BARCLAYS EPL 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 17/18
Institucija za lopove iz Torina koji nikad nebi bili prvaci Europe da im nije poklonjen naslov '85. Da imaju imalo morala nebi ni igrali tada.Desert_fox wrote:Usudin se reci da je cak i najmanji klub na svijetu poslje cmartizana institucija za luzeful. Ovi se bar sjecaju naslova arsenal iz 2004 dok znamo svi kao i mateus kako mali klub iz humske osvaja naslove.
Liverpoolu je naslov nepoznanica. Klub koji zivi na staroj slavi. Smecari kojima nista ne pomaze.
Guest- Guest
Ne znaju govna đubrentusovska šta je sram i moral. Bagra je to sektaška, isto kao čergalonci i gejlije. Hrrrk pu
Guest- Guest
Kedina nemoralna stavka u mom životu je što dajem kurvi od tvoje keve da mi karu puši
Guest- Guest
https://www.facebook.com/manchesterunited/videos/10155077809182746/
Najveći dan u istoriji malog čmarsenala...
Guest- Guest
I Howarda Webba.Braća wrote:https://www.facebook.com/manchesterunited/videos/10155077809182746/
Guest- Guest
Kmee kmeee. Pricati kamoli usporedjivati Juventusa koji dominira sa prosjecnom ekipom engleske lige je zaista kretenski. Cak je i everton veci od toga sljama. Tko ima obraza nenavija za liverpool. Dotle je Juventusu posjet i svetoj stolici sasvim uobicajena stvar. Zato konju jedan drkaj na slicice kennyadaglisha i ruud gullita i samo suti. Jos ti samo treba da navijas za Hajduk pa da zaokruzis TRIO FANTASTIKUS. jedina ti je ispravna stvar najveci hrvatski klub i najveci klub balkana i zena koja pati za menom. U svemu ostalome si slika i prilika onog kretosa iz naseg jajduka koji je odaziva na ime cmarper. Zato suti da ti nedodjem na Kozari Bok di vec zivis i ne nasamaram te ka volaMorpheus wrote:Institucija za lopove iz Torina koji nikad nebi bili prvaci Europe da im nije poklonjen naslov '85. Da imaju imalo morala nebi ni igrali tada.Desert_fox wrote:Usudin se reci da je cak i najmanji klub na svijetu poslje cmartizana institucija za luzeful. Ovi se bar sjecaju naslova arsenal iz 2004 dok znamo svi kao i mateus kako mali klub iz humske osvaja naslove.
Liverpoolu je naslov nepoznanica. Klub koji zivi na staroj slavi. Smecari kojima nista ne pomaze.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Desert_fox wrote:Kmee kmeee. Pricati kamoli usporedjivati Juventusa koji dominira sa prosjecnom ekipom engleske lige je zaista kretenski. Cak je i everton veci od toga sljama. Tko ima obraza nenavija za liverpool. Dotle je Juventusu posjet i svetoj stolici sasvim uobicajena stvar. Zato konju jedan drkaj na slicice kennyadaglisha i ruud gullita i samo suti. Jos ti samo treba da navijas za Hajduk pa da zaokruzis TRIO FANTASTIKUS. jedina ti je ispravna stvar najveci hrvatski klub i najveci klub balkana i zena koja pati za menom. U svemu ostalome si slika i prilika onog kretosa iz naseg jajduka koji je odaziva na ime cmarper. Zato suti da ti nedodjem na Kozari Bok di vec zivis i ne nasamaram te ka volaMorpheus wrote:Institucija za lopove iz Torina koji nikad nebi bili prvaci Europe da im nije poklonjen naslov '85. Da imaju imalo morala nebi ni igrali tada.Desert_fox wrote:Usudin se reci da je cak i najmanji klub na svijetu poslje cmartizana institucija za luzeful. Ovi se bar sjecaju naslova arsenal iz 2004 dok znamo svi kao i mateus kako mali klub iz humske osvaja naslove.
Hahaha...šta je pičko klošarska? Na Kozari Boku koji je najzaostalije predgrađe Zagreba žive uglavnom navijači Juvea, Barce, Reala i takvih klubova koji se često opisuju pridjevima izvedenim od naziva tih manjina. Gospoda iz grada uz Dinamo navijaju za velikane kao Liverpool, Milan pa i ManUnited, Bayern.
Guest- Guest
Pepica nudi Sterlinga i lovu za Sancheza. Shvatio je da ga je Liverpool namagarčio kad su mu izbili onolike pare za tog poluigrača.
Guest- Guest
Morpheus wrote:Pepica nudi Sterlinga i lovu za Sancheza. Shvatio je da ga je Liverpool namagarčio kad su mu izbili onolike pare za tog poluigrača.
dok je bio u luzerfulu, svrsavao si na njega ko lud...
na njega i onu drugu crnu prevaru, abea ili kako se vec taj ciganin zvao.
Guest- Guest
a mali cmayern, posle ,,velike pobede'' nad unitedom zbgo renata sancheza, sada ga salju u swansea.
kakva komedija od kluba, boze dragi.
kakva komedija od kluba, boze dragi.
Guest- Guest
najbolje je bahaćanje loserfoolovaca na početku sezone, a na kraju su manji od makova zrna, šta se tiče sterlinga on je isti drek ko sanchez, a to znači da obojici treba 5 zicera za gol, ne znam šta bi se dobilo tom razmjenom.
End- Posts : 21177
2015-08-25
da nije sterlinga, celava ciganska prevara bi imala cela 3 boda iz 3 utakmice...
Guest- Guest
Malo si se pogubio. Nikad ja na Sterlinga nisam svršavao niti sam imao preveliko mišljenje o njemu, lik je baletan, valjda si ga zamijenio sa Sturridgeom koji je za mene igračina. Za Ibea sam mislio da će više postići jer mi je sa 17 izgledao puno veći potencijal od Sterlinga.Braća wrote:Morpheus wrote:Pepica nudi Sterlinga i lovu za Sancheza. Shvatio je da ga je Liverpool namagarčio kad su mu izbili onolike pare za tog poluigrača.
dok je bio u luzerfulu, svrsavao si na njega ko lud...
na njega i onu drugu crnu prevaru, abea ili kako se vec taj ciganin zvao.
Guest- Guest
End wrote:najbolje je bahaćanje loserfoolovaca na početku sezone, a na kraju su manji od makova zrna, šta se tiče sterlinga on je isti drek ko sanchez, a to znači da obojici treba 5 zicera za gol, ne znam šta bi se dobilo tom razmjenom.
Nema veze, bitno da se kara čergare iz Kataonije ili njihovog izdanka u Shityu. Što kaže Čerga Balkan? Koliko će ponudit za Coutinha?
Guest- Guest
pool djeluje dobro,jako dobro...
neka mi netko obajsni wngijevu logiku,kupiš napadača za 50+M koji zabije golove u prvim tekmama,kupiš lijevoga beka kojega svi hvale i onda u prvoj derbi tekmi staviš napadača od 50+M na klupu,lijevoga beka na klupu,a na njegovo mjesto staviš desnoga beka?? wtf??
možda ih j wengi čuvao za reprezentacije,da budu odmorniji za kvalifikacije
neka mi netko obajsni wngijevu logiku,kupiš napadača za 50+M koji zabije golove u prvim tekmama,kupiš lijevoga beka kojega svi hvale i onda u prvoj derbi tekmi staviš napadača od 50+M na klupu,lijevoga beka na klupu,a na njegovo mjesto staviš desnoga beka?? wtf??
možda ih j wengi čuvao za reprezentacije,da budu odmorniji za kvalifikacije
Otkad je to liverpool velikan.Morpheus wrote:Desert_fox wrote:Kmee kmeee. Pricati kamoli usporedjivati Juventusa koji dominira sa prosjecnom ekipom engleske lige je zaista kretenski. Cak je i everton veci od toga sljama. Tko ima obraza nenavija za liverpool. Dotle je Juventusu posjet i svetoj stolici sasvim uobicajena stvar. Zato konju jedan drkaj na slicice kennyadaglisha i ruud gullita i samo suti. Jos ti samo treba da navijas za Hajduk pa da zaokruzis TRIO FANTASTIKUS. jedina ti je ispravna stvar najveci hrvatski klub i najveci klub balkana i zena koja pati za menom. U svemu ostalome si slika i prilika onog kretosa iz naseg jajduka koji je odaziva na ime cmarper. Zato suti da ti nedodjem na Kozari Bok di vec zivis i ne nasamaram te ka volaMorpheus wrote:Institucija za lopove iz Torina koji nikad nebi bili prvaci Europe da im nije poklonjen naslov '85. Da imaju imalo morala nebi ni igrali tada.Desert_fox wrote:Usudin se reci da je cak i najmanji klub na svijetu poslje cmartizana institucija za luzeful. Ovi se bar sjecaju naslova arsenal iz 2004 dok znamo svi kao i mateus kako mali klub iz humske osvaja naslove.
Hahaha...šta je pičko klošarska? Na Kozari Boku koji je najzaostalije predgrađe Zagreba žive uglavnom navijači Juvea, Barce, Reala i takvih klubova koji se često opisuju pridjevima izvedenim od naziva tih manjina. Gospoda iz grada uz Dinamo navijaju za velikane kao Liverpool, Milan pa i ManUnited, Bayern.
Za njih je i hajduk veliki klub idiote.
Hajdukovci se sjecaju 2005 nije tome bas ni tako davno bilo.
A liverpoola se nesicaju ni didovi poput tebe a kako i bi kad su svi pocrkali. Sta i ti cekas
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 21/22
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19