SAD pred izvanrednim stanjem zbog epidemije droge
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SAD pred izvanrednim stanjem zbog epidemije droge
nisi me skuzio..doli imam kuću u RH..RayMabus wrote:Živiš u stanu
Šta će ti cirkular
To je za pilat daske
Imam ja pilu za drva kupio davno svojom lovom ocu za poklon
Cirkular je za daske
ovdje mi ne treba..imam pistolj odvijac i vise ne treba u stanu..
Guest- Guest
RayMabus wrote:znači ipak ne prodaješ kuću u Slavonijipismejker wrote:jasna stvar..spomenuto ide svoji mtijekom i na kraju cemo i mi lovci uzivati...RayMabus wrote:bravopismejker wrote:A ja...samo ceks svoj trenutak..opusteno uzivas do tada...
Zašto misliš da pratim teme i migranti natalitet napadi
Koji će ti kurac cirkular
cirkular...pa,nabavio sam Boschovu fleksericu,Parksideov hamer-burgija stroj,i sad cirkular..volim biti kompletan..znam doli malo tako raduckati,kao i zadnji put..sam postavljao ISO stolarijuna kucu,ono iz zajebancije..da ubijem vrijeme..
e sad bi iduci put onako sa balkona kuce izvukao nadstresnicu,na stupovima od greda masivnih,dolje ostaje vrt,a ispod krovista kao terasa za drustvo,u produzetku krevet 3x3 za lijeganje..fino sam to osmislio treba doraditi...ono cekam a da mi ne bude dosadno..
Pametno
Ne,stara je jos ziva...necu niti prodavati...na fnomenalnom je mjestu,blizu skole i doma zdravlja,mirno i pitomo puno zelenisa...nijemi bed nis placati za kucu,tak oda ostaje do daljnjega..
Guest- Guest
Ja to ne bi ni prodavao na tvom mjestu
Tebi je i onaj porez od 2000 kuna godišnje ništa
Imaš uspomene
I nešto svoje
Cijene nekretnina su gore kurac
Ne isplati se
Imaš uspomene
I nešto svoje
Ne isplati se
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa u sustini je tako...znam satima sjediti na terasi,noge na drugu stolicu,macka mi se uvali u krilo a ja pijuckam kavu i pivo i gledam u zelenis vrta i baste..milina..nigdje zvukova.,cak ni po danu,niti ptice ne cujes..svi osli pecalbariti..samo babe i uhljebi na drzavnim sluzbama ostali u gradu..navecer pusti planet..RayMabus wrote:Ja to ne bi ni prodavao na tvom mjestu
Imaš uspomene
I nešto svoje
Ne isplati se
ako imas para za zivot tamo je idealno mjesto za ziviti...mali gradic ali sve ima..
Guest- Guest
Najgore je bit beskućnik
Kad znaš da imaš svoje na konju si
Kad znaš da imaš svoje na konju si
2014-04-11
Stavi noge u kain to ti je lavandina toćaj noge
To je meni najveći gušt
To je meni najveći gušt
2014-04-11
Mda..cak i ako si podstanar,naucis cijeniti ono svoje...nema nis ravnog tome
Guest- Guest
Mislim da ću otići kupit još pive a popio sam
PALI c4
PALI c4
2014-04-11
hahahaha..dobar..sad mi pao na pamet grm lavande u vrtu u dvoristu...dok sam bio doli,na njega su masovno isli bumbari,manje pcele...i onda sam im u jako plituku posudu nalio vode,jer su zedjali i trazili piti iz macje posude,a ona je velika i duboka,pa ih je par se podavilo..RayMabus wrote:Stavi noge u kain to ti je lavandina toćaj noge
To je meni najveći gušt
imam neki gel Kruppov,namazem noge i hladi li hladi,ali i relaksira..
Guest- Guest
jednom sam spavao u Briselu u nekom parkupismejker wrote:Mda..cak i ako si podstanar,naucis cijeniti ono svoje...nema nis ravnog tome
Tu sam naučio šta je krevet
2014-04-11
lakse..radije ih pojacano dohladi u dubokome,bolji je efekatRayMabus wrote:Mislim da ću otići kupit još pive a popio sam
PALI c4
Guest- Guest
e da...ja sam 1989. u Marseju.a tamo na klupi prespavati je,ne znas os se ujutro probuditi ziv..kartica mi bila zblokana,nis para...skriveni kes od tada majka...RayMabus wrote:jednom sam spavao u Briselu u nekom parkupismejker wrote:Mda..cak i ako si podstanar,naucis cijeniti ono svoje...nema nis ravnog tome
Guest- Guest
šta znači kad negdje dođeš a nema nikogaRayMabus wrote:jednom sam spavao u Briselu u nekom parkupismejker wrote:Mda..cak i ako si podstanar,naucis cijeniti ono svoje...nema nis ravnog tome
Tu sam to naučio cijeniti
2014-04-11
ja sam imao 200 eura u rusku ugurati ih u onaj dio gdje se ruksak kačiš oko leđa nikad ne bi našaopismejker wrote:e da...ja sam 1989. u Marseju.a tamo na klupi prespavati je,ne znas os se ujutro probuditi ziv..kartica mi bila zblokana,nis para...skriveni kes od tada majka...RayMabus wrote:jednom sam spavao u Briselu u nekom parkupismejker wrote:Mda..cak i ako si podstanar,naucis cijeniti ono svoje...nema nis ravnog tome
Inteligentan ja ali lud
2014-04-11
Mda..i onda ti ovi idjotski kreteni od birokrackih Uhljeba idu pisati zakone da ti stave sapu na Nekretninu..pasimmaterpoharo..RayMabus wrote:šta znači kad negdje dođeš a nema nikogaRayMabus wrote:jednom sam spavao u Briselu u nekom parkupismejker wrote:Mda..cak i ako si podstanar,naucis cijeniti ono svoje...nema nis ravnog tome
Guest- Guest
Zato neki mislili da ja nemam Keš
Vratio se u Milano s moja lova
BY BY
Ovi zinili
Vratio se u Milano s moja lova
BY BY
Ovi zinili
2014-04-11
pametno,no uvijek gledas nesto sto ce na tebi uvijek ostati i ako t opeljese do gole ..ruksak znaju maznuti prvi..ili ako te napadnu i premlate,i sve pouzimaju...napravis rez prema gumi u gaćovima i tu turis lovu..nece ti nitko nikad gaćove krasti..RayMabus wrote:ja sam imao 200 eura u rusku ugurati ih u onaj dio gdje se ruksak kačiš oko leđa nikad ne bi našaopismejker wrote:e da...ja sam 1989. u Marseju.a tamo na klupi prespavati je,ne znas os se ujutro probuditi ziv..kartica mi bila zblokana,nis para...skriveni kes od tada majka...RayMabus wrote:jednom sam spavao u Briselu u nekom parkupismejker wrote:Mda..cak i ako si podstanar,naucis cijeniti ono svoje...nema nis ravnog tome
Inteligentan ja ali lud
Guest- Guest
tebi to nije problem ako radiš u Njemačkojpismejker wrote:Mda..i onda ti ovi idjotski kreteni od birokrackih Uhljeba idu pisati zakone da ti stave sapu na Nekretninu..pasimmaterpoharo..RayMabus wrote:šta znači kad negdje dođeš a nema nikogaRayMabus wrote:jednom sam spavao u Briselu u nekom parkupismejker wrote:Mda..cak i ako si podstanar,naucis cijeniti ono svoje...nema nis ravnog tome
Ima meni rođak ovdje kuća
Inžinjer u Njemačkoj
To je njemu ništa
2014-04-11
dapismejker wrote:pametno,no uvijek gledas nesto sto ce na tebi uvijek ostati i ako t opeljese do gole ..ruksak znaju maznuti prvi..ili ako te napadnu i premlate,i sve pouzimaju...napravis rez prema gumi u gaćovima i tu turis lovu..nece ti nitko nikad gaćove krasti..RayMabus wrote:ja sam imao 200 eura u rusku ugurati ih u onaj dio gdje se ruksak kačiš oko leđa nikad ne bi našaopismejker wrote:e da...ja sam 1989. u Marseju.a tamo na klupi prespavati je,ne znas os se ujutro probuditi ziv..kartica mi bila zblokana,nis para...skriveni kes od tada majka...RayMabus wrote:jednom sam spavao u Briselu u nekom parkupismejker wrote:Mda..cak i ako si podstanar,naucis cijeniti ono svoje...nema nis ravnog tome
Inteligentan ja ali lud
Skini Vikingu ruksak s leđa
2014-04-11
RayMabus wrote:tebi to nije problem ako radiš u Njemačkojpismejker wrote:Mda..i onda ti ovi idjotski kreteni od birokrackih Uhljeba idu pisati zakone da ti stave sapu na Nekretninu..pasimmaterpoharo..RayMabus wrote:šta znači kad negdje dođeš a nema nikogaRayMabus wrote:jednom sam spavao u Briselu u nekom parkupismejker wrote:Mda..cak i ako si podstanar,naucis cijeniti ono svoje...nema nis ravnog tome
Ima meni rođak ovdje kuća
Inžinjer u Njemačkoj
To je njemu ništa
financijski nije problem..Longi,problem je sto oni tim cinom(naplatom poreza i eventualnoj nemogucnosti "vlasnika" imaju pravo ti oduzeti nekretninu..dakle stavljaju te u poziciju podstanara u vlastitoj Nekretnini...kuzis..??
Guest- Guest
Skini ruksak s leđa
VIKINGU
Nađi pare tu, nikad palo na pamet
VIKINGU
Nađi pare tu, nikad palo na pamet
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nije zbog Alaha nego zbog droge i alkohola...
» Škoro protiv novog zaključavanja zbog epidemije
» Što se događa u Vrgorcu? Gradonačelnik traži istragu u DVD-u zbog droge
» Zajedno uhapšene bivše vođe BBB i Delija zbog droge
» EKSKLUZIVNO U "BLICU" Uhapšen zbog droge u automobilu ministra Vulina!
» Škoro protiv novog zaključavanja zbog epidemije
» Što se događa u Vrgorcu? Gradonačelnik traži istragu u DVD-u zbog droge
» Zajedno uhapšene bivše vođe BBB i Delija zbog droge
» EKSKLUZIVNO U "BLICU" Uhapšen zbog droge u automobilu ministra Vulina!
Page 3 of 5