Thompson odlikovan Ordenom narodnog heroja
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Thompson odlikovan Ordenom narodnog heroja
Kaja Mata Hari u borbi protiv nedomoljublja i mangupa u našim, odnosno njihovim, redovima.kaja wrote:neću, onda će odmah svi vidjeti kako sam domoljubna i kako branim hrvatsku pa neću moći otkriti neprijateljedzango wrote:Megi ima šesto čulo. Odmah se pojavi.kaja wrote:a-ha...sam ti rekla da se pazis..
idem nalakirat nokte na šahovnicu pa ću se vratit hrvatsku branit...
A da istetoviraš?
lastavice ću, onako tri male na ruci, pa da sve prevarim..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
taj dio sam slagala, da se ne prijeti previse da volim submisivne :-Ddzango wrote:Ja tebe bih. Volim nežne i poslušne.maggie13 wrote:Necu ga ja, njezna sam i poslusna, a i ne odupire se :D
2014-04-12
Još ako je držeća..Serbinho-3 wrote:Dzango se samo oko penzionerki muva, zna gde sigurno kaplje pemzija
2014-04-19
Ima bre da bude kako ja kažem. Jesi čula!maggie13 wrote:taj dio sam slagala, da se ne prijeti previse da volim submisivne :-Ddzango wrote:Ja tebe bih. Volim nežne i poslušne.maggie13 wrote:Necu ga ja, njezna sam i poslusna, a i ne odupire se :D
2014-04-19
ako nije pridržiš jedzango wrote:Još ako je držeća..Serbinho-3 wrote:Dzango se samo oko penzionerki muva, zna gde sigurno kaplje pemzija
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:ako nije pridržiš jedzango wrote:Još ako je držeća..Serbinho-3 wrote:Dzango se samo oko penzionerki muva, zna gde sigurno kaplje pemzija
Nema problema, ima Dzango da pridrzi finansijski obe
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
:Ddzango wrote:Ima bre da bude kako ja kažem. Jesi čula!maggie13 wrote:taj dio sam slagala, da se ne prijeti previse da volim submisivne :-Ddzango wrote:Ja tebe bih. Volim nežne i poslušne.maggie13 wrote:Necu ga ja, njezna sam i poslusna, a i ne odupire se :D
Da, naravno..u javnosti
B-)
2014-04-12
Malo da se kurčim i izduvam a onda o starom.maggie13 wrote::Ddzango wrote:Ima bre da bude kako ja kažem. Jesi čula!maggie13 wrote:taj dio sam slagala, da se ne prijeti previse da volim submisivne :-Ddzango wrote:Ja tebe bih. Volim nežne i poslušne.maggie13 wrote:Necu ga ja, njezna sam i poslusna, a i ne odupire se :D
Da, naravno..u javnosti
B-)
2014-04-19
sva sreća za tebe što nisi na čardak brodu, jel mi se čini i ti kmečiš jer je tupson dobio medalju! kakva nepravda, trebali su tebi da je dadu sbog sveopće koristi koju si napravio za ustašiju!mutava baštarda wrote:Titanik tone a ogništarci pjevaju uz orkestar zagrljeni na palubi pjesmuljke o tome kako se kvalitetno gradio brod koji je upRavo udario u santu i tone.
sad ćeš sa tom penzijom da živiš ko hađija u begešu, moć ćeš da nahraniš i srbu za kojega se udaš!kaja wrote:ja nemam pojma što da kažem tu, ajde nešto hoću
meni je drago da su ga odlikovali, meni općenito kada je dosadno i stigla mi je penzija ja ne znam što bi sa sobom
evociram onda uspomene na rat i branim hrvatsku, pošto ju nitko ne napada ja izmislim onda da ju netko napada
i onda volim poslušati jednu ratnu..radi općeg dojma
to kajice, rasturi serbiju iznutrakaja wrote:je, al ja sam onda glavni ako na rat, a i nešto korisno radimdzango wrote:U penziji je bolje evocirat uspomene na nešto drugo.kaja wrote:ja nemam pojma što da kažem tu, ajde nešto hoću
meni je drago da su ga odlikovali, meni općenito kada je dosadno i stigla mi je penzija ja ne znam što bi sa sobom
evociram onda uspomene na rat i branim hrvatsku, pošto ju nitko ne napada ja izmislim onda da ju netko napada
i onda volim poslušati jednu ratnu..radi općeg dojma
branim rvatsku kužiš
je da bi mi bilo bolje šetati i kuhati nekoga ali ovo mi je jače...
nemoj taka da ideš u srbiju ni za živu glavu, ni dugmići neće ostati od tebe ako te moji prekodrinci uhvate, njima se tamo zamrači pred očima čim vide nešto što liči na šahovnicu, ali ako te uhvate (ja ću ti pomoći sa savetom) oni su glupi i poverovati će ako im kažeš da ti navijaš za zveda zvezda i da su ti drhtale ruke od uzbuđenja i zato to ispalo ko šahovnica a ne one crvene pruge!kaja wrote:a-ha...sam ti rekla da se pazis..
idem nalakirat nokte na šahovnicu pa ću se vratit hrvatsku branit...
jesi se naroljao opet ko torba?
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nisam još ali saću, i pevaću ti onu tumsonovu EJ KAJICEEEE SRPSKA KRALJICEEEE, EJ KAJICEE SRPSKA KRALJICEEEkaja wrote:jesi se naroljao opet ko torba?
Moze i ona pjevačica koja je davala koncerte za vrijemerataflumen wrote:znam da ti zao iako se volis predstavljat kao branitelj (ja bih prije rekao da si bio u Krajina-Forces)jastreb wrote:Po čemu je ovaj zgubidan zaslužio zvanje junaka DR-a?
Zbog jednog pjesmuljka koji je već 1993. pao u zaborav?
ali eto - da ne ostane neodgovoreno:
Po početku Domovinskog rata 1991. godine Marko se pridružio Zboru Narodne Garde. Marko je u to vrijeme u rukama imao američku strojnicu Thompson, po kojoj je i dobio nadimak.
Nakon obrane Čavoglava 1992. godine Marko počinje priređivati humanitarne koncerte diljem Hrvatske. 1992. godine izlazi i njegov prvi album Moli mala.
Godine 1995. Perković se vraća u 142. drnišku brigadu, koja je sudjelovala u operaciji Oluja (4. – 7. kolovoza 1995.). Bio je jedan od prvih vojnika koji su ušli u oslobođene gradove Knin i Drniš.
I jos se jrbavala i
Jos snimala filmove
Moze kaj dobiti na to ime ?
E stvarno. Zašto Severina nije dobila orden?
vaša je snajka, vama na ponos, dajte joj gadzango wrote:E stvarno. Zašto Severina nije dobila orden?
Guest- Guest
Mi smo joj ga dali. Po tome ste sve naše.Noor wrote:vaša je snajka, vama na ponos, dajte joj gadzango wrote:E stvarno. Zašto Severina nije dobila orden?
2014-04-19
puste želje, pusti snovidzango wrote:Mi smo joj ga dali. Po tome ste sve naše.Noor wrote:vaša je snajka, vama na ponos, dajte joj gadzango wrote:E stvarno. Zašto Severina nije dobila orden?
dali ste joj već dva, biće tu još pokoji, žena se trudi i zaslužuje.
Guest- Guest
tasko ce postici i 2% onog sto je dobila po HR:)Noor wrote:puste želje, pusti snovidzango wrote:Mi smo joj ga dali. Po tome ste sve naše.Noor wrote:vaša je snajka, vama na ponos, dajte joj gadzango wrote:E stvarno. Zašto Severina nije dobila orden?
dijagram-
2015-08-09
Jebiga, naši je opravili. Kod ovih vaših mrka kapa. Neka je oprave još 5 puta. Neće biti viška.Noor wrote:puste želje, pusti snovidzango wrote:Mi smo joj ga dali. Po tome ste sve naše.Noor wrote:vaša je snajka, vama na ponos, dajte joj gadzango wrote:E stvarno. Zašto Severina nije dobila orden?
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Dodik pozdravio sve zaključke Hrvatskog narodnog sabora
» Dubravačke Ljetne Igre: Rasprodane sve ulaznice za "balkanskog špijuna" narodnog pozorišta iz Beograda
» Ha,ha..Mesić odlikovan u Sarajevu Ordenom svjetskog mira...a dodijelio mu ga..pazite ovo..Balkanski klub mira
» Član Predsjedništva Hrvatskog Narodnog Sabora Mijo Perkunić u Skupštini RS-a glasao za odbacivanje Inzkove odluke
» OBLJETNICA SMRTI VUKOVARSKOG HEROJA
» Dubravačke Ljetne Igre: Rasprodane sve ulaznice za "balkanskog špijuna" narodnog pozorišta iz Beograda
» Ha,ha..Mesić odlikovan u Sarajevu Ordenom svjetskog mira...a dodijelio mu ga..pazite ovo..Balkanski klub mira
» Član Predsjedništva Hrvatskog Narodnog Sabora Mijo Perkunić u Skupštini RS-a glasao za odbacivanje Inzkove odluke
» OBLJETNICA SMRTI VUKOVARSKOG HEROJA
Page 4 of 5