Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
dobroepikur37 wrote:trump je kurac od ovce
a ko nije kurac of ovce?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Jebo te patak, koja misao.kofein wrote:Kongres mislioca Orrbanista, Dodičara i Putinofila, nedostaje još međurječni moravac. "Bolje kramp nego Tranp"
Jes to sam smislio ili ti neko pomogao
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Jebo te patak, koja misao.kofein wrote:Kongres mislioca Orrbanista, Dodičara i Putinofila, nedostaje još međurječni moravac. "Bolje kramp nego Tranp"
Nema ako si uz dotične oma si Srbin i vjerojatno radiš na memorandumu IV, reload :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
.....ringo ej osvijesceni bosanac a vidim pomalo i ti...epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Jebo te patak, koja misao.kofein wrote:Kongres mislioca Orrbanista, Dodičara i Putinofila, nedostaje još međurječni moravac. "Bolje kramp nego Tranp"
Nema ako si uz dotične oma si Srbin i vjerojatno radiš na memorandumu IV, reload :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:.....ringo ej osvijesceni bosanac a vidim pomalo i ti...epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Jebo te patak, koja misao.kofein wrote:Kongres mislioca Orrbanista, Dodičara i Putinofila, nedostaje još međurječni moravac. "Bolje kramp nego Tranp"
Vi vlaji, miješane race, da se ne javljate.
Jedna ruka u tri druga šakom :)
2015-08-06
ne ozbiljno...ringo ej osvijesceni bosanac kao i ti..'dosta je bilo omalovazavanja bosanaca,sutnje bosanaca,guranja na periferiju naustrb hrvatstva dosta je bilo da je bosanski hrvat manje vrijedan nego onaj u slavoniji,dalmaciji,hercegovini mi samo volimo svoj zavicaj i niko to ne smije ponizavati'epikur37 wrote:vuksadinare wrote:.....ringo ej osvijesceni bosanac a vidim pomalo i ti...epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Jebo te patak, koja misao.kofein wrote:Kongres mislioca Orrbanista, Dodičara i Putinofila, nedostaje još međurječni moravac. "Bolje kramp nego Tranp"
http://www.prometej.ba/clanak/drustvo-i-znanost/ahdnamasi-daidze-i-udbasi/fra-ivan-sarcevic-franjevci-udbasi-3291
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne ozbiljno...ringo ej osvijesceni bosanac kao i ti..'dosta je bilo omalovazavanja bosanaca,sutnje bosanaca,guranja na periferiju naustrb hrvatstva dosta je bilo da je bosanski hrvat manje vrijedan nego onaj u slavoniji,dalmaciji,hercegovini mi samo volimo svoj zavicaj i niko to ne smije ponizavati'epikur37 wrote:vuksadinare wrote:.....ringo ej osvijesceni bosanac a vidim pomalo i ti...epikur37 wrote:Ringo10 wrote:
Jebo te patak, koja misao.
http://www.prometej.ba/clanak/drustvo-i-znanost/ahdnamasi-daidze-i-udbasi/fra-ivan-sarcevic-franjevci-udbasi-3291
Prometej je čisto lijevi, probošnjački časopis.
Nagazilo daidže pa sad kmeče....nek kmeče....hercegbosna iznad poturica :)
2015-08-06
I ti vuče čitaš e-posavinu i prometej...jeblo te ono.
Naša herceg-srpska osovina je jača u odnosu na vašu muslimansko-bosansku.
2015-08-06
A šta kaže daidža Hasanče?epikur37 wrote:I ti vuče čitaš e-posavinu i prometej...jeblo te ono.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ja mislim da je problem Deep Purple.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eva_ wrote:A šta kaže daidža Hasanče?epikur37 wrote:I ti vuče čitaš e-posavinu i prometej...jeblo te ono.
Isto što i daidža Šarčević.
Krpa i zakrpa na bošnjakistanu.
2015-08-06
Onda nema šta mali Mujica glavu razbijat. Kud svi Turci, tu i on.
2017-03-21
..pa ti nemas veze sa onim herceg..covjece ti si bosanac..uvijek ste smatrani marginom hrvatstva(nezasluzeno) pitaj koga hoces...cak i jastreba i zapravo ti svojom filozofijom pogodujes samo takvima koji te smatraju marginom hrvatskog covjeka...onaj ringo se bar buni protiv toga ti nista...nula..ti se uguzujes hercegovcima,dalmatincima za koje su uvijek onaj 'glupi bosanac' samo ti to ne kuzis ili ne zelis kuziti..jer znas d aje to istina ali nemas kud moras se uvlaciti da bi opstaoepikur37 wrote:I ti vuče čitaš e-posavinu i prometej...jeblo te ono.
2015-09-08
tramp vam je jedina sansa
citajte ovo polako da vam se fino slozi u glavi
I molite boga da ga drzi narcisoidnost jer samo to ga dijeli of toga da se uhvati u kolo sa deep state ekipom
citajte ovo polako da vam se fino slozi u glavi
I molite boga da ga drzi narcisoidnost jer samo to ga dijeli of toga da se uhvati u kolo sa deep state ekipom
2014-04-19
Ohohoho, varaš se. Hrvati sukreiraju američku vanjsku politiku.crvenkasti wrote:Ništa ne možemo poduzeti. Nemamo mi pristup mjestima gdje se donose odluke. To je tamo negdje, ne znamo gdje,
Možemo samo gledati. Možemo samo slušati kad nam kažu što da radimo.
Istina na ogradi, ali od nekud se mora krenut.
2017-03-21
dokaz ovoj tezi da si u bosni pricao jedno u hrvatskoj drugo..no to razumijem...drugi okolis drugi mentalitet ako hoces opstati moras se prilagoditi..ringo je suprotnost tebe...on se bar bori...bez obzira na neka slicna politicka stajalista ali sa pozicije etnosa ili regionalizma on je cista suprotnost od tebe...on je bosanac i on ne zeli biti nista drugo...zapravo na dobrom tragu je onog sto pise sarcevic samo za razliku do sarcevica ne voli muslice..ali u ovom svemu drugome sigurno podupire sarcevicevu tezu..zar ne ringo?vuksadinare wrote:..pa ti nemas veze sa onim herceg..covjece ti si bosanac..uvijek ste smatrani marginom hrvatstva(nezasluzeno) pitaj koga hoces...cak i jastreba i zapravo ti svojom filozofijom pogodujes samo takvima koji te smatraju marginom hrvatskog covjeka...onaj ringo se bar buni protiv toga ti nista...nula..ti se uguzujes hercegovcima,dalmatincima za koje su uvijek onaj 'glupi bosanac' samo ti to ne kuzis ili ne zelis kuziti..jer znas d aje to istina ali nemas kud moras se uvlaciti da bi opstaoepikur37 wrote:I ti vuče čitaš e-posavinu i prometej...jeblo te ono.
2015-09-08
Vucino smiješan si :)
Hrvati u BiH podržavaju Dodika i RS i neće imati ništa protiv odcjepljenje Srpske jer i mi i Srbi u BiH želimo isto i imamo savez ;)
To što si ti opsjednut Srbima i tražiš smisao u par poturica daidža...pih ;)
Hrvati u BiH podržavaju Dodika i RS i neće imati ništa protiv odcjepljenje Srpske jer i mi i Srbi u BiH želimo isto i imamo savez ;)
2015-08-06
nije kitanjovicka dzabe isla u D.CEva_ wrote:Ohohoho, varaš se. Hrvati sukreiraju američku vanjsku politiku.crvenkasti wrote:Ništa ne možemo poduzeti. Nemamo mi pristup mjestima gdje se donose odluke. To je tamo negdje, ne znamo gdje,
Možemo samo gledati. Možemo samo slušati kad nam kažu što da radimo.
Istina na ogradi, ali od nekud se mora krenut.
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Ti i Šarčević :D
Srpska i HB dolaze, možda se i ujedini kršćanski svoijet.
A ti Šarčevića pod ruku i na baščaršiju ;)
2015-08-06
cuj ti sumom ja drumom..ne mjesaj politiku...u nesto sasma drugo...zadnji si na tablici hrvatstva...odnosno nisi smatran pravovjernim hrvatom ili nedovoljno hrvatom..jer si jednostavno hrvat iz bosne..u nista ukljucen a iz svega iskljucen...niti se bog zna sto drzi cak ni do tvojih politickih misli...pa sad tebi krivo ili pravoepikur37 wrote:Vucino smiješan si :)
2015-09-08
opet ti..ne mo's se dokazat da se popnes na vrh velebita..epikur37 wrote:Ti i Šarčević :D
2015-09-08
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Oliver Stone smatra da je igrica Pokemon novi oblik totalitarizma
» Oliver Stone: Ukoliko pobjedi Hillary Clinton doći će do rata sa Rusijom
» Kako Deep State vlada Hrvatskom - G.Vojković sa Index.hr
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Oliver Stone smatra da je igrica Pokemon novi oblik totalitarizma
» Oliver Stone: Ukoliko pobjedi Hillary Clinton doći će do rata sa Rusijom
» Kako Deep State vlada Hrvatskom - G.Vojković sa Index.hr
Page 2 of 5