Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
opet ti..ne mo's se dokazat da se popnes na vrh velebita..epikur37 wrote:Ti i Šarčević :D
Srpska i HB dolaze, možda se i ujedini kršćanski svoijet.
A ti Šarčevića pod ruku i na baščaršiju ;)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sad kad Katalunja pobijedi Kastilju, onda može dernek počet i u Bosni. Ima da Osmanlije pješače do Stambola.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Mi smo se sve dogovorili, kome se ne sviđa eno mu Bakir :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bome otkad su usli u Istanbul sve je krenulo zlo i naopakoEva_ wrote:Sad kad Katalunja pobijedi Kastilju, onda može dernek počet i u Bosni. Ima da Osmanlije pješače do Stambola.
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
A ti izdaješ pravovjernice o hrvatstvu?vuksadinare wrote:cuj ti sumom ja drumom..ne mjesaj politiku...u nesto sasma drugo...zadnji si na tablici hrvatstva...odnosno nisi smatran pravovjernim hrvatom ili nedovoljno hrvatom..jer si jednostavno hrvat iz bosne..u nista ukljucen a iz svega iskljucen...niti se bog zna sto drzi cak ni do tvojih politickih misli...pa sad tebi krivo ili pravoepikur37 wrote:Vucino smiješan si :)
Hrvati u BiH podržavaju Dodika i RS i neće imati ništa protiv odcjepljenje Srpske jer i mi i Srbi u BiH želimo isto i imamo savez ;)
To što si ti opsjednut Srbima i tražiš smisao u par poturica daidža...pih ;)
2017-03-21
vidi njega..ti si valjda jedan od rijetkih hrvata iz bosne koji misli da se treba tebe ili vas pitati...pita se onog u sirokom i onog u zagrebu ili splitu...a u tim mjestima ne's biti ni prvi niti sredina nego zadnji u redu da te se nesto pita...ili prizna ono sto ti zelis..sutra bi te ovaj desno isporucio bakiru ni da trepnes ali sigurno to ne misli za juru iz sirokog..epikur37 wrote:
Mi smo se sve dogovorili, kome se ne sviđa eno mu Bakir :D
2015-09-08
vuksadinare wrote:cuj ti sumom ja drumom..ne mjesaj politiku...u nesto sasma drugo...zadnji si na tablici hrvatstva...odnosno nisi smatran pravovjernim hrvatom ili nedovoljno hrvatom..jer si jednostavno hrvat iz bosne..u nista ukljucen a iz svega iskljucen...niti se bog zna sto drzi cak ni do tvojih politickih misli...pa sad tebi krivo ili pravoepikur37 wrote:Vucino smiješan si :)
Hrvati u BiH podržavaju Dodika i RS i neće imati ništa protiv odcjepljenje Srpske jer i mi i Srbi u BiH želimo isto i imamo savez ;)
To me boli kiki, neš ti reference i hrvatstva :D integralnog :)
Ja sam za hercegbosnu, a ako će bolje suradjivati sa Srbima nego sa Zagrebom, sve 5, Beograd.
2015-08-06
Eva_ wrote:A ti izdaješ pravovjernice o hrvatstvu?vuksadinare wrote:cuj ti sumom ja drumom..ne mjesaj politiku...u nesto sasma drugo...zadnji si na tablici hrvatstva...odnosno nisi smatran pravovjernim hrvatom ili nedovoljno hrvatom..jer si jednostavno hrvat iz bosne..u nista ukljucen a iz svega iskljucen...niti se bog zna sto drzi cak ni do tvojih politickih misli...pa sad tebi krivo ili pravoepikur37 wrote:Vucino smiješan si :)
A to je naš vucina, srbi su mu opsesija pa da mu je ugušit hercegbosnu, posmiješan i kratak :)
Ali naš i dobar ....za zajebanciju
2015-08-06
ne..ja covjeku samo objasnjavam..i ono sto je sarcevic objasnio u tekstu o bosanskom hrvatu kao zadnjoj karici hrvatskog naroda...koji nit odlucuje o necem nit ga se isto pita..cut i mars tamo na baustelu lopataj i mjesaj beton...politika nije za vas bosance..ja tako ne msilim zapravo ja sam jedan od vecih pobornika bosanskih hrvata kao dobrih ljudi niti nista manje vrijednih hrvata od drugihEva_ wrote:A ti izdaješ pravovjernice o hrvatstvu?vuksadinare wrote:cuj ti sumom ja drumom..ne mjesaj politiku...u nesto sasma drugo...zadnji si na tablici hrvatstva...odnosno nisi smatran pravovjernim hrvatom ili nedovoljno hrvatom..jer si jednostavno hrvat iz bosne..u nista ukljucen a iz svega iskljucen...niti se bog zna sto drzi cak ni do tvojih politickih misli...pa sad tebi krivo ili pravoepikur37 wrote:Vucino smiješan si :)
2015-09-08
problem je sto hercegovac nece sa beogradom a boli ga dupe os' ti iz tuzle...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:cuj ti sumom ja drumom..ne mjesaj politiku...u nesto sasma drugo...zadnji si na tablici hrvatstva...odnosno nisi smatran pravovjernim hrvatom ili nedovoljno hrvatom..jer si jednostavno hrvat iz bosne..u nista ukljucen a iz svega iskljucen...niti se bog zna sto drzi cak ni do tvojih politickih misli...pa sad tebi krivo ili pravoepikur37 wrote:Vucino smiješan si :)
To me boli kiki, neš ti reference i hrvatstva :D integralnog :)
Ja sam za hercegbosnu, a ako će bolje suradjivati sa Srbima nego sa Zagrebom, sve 5, Beograd.
2015-09-08
Nemoj više, ne ide ti to.vuksadinare wrote:ne..ja covjeku samo objasnjavam..i ono sto je sarcevic objasnio u tekstu o bosanskom hrvatu kao zadnjoj karici hrvatskog naroda...koji nit odlucuje o necem nit ga se isto pita..cut i mars tamo na baustelu lopataj i mjesaj beton...politika nije za vas bosance..ja tako ne msilim zapravo ja sam jedan od vecih pobornika bosanskih hrvata kao dobrih ljudi niti nista manje vrijednih hrvata od drugihEva_ wrote:A ti izdaješ pravovjernice o hrvatstvu?vuksadinare wrote:cuj ti sumom ja drumom..ne mjesaj politiku...u nesto sasma drugo...zadnji si na tablici hrvatstva...odnosno nisi smatran pravovjernim hrvatom ili nedovoljno hrvatom..jer si jednostavno hrvat iz bosne..u nista ukljucen a iz svega iskljucen...niti se bog zna sto drzi cak ni do tvojih politickih misli...pa sad tebi krivo ili pravoepikur37 wrote:Vucino smiješan si :)
2017-03-21
vuksadinare wrote:ne..ja covjeku samo objasnjavam..i ono sto je sarcevic objasnio u tekstu o bosanskom hrvatu kao zadnjoj karici hrvatskog naroda...koji nit odlucuje o necem nit ga se isto pita..cut i mars tamo na baustelu lopataj i mjesaj beton...politika nije za vas bosance..ja tako ne msilim zapravo ja sam jedan od vecih pobornika bosanskih hrvata kao dobrih ljudi niti nista manje vrijednih hrvata od drugihEva_ wrote:A ti izdaješ pravovjernice o hrvatstvu?vuksadinare wrote:cuj ti sumom ja drumom..ne mjesaj politiku...u nesto sasma drugo...zadnji si na tablici hrvatstva...odnosno nisi smatran pravovjernim hrvatom ili nedovoljno hrvatom..jer si jednostavno hrvat iz bosne..u nista ukljucen a iz svega iskljucen...niti se bog zna sto drzi cak ni do tvojih politickih misli...pa sad tebi krivo ili pravoepikur37 wrote:Vucino smiješan si :)
Jadna majko :)
Pa i prosječan bosanski bauštelac bi bolje sastavio i poštenije rekao :)
2015-08-06
Stvar se malo i promijenila u međuvremenu;)
Na mojoj baušteli investitor sam ja Bosanac, direktor firme izvođač Bosanac i konsultant je Bosanac kojeg znaš.
Radnici su Zagorci, par likova iz Slavonije i jedan vaš vlaj kojeg svi zajebajemo :)
Na mojoj baušteli investitor sam ja Bosanac, direktor firme izvođač Bosanac i konsultant je Bosanac kojeg znaš.
Radnici su Zagorci, par likova iz Slavonije i jedan vaš vlaj kojeg svi zajebajemo :)
2015-08-06
ja sam posten...i dobro ti mislim...pa sam te recimo pinoće,ray i drugi trpaju u 'bosanska posla'....ja ne...samo mi je smijesno koliko si opsjednut nekim stvarima i druge uvaljujes koji te ne čmare 5%...za razliku od tebe ringo je puno sbjesniji i zato ga cijenim makar se u nekim stvarima ne slagao sa njim...on sebe ne proziva nekakvim herceg bosancem i slicno..niti tvrdi da bi hercegovci otisli prema beogradu..nego jednostavno bosanac je i hrvat sa svojim zivotom i problemima voli bosnu kakva gdo d aje i to ej toepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne..ja covjeku samo objasnjavam..i ono sto je sarcevic objasnio u tekstu o bosanskom hrvatu kao zadnjoj karici hrvatskog naroda...koji nit odlucuje o necem nit ga se isto pita..cut i mars tamo na baustelu lopataj i mjesaj beton...politika nije za vas bosance..ja tako ne msilim zapravo ja sam jedan od vecih pobornika bosanskih hrvata kao dobrih ljudi niti nista manje vrijednih hrvata od drugihEva_ wrote:A ti izdaješ pravovjernice o hrvatstvu?vuksadinare wrote:cuj ti sumom ja drumom..ne mjesaj politiku...u nesto sasma drugo...zadnji si na tablici hrvatstva...odnosno nisi smatran pravovjernim hrvatom ili nedovoljno hrvatom..jer si jednostavno hrvat iz bosne..u nista ukljucen a iz svega iskljucen...niti se bog zna sto drzi cak ni do tvojih politickih misli...pa sad tebi krivo ili pravoepikur37 wrote:Vucino smiješan si :)
Jadna majko :)
Pa i prosječan bosanski bauštelac bi bolje sastavio i poštenije rekao :)
2015-09-08
ide li to sve po dozvoli ili se već mulja?epikur37 wrote:Stvar se malo i promijenila u međuvremenu;)
Guest- Guest
E sad se pitaš zašto zajebajemo tog vlaja..
Mi Bosanci zavijamo kad pričamo i aj.
Nego vi vlaji kad pričate stenjete, pa ga onda i dalmoši cimnu a i mi :)
2015-08-06
amerika je sranje jer je snažna i jaka, jebe okolo
da je slaba, jadna i u raspadu onda bi bila OK
poput npr. Rusije
Rusija je zakon
da je slaba, jadna i u raspadu onda bi bila OK
poput npr. Rusije
Rusija je zakon
Guest- Guest
niko ne spori..gradi si kucu ko ti brani placas svojom lovom...samo problem je sto previse fantaziras i umjesto kao svi posteni bosanci gledas svoja posla..a njih iskreno politika vise puno ni ne zanima..samo lova..epikur37 wrote:Stvar se malo i promijenila u međuvremenu;)
2015-09-08
Noor wrote:ide li to sve po dozvoli ili se već mulja?epikur37 wrote:Stvar se malo i promijenila u međuvremenu;)
Sve po P.S. :)
Uslikao se pored dozvole a nadzorni obilazi kao kobac :)
2015-08-06
A majstori?epikur37 wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kakvo stenjanje... iz vukovog i mog bazena dolazi najpravilniji hrvatski izgovor i ono što neki novinari na tv moraju bubat na pamet po stare dane mi to imamo onako čim progovorimo...epikur37 wrote:E sad se pitaš zašto zajebajemo tog vlaja..
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Oliver Stone smatra da je igrica Pokemon novi oblik totalitarizma
» Oliver Stone: Ukoliko pobjedi Hillary Clinton doći će do rata sa Rusijom
» Kako Deep State vlada Hrvatskom - G.Vojković sa Index.hr
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Oliver Stone smatra da je igrica Pokemon novi oblik totalitarizma
» Oliver Stone: Ukoliko pobjedi Hillary Clinton doći će do rata sa Rusijom
» Kako Deep State vlada Hrvatskom - G.Vojković sa Index.hr
Page 3 of 5