BARCLAYS EPL 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 17/18
Tebe nemogu nadmasiti. Ako ti imas veze sa velikim unitedom onda je srbija zaista do tokija bas si glup ko kurac idioteBraća wrote:kako ste glupi, boze dragi...
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
operw wrote:dobro, za razliku od tvoje sinoc sam je posjetio
Ne laži klošaru, ti nemaš para za do zagreba otići...
Guest- Guest
Da da da mi je biti
GLUP KO NISKI SEKI
GLUP KO NISKI SEKI
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pa i mislim da je vrime da se nesto napise u cast Seklije from.nis
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Desert_fox wrote:Pa i mislim da je vrime da se nesto napise u cast Seklije from.nis
vreme? pa ti stalno o meni pises....
boze dragi, koliko si jadan, nesrecan i glup.
Guest- Guest
kako je ovo bila lijepa tema dok guardiola i conte nisu privukli razne cigane da se razumijemo ne krivim trenere ljudi su došli u najjaču ligu svijeta imaju ambiciju to je normalno ali ovo je tužno šta ovi spamaju barem da su duhoviti ili nešto..
Conte je trener malog kluba steta za igraca koji je bio i igrac i kapetan i trener najveceg svjetskog kluba.
Ali znao je kad je napustao Juventus da vise i nemoze dosegnuti.
U biti nemoguce je vise i dosegnuti.
Dosao prvu sezonu u mali klub i odmah prvak. Uskoro kad prevara dobije otkaz i preseli u Psg sasvim je logicno da ce sugavi ameri na koljenima moliti Contea da priuzme najveci engleski klub. Manchester united.
Jer poznato je da je i veliki sir.Alex ucio od Lippija i Juventusa.
Pa bi se sir Alexu mogla konacno ispuniti zelja da trenerom najveceg engleskog kluba bude dijete igrac kapetan i trener najveceg svjetskog kluba
Ali znao je kad je napustao Juventus da vise i nemoze dosegnuti.
U biti nemoguce je vise i dosegnuti.
Dosao prvu sezonu u mali klub i odmah prvak. Uskoro kad prevara dobije otkaz i preseli u Psg sasvim je logicno da ce sugavi ameri na koljenima moliti Contea da priuzme najveci engleski klub. Manchester united.
Jer poznato je da je i veliki sir.Alex ucio od Lippija i Juventusa.
Pa bi se sir Alexu mogla konacno ispuniti zelja da trenerom najveceg engleskog kluba bude dijete igrac kapetan i trener najveceg svjetskog kluba
2015-09-13
Smanji pusenje kurca anti tomicu.
Luzeri nisu veci ni od evertona kamoli od Uniteda.
Luzeri nisu veci ni od evertona kamoli od Uniteda.
2015-09-13
5 naslova euro prvaka ih izdvaja na vrhu...
Najveci su, iako su sad užasni...
;)
Najveci su, iako su sad užasni...
;)
Guest- Guest
kakva klošarska ekipa je chelsea s prosječnim igračima, nije čudno što je mourinho s njima dohvatio 10to mjesto
a onda je stigao conte
a onda je stigao conte
Guest- Guest
Dovoljno da udje u mrežu ko gluperda wenger. Kako ih čmarinjo sve redom šamara...
Guest- Guest
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 21/22
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19