BARCLAYS EPL 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 17/18
Pep’s City are the first team in 123 years to score 29 goals after 8 games of a top flight season. (Everton (30),1894/95)
Manchester City delivered the best 90 minutes of football we’ve seen in the top five leagues this season. Maybe they’ll win the Premier League, maybe not, but it’s special to see a team playing the best of Guardiola in England. De Bruyne simply unplayable. His passing is downright outrageous. Uncanny ability to consistently put the ball where he wants.
kreće rušenje svih rekorda premieršita...
Manchester City delivered the best 90 minutes of football we’ve seen in the top five leagues this season. Maybe they’ll win the Premier League, maybe not, but it’s special to see a team playing the best of Guardiola in England. De Bruyne simply unplayable. His passing is downright outrageous. Uncanny ability to consistently put the ball where he wants.
kreće rušenje svih rekorda premieršita...
End- Posts : 21177
2015-08-25
"VLAŠIĆ JE POLA EVERTONA" Još jednom odličnom utakmicom zaslužio pohvale navijača, novinara i trenera
Guest- Guest
Smiješ se svojoj prognoti da neće igrati u Evertonu?Braća wrote:Hahahahaaahhahahah
Već dvi prvenstvene utakmice započinje, ovu odigra cilu. Na indexu imaš cop/paste što pišu navijači, novinari u Engleskoj, kako ga trener hvali
3,5 minute
Guest- Guest
Dobro je ampere nebudi cigo iz nis da svrsavas na svoje idole. Vlasic je dobar igrac ali smanji malo twnzije. Dosta nam je jednog zastitnika lika i djela madeirskog pedeera netriba nan jos jedan
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ma Vlašić je samo još jedna priča di je ofr iz niša našamara sam sebeDesert_fox wrote:Dobro je ampere nebudi cigo iz nis da svrsavas na svoje idole. Vlasic je dobar igrac ali smanji malo twnzije. Dosta nam je jednog zastitnika lika i djela madeirskog pedeera netriba nan jos jedan
Guest- Guest
E to neces ampere. Nemas pravo uzimati sebi moc da zaustavis Ciganin iz mjesta Nis da sam sebe samara. Neces ga zaustavit. Ostavi ga na miru
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ko ga može zaustavitiDesert_fox wrote:E to neces ampere. Nemas pravo uzimati sebi moc da zaustavis Ciganin iz mjesta Nis da sam sebe samara. Neces ga zaustavit. Ostavi ga na miru
Guest- Guest
U pravu si Nitko ga nemoze zaustavit. Kad je u pitanju idiotizam i vlastito autosamaranje onda je zaista dominantanisključivi krivac wrote:Ko ga može zaustavitiDesert_fox wrote:E to neces ampere. Nemas pravo uzimati sebi moc da zaustavis Ciganin iz mjesta Nis da sam sebe samara. Neces ga zaustavit. Ostavi ga na miru
2015-09-13
Klopp: ‘For sure you could not play this way at Liverpool but it’s OK for Manchester United.’
kakvo pišanje po čmarnajtedu i najglupljim navijačima svijeta...
2015-08-25
prvi ozbiljan protivnik u sezoni ako se liverpool može tako promatrat i odmah kiks
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:operw wrote:manchester gaynajted
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:operw wrote:manchester gaynajted
Guest- Guest
https://www.facebook.com/147611575598014/videos/533330310359470/
revolucija se nastavlja...
revolucija se nastavlja...
2015-08-25
Tebe nemogu nadmasiti. Ako ti imas veze sa velikim unitedom onda je srbija zaista do tokija bas si glup ko kurac idioteBraća wrote:kako ste glupi, boze dragi...
2015-09-13
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 21/22
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19