Zajedno uhapšene bivše vođe BBB i Delija zbog droge
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Hrvatska policija uhapsila je, na naplatnom punktu na autoputu A1 u Karlovcu, dvojicu muškarca koji su u kamionu, u vrećama i paketima građevinskog stiropora, vozili 170 kilograma marihuane
Uhapšeni su državljanin Hrvatske, 44-godišnji bivši vođa navijača zagrebačkog Dinama, Bad Blu Bojsa, Goran Hajduković-Čupko i državljanin Srbije Dragan Pavlović(47), jedan od vođa Delija, navijačke grupe koja prati beogradsku Crvenu zvezdu, piše 24.sata.hr.
Osim marihuane policija je kod njih pronašla i oduzela 0,7 grama kokaina, dva pištolja marke Glok i 53 komada municije.
Reč je o najvećoj zapleni droga ove godine na području Policijske uprave Karlovac. Hajduković, koji je vozio kamion, od ranije je poznat policiji.
Hrvatska policija uhapsila je, na naplatnom punktu na autoputu A1 u Karlovcu, dvojicu muškarca koji su u kamionu, u vrećama i paketima građevinskog stiropora, vozili 170 kilograma marihuane
Uhapšeni su državljanin Hrvatske, 44-godišnji bivši vođa navijača zagrebačkog Dinama, Bad Blu Bojsa, Goran Hajduković-Čupko i državljanin Srbije Dragan Pavlović(47), jedan od vođa Delija, navijačke grupe koja prati beogradsku Crvenu zvezdu, piše 24.sata.hr.
Osim marihuane policija je kod njih pronašla i oduzela 0,7 grama kokaina, dva pištolja marke Glok i 53 komada municije.
Reč je o najvećoj zapleni droga ove godine na području Policijske uprave Karlovac. Hajduković, koji je vozio kamion, od ranije je poznat policiji.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Zajedno uhapšene bivše vođe BBB i Delija zbog droge
Bratstvo i jedinstvo na savremeni način.
Naravoučenje, droga spaja ljude a murija ih razdvaja.
više droge a manje policije
više droge a manje policije
Cupko i Dragan primjer tolerancije.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Grobari rade sa Torcidom a Cigani sa BBB. Posao ne poznaje granice. Nikakvom nacionalizmu i domoljublju nije mesto u biznisu. Samo šteti.
Eto, kada treba u stetu da idu, nema svadje...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
dzango wrote:Grobari rade sa Torcidom a Cigani sa BBB. Posao ne poznaje granice. Nikakvom nacionalizmu i domoljublju nije mesto u biznisu. Samo šteti.
istina.
Vuxadinare na aparatima. Nista od zagrebacko splitske ekumene.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ti ne mozes zaspati a da ti ja ne svanem u glavijastreb wrote:Vuxadinare na aparatima. Nista od zagrebacko splitske ekumene.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska....vuksadinare wrote:Ti ne mozes zaspati a da ti ja ne svanem u glavijastreb wrote:Vuxadinare na aparatima. Nista od zagrebacko splitske ekumene.
Veceras je nasa festa....
Hahahaha....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U cem je problem?..bilo nekad..zar nije?jastreb wrote:Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska ....vuksadinare wrote:Ti ne može zaspati a da ti ja ne svanem u glavijastreb wrote:Vuxadinare na aparatima. Nista od zagrebacko splitske ekumene.
Večeras je nasa festa ....
Hahahaha ....
2015-09-08
dzango wrote:Grobari rade sa Torcidom a Cigani sa BBB. Posao ne poznaje granice. Nikakvom nacionalizmu i domoljublju nije mesto u biznisu. Samo šteti.
Ma ovi su sitne ribe
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
https://youtu.be/wbOb6JlP2YEvuksadinare wrote:Je li problem? .. bilo nekad..zar nije?jastreb wrote:Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska ....vuksadinare wrote:Ti ne može zaspati a da ti ja ne svanem u glavijastreb wrote:Vuxadinare na aparatima. Nista od zagrebacko splitske ekumene.
Večeras je nasa festa ....
Hahahaha ....
2015-09-08
dzango wrote:Goran Hajduković-Čupko
Evo ga u Bujici :D
ZDS
2018-04-10
Vuče jesi i ti ovako poslovao sa braćom delijama :D?
2018-04-10
Jesam..morali su otkupiti vlastiti zaplijenjeni transparent od mene i moje ekipeHektorović wrote:Vuče jesi i ti ovako poslova sa braćom delijama: D?
2015-09-08
vuksadinare wrote:Jesam..morali su otkupiti vlastiti zaplijenjeni transparent od mene i moje ekipeHektorović wrote:Vuče jesi i ti ovako poslova sa braćom delijama: D?
Samo transparent, pa kako niste uzeli koji dres :D
2018-04-10
Bljuc.jastreb wrote:Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska....vuksadinare wrote:Ti ne mozes zaspati a da ti ja ne svanem u glavijastreb wrote:Vuxadinare na aparatima. Nista od zagrebacko splitske ekumene.
Veceras je nasa festa....
Hahahaha....
2014-04-19
Šta je rekao za gandžu?Hektorović wrote:dzango wrote:Goran Hajduković-Čupko
Evo ga u Bujici :D
ZDS
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jeziva ispovijest bivšeg vođe Delija:'Htjeli smo polomoiti noge Draže u Petroviću'
» Nije zbog Alaha nego zbog droge i alkohola...
» "Jači smo od svih država bivše Jugoslavije zajedno"!
» Uhapšene 53 osobe zbog KORUPCIJE
» Covjek koji je zajedno sluzio sa Acom Stankovic JNA raskrinkao ga je:'Aco ne lazi.Navijao si zestoko za Zvezdu i bio Delija'
» Nije zbog Alaha nego zbog droge i alkohola...
» "Jači smo od svih država bivše Jugoslavije zajedno"!
» Uhapšene 53 osobe zbog KORUPCIJE
» Covjek koji je zajedno sluzio sa Acom Stankovic JNA raskrinkao ga je:'Aco ne lazi.Navijao si zestoko za Zvezdu i bio Delija'
Page 1 of 2