a glasao za odbacivanje Inzkove odluke
» OBLJETNICA SMRTI VUKOVARSKOG HEROJA
Page 2 of 5