SAD pred izvanrednim stanjem zbog epidemije droge
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SAD pred izvanrednim stanjem zbog epidemije droge
Skini ruksak s leđa
VIKINGU
Nađi pare tu, nikad palo na pamet
VIKINGU
Nađi pare tu, nikad palo na pamet
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
znampismejker wrote:RayMabus wrote:tebi to nije problem ako radiš u Njemačkojpismejker wrote:Mda..i onda ti ovi idjotski kreteni od birokrackih Uhljeba idu pisati zakone da ti stave sapu na Nekretninu..pasimmaterpoharo..RayMabus wrote:šta znači kad negdje dođeš a nema nikogaRayMabus wrote:
jednom sam spavao u Briselu u nekom parku
Tu sam naučio šta je krevet
Tu sam to naučio cijeniti
Ima meni rođak ovdje kuća
Inžinjer u Njemačkoj
To je njemu ništa
financijski nije problem..Longi,problem je sto oni tim cinom(naplatom poreza i eventualnoj nemogucnosti "vlasnika" imaju pravo ti oduzeti nekretninu..dakle stavljaju te u poziciju podstanara u vlastitoj Nekretnini...kuzis..??
Komunalne naknade može porez NE
2014-04-11
tak oje..nema pravo niti jedan birokrat staviti sapu na neciju Nekretninu za KOJU JE VEC PLACEN POREZ..RayMabus wrote:znampismejker wrote:RayMabus wrote:tebi to nije problem ako radiš u Njemačkojpismejker wrote:Mda..i onda ti ovi idjotski kreteni od birokrackih Uhljeba idu pisati zakone da ti stave sapu na Nekretninu..pasimmaterpoharo..RayMabus wrote:
šta znači kad negdje dođeš a nema nikoga
Tu sam to naučio cijeniti
Ima meni rođak ovdje kuća
Inžinjer u Njemačkoj
To je njemu ništa
financijski nije problem..Longi,problem je sto oni tim cinom(naplatom poreza i eventualnoj nemogucnosti "vlasnika" imaju pravo ti oduzeti nekretninu..dakle stavljaju te u poziciju podstanara u vlastitoj Nekretnini...kuzis..??
Komunalne naknade može porez NE
Kuzis Longi ..stojaznam.. klima uredjaj..i onda svake godine moras platiti porez na nju,inace ti je drzava oduzme..Jel kuzis koju Pandorinu kutiju sranja ovaj bi PRESEDAN otvorio?? Tako bi vremenom na sve mogli poceti lupati poreze,iako su vec placeni...
Guest- Guest
Znam pa potpisa sam onu peticiju punim imenom
2014-04-11
smoki pozderan,piffo popijeno,valja pod tush i u krpe..
Ajd laku noc Longi...
Ajd laku noc Longi...
Guest- Guest
Ja se upravo istuđirao ali idem po pive za pol ure
Po danu je vruće zato noću gledam tv i lagano pijuckam
Po danu je vruće zato noću gledam tv i lagano pijuckam
2014-04-11
Ovdje je po danu 40 stupnjeva kupam se ali je prevruće
Onda do zore budem budan tako da po danu spavam
Noću je ugodno
Onda do zore budem budan tako da po danu spavam
Noću je ugodno
2014-04-11
Jbga Švabija je druga klima
Ovdje je 40 Stupnjeva danju more toplo samo se cijediš
Noć je savršena
Ovdje je 40 Stupnjeva danju more toplo samo se cijediš
Noć je savršena
2014-04-11
Na ždera san se fino, ništa od pive lagano komedije na tv dok ne zaspem ventilator vrti
2014-04-11
a tko ih je pogodio?asilovski wrote:Djeca su u pitanju čitavi okruzi gradovi i države ovo je gore nego krek pogotovo jer su pogođeni bjelci i bivši srednji slojder_fowl wrote:Bog uvijek uzima one najbolje k sebi
Guest- Guest
Čika Velja.Noor wrote:a tko ih je pogodio?asilovski wrote:Djeca su u pitanju čitavi okruzi gradovi i države ovo je gore nego krek pogotovo jer su pogođeni bjelci i bivši srednji slojder_fowl wrote:Bog uvijek uzima one najbolje k sebi
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Noor wrote:a tko ih je pogodio?asilovski wrote:Djeca su u pitanju čitavi okruzi gradovi i države ovo je gore nego krek pogotovo jer su pogođeni bjelci i bivši srednji slojder_fowl wrote:Bog uvijek uzima one najbolje k sebi
pa liječnici, doktori tko drugi ti može i smije napisati recept?
Guest- Guest
pa kad ljude bole i zanoktice...Gnječ wrote:Noor wrote:a tko ih je pogodio?asilovski wrote:Djeca su u pitanju čitavi okruzi gradovi i države ovo je gore nego krek pogotovo jer su pogođeni bjelci i bivši srednji slojder_fowl wrote:Bog uvijek uzima one najbolje k sebi
Guest- Guest
Noor wrote:pa kad ljude bole i zanoktice...Gnječ wrote:Noor wrote:a tko ih je pogodio?asilovski wrote:Djeca su u pitanju čitavi okruzi gradovi i države ovo je gore nego krek pogotovo jer su pogođeni bjelci i bivši srednji slojder_fowl wrote:Bog uvijek uzima one najbolje k sebi
koji ti je to jebeni gnjusni sakati smrdljivi odgovor? jedino tvoja pička više smrdi.
naravno da ljudi imaju bolove svakakve ali ti tvoj jebeni doktor za pms bolove neće dati heroin ili morfij ili neki drugi opijat jel tako ponosna hrvatice kokošjeg mozga.
Guest- Guest
tebi treba dat cidokorGnječ wrote:Noor wrote:pa kad ljude bole i zanoktice...Gnječ wrote:Noor wrote:a tko ih je pogodio?asilovski wrote:
Djeca su u pitanju čitavi okruzi gradovi i države ovo je gore nego krek pogotovo jer su pogođeni bjelci i bivši srednji sloj
koji ti je to jebeni gnjusni sakati smrdljivi odgovor? jedino tvoja pička više smrdi.
naravno da ljudi imaju bolove svakakve ali ti tvoj jebeni doktor za pms bolove neće dati heroin ili morfij ili neki drugi opijat jel tako ponosna hrvatice kokošjeg mozga.
Guest- Guest
Noor wrote:tebi treba dat cidokorGnječ wrote:Noor wrote:pa kad ljude bole i zanoktice...Gnječ wrote:Noor wrote:
a tko ih je pogodio?
tebi treba dat Zyklon-B.
Guest- Guest
ma idiote tko je tebe išta pitao, uvijek se uguravaš u moju komunikaciju s nekim drugim...
ajde, zamisli si da si mi dao zyklon i da me više nema...razguli sad u PM
ajde, zamisli si da si mi dao zyklon i da me više nema...razguli sad u PM
Guest- Guest
Sami sebe.Noor wrote:a tko ih je pogodio?asilovski wrote:Djeca su u pitanju čitavi okruzi gradovi i države ovo je gore nego krek pogotovo jer su pogođeni bjelci i bivši srednji slojder_fowl wrote:Bog uvijek uzima one najbolje k sebi
Guest- Guest
i ti daješ gnjusni sakati smrdljivi odgovor?Fénix wrote:Sami sebe.Noor wrote:a tko ih je pogodio?asilovski wrote:Djeca su u pitanju čitavi okruzi gradovi i države ovo je gore nego krek pogotovo jer su pogođeni bjelci i bivši srednji slojder_fowl wrote:Bog uvijek uzima one najbolje k sebi
Guest- Guest
Mislim da ne. Droga nije ni prisila ni obaveza, već produkt gluposti određenih slabića.Noor wrote:i ti daješ gnjusni sakati smrdljivi odgovor?Fénix wrote:Sami sebe.Noor wrote:a tko ih je pogodio?asilovski wrote:Djeca su u pitanju čitavi okruzi gradovi i države ovo je gore nego krek pogotovo jer su pogođeni bjelci i bivši srednji slojder_fowl wrote:Bog uvijek uzima one najbolje k sebi
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nije zbog Alaha nego zbog droge i alkohola...
» Škoro protiv novog zaključavanja zbog epidemije
» Što se događa u Vrgorcu? Gradonačelnik traži istragu u DVD-u zbog droge
» Zajedno uhapšene bivše vođe BBB i Delija zbog droge
» EKSKLUZIVNO U "BLICU" Uhapšen zbog droge u automobilu ministra Vulina!
» Škoro protiv novog zaključavanja zbog epidemije
» Što se događa u Vrgorcu? Gradonačelnik traži istragu u DVD-u zbog droge
» Zajedno uhapšene bivše vođe BBB i Delija zbog droge
» EKSKLUZIVNO U "BLICU" Uhapšen zbog droge u automobilu ministra Vulina!
Page 4 of 5