Plenki u kampanji:Obećavam poreznu reformu koja će ostaviti više novca građanima
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Plenki u kampanji:Obećavam poreznu reformu koja će ostaviti više novca građanima
RayMabus wrote:marcellus wrote:kaja wrote:Vidjela sam ..no comment , ja bi maknuo PDV. Ali PDV ostaje plus ovo..asilovski wrote:Eo marcelijus je na fejsbuku u cijelosti podržao rezoluciju imforbiroa te uvođenje poreza čak i konfiskacije. Bravo druže Marcel hehe
prije svega bih maknuo onaj b
a netko tko čitav život ne radi nego ladi jaja u naslijeđenoj kući i živi od rentanja još tri druge naslijeđene nekretnine će sad morat godišnje platit dva soma za svaku, srce mi se cepa.
Neće on nego podstanari
nece podstanar ako imas odjednom brdo nekretnina "u igri" zbog poreza a svaki dan manje ljudi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Plenki u kampanji:Obećavam poreznu reformu koja će ostaviti više novca građanima
vidiš da useljavaju dizanjem kvota imaš više podstanara ondadebotoijusto wrote:RayMabus wrote:marcellus wrote:kaja wrote:Vidjela sam ..no comment , ja bi maknuo PDV. Ali PDV ostaje plus ovo..asilovski wrote:Eo marcelijus je na fejsbuku u cijelosti podržao rezoluciju imforbiroa te uvođenje poreza čak i konfiskacije. Bravo druže Marcel hehe
a netko tko čitav život ne radi nego ladi jaja u naslijeđenoj kući i živi od rentanja još tri druge naslijeđene nekretnine će sad morat godišnje platit dva soma za svaku, srce mi se icepa.
Neće on nego podstanari
nece podstanar ako imas odjednom brdo nekretnina "u igri" zbog poreza a svaki dan manje ljudi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ni 4 posto nego 25%,marcellus wrote:kaja wrote:Vidjela sam ..no comment , ja bi maknuo PDV. Ali PDV ostaje plus ovo..asilovski wrote:Eo marcelijus je na fejsbuku u cijelosti podržao rezoluciju imforbiroa te uvođenje poreza čak i konfiskacije. Bravo druže Marcel hehe
prije svega bih maknuo onaj banditizam od 4% na prodaju nekretnine.
To su uvele komunjare da se spriječi da netko nedajbože zaradi na trgovini stanovima. Pa je bolje da cijeli život ostaneš u istom stanu, šta imaš selit.
inače ako je nekom puno platit sto kuna mjesečno na stan od sto kvadrata u zagrebu, nek živi u šatoru što se mene tiče na to nema poreza.
ja platim od svake plaće u startu tri soma kuna poreza i davanja, to mi je razlika bruto i neto. Onda od ostatka platim 25% pdv-a na sve što kupim, na benzin jedno 60% ide državi, dakle mjesečno mi država otme pet somova kuna i ženi isto, jer smo eto glupi pa radimo.
a netko tko čitav život ne radi nego ladi jaja u naslijeđenoj kući i živi od rentanja još tri druge naslijeđene nekretnine će sad morat godišnje platit dva soma za svaku, srce mi se cepa.
i upravo si do podršku zločinu zoto ča će, eto, dovatiti i neke " kriminalce".
s tin da je rentna pozicija apsolutno normalna, legitimna, moralna pozicija.
svi imomo rentnu komponentu, čak i ti na svon poslu.
dg. socijalist vulgaris
2014-04-16
Podstanari će plaćati taj porez preko veće najamnine nekretnine
KRAJ RASPRAVE
KRAJ RASPRAVE
2014-04-11
RayMabus wrote:vidiš da useljavaju dizanjem kvota imaš više podstanara ondadebotoijusto wrote:RayMabus wrote:marcellus wrote:kaja wrote:
Vidjela sam ..no comment , ja bi maknuo PDV. Ali PDV ostaje plus ovo..
a netko tko čitav život ne radi nego ladi jaja u naslijeđenoj kući i živi od rentanja još tri druge naslijeđene nekretnine će sad morat godišnje platit dva soma za svaku, srce mi se icepa.
Neće on nego podstanari
tko useljava ?
2014-04-12
pa jel čitaš kvote za strane radnikedebotoijusto wrote:RayMabus wrote:vidiš da useljavaju dizanjem kvota imaš više podstanara ondadebotoijusto wrote:RayMabus wrote:marcellus wrote:
Neće on nego podstanari
tko useljava ?
2014-04-11
RayMabus wrote:pa jel čitaš kvote za strane radnikedebotoijusto wrote:RayMabus wrote:vidiš da useljavaju dizanjem kvota imaš više podstanara ondadebotoijusto wrote:RayMabus wrote:
Neće on nego podstanari
tko useljava ?
oni spavaju u starom hangaru skvera , budimo realni
ako mislis na buduce "obojene" siguran sam da bi prvi izabra mene za manje novca
ponuda/potraznja a zatim misljenja i zelje
2014-04-12
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/500906/imate-zapusteno-poljoprivredno-zemljiste-uskoro-biste-bez-njega-mogli-ostati-sprema-se-najradikalniji-potez-u-domacem-zakonodavstvu-no-hoce-li-uistinu-proci
2014-04-11
Odo se kupat, mislio sam još stanova izgraditi ali neću, urediti ću kuću a gore apartman ili podstanar i to je to
2014-04-11
Previše i preolako oni pucaju poreze na sve i svašta zajebi to
2014-04-11
Porez na nekretnine je odličan, pustite što govore paraziti iz Živog zida
2014-04-12
marcellus wrote:dakle mjesečno mi država otme pet somova kuna i ženi isto, jer smo eto glupi pa radimo.
upravo to
trenutno porezni sustav u državi kažnjava rad i poduzetništvo, a nagrađuje rentijerstvo i iracionalno nagomilavanje sredstava
rad i poduzetništvo treba rasteretiti, smanjiti poreze na dohodak i kapitalnu dobit
a penalizirati štetne oblike investiranja u mrtvi kapital
porez na nekretnine nije nužno loš ako će ga slijediti smanjenje poreza na dohodak i kapitalnu dobit te ostalih nameta povezanih s radom
tj. pitanje je da li HDZ ima takvu reformu u planu ili ne
Guest- Guest
Da Vlada ima mozga, ne bi uvodili porez na nekretnine, već bi, ako već mantraju o tome da će taj porez na nekretnine biti u potpunosti prihod lokalne i regionalne samouprave, postojeći porez na dohodak i porez na dobit u potpunosti namjenila jedinicama lokalne i regionalne samouprave. Istodobno bi se otvorio prostor za ukidanje svih onih općina koje se nisu sposobne same financirati iz lokalnih poreza, a postojeće županije bi se objedinile pa bi RH imala maksimalno 10-ak jakih županija i manje većih, ali jačih općina i gradova čime bi se izvršila efikasna decentralizacija zemlje.der_fowl wrote:
porez na nekretnine nije nužno loš ako će ga slijediti smanjenje poreza na dohodak i kapitalnu dobit te ostalih nameta povezanih s radom
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Porez na nekretnine je obična pljačka isto kao i PDV
2014-04-11
RayMabus wrote:Porez na nekretnine je obična pljačka isto kao i PDV
Yebiga Velmožo... ... tako ti je to u zivotu.,..
Guest- Guest
HDZ jedino ima reformu dizanja postojećih poreza, jer su jedino za to sposobni. I sad će se skompati s Crkvom koja je najveći posjednik nekretnina u RH, i dobit će njihovu podršku za uvođenje poreza na nekretnine, uz jamstvo države da se na njih neće odnositi plaćanje poreza na nekretnine. Crkva i HDZ su jamac socijalizma u Hrvata, i od države sponzoriranog feudalizma.der_fowl wrote:
2015-08-09
Bez korjenite reforme državne uprave i jedinica lokalne i regionalne samouprave svako novo porezno opterećenje na građane je čisti državni i partijski terorizam. A Most je odletio iz Vlade jer je HDZ bio oštro protiv svake reforme koja bi ugrožavala stečene pozicije partijskih uhljeba.melkior wrote:Da Vlada ima mozga, ne bi uvodili porez na nekretnine, već bi, ako već mantraju o tome da će taj porez na nekretnine biti u potpunosti prihod lokalne i regionalne samouprave, postojeći porez na dohodak i porez na dobit u potpunosti namjenila jedinicama lokalne i regionalne samouprave. Istodobno bi se otvorio prostor za ukidanje svih onih općina koje se nisu sposobne same financirati iz lokalnih poreza, a postojeće županije bi se objedinile pa bi RH imala maksimalno 10-ak jakih županija i manje većih, ali jačih općina i gradova čime bi se izvršila efikasna decentralizacija zemlje.der_fowl wrote:
2015-08-09
Tko uopće, nakon svega, može vjerovati Plenkoviću i Mariću?melkior wrote:Bez korjenite reforme državne uprave i jedinica lokalne i regionalne samouprave svako novo porezno opterećenje na građane je čisti državni i partijski terorizam. A Most je odletio iz Vlade jer je HDZ bio oštro protiv svake reforme koja bi ugrožavala stečene pozicije partijskih uhljeba.melkior wrote:Da Vlada ima mozga, ne bi uvodili porez na nekretnine, već bi, ako već mantraju o tome da će taj porez na nekretnine biti u potpunosti prihod lokalne i regionalne samouprave, postojeći porez na dohodak i porez na dobit u potpunosti namjenila jedinicama lokalne i regionalne samouprave. Istodobno bi se otvorio prostor za ukidanje svih onih općina koje se nisu sposobne same financirati iz lokalnih poreza, a postojeće županije bi se objedinile pa bi RH imala maksimalno 10-ak jakih županija i manje većih, ali jačih općina i gradova čime bi se izvršila efikasna decentralizacija zemlje.der_fowl wrote:
2015-08-09
Bas ce smanjiti ista vec ce progresivno povecavati sve poreze kako bi održali postojecu mrežu sinekura.der_fowl wrote:marcellus wrote:dakle mjesečno mi država otme pet somova kuna i ženi isto, jer smo eto glupi pa radimo.
upravo to
trenutno porezni sustav u državi kažnjava rad i poduzetništvo, a nagrađuje rentijerstvo i iracionalno nagomilavanje sredstava
rad i poduzetništvo treba rasteretiti, smanjiti poreze na dohodak i kapitalnu dobit
a penalizirati štetne oblike investiranja u mrtvi kapital
Osim toga ovo ima vezecsa radom jer je usmjereno protiv 90% domaćinstava osim toga smanjit ce kupovnu moć građana.
Inače tko povjeruje da ministar marić nije omao pojma što mu se radi u tvrtki gdje je direktor isada iz bilo koje suvisle rasprave
Kermit-
2014-04-17
ipak se prepali
http://vijesti.hrt.hr/400080/plenkovic-za-hrt-naknada-previsoka-porez-na-nekretnine-najbolje-odgoditi
Bit će njima lokalna samouprava kad im još sto tisuća mladih zapraši za Švabiju
2014-04-11
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Epohalni Trumpov potez prošao u Senatu: SAD kreće u poreznu reformu
» Ministar Marić sat vremena hvalio poreznu reformu i svog tatu Todorića
» Procurio plan Njemačke i Francuske za reformu WHO: Još novca i snage za organizaciju
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
» Ministar Marić sat vremena hvalio poreznu reformu i svog tatu Todorića
» Procurio plan Njemačke i Francuske za reformu WHO: Još novca i snage za organizaciju
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
Page 4 of 6