Počela pedagogija nad kmetovima: kurvetina Vizek drži slovo
Page 11 of 14
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Počela pedagogija nad kmetovima: kurvetina Vizek drži slovo
Probaj u njekoj stranci, imaš perspektivne osobine, man'se vojske, nema kruva tamo.čardak efendija wrote:ma nije puška u pitanju, ja sam bio kuvar kad sam bežao i takav sam ostao nego oću ukrasti, slagati,. naroljati se i slično, šta mogu srbin sam!Regoč wrote:Boje ti se dat pušku? Stevo, ti si?čardak efendija wrote:nećedu da me prime, ne veruju mi da ću ovaj put biti dobar!Noor wrote:dobro, znamo da ste hrabričardak efendija wrote:
Mi se bojimo samo kad smo trezni i kada nas nema tri puta više od ustaša!
nego, Marx, jesi završio onda na koncu dobrovoljni vojni rok?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Kvalificiral se za hrvatskoga ministra!Noor wrote:opet si nešto uprskao, sigurno si po fejsu dizao tri prsta i šajkaču nabijao na glavučardak efendija wrote:nećedu da me prime, ne veruju mi da ću ovaj put biti dobar!Noor wrote:dobro, znamo da ste hrabričardak efendija wrote:Mi se bojimo samo kad smo trezni i kada nas nema tri puta više od ustaša!Noor wrote:
uh, počinjem se bojati
pa malo, uhvati me sa vremena na vremeNoor wrote:opet si nešto uprskao, sigurno si po fejsu dizao tri prsta i šajkaču nabijao na glavučardak efendija wrote:nećedu da me prime, ne veruju mi da ću ovaj put biti dobar!Noor wrote:dobro, znamo da ste hrabričardak efendija wrote:Mi se bojimo samo kad smo trezni i kada nas nema tri puta više od ustaša!Noor wrote:
uh, počinjem se bojati
ali mi srbi smo ratnici šta da radim???Regoč wrote:Probaj u njekoj stranci, imaš perspektivne osobine, man'se vojske, nema kruva tamo.čardak efendija wrote:ma nije puška u pitanju, ja sam bio kuvar kad sam bežao i takav sam ostao nego oću ukrasti, slagati,. naroljati se i slično, šta mogu srbin sam!Regoč wrote:Boje ti se dat pušku? Stevo, ti si?čardak efendija wrote:nećedu da me prime, ne veruju mi da ću ovaj put biti dobar!Noor wrote:
dobro, znamo da ste hrabri
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Probiješ se kroz stranku na poziciju ministra vojnog.čardak efendija wrote:ali mi srbi smo ratnici šta da radim???Regoč wrote:Probaj u njekoj stranci, imaš perspektivne osobine, man'se vojske, nema kruva tamo.čardak efendija wrote:ma nije puška u pitanju, ja sam bio kuvar kad sam bežao i takav sam ostao nego oću ukrasti, slagati,. naroljati se i slično, šta mogu srbin sam!Regoč wrote:Boje ti se dat pušku? Stevo, ti si?čardak efendija wrote:
nećedu da me prime, ne veruju mi da ću ovaj put biti dobar!
to moigu samo kao manjinac jer nisam dovoljno pametan da drugčije uspem!Regoč wrote:Probiješ se kroz stranku na poziciju ministra vojnog.čardak efendija wrote:ali mi srbi smo ratnici šta da radim???Regoč wrote:Probaj u njekoj stranci, imaš perspektivne osobine, man'se vojske, nema kruva tamo.čardak efendija wrote:ma nije puška u pitanju, ja sam bio kuvar kad sam bežao i takav sam ostao nego oću ukrasti, slagati,. naroljati se i slično, šta mogu srbin sam!Regoč wrote:
Boje ti se dat pušku? Stevo, ti si?
2017-08-05
Jasno! Preporučujem HDZ jer je SDP već pretrpan Srbi, a i Partija se mora više čuvati takvih izletah. HDZ to dolazi kao dokaz mainstreama.čardak efendija wrote:to moigu samo kao manjinac jer nisam dovoljno pametan da drugčije uspem!Regoč wrote:Probiješ se kroz stranku na poziciju ministra vojnog.čardak efendija wrote:ali mi srbi smo ratnici šta da radim???Regoč wrote:Probaj u njekoj stranci, imaš perspektivne osobine, man'se vojske, nema kruva tamo.čardak efendija wrote:
ma nije puška u pitanju, ja sam bio kuvar kad sam bežao i takav sam ostao nego oću ukrasti, slagati,. naroljati se i slično, šta mogu srbin sam!
dabome, i to prekaljeni..sve povijesne bitke i ratove podobijaličardak efendija wrote:ali mi srbi smo ratnici šta da radim???Regoč wrote:Probaj u njekoj stranci, imaš perspektivne osobine, man'se vojske, nema kruva tamo.čardak efendija wrote:ma nije puška u pitanju, ja sam bio kuvar kad sam bežao i takav sam ostao nego oću ukrasti, slagati,. naroljati se i slično, šta mogu srbin sam!Regoč wrote:Boje ti se dat pušku? Stevo, ti si?čardak efendija wrote:
nećedu da me prime, ne veruju mi da ću ovaj put biti dobar!
Guest- Guest
I poraz je iskustvo.Noor wrote:dabome, i to prekaljeni..sve povijesne bitke i ratove podobijaličardak efendija wrote:ali mi srbi smo ratnici šta da radim???Regoč wrote:Probaj u njekoj stranci, imaš perspektivne osobine, man'se vojske, nema kruva tamo.čardak efendija wrote:ma nije puška u pitanju, ja sam bio kuvar kad sam bežao i takav sam ostao nego oću ukrasti, slagati,. naroljati se i slično, šta mogu srbin sam!Regoč wrote:
Boje ti se dat pušku? Stevo, ti si?
nemoj samo HDZ, oni su nam se keve najebali u ratu pa ih se jako bojim!Regoč wrote:Jasno! Preporučujem HDZ jer je SDP već pretrpan Srbi, a i Partija se mora više čuvati takvih izletah. HDZ to dolazi kao dokaz mainstreama.čardak efendija wrote:to moigu samo kao manjinac jer nisam dovoljno pametan da drugčije uspem!Regoč wrote:Probiješ se kroz stranku na poziciju ministra vojnog.čardak efendija wrote:ali mi srbi smo ratnici šta da radim???Regoč wrote:
Probaj u njekoj stranci, imaš perspektivne osobine, man'se vojske, nema kruva tamo.
2017-08-05
lako vam je mene srbina zajebavati dok istinu govorite, ajmo lagati pa da vidite onda čija mama crnu vunu prede!Regoč wrote:I poraz je iskustvo.Noor wrote:dabome, i to prekaljeni..sve povijesne bitke i ratove podobijaličardak efendija wrote:ali mi srbi smo ratnici šta da radim???Regoč wrote:Probaj u njekoj stranci, imaš perspektivne osobine, man'se vojske, nema kruva tamo.čardak efendija wrote:
ma nije puška u pitanju, ja sam bio kuvar kad sam bežao i takav sam ostao nego oću ukrasti, slagati,. naroljati se i slično, šta mogu srbin sam!
2017-08-05
Nije ti to više onaj ustaški HDZ, sad ti je to europeizirani, mainsteam HDZ. Što si veći četnik, to si im draži.čardak efendija wrote:nemoj samo HDZ, oni su nam se keve najebali u ratu pa ih se jako bojim!Regoč wrote:Jasno! Preporučujem HDZ jer je SDP već pretrpan Srbi, a i Partija se mora više čuvati takvih izletah. HDZ to dolazi kao dokaz mainstreama.čardak efendija wrote:to moigu samo kao manjinac jer nisam dovoljno pametan da drugčije uspem!Regoč wrote:Probiješ se kroz stranku na poziciju ministra vojnog.čardak efendija wrote:
ali mi srbi smo ratnici šta da radim???
ehehe, na tom polju priznajemo kapitulaciju bez ispaljenog metkačardak efendija wrote:lako vam je mene srbina zajebavati dok istinu govorite, ajmo lagati pa da vidite onda čija mama crnu vunu prede!Regoč wrote:I poraz je iskustvo.Noor wrote:dabome, i to prekaljeni..sve povijesne bitke i ratove podobijaličardak efendija wrote:ali mi srbi smo ratnici šta da radim???Regoč wrote:
Probaj u njekoj stranci, imaš perspektivne osobine, man'se vojske, nema kruva tamo.
Guest- Guest
Ajmo. Meni je 22. I to inča.čardak efendija wrote:lako vam je mene srbina zajebavati dok istinu govorite, ajmo lagati pa da vidite onda čija mama crnu vunu prede!Regoč wrote:I poraz je iskustvo.Noor wrote:dabome, i to prekaljeni..sve povijesne bitke i ratove podobijaličardak efendija wrote:ali mi srbi smo ratnici šta da radim???Regoč wrote:
De pruži bar malo otpora, zanimljivije je.Noor wrote:ehehe, na tom polju priznajemo kapitulaciju bez ispaljenog metkačardak efendija wrote:lako vam je mene srbina zajebavati dok istinu govorite, ajmo lagati pa da vidite onda čija mama crnu vunu prede!Regoč wrote:I poraz je iskustvo.Noor wrote:dabome, i to prekaljeni..sve povijesne bitke i ratove podobijaličardak efendija wrote:
nisam u fazi za toRegoč wrote:De pruži bar malo otpora, zanimljivije je.Noor wrote:ehehe, na tom polju priznajemo kapitulaciju bez ispaljenog metkačardak efendija wrote:lako vam je mene srbina zajebavati dok istinu govorite, ajmo lagati pa da vidite onda čija mama crnu vunu prede!Regoč wrote:I poraz je iskustvo.Noor wrote:
dabome, i to prekaljeni..sve povijesne bitke i ratove podobijali
Guest- Guest
možda ima koji ustaša iz tog vremena, ne bi se ja usudio rizikovatiRegoč wrote:Nije ti to više onaj ustaški HDZ, sad ti je to europeizirani, mainsteam HDZ. Što si veći četnik, to si im draži.čardak efendija wrote:nemoj samo HDZ, oni su nam se keve najebali u ratu pa ih se jako bojim!Regoč wrote:Jasno! Preporučujem HDZ jer je SDP već pretrpan Srbi, a i Partija se mora više čuvati takvih izletah. HDZ to dolazi kao dokaz mainstreama.čardak efendija wrote:to moigu samo kao manjinac jer nisam dovoljno pametan da drugčije uspem!Regoč wrote:
Probiješ se kroz stranku na poziciju ministra vojnog.
2017-08-05
Napokon jedan poen za meneNoor wrote:ehehe, na tom polju priznajemo kapitulaciju bez ispaljenog metkačardak efendija wrote:lako vam je mene srbina zajebavati dok istinu govorite, ajmo lagati pa da vidite onda čija mama crnu vunu prede!Regoč wrote:I poraz je iskustvo.Noor wrote:dabome, i to prekaljeni..sve povijesne bitke i ratove podobijaličardak efendija wrote:
2017-08-05
meni 37 pa ti računaj, ja sve u celijusovima računam pa ti gledaj!Regoč wrote:Ajmo. Meni je 22. I to inča.čardak efendija wrote:lako vam je mene srbina zajebavati dok istinu govorite, ajmo lagati pa da vidite onda čija mama crnu vunu prede!Regoč wrote:I poraz je iskustvo.Noor wrote:dabome, i to prekaljeni..sve povijesne bitke i ratove podobijaličardak efendija wrote:
2017-08-05
Odmah se prepustiš? Ima i to svojih dražih.Noor wrote:nisam u fazi za toRegoč wrote:De pruži bar malo otpora, zanimljivije je.Noor wrote:ehehe, na tom polju priznajemo kapitulaciju bez ispaljenog metkačardak efendija wrote:lako vam je mene srbina zajebavati dok istinu govorite, ajmo lagati pa da vidite onda čija mama crnu vunu prede!Regoč wrote:
I poraz je iskustvo.
Takve Anemija Minor otpili iz stranke, samo ih prijavi. I zamieni tvojim ratnim drugovima.čardak efendija wrote:možda ima koji ustaša iz tog vremena, ne bi se ja usudio rizikovatiRegoč wrote:Nije ti to više onaj ustaški HDZ, sad ti je to europeizirani, mainsteam HDZ. Što si veći četnik, to si im draži.čardak efendija wrote:nemoj samo HDZ, oni su nam se keve najebali u ratu pa ih se jako bojim!Regoč wrote:Jasno! Preporučujem HDZ jer je SDP već pretrpan Srbi, a i Partija se mora više čuvati takvih izletah. HDZ to dolazi kao dokaz mainstreama.čardak efendija wrote:
to moigu samo kao manjinac jer nisam dovoljno pametan da drugčije uspem!
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» NU2: Bucka drži slovo naciji
» Njonjo i hulja Jandroković drži slovo
» Notorni ološ i kleptoman Vrdoljak drži slovo
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Dok Zuckerberg drži slovo Trumpu protiv njega masovne demonstracije na Hawaima zbog otimačine zemljišta i gradnji zidova
» Njonjo i hulja Jandroković drži slovo
» Notorni ološ i kleptoman Vrdoljak drži slovo
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Dok Zuckerberg drži slovo Trumpu protiv njega masovne demonstracije na Hawaima zbog otimačine zemljišta i gradnji zidova
Page 11 of 14