Plenki: potrebna je dodatna pedagogija ne samo građana
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Plenki: potrebna je dodatna pedagogija ne samo građana
Nisam siguran za porez na luksuzne nekretnine, premda naginjem tomu da se luksuz dodatno oporezuje..jer kad si već u tom nivou, možeš se još malo solidarizirati.
A za prvu u kojoj živiš ili ostale ako u njima obavljaš prihod i djelatnost sam svakako protiv.
A za prvu u kojoj živiš ili ostale ako u njima obavljaš prihod i djelatnost sam svakako protiv.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pismejker wrote:
GDJE SE GENERIRA lova,oke,to treba oporezovati po kategorijama..od manje na vise...
GDJE SE NE GENERIRA LOVA...tu nek luzeri pate..jebiga,,da je lik uspjesan i on bi imao to,ali ne moze...
netko obrađuje njivu, stvara dohodak i treba platiti porez jer je poduzetan?
a netko drugi drži njivu zapuštenom i ne treba platiti porez?
treba mu još dati socijalnu pomoć iako je pun nekretnina?
Guest- Guest
Eto,,Todoric je napravio Vakuum,i sada ce drzava isisavati ionako iznureni narod,da svojim placanjima pokriju Todoriceve neplacene poreze...
Jer,da nije tome tako,i da je Toda placao,ne bi bilo nametanja ovakvih zakona..
Jer,da nije tome tako,i da je Toda placao,ne bi bilo nametanja ovakvih zakona..
Guest- Guest
der_fowl wrote:pismejker wrote:
GDJE SE GENERIRA lova,oke,to treba oporezovati po kategorijama..od manje na vise...
GDJE SE NE GENERIRA LOVA...tu nek luzeri pate..jebiga,,da je lik uspjesan i on bi imao to,ali ne moze...
ovaj što radi treba platiti porezu na dohodak.
Što će onaj koji je naslkijedio 3 hektara poljoprivrednog zemljištab u 18 parcela u pizdićima...koje nitko neće kupiti?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sad me zvao otac
Onaj kojeg sam Istukao nekoliko puta
MARC REŽIMSKA PIČKO
RUKAVICA JE BAČENA
MARC REŽIMSKA PIČKO
RUKAVICA JE BAČENA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nebitno deda, VLASNISTVO JE SVETINJA..ako netko zeli da trune,nek trune..onaj tko mu daje poticaj za to ,je idjot..der_fowl wrote:pismejker wrote:
Kod TITE se nije smjelo staviti sapu na neciji krov nad glavom..
Onaj koji zaradjuje,normalno da treba placati porez..logika stoji...tko nece da zaradjuje...nek trune sa svojom zemljom..NJEGOVI SU..
Guest- Guest
Lako je biti režimski novinarčić sve dok ne naletiš na ovoRayMabus wrote:Sad me zvao otac
MARC REŽIMSKA PIČKO
RUKAVICA JE BAČENA
PRPSIPAŠ PAMET JEL
2014-04-11
OPASAN VI PRESEDAN PREDLAZETE,a niste svjesni da vam se moze obiti o glavu...
Cim drzavi das pravo da odredjuje pravila za ono sto je vec oporezovano i tvoje,sam si se sjebo..poslije nemoj kmecati..
Cim drzavi das pravo da odredjuje pravila za ono sto je vec oporezovano i tvoje,sam si se sjebo..poslije nemoj kmecati..
Guest- Guest
epikur37 wrote:Nisam siguran za porez na luksuzne nekretnine, premda naginjem tomu da se luksuz dodatno oporezuje..jer kad si već u tom nivou, možeš se još malo solidarizirati.
to su zastarjele paradigme o redistribuciji i čemu već, marksisti nisu imali pojma o čemu pričaju kad su kritizirali privatno vlasništvo, netko tko ima imovinu nije ju oteo od drugih pa da su drugi stoga siromašni, te je solidarno uzeti od bogatih jer imaju više
porez treba kažnjavati misalokaciju kapitala i sprječavati pojavu inflacije, on ne treba biti sredstvo postizanja socijalne pravde
socijalna pravda se postiže potrošnjom, bogati troše, uživaju u luksuzu a njihov novac prelazi u ruke siromašnijih
Guest- Guest
ko i onaj Tomičić pa ga napali u SplituRayMabus wrote:Lako je biti režimski novinarčić sve dok ne naletiš na ovoRayMabus wrote:Sad me zvao otac
MARC REŽIMSKA PIČKO 0
RUKAVICA JE BAČENA
PRPSIPAŠ PAMET JEL
Razlika je što ču te ja isprebijat a ne bježati ko neki kriminalac
2014-04-11
Okidoki...evo za nadobudne koji ostaju...odlicna mjuza...i autic..
Guest- Guest
Deda vidim opet zagovara pljačku kmetova do gole koze i malverzacije svake vrste jer svojom nakaradnom logikom zaključi da pljačkaši plijen troše i da je to dobro za ekonomiju. Ne samo zašto onda u Africi nije odlično jer sav plijen završi kod diktatora a oni ga troše..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Svetac svi koji smo u Evropi tu smo
Ili je ovo naš životni prostor ili nije
Prekjučer upoznao rođaka iz Frankfurta
16 GODINA
Pravi arijevac
Po ocu Hrvat
Ima ovdje kuću
To je isti životni prostor
Nismo azijati
16 GODINA
Pravi arijevac
Po ocu Hrvat
Ima ovdje kuću
Nismo azijati
2014-04-11
RayMabus wrote:Svetac svi koji smo u Evropi tu smo
16 GODINA
Pravi arijevac
Po ocu Hrvat
Ima ovdje kuću
Nismo azijati
Yah...problem jest sto na nivou Europe parstotisca sebicnih kretena ,misli pojebati 500 milijuna budala,koje uglavnom sute i povremeno stegnu kais..
Rodjak?' E fino...na prvu se kladim da se slazete..
Guest- Guest
a ima i dva brataRayMabus wrote:Svetac svi koji smo u Evropi tu smo
16 GODINA
Pravi arijevac
Po ocu Hrvat
Ima ovdje kuću
Nismo azijati
Njih ču vidjeti idućih ljeta
KRV NIJE VODA
2014-04-11
u AMERICI postoje imanja velika i mala,na koje i stotinama godina nije stupila noga Drzave...
PRIVATE PROPERTY...nema da udjes,bez sudskog naloga,a njega cemo 50 godina osporavati na sudovima..
PRIVATE PROPERTY...nema da udjes,bez sudskog naloga,a njega cemo 50 godina osporavati na sudovima..
Guest- Guest
RayMabus wrote:a ima i dva brataRayMabus wrote:Svetac svi koji smo u Evropi tu smo
16 GODINA
Pravi arijevac
Po ocu Hrvat
Ima ovdje kuću
Nismo azijati
Njih ču vidjeti idućih ljeta
KRV NIJE VODA
O suncati... bratija na okupu..super..naravno da krv nije voda...ja bratice rijetko vidim,jer smo posijani posvuda,ali kad se skupimo,to je nesto posebno...
Guest- Guest
Mada mene Švabija ne zanima
Savršeno pričam talijanski
Ali to je ta veza
Uskočimo
Savršeno pričam talijanski
Ali to je ta veza
Uskočimo
2014-04-11
u biti..logika nalaze da se nikakav porez ne placa,dok drzava samu sebe ne uredi po pravno-poslovnim pitanjima i uredjenosti drzavnog aparata...dok ne usigura zdravu poslovnu klimu za zdravo poslovno nadmetanje...i ne osigura gradjanstvu pravnu sigurnost utvrdjenu Ustavom..
koji nam nece neki usranci pokusavati tumaciti,nego ce biti pitko stivo i jasno svakom gradjaninu,koji razumije svoja prava...
tko to pokusava tumaciti(Ustav) tasj u biti pokusava zbuniti narod i natjerati ga da posumnja u vlastita prava..pokusava narod naciniti nesigurnim u sebea....
Mda..
koji nam nece neki usranci pokusavati tumaciti,nego ce biti pitko stivo i jasno svakom gradjaninu,koji razumije svoja prava...
tko to pokusava tumaciti(Ustav) tasj u biti pokusava zbuniti narod i natjerati ga da posumnja u vlastita prava..pokusava narod naciniti nesigurnim u sebea....
Mda..
Guest- Guest
Jepte se sad Nacijo,odoh pogledati Čudoviste iz crne lagune....
Longi laku noć..
Longi laku noć..
Guest- Guest
Pretjerano oporezivanje (ili teški teret oporezivanja) pogoduje korupciji, mitu i utaji, ograničava slobodu, ugrožava poduzetništvo, rad, imovinu, marljivost, investicije i štednju te uzrokuje bijeg ljudi i kapitala od poreza, a u najgorem slučaju može dovesti i do rata, pobuna, nemira i do propasti drzava jer ne možes ljude opteretiti da rade isključivo za vladajuću elitu a sto se događa kada je namet 60,70%.
Oporezivanje uz suglasnost ( Švicarska) i jednakost kod oporezivanja bio bi pametan porez.
Cardak je ovo prvo, koje nije pametno . Guli dokuda ide dok mi zderemo, letimo i krademo. I tko to brani em je glup em ga treba ubit.
Oporezivanje uz suglasnost ( Švicarska) i jednakost kod oporezivanja bio bi pametan porez.
Cardak je ovo prvo, koje nije pametno . Guli dokuda ide dok mi zderemo, letimo i krademo. I tko to brani em je glup em ga treba ubit.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Poslodavac s Hvara traži samo Slavonce, 6000 kn mjesečno i dodatna plaća
» Plenki radi majmune od građana
» Plenki se u Davosu srdačno družio sa sinom Sorosa. Ugl slažu se da je RH potrebna trpačina jer nam pada stanovništvo
» Plenki i ministar Marić kreću u novu pljačku građana
» Plenki kandidirao anonimusa protiv Bandica jer mu je potrebna pobjeda Bandica.Vandjelic je shvatio trik i odustao.
» Plenki radi majmune od građana
» Plenki se u Davosu srdačno družio sa sinom Sorosa. Ugl slažu se da je RH potrebna trpačina jer nam pada stanovništvo
» Plenki i ministar Marić kreću u novu pljačku građana
» Plenki kandidirao anonimusa protiv Bandica jer mu je potrebna pobjeda Bandica.Vandjelic je shvatio trik i odustao.
Page 5 of 8