Plenki radi majmune od građana
Page 1 of 1
Plenki radi majmune od građana
https://narod.hr/hrvatska/plenkovic-imenovanju-brata-ministrice-obuljen-celo-hakom-a-to-nije-nepotizam
V. Britanija od 1.srpnja ukida ograničenja za hrvatske građane
Nemoš radit budale od onih koji već jesu budale tako da je to tehnički neizvedeno
A oni pametni će vam reći Laku noć Hrvatska
Nemoš radit budale od onih koji već jesu budale tako da je to tehnički neizvedeno
A oni pametni će vam reći Laku noć Hrvatska
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Plenki radi majmune od građana
Ja Plenkoviću mogu samo čestitati na imenovanju nekoga na bitnu poziciju a onoj polovini društva koja nije izašla na izbore pa im Kenwood Kenon smeta mogu samo poručiti Pa ostanite i drugi put u kućama na dan izbora
Ma tko vas jebe
Ma tko vas jebe
2014-04-11
“To je bio javni natječaj, radi se o čovjeku koji se cijeli život bavi tim temama. Što se tiče potencijalnog sukoba interesa, ministrica nije ni bila na toj Vladi”, odgovorio je Kenwood Kenon na upit novinara za vrijeme boravka u Jasenovcu.
Tonko Obuljen imenovan je u četvrtak na zatvorenom dijelu sjednice Vlade s koje novinarima nije dostavljena informacija o konkretnom imenovanju.
“Došlo je do propusta, omaške, prilikom sastavljanja priopćenja, ali sve je bilo u skladu s propisima. Ionako je to imenovanje poslije proslijeđeno u Sabor”, izjavila je glasnogovornica Vlade Sunčana Glavak za Jutarnji list.
omajkutijebemlažljivu
Tonko Obuljen imenovan je u četvrtak na zatvorenom dijelu sjednice Vlade s koje novinarima nije dostavljena informacija o konkretnom imenovanju.
“Došlo je do propusta, omaške, prilikom sastavljanja priopćenja, ali sve je bilo u skladu s propisima. Ionako je to imenovanje poslije proslijeđeno u Sabor”, izjavila je glasnogovornica Vlade Sunčana Glavak za Jutarnji list.
omajkutijebemlažljivu
da na izbore izađe i 100% rezultat bi bio isti ili tu negdje kad nemaš za kog glasat.Bolesni smo i to teško.RayMabus wrote:Ja Plenkoviću mogu samo čestitati na imenovanju nekoga na bitnu poziciju a onoj polovini društva koja nije izašla na izbore pa im Kenwood Kenon smeta mogu samo poručiti Pa ostanite i drugi put u kućama na dan izbora
Ma tko vas jebe
vili40-
2015-08-02
On će sebi sredit ogromnu plaću i otpremninu koju ćete vi plaćati a vi i dalje sjedite kući na dan izbora vas čeka penzija u 67 ako je uopće i bude
Pa tko vas jebe, ima i Grčka dole, tako su i oni mislili da se njih to ne tiče pa evo sad štrajkaju
Pa tko vas jebe, ima i Grčka dole, tako su i oni mislili da se njih to ne tiče pa evo sad štrajkaju
2014-04-11
Nije bitan rezultat nego izlaznost, toleriram nekih oko 75% ne i 50%vili40 wrote:da na izbore izađe i 100% rezultat bi bio isti ili tu negdje kad nemaš za kog glasat.Bolesni smo i to teško.RayMabus wrote:Ja Plenkoviću mogu samo čestitati na imenovanju nekoga na bitnu poziciju a onoj polovini društva koja nije izašla na izbore pa im Kenwood Kenon smeta mogu samo poručiti Pa ostanite i drugi put u kućama na dan izbora
Ma tko vas jebe
.
Ti gledaš kroz materiju ja kroz duhovnost
Suprotno od ljubavi nije mržnja već ravnodušnost
A ja sam anđeo.
A anđeli donose ljubav
ZATO ĆETE VI USKORO JESTI TAPETE SA ZIDOVA
2014-04-11
zapravo čak i ne laže
nije riječ o nepotizmu, već o demonstraciji sile, arogancije i bahatosti
If you can not give me love
.... onda ću vas zgaziti
Suprotno od ljubavi nije mržnja nego ravnodušnost
Toleriram oko 25% neizlaženja na izbore sve drugo je GAŽENJE
.... onda ću vas zgaziti
Suprotno od ljubavi nije mržnja nego ravnodušnost
Toleriram oko 25% neizlaženja na izbore sve drugo je GAŽENJE
2014-04-11
marcellus wrote:zapravo čak i ne laže
čuj, ima vojsku od 500 tisuća plaćenika što uhljeba što penzionera što medija koji ga štite tako da mu čak ni policija nije potrebna. dok plaća tu plaćeničku vojsketinu parazita može se bahatit do besvjesti nitko mu ništa ne može.
Guest- Guest
To je inače bolji dio društvaGnječ wrote:marcellus wrote:zapravo čak i ne laže
čuj, ima vojsku od 500 tisuća plaćenika što uhljeba što penzionera što medija koji ga štite tako da mu čak ni policija nije potrebna. dok plaća tu plaćeničku vojsketinu parazita može se bahatit do besvjesti nitko mu ništa ne može.
Njima je bar stalo
2014-04-11
Ako su oni nategli vlast a 50% ljudi je izašlo na izbore znači ono to je 26% ljudi kojima je STALO
Opozicija je 24% i njima je STALO
Iz razno raznih opravdanih tehničkih razloga neka 25% nemože glasati
Ostaje 25% koji može a neće
E TO JE ISKONSKO ZLO
Opozicija je 24% i njima je STALO
Iz razno raznih opravdanih tehničkih razloga neka 25% nemože glasati
Ostaje 25% koji može a neće
E TO JE ISKONSKO ZLO
2014-04-11
RayMabus wrote:To je inače bolji dio društvaGnječ wrote:marcellus wrote:zapravo čak i ne laže
Njima je bar stalo
stalo im je jer imaju financijsku korist i puca im kurac za sve ostale koji ih ustvari hrane tj. otima im se da bi ova plaćenićka parazitska armija čardakaša imala novaca. uzmi im novac pa da vidiš šatore, plinske boce i revoluciju.
Guest- Guest
Similar topics
» Plenki: potrebna je dodatna pedagogija ne samo građana
» Plenki i ministar Marić kreću u novu pljačku građana
» Nije anemija sad je i si kopa! Plenki ne zna što Pupi radi sa proračunskim novcem
» "Znaš li ti,Andrej da ti Milijan Brkić radi o glavi?" Plenki:"Znam.."
» Plenki i dalje vjeruje da Brisel radi korisne stvari za Hrvate u BiH
» Plenki i ministar Marić kreću u novu pljačku građana
» Nije anemija sad je i si kopa! Plenki ne zna što Pupi radi sa proračunskim novcem
» "Znaš li ti,Andrej da ti Milijan Brkić radi o glavi?" Plenki:"Znam.."
» Plenki i dalje vjeruje da Brisel radi korisne stvari za Hrvate u BiH
Page 1 of 1