Počela pedagogija nad kmetovima: kurvetina Vizek drži slovo
Page 10 of 14
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Počela pedagogija nad kmetovima: kurvetina Vizek drži slovo
u biti ja sam vrlo skromna ukusa za vina..samo Bordeaux,,nis skupo niti ekskluzivno...ima jako dobrih vina,koja nisu skupa jako su ukusna i pitka..Regoč wrote:Samo se ti drži Venusa kad ti je Ribar preskup.pismejker wrote:Nego...Čuj,mi pristojno popijemo po krigl najkvalitetnijeg piva,casu dobrog vina ili štamplic odlicne srpske sljivovice...Reg...nis s nicim...izgubljen u svemiru..čardak efendija wrote:šta ti imaš protiv pijanstva, mi srbi smo stalno pijani i šta nam fali!Regoč wrote:Radije bi ti uzeo u guzu nego što bi jebo! Bavi se činjenicama, ne svojim pijanim izmaglicama.pismejker wrote:
Jebo ti on kcerku u pičku...konstantno licemjerstvo..nis drugo..
pismejkeru jel te dobro branim a, reci brate srbine :)))
Danas,konacno u Pennyju osvanule plastike i palete sa Kurušovicom..
a sljiva srpska je najbolja...jos je pakiraju u onu plosnatu litrenku..treba biti realan Reg..
Guest- Guest
Ako si voliš jebavati kćer, kreni, očito je mala od tvoga roda dok joj godi.pismejker wrote:hehehehehe...pa necu to sa bracom naravno...i bogu je mrsko..no fine rafinirane Slavonke..ehhhh....i to uz tatin blagoslov..boljega nema...Regoč wrote:Imaš blagoslov da daš guzu ruskoj diviziji. Napried, slavjenska braćo!pismejker wrote:daj blagoslov Tata i 12 oklopna divizija ruskih oklopnih snaga krece u pohode...Regoč wrote:Radije bi ti uzeo u guzu nego što bi jebo! Bavi se činjenicama, ne svojim pijanim izmaglicama.pismejker wrote:
A jok..dvaput se ko svinja u srednjoj olio,pa ispovracao,pa glavom u to bubnuo...a jok..nema vise napijanjačardak efendija wrote:to samo u društvu rvata, kad smo sami naroljamo se ko torbe!pismejker wrote:Nego...Čuj,mi pristojno popijemo po krigl najkvalitetnijeg piva,casu dobrog vina ili štamplic odlicne srpske sljivovice...Reg...nis s nicim...izgubljen u svemiru..čardak efendija wrote:šta ti imaš protiv pijanstva, mi srbi smo stalno pijani i šta nam fali!Regoč wrote:Radije bi ti uzeo u guzu nego što bi jebo! Bavi se činjenicama, ne svojim pijanim izmaglicama.pismejker wrote:
Guest- Guest
Teško je sa studentskim džeparcem na kraj, jel.pismejker wrote:u biti ja sam vrlo skromna ukusa za vina..samo Bordeaux,,nis skupo niti ekskluzivno...ima jako dobrih vina,koja nisu skupa jako su ukusna i pitka..Regoč wrote:Samo se ti drži Venusa kad ti je Ribar preskup.pismejker wrote:Nego...Čuj,mi pristojno popijemo po krigl najkvalitetnijeg piva,casu dobrog vina ili štamplic odlicne srpske sljivovice...Reg...nis s nicim...izgubljen u svemiru..čardak efendija wrote:šta ti imaš protiv pijanstva, mi srbi smo stalno pijani i šta nam fali!Regoč wrote:
Radije bi ti uzeo u guzu nego što bi jebo! Bavi se činjenicama, ne svojim pijanim izmaglicama.
Danas,konacno u Pennyju osvanule plastike i palete sa Kurušovicom..
a sljiva srpska je najbolja...jos je pakiraju u onu plosnatu litrenku..treba biti realan Reg..
ma vi srbi znate uživati, šta jes-jespismejker wrote:Nego...Čuj,mi pristojno popijemo po krigl najkvalitetnijeg piva,casu dobrog vina ili štamplic odlicne srpske sljivovice...Reg...nis s nicim...izgubljen u svemiru..čardak efendija wrote:šta ti imaš protiv pijanstva, mi srbi smo stalno pijani i šta nam fali!Regoč wrote:Radije bi ti uzeo u guzu nego što bi jebo! Bavi se činjenicama, ne svojim pijanim izmaglicama.pismejker wrote:Jebo ti on kcerku u pičku...konstantno licemjerstvo..nis drugo..Regoč wrote:
Oberkriplidiote, što nije točno u mojoj rečenici?
Guest- Guest
nama srbima niko nije ravan pogotovo kad se naroljamo rakije, tada smo najhrabriji na svetu i nema tog ustaškog nebranjenog sela kojega mi tada nismo u stanju razoriti haubicama i vebeerovima!Regoč wrote:Ma Hanžeković ti nije ravan.čardak efendija wrote:šta ti imaš protiv pijanstva, mi srbi smo stalno pijani i šta nam fali!Regoč wrote:Radije bi ti uzeo u guzu nego što bi jebo! Bavi se činjenicama, ne svojim pijanim izmaglicama.pismejker wrote:Jebo ti on kcerku u pičku...konstantno licemjerstvo..nis drugo..Regoč wrote:
Oberkriplidiote, što nije točno u mojoj rečenici?
no,no tata,ne tako probirljiv biti...nisi bas ni ti od Plemenita roda...a cure znaju sto znaci srpski kurac...tvrd ko kamen i velik debeo..razvaljuje.. a na kraju drame,ipak cure odlucuju...usput ja nemam kćerku..pravi msamo sinove..Regoč wrote:Ako si voliš jebavati kćer, kreni, očito je mala od tvoga roda dok joj godi.pismejker wrote:hehehehehe...pa necu to sa bracom naravno...i bogu je mrsko..no fine rafinirane Slavonke..ehhhh....i to uz tatin blagoslov..boljega nema...Regoč wrote:Imaš blagoslov da daš guzu ruskoj diviziji. Napried, slavjenska braćo!pismejker wrote:daj blagoslov Tata i 12 oklopna divizija ruskih oklopnih snaga krece u pohode...Regoč wrote:
Radije bi ti uzeo u guzu nego što bi jebo! Bavi se činjenicama, ne svojim pijanim izmaglicama.
Guest- Guest
možda se puno družiš sa rvatima pa si zato takav, mi koji smo izolirani ponašamo se drukčije!pismejker wrote:A jok..dvaput se ko svinja u srednjoj olio,pa ispovracao,pa glavom u to bubnuo...a jok..nema vise napijanjačardak efendija wrote:to samo u društvu rvata, kad smo sami naroljamo se ko torbe!pismejker wrote:Nego...Čuj,mi pristojno popijemo po krigl najkvalitetnijeg piva,casu dobrog vina ili štamplic odlicne srpske sljivovice...Reg...nis s nicim...izgubljen u svemiru..čardak efendija wrote:šta ti imaš protiv pijanstva, mi srbi smo stalno pijani i šta nam fali!Regoč wrote:
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Okidoki...malo dosadnjikavo..odoh nes pogledati od filmova..Mumija je odlicna,glumica cepa brate,ali doslovno...
Guest- Guest
nemože nam niko ništa jači smo od ...lalalalalaaNoor wrote:ma vi srbi znate uživati, šta jes-jespismejker wrote:Nego...Čuj,mi pristojno popijemo po krigl najkvalitetnijeg piva,casu dobrog vina ili štamplic odlicne srpske sljivovice...Reg...nis s nicim...izgubljen u svemiru..čardak efendija wrote:šta ti imaš protiv pijanstva, mi srbi smo stalno pijani i šta nam fali!Regoč wrote:Radije bi ti uzeo u guzu nego što bi jebo! Bavi se činjenicama, ne svojim pijanim izmaglicama.pismejker wrote:
uh, počinjem se bojatičardak efendija wrote:nemože nam niko ništa jači smo od ...lalalalalaaNoor wrote:ma vi srbi znate uživati, šta jes-jespismejker wrote:Nego...Čuj,mi pristojno popijemo po krigl najkvalitetnijeg piva,casu dobrog vina ili štamplic odlicne srpske sljivovice...Reg...nis s nicim...izgubljen u svemiru..čardak efendija wrote:šta ti imaš protiv pijanstva, mi srbi smo stalno pijani i šta nam fali!Regoč wrote:
Guest- Guest
čardak efendija wrote:možda se puno družiš sa rvatima pa si zato takav, mi koji smo izolirani ponašamo se drukčije!pismejker wrote:A jok..dvaput se ko svinja u srednjoj olio,pa ispovracao,pa glavom u to bubnuo...a jok..nema vise napijanjačardak efendija wrote:to samo u društvu rvata, kad smo sami naroljamo se ko torbe!pismejker wrote:Nego...Čuj,mi pristojno popijemo po krigl najkvalitetnijeg piva,casu dobrog vina ili štamplic odlicne srpske sljivovice...Reg...nis s nicim...izgubljen u svemiru..čardak efendija wrote:
šta ti imaš protiv pijanstva, mi srbi smo stalno pijani i šta nam fali!
a jok..izbjegavam ih otkad sam vani..cuh da vole saplitati covjeka za svoj interes...uzas..!!!...odoh,ajd zdravo....
Reg,tata,pusa u čelo matoro...sorry za Kći,povlacim sve prostacine u vezi nje,u vezi tebe,sve ostaju....
Guest- Guest
Mi se bojimo samo kad smo trezni i kada nas nema tri puta više od ustaša!Noor wrote:uh, počinjem se bojatičardak efendija wrote:nemože nam niko ništa jači smo od ...lalalalalaaNoor wrote:ma vi srbi znate uživati, šta jes-jespismejker wrote:Nego...Čuj,mi pristojno popijemo po krigl najkvalitetnijeg piva,casu dobrog vina ili štamplic odlicne srpske sljivovice...Reg...nis s nicim...izgubljen u svemiru..čardak efendija wrote:
šta ti imaš protiv pijanstva, mi srbi smo stalno pijani i šta nam fali!
2017-08-05
dobro, znamo da ste hrabričardak efendija wrote:Mi se bojimo samo kad smo trezni i kada nas nema tri puta više od ustaša!Noor wrote:uh, počinjem se bojatičardak efendija wrote:nemože nam niko ništa jači smo od ...lalalalalaaNoor wrote:ma vi srbi znate uživati, šta jes-jespismejker wrote:
Nego...Čuj,mi pristojno popijemo po krigl najkvalitetnijeg piva,casu dobrog vina ili štamplic odlicne srpske sljivovice...Reg...nis s nicim...izgubljen u svemiru..
nego, Marx, jesi završio onda na koncu dobrovoljni vojni rok?
Guest- Guest
nećedu da me prime, ne veruju mi da ću ovaj put biti dobar!Noor wrote:dobro, znamo da ste hrabričardak efendija wrote:Mi se bojimo samo kad smo trezni i kada nas nema tri puta više od ustaša!Noor wrote:uh, počinjem se bojatičardak efendija wrote:nemože nam niko ništa jači smo od ...lalalalalaaNoor wrote:
ma vi srbi znate uživati, šta jes-jes
2017-08-05
Očito imaš iskustva s puno srbskih kuracah kad ih tako dobro poznaješ.pismejker wrote:no,no tata,ne tako probirljiv biti...nisi bas ni ti od Plemenita roda...a cure znaju sto znaci srpski kurac...tvrd ko kamen i velik debeo..razvaljuje.. a na kraju drame,ipak cure odlucuju...usput ja nemam kćerku..pravi msamo sinove..Regoč wrote:Ako si voliš jebavati kćer, kreni, očito je mala od tvoga roda dok joj godi.pismejker wrote:hehehehehe...pa necu to sa bracom naravno...i bogu je mrsko..no fine rafinirane Slavonke..ehhhh....i to uz tatin blagoslov..boljega nema...Regoč wrote:Imaš blagoslov da daš guzu ruskoj diviziji. Napried, slavjenska braćo!pismejker wrote:
daj blagoslov Tata i 12 oklopna divizija ruskih oklopnih snaga krece u pohode...
Da, napravil si čak jednoga. Aferim!
Poljubit me moš samo u guzu! Također.pismejker wrote:čardak efendija wrote:možda se puno družiš sa rvatima pa si zato takav, mi koji smo izolirani ponašamo se drukčije!pismejker wrote:A jok..dvaput se ko svinja u srednjoj olio,pa ispovracao,pa glavom u to bubnuo...a jok..nema vise napijanjačardak efendija wrote:to samo u društvu rvata, kad smo sami naroljamo se ko torbe!pismejker wrote:
Nego...Čuj,mi pristojno popijemo po krigl najkvalitetnijeg piva,casu dobrog vina ili štamplic odlicne srpske sljivovice...Reg...nis s nicim...izgubljen u svemiru..
a jok..izbjegavam ih otkad sam vani..cuh da vole saplitati covjeka za svoj interes...uzas..!!!...odoh,ajd zdravo....
Reg,tata,pusa u čelo matoro...sorry za Kći,povlacim sve prostacine u vezi nje,u vezi tebe,sve ostaju....
Boje ti se dat pušku? Stevo, ti si?čardak efendija wrote:nećedu da me prime, ne veruju mi da ću ovaj put biti dobar!Noor wrote:dobro, znamo da ste hrabričardak efendija wrote:Mi se bojimo samo kad smo trezni i kada nas nema tri puta više od ustaša!Noor wrote:uh, počinjem se bojatičardak efendija wrote:
nemože nam niko ništa jači smo od ...lalalalalaa
ma nije puška u pitanju, ja sam bio kuvar kad sam bežao i takav sam ostao nego oću ukrasti, slagati,. naroljati se i slično, šta mogu srbin sam!Regoč wrote:Boje ti se dat pušku? Stevo, ti si?čardak efendija wrote:nećedu da me prime, ne veruju mi da ću ovaj put biti dobar!Noor wrote:dobro, znamo da ste hrabričardak efendija wrote:Mi se bojimo samo kad smo trezni i kada nas nema tri puta više od ustaša!Noor wrote:
uh, počinjem se bojati
2017-08-05
opet si nešto uprskao, sigurno si po fejsu dizao tri prsta i šajkaču nabijao na glavučardak efendija wrote:nećedu da me prime, ne veruju mi da ću ovaj put biti dobar!Noor wrote:dobro, znamo da ste hrabričardak efendija wrote:Mi se bojimo samo kad smo trezni i kada nas nema tri puta više od ustaša!Noor wrote:uh, počinjem se bojatičardak efendija wrote:
nemože nam niko ništa jači smo od ...lalalalalaa
Guest- Guest
Probaj u njekoj stranci, imaš perspektivne osobine, man'se vojske, nema kruva tamo.čardak efendija wrote:ma nije puška u pitanju, ja sam bio kuvar kad sam bežao i takav sam ostao nego oću ukrasti, slagati,. naroljati se i slično, šta mogu srbin sam!Regoč wrote:Boje ti se dat pušku? Stevo, ti si?čardak efendija wrote:nećedu da me prime, ne veruju mi da ću ovaj put biti dobar!Noor wrote:dobro, znamo da ste hrabričardak efendija wrote:
Mi se bojimo samo kad smo trezni i kada nas nema tri puta više od ustaša!
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» NU2: Bucka drži slovo naciji
» Njonjo i hulja Jandroković drži slovo
» Notorni ološ i kleptoman Vrdoljak drži slovo
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Dok Zuckerberg drži slovo Trumpu protiv njega masovne demonstracije na Hawaima zbog otimačine zemljišta i gradnji zidova
» Njonjo i hulja Jandroković drži slovo
» Notorni ološ i kleptoman Vrdoljak drži slovo
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Dok Zuckerberg drži slovo Trumpu protiv njega masovne demonstracije na Hawaima zbog otimačine zemljišta i gradnji zidova
Page 10 of 14