Iseljavanje se ubrzava
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Iseljavanje se ubrzava
vili40 wrote:ne mogu čekat Austriju,to je bilo za Njemačku.kic wrote:vili40 wrote:razgovor je prošao dobro ali imam jednu falingu koja valjda neće odlučiti.kic wrote:
jes dobio posao vili?
ode i ti u Austriju, pa jebemu tko će branit domovinu
sve je to Reich!
:^^
radije bi Austriju u Graz ili negdje okolo ali ko zna...Možda me čeka još puno takvih razgovora i dogovora.kic wrote:vili40 wrote:ne mogu čekat Austriju,to je bilo za Njemačku.kic wrote:vili40 wrote:razgovor je prošao dobro ali imam jednu falingu koja valjda neće odlučiti.kic wrote:
jes dobio posao vili?
sve je to Reich!
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:radije bi Austriju u Graz ili negdje okolo ali ko zna...Možda me čeka još puno takvih razgovora i dogovora.kic wrote:vili40 wrote:ne mogu čekat Austriju,to je bilo za Njemačku.kic wrote:vili40 wrote:razgovor je prošao dobro ali imam jednu falingu koja valjda neće odlučiti.kic wrote:
jes dobio posao vili?
sve je to Reich!
bitno da si pozitivno postavljen ajde, ne slušaj nikog a opet se otvori prema infoima..
asilovski wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/UBRZAVA-SE-ISELJAVANJE-IZ-LIJEPE-NASE-U-dvije-godine-iz-Hrvatske-odselilo-138-tisuca-ljudi
Sad,Šejker ce se oduseviti da se taj lijepi obicaj ,sve vise i vise siri i upraznjava ga sve veci broj ljudi..
Guest- Guest
Nek iseljavaju
Svako dobro u novoj domovini
Svako dobro u novoj domovini
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sretno! Samo se ne zaboravite odjaviti jer vas kvači porezna obveza.
Lako im se od javit, vecini Hrvata je nekretnina na roditeljima npr meni iako imam pet nekretninaRegoč wrote:Sretno! Samo se ne zaboravite odjaviti jer vas kvači porezna obveza.
2014-04-11
Napominjem samo da ne bi kasnije Asila lajal kako im država otima zaradu.RayMabus wrote:Lako im se od javit, vecini Hrvata je nekretnina na roditeljima npr meni iako imam pet nekretninaRegoč wrote:Sretno! Samo se ne zaboravite odjaviti jer vas kvači porezna obveza.
Odjava prebivališta je formularnost
Meni istekla vozačka ima dvije godine ova mi na općini dala unaprijed uplatnicu i za osobnu koja mi istječe u deseti mjesec to kao da necekam u redu nego evo ti pa uplati i dođi
Meni meštar danas da bi dao otkaz u škveru ali gubi pravo s biroa ja mu rekao da sam ja dobio izvanredni otkaz i opet sredio to
Spojit ću te s kime treba
Cijena prava sitnica
Meni istekla vozačka ima dvije godine ova mi na općini dala unaprijed uplatnicu i za osobnu koja mi istječe u deseti mjesec to kao da necekam u redu nego evo ti pa uplati i dođi
Meni meštar danas da bi dao otkaz u škveru ali gubi pravo s biroa ja mu rekao da sam ja dobio izvanredni otkaz i opet sredio to
Cijena prava sitnica
2014-04-11
Ne treba mene, ja sam uhljeb i živim od otimanja Asiline zarade.
lik zinio kad sam mu ja to rekaoRayMabus wrote:
Cijena prava sitnica
Kao on bi dao otkaz ali gubi pravo onda
Kad sam mu ja rekao da sam ja dobio izvanredni otkaz i sredio to i neka mi se samo javi
OPA BATO
TAKO JE BRAJKANE
2014-04-11
jebu ga na poslu onaj Debeljak i njegove poslovođeRayMabus wrote:lik zinio kad sam mu ja to rekaoRayMabus wrote:
Cijena prava sitnica
Kao on bi dao otkaz ali gubi pravo onda
Kad sam mu ja rekao da sam ja dobio izvanredni otkaz i sredio to i neka mi se samo javi
OPA BATO
TAKO JE BRAJKANE
Požalio mi se
Onda sam mu rekao ovo
Znači
Ako ja sa izvanredni otkaz ovo napravio
E sad lipo no stres
JEBI IM MATER TAMO
2014-04-11
Lik je hr vojnik pet godina specijalci tri godine Velebita u ratu pet godina karatea
On meni nešto ja mu rekao ja ti se batina ne bojim
To je to
Može mi sve kosti polomiti ako hoće ali ono radije ne ne treba ja ti se inače batina ne bojim
Ajmo dalje
On meni nešto ja mu rekao ja ti se batina ne bojim
To je to
Može mi sve kosti polomiti ako hoće ali ono radije ne ne treba ja ti se inače batina ne bojim
Ajmo dalje
2014-04-11
Ponudio mi se ako bude kakvih pizdarija
Rekoh nemoj
Ako ja poludio tima je gotovo a i ima i djete
Ne trrbašu
Ali dobro je znati da te imam iza leđa
Rekoh nemoj
Ako ja poludio tima je gotovo a i ima i djete
Ne trrbašu
Ali dobro je znati da te imam iza leđa
2014-04-11
Croatian counties by GDP
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Croatian_counties_by_GDP
Guest- Guest
Neminovnost. Samo je obujam kretanja prestrasan.
2014-04-12
....no ne pise da ih se dosta i vrati ako cemo vec posteno pisati.....neki odu uspio neki se vrate jer ne mogu pokrit troskove sve ovisi o poslovima..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
b.t.w netko spominje cardak...evo moja rodica ta tzv.cardak ekipa radila u gruntovnici otisla u svedsku a u gruntovnici radila za 4000 kuna od jutra do sutra...zasto je otisla ako joj je kao cardakici bilo dobro
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I to se kažu ovi koji ostaju, bome primijeti.Pinochet wrote:Odlicne vijesti.1)manje konkurencije oko poslova 2)manje konkurencije oko nekretnina nadam se 3)i najvaznije propast ce Chardak brzo..trajat cemo krace od Yuge
Kek
Trpaj
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 'Planom CHF put u stečaj se ubrzava'
» Namigivanje” Moskvi ubrzava evrointegracije
» Uzbekistan ubrzava prijelaz s ćirilice na latinicu
» Ludilo se ubrzava: EU će po migrante ići avionima u Afriku
» Epidemija ubrzava, korona se prenosi i aerosolom
» Namigivanje” Moskvi ubrzava evrointegracije