Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
Page 11 of 15
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
ti si dobar,za sad, imaš pravilan pogled na ovu krizu i maštovita riješenja iste.bogomdani wrote:...no dobro...hvala Bogu nisam Hrvat pa me ne mrzis,ali....danni1 wrote:kad je vrijeme za ubijanje ne dvoumim puno i da jesam koliko sam mogao i kad je bilo vrijeme i da opet bi ako treba.r_nevjesta wrote:Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
Zbog nesposobnjakovića kao ti i imamo takvu situaciju diljem europe. Dok vi filozofirate oni gaze.
Ne nisam nikud izbjegao nego sam u hrvatskoj i mrzim sve koji su pobjegli iz hrvatske iz bilo kojeg razloga. Sve te emigrantske šupke mrzim.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Pa ne bas..od malih nogu imam interes prema oruzju,a sa ovim se svakako ne bi trebal iigrati..ostalo....zanstr wrote:Previše igricabogomdani wrote:zanstr wrote:Eto baš se ti cjeli život brineš za mene i moju obitelj.danni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.zanstr wrote:Ti ćeš nekog odstrelit? Daj nebudi smiješan sa tako djetinjastim izjavama.danni1 wrote:pa jes nemoš sve spriječit,netko će i preči al lakše je riješit nekoliko stotina nego nekoliko tisuća nelegalnih prelaza.kolerik wrote:...i tako punih 1.600 km granice sa BiH, bez geografske barijere, osim Save, i preko nemoguceg terena koji je opasan i nepregledan i za GSS.
Neke odstreliš na terenu,neke uhapsiš i šutneš nazad preko save....bitno je zaustaviti stihiju te bagre koja će nas ovakvim pristupom problemu pregazit vrlo brzo.
Zbog nesposobnjakovića kao ti i imamo takvu situaciju diljem europe. Dok vi filozofirate oni gaze.
Reci da li bi pucao i na žene i djecu? Kako bi određivao na koga pucati i kaj bi napravio kada zbog tvoje ideje najebu drugi Hrvati?
i svima savjest cista..
http://www.wired.com/2007/06/for_years_and_y/
Ovo sto je vama samo prolazni val,itekako je ozbiljna stvar,samo sto jeos ne vidite od svih komadica puzzli,cijelu sliku...
Guest- Guest
Onda je stvar riješena. Vjerojatno imaš pušku pa izvoli. Herojčinodanni1 wrote:kad je vrijeme za ubijanje ne dvoumim puno i da jesam koliko sam mogao i kad je bilo vrijeme i da opet bi ako treba.r_nevjesta wrote:Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
Ne nisam nikud izbjegao nego sam u hrvatskoj i mrzim sve koji su pobjegli iz hrvatske iz bilo kojeg razloga. Sve te emigrantske šupke mrzim.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
a..cuj...iskustvo moje nacije,samo pokusavam preliti vama u interesu vase zastitte..kakogod stvari u politici su njonjave,pa nece u buducnosti ici na bolje..sva sreca pa ste u ekonomskom qrcu,pa ovi nemaju interesa za RH..u svbiji,dok jedni uspiju uletiti,odmah pozivaju preko mreza druge..ebote,sve Ajfouni,zamzunzi flagshipovi.,.,ja ja sirotu best buj Nockiju...danni1 wrote:ti si dobar,za sad, imaš pravilan pogled na ovu krizu i maštovita riješenja iste.bogomdani wrote:...no dobro...hvala Bogu nisam Hrvat pa me ne mrzis,ali....danni1 wrote:kad je vrijeme za ubijanje ne dvoumim puno i da jesam koliko sam mogao i kad je bilo vrijeme i da opet bi ako treba.r_nevjesta wrote:Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
Guest- Guest
Pa ne mogu dok vlasti ne odobre,ja sam legalist. Samo kažem da nemam problem s time ako vlasti daju "zeleno svijetlo".zanstr wrote:Onda je stvar riješena. Vjerojatno imaš pušku pa izvoli. Herojčinodanni1 wrote:kad je vrijeme za ubijanje ne dvoumim puno i da jesam koliko sam mogao i kad je bilo vrijeme i da opet bi ako treba.r_nevjesta wrote:Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
Zabrinjavajuće u svakom slućaju.danni1 wrote:Pa ne mogu dok vlasti ne odobre,ja sam legalist. Samo kažem da nemam problem s time ako vlasti daju "zeleno svijetlo".zanstr wrote:Onda je stvar riješena. Vjerojatno imaš pušku pa izvoli. Herojčinodanni1 wrote:kad je vrijeme za ubijanje ne dvoumim puno i da jesam koliko sam mogao i kad je bilo vrijeme i da opet bi ako treba.r_nevjesta wrote:Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
2014-04-30
A tako te svrbi...nije ti lako...danni1 wrote:Pa ne mogu dok vlasti ne odobre,ja sam legalist. Samo kažem da nemam problem s time ako vlasti daju "zeleno svijetlo".zanstr wrote:Onda je stvar riješena. Vjerojatno imaš pušku pa izvoli. Herojčinodanni1 wrote:kad je vrijeme za ubijanje ne dvoumim puno i da jesam koliko sam mogao i kad je bilo vrijeme i da opet bi ako treba.r_nevjesta wrote:Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
Trinity-
2014-04-17
ovo je samo prvi val
2014-04-14
pa što njemački graničar želiš biti? neće oni tu ostati, nije to njihov cilj..danni1 wrote:Pa ne mogu dok vlasti ne odobre,ja sam legalist. Samo kažem da nemam problem s time ako vlasti daju "zeleno svijetlo".zanstr wrote:Onda je stvar riješena. Vjerojatno imaš pušku pa izvoli. Herojčinodanni1 wrote:kad je vrijeme za ubijanje ne dvoumim puno i da jesam koliko sam mogao i kad je bilo vrijeme i da opet bi ako treba.r_nevjesta wrote:Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma jok,zabrinjavajuće je što ima puno onih koji podviju rep kad treba nešto napraviti za domovinu. To je zabrinjavajuće.zanstr wrote:Zabrinjavajuće u svakom slućaju.danni1 wrote:Pa ne mogu dok vlasti ne odobre,ja sam legalist. Samo kažem da nemam problem s time ako vlasti daju "zeleno svijetlo".zanstr wrote:Onda je stvar riješena. Vjerojatno imaš pušku pa izvoli. Herojčinodanni1 wrote:kad je vrijeme za ubijanje ne dvoumim puno i da jesam koliko sam mogao i kad je bilo vrijeme i da opet bi ako treba.r_nevjesta wrote:Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
Pa sad ...da se njih pita. Dobro je dok samo prolaze,pitanje je do kad će samo prolazit a kad će tu i zaglaviti. Ono što me brine je da tu ne zaglave a to možeš spriječiti samo tako da tu niti ne uđu.kaja_333 wrote:pa što njemački graničar želiš biti? neće oni tu ostati, nije to njihov cilj..danni1 wrote:Pa ne mogu dok vlasti ne odobre,ja sam legalist. Samo kažem da nemam problem s time ako vlasti daju "zeleno svijetlo".zanstr wrote:Onda je stvar riješena. Vjerojatno imaš pušku pa izvoli. Herojčinodanni1 wrote:kad je vrijeme za ubijanje ne dvoumim puno i da jesam koliko sam mogao i kad je bilo vrijeme i da opet bi ako treba.r_nevjesta wrote:Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
danni1-
2014-04-16
Ovo je najtocnije receno...Kad drzava kaze Moze i drazen Zanko osokoli ekipu,e tad su Puconosači,iteko voljeni i zeljeni,no iu miru se liberalno gnjoja po njima,jer eto,spremni su ciniti "grozomorne" stvari..ako se nekom Danny cini brutalistom,mogu reci,triput je humaniji od mene,no naravno,legalitet je nuzan..danni1 wrote:Ma jok,zabrinjavajuće je što ima puno onih koji podviju rep kad treba nešto napraviti za domovinu. To je zabrinjavajuće.zanstr wrote:Zabrinjavajuće u svakom slućaju.danni1 wrote:Pa ne mogu dok vlasti ne odobre,ja sam legalist. Samo kažem da nemam problem s time ako vlasti daju "zeleno svijetlo".zanstr wrote:Onda je stvar riješena. Vjerojatno imaš pušku pa izvoli. Herojčinodanni1 wrote:kad je vrijeme za ubijanje ne dvoumim puno i da jesam koliko sam mogao i kad je bilo vrijeme i da opet bi ako treba.r_nevjesta wrote:Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
Guest- Guest
Pa sad se treba zasukat rukave i organizirati prijevoz desetaka tisuća ljudi (u interesu domovine) a ti si izgleda podvio rep i plačeš kaj ti vlada neda da ubijaš nenaoružane ljude.danni1 wrote:Ma jok,zabrinjavajuće je što ima puno onih koji podviju rep kad treba nešto napraviti za domovinu. To je zabrinjavajuće.zanstr wrote:Zabrinjavajuće u svakom slućaju.danni1 wrote:Pa ne mogu dok vlasti ne odobre,ja sam legalist. Samo kažem da nemam problem s time ako vlasti daju "zeleno svijetlo".zanstr wrote:Onda je stvar riješena. Vjerojatno imaš pušku pa izvoli. Herojčinodanni1 wrote:kad je vrijeme za ubijanje ne dvoumim puno i da jesam koliko sam mogao i kad je bilo vrijeme i da opet bi ako treba.r_nevjesta wrote:Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
2014-04-30
Zanstr,meni si ti kvajt simpa osoba,ali jako grijesis,jer ne vidis da je ovo samo prequiem onoga sto poslije slijedi..ovo su cisti trojanci,u odnosu na europsku kulturu,ekonomiju i religiju..prethodnica onoga sto slijedizanstr wrote:Pa sad se treba zasukat rukave i organizirati prijevoz desetaka tisuća ljudi (u interesu domovine) a ti si izgleda podvio rep i plačeš kaj ti vlada neda da ubijaš nenaoružane ljude.danni1 wrote:Ma jok,zabrinjavajuće je što ima puno onih koji podviju rep kad treba nešto napraviti za domovinu. To je zabrinjavajuće.zanstr wrote:Zabrinjavajuće u svakom slućaju.danni1 wrote:Pa ne mogu dok vlasti ne odobre,ja sam legalist. Samo kažem da nemam problem s time ako vlasti daju "zeleno svijetlo".zanstr wrote:Onda je stvar riješena. Vjerojatno imaš pušku pa izvoli. Herojčinodanni1 wrote:kad je vrijeme za ubijanje ne dvoumim puno i da jesam koliko sam mogao i kad je bilo vrijeme i da opet bi ako treba.r_nevjesta wrote:Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
Guest- Guest
Nema potrebe da se puca po Hrvatskoj, nakupiti ih prema Madjarskoj i Sloveniji, upaliti kamere i pislati ih preko granice. To su ljudi koji u Calaisu skacu na vlakove, ici ce oni naprijed. Madjari i Slovenci neka samo pucaju, ako se usude. Ali za ocekivati je da ce oni preuzeti nas recept, skupa sa Austrijom i proslijediti ih u Njemacku. Neka Frau Merkel zanje sto je posijala cijeloj Europi.
Guest- Guest
Koji si ti kreten,misliš da smijem voziti vlak ili autobus? Koga da vozim i kud? Ti si totalno pogubljen.zanstr wrote:Pa sad se treba zasukat rukave i organizirati prijevoz desetaka tisuća ljudi (u interesu domovine) a ti si izgleda podvio rep i plačeš kaj ti vlada neda da ubijaš nenaoružane ljude.danni1 wrote:Ma jok,zabrinjavajuće je što ima puno onih koji podviju rep kad treba nešto napraviti za domovinu. To je zabrinjavajuće.zanstr wrote:Zabrinjavajuće u svakom slućaju.danni1 wrote:Pa ne mogu dok vlasti ne odobre,ja sam legalist. Samo kažem da nemam problem s time ako vlasti daju "zeleno svijetlo".zanstr wrote:Onda je stvar riješena. Vjerojatno imaš pušku pa izvoli. Herojčinodanni1 wrote:kad je vrijeme za ubijanje ne dvoumim puno i da jesam koliko sam mogao i kad je bilo vrijeme i da opet bi ako treba.r_nevjesta wrote:Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
Što ja imam organizirat prevoz po kojem to zakonu ja mogu organizirati autobusni i željeznički promet?
netko je zaboravio izgleda kad je Madjarska pocetkom 90ih otvorila svoje granice za kojekavo smece,pa se tako u nju zaputila horda Čečena, da bi u potpunosti zbrisala domacu madjarsku mafiju(mos mislit mafije :D),a danas rukovode madjarskim podzemljem..
Guest- Guest
Ovi neoliberalna multi- kulti gamad će mi sjebat državu za koju sam se borio samo tako. Jebene izdajice.bogomdani wrote:netko je zaboravio izgleda kad je Madjarska pocetkom 90ih otvorila svoje granice za kojekavo smece,pa se tako u nju zaputila horda Čečena, da bi u potpunosti zbrisala domacu madjarsku mafiju(mos mislit mafije :D),a danas rukovode madjarskim podzemljem..
danni1-
2014-04-16
Tak oto ide Danny,kad treba zaprljati i okrvaviti ruke za drzavu i narod,onda si dobar,a kad dodje vrijeme lopovluka i politickih igrica,postajes nepozeljan,u najmanju ruku...danni1 wrote:Ovi neoliberalna multi- kulti gamad će mi sjebat državu za koju sam se borio samo tako. Jebene izdajice.bogomdani wrote:netko je zaboravio izgleda kad je Madjarska pocetkom 90ih otvorila svoje granice za kojekavo smece,pa se tako u nju zaputila horda Čečena, da bi u potpunosti zbrisala domacu madjarsku mafiju(mos mislit mafije :D),a danas rukovode madjarskim podzemljem..
Guest- Guest
Koje gubljenje cremena. prosto ko "pasulj". Idemo korak po korak. U grckoj ima trenutno npr 100 000 . U Makedoniji 30 000. U Srbiji 30 000. Gdje ce ti ljudi ?? U Tursku i kuci nece. Dakle ostaju DNRH i Slovenija i dalje do Skandinavije. Podatci su odokativni. Dakle 40 000 je 100 puta realniji od Ostojicevih 3 000 od prije ravno dva i pol dana. Bilo kako bilo ali se i preko izbjeglica skupljaju bodovi u predstojecoj kampanji. Da kila mozga???
2014-04-14
To kaj među ovima ima "trojanaca" i sličnog ološa ne opravdava ubijanje. Uzmi 10000 ljudi iz bilo kojeg djela RH i dobit ćeš sličan omjer ološa i ekstremista.bogomdani wrote:Zanstr,meni si ti kvajt simpa osoba,ali jako grijesis,jer ne vidis da je ovo samo prequiem onoga sto poslije slijedi..ovo su cisti trojanci,u odnosu na europsku kulturu,ekonomiju i religiju..prethodnica onoga sto slijedizanstr wrote:Pa sad se treba zasukat rukave i organizirati prijevoz desetaka tisuća ljudi (u interesu domovine) a ti si izgleda podvio rep i plačeš kaj ti vlada neda da ubijaš nenaoružane ljude.danni1 wrote:Ma jok,zabrinjavajuće je što ima puno onih koji podviju rep kad treba nešto napraviti za domovinu. To je zabrinjavajuće.zanstr wrote:Zabrinjavajuće u svakom slućaju.danni1 wrote:Pa ne mogu dok vlasti ne odobre,ja sam legalist. Samo kažem da nemam problem s time ako vlasti daju "zeleno svijetlo".zanstr wrote:Onda je stvar riješena. Vjerojatno imaš pušku pa izvoli. Herojčinodanni1 wrote:kad je vrijeme za ubijanje ne dvoumim puno i da jesam koliko sam mogao i kad je bilo vrijeme i da opet bi ako treba.r_nevjesta wrote:Tako je, ti si ih sigurno već masu pobio i spriječio, tamo u toj zapadnoeuropskoj zemlji u koju si izbjegaodanni1 wrote:Nego tko? Da ne šupak poput tebe za kojeg se cijeli život netko drugi bori i brine.
2014-04-30
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Suljo:'Tri iduca dana su kljucna..uh..najgora u zadnjih 10 godina'
» Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
» Arapin prijetio u glavnoj pošti u Zagrebu:'Doći će moji ljudi i zapalit će i tebe i ovu poštu'
» Kolinda pomilovala osuđenika pet dana nakon poraza na izborima
» Portal Domovinskirat.hr u godinu dana pogledalo oko 600 000 ljudi
» Douglas Murray: 'Agresivne ljevičarske gomile doći će i u Hrvatsku. Budite spremni'
» Arapin prijetio u glavnoj pošti u Zagrebu:'Doći će moji ljudi i zapalit će i tebe i ovu poštu'
» Kolinda pomilovala osuđenika pet dana nakon poraza na izborima
» Portal Domovinskirat.hr u godinu dana pogledalo oko 600 000 ljudi
Page 11 of 15