Plenki u kampanji:Obećavam poreznu reformu koja će ostaviti više novca građanima
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Plenki u kampanji:Obećavam poreznu reformu koja će ostaviti više novca građanima
..to je toRayMabus wrote:Male plaće veliki nameti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenki u kampanji:Obećavam poreznu reformu koja će ostaviti više novca građanima
a znaš što?Kad vidim kako nakon svakog šamaranja rejting raste shvatim da nismo ni zaslužili drugo.Gangrena nas zahvalila ali kad mi volimo gangrenu.mutava baštarda wrote:je lijepo srati po porezu dok si u opoziciji, a štoš kada dođeš na vlast i moraš sprovoditi mjere za opće dobro.vili40 wrote:pusti ti te priče,zašto da čovjek radi svoje kuće u kojoj živi da ne spava na cesti i ne zarađuje na njoj mora plaćati porez?Pa jel to njegovo ili Tahijevo?
vili40-
2015-08-02
Iseliti će još ljudi, natalitet još više krahirati al jebe mi se
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ufffff,jos tri godine a onda hvatam svapsku putovnicu i postam Svabo...dotle se rjesim kutje doli,prodam je nekim svapskim pemzijonerima,za solidnu svotu,ili mijenjam se za njihovo kutju i pride zemljiste...tako bude najbolje..
Guest- Guest
Mene boli kurac, malo na birou iseliti će još ljudi fali radnika malo šljakat za duvan kavu i pivcu ono jebe mi se
2014-04-11
dobro će im doći bijelih školovanih radnika. samo moraju paziti da im ne daju nikakvu upravu jer bi i njemačka propala kroz par godina. mi ćemo uvoziti albance i bosance.RayMabus wrote:Iseliti će još ljudi, natalitet još više krahirati al jebe mi se
Povecat ce se mobilnost i uništiti malograđanski kulački mentalitet
Kermit-
2014-04-17
Albanci su ti Italija i Švica tako da nećešmutava baštarda wrote:dobro će im doći bijelih školovanih radnika. samo moraju paziti da im ne daju nikakvu upravu jer bi i njemačka propala kroz par godina. mi ćemo uvoziti albance i bosance.RayMabus wrote:Iseliti će još ljudi, natalitet još više krahirati al jebe mi se
2014-04-11
Čardaku je odzvonilo, radna snaga utekla
2014-04-11
Političari su obične seronje, ne zamaram se njima
Vrijeme je sparno, nema nekih globalnih zbivanja koje mi privlače pažnju, kolotečina
Vrijeme je sparno, nema nekih globalnih zbivanja koje mi privlače pažnju, kolotečina
2014-04-11
nemam FB moze netko stavit sto je rekao kolega @marc ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Da je porez na nekretnine ok ali PDV nije. Međutim PDV 25 % postoji i neće nestati a ovo je dodatni porez tako da on ne bira između toga .debotoijusto wrote:nemam FB moze netko stavit sto je rekao kolega @marc ?
Tako da mu je u biti to ok. Koliko sam shvatila.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Vidjela sam ..no comment , ja bi maknuo PDV. Ali PDV ostaje plus ovo..asilovski wrote:Eo marcelijus je na fejsbuku u cijelosti podržao rezoluciju imforbiroa te uvođenje poreza čak i konfiskacije. Bravo druže Marcel hehe
prije svega bih maknuo onaj banditizam od 4% na prodaju nekretnine.
To su uvele komunjare da se spriječi da netko nedajbože zaradi na trgovini stanovima. Pa je bolje da cijeli život ostaneš u istom stanu, šta imaš selit.
inače ako je nekom puno platit sto kuna mjesečno na stan od sto kvadrata u zagrebu, nek živi u šatoru što se mene tiče na to nema poreza.
ja platim od svake plaće u startu tri soma kuna poreza i davanja, to mi je razlika bruto i neto. Onda od ostatka platim 25% pdv-a na sve što kupim, na benzin jedno 60% ide državi, dakle mjesečno mi država otme pet somova kuna i ženi isto, jer smo eto glupi pa radimo.
a netko tko čitav život ne radi nego ladi jaja u naslijeđenoj kući i živi od rentanja još tri druge naslijeđene nekretnine će sad morat godišnje platit dva soma za svaku, srce mi se cepa.
debotoijusto wrote:nemam FB moze netko stavit sto je rekao kolega @marc ?
da nabijem na kurac debota koji tu godinama baca drkicu i veseli se kak će crkva morat plaćat porez na nekretnine, a onda kad ga uvedu i njemu i crkvi pita "a zašto meni"
E... stucalo ti semarcellus wrote:kaja wrote:Vidjela sam ..no comment , ja bi maknuo PDV. Ali PDV ostaje plus ovo..asilovski wrote:Eo marcelijus je na fejsbuku u cijelosti podržao rezoluciju imforbiroa te uvođenje poreza čak i konfiskacije. Bravo druže Marcel hehe
prije svega bih maknuo onaj banditizam od 4% na prodaju nekretnine.
To su uvele komunjare da se spriječi da netko nedajbože zaradi na trgovini stanovima. Pa je bolje da cijeli život ostaneš u istom stanu, šta imaš selit.
inače ako je nekom puno platit sto kuna mjesečno na stan od sto kvadrata u zagrebu, nek živi u šatoru što se mene tiče na to nema poreza.
ja platim od svake plaće u startu tri soma kuna poreza i davanja, to mi je razlika bruto i neto. Onda od ostatka platim 25% pdv-a na sve što kupim, na benzin jedno 60% ide državi, dakle mjesečno mi država otme pet somova kuna i ženi isto, jer smo eto glupi pa radimo.
a netko tko čitav život ne radi nego ladi jaja u naslijeđenoj kući i živi od rentanja još tri druge naslijeđene nekretnine će sad morat godišnje platit dva soma za svaku, srce mi se cepa.
2015-08-15
Nemoj KIC brisat .. ne da mi stalno pisat.
Al neće Marc nitko maknuti ništa nego dodati jos ...
Al neće Marc nitko maknuti ništa nego dodati jos ...
2015-08-15
marcellus wrote:kaja wrote:Vidjela sam ..no comment , ja bi maknuo PDV. Ali PDV ostaje plus ovo..asilovski wrote:Eo marcelijus je na fejsbuku u cijelosti podržao rezoluciju imforbiroa te uvođenje poreza čak i konfiskacije. Bravo druže Marcel hehe
prije svega bih maknuo onaj b
Neće on nego podstanari
2014-04-11
marcellus wrote:debotoijusto wrote:nemam FB moze netko stavit sto je rekao kolega @marc ?
da nabijem na kurac debota koji tu godinama baca drkicu i veseli se kak će crkva morat plaćat porez na nekretnine, a onda kad ga uvedu i njemu i crkvi pita "a zašto meni"
opet pederska posla
daj stavi sto si napisao da mogu komentirat
2014-04-12
Ma da, nekom tko je nasljedio kakav kućicu u zagorju neće sigurno . Platice isti onaj koji placa PDV i ostale poreze da banda ima za avione i ručkove.. i da ima za place rođacima u upravi..RayMabus wrote:marcellus wrote:kaja wrote:Vidjela sam ..no comment , ja bi maknuo PDV. Ali PDV ostaje plus ovo..asilovski wrote:Eo marcelijus je na fejsbuku u cijelosti podržao rezoluciju imforbiroa te uvođenje poreza čak i konfiskacije. Bravo druže Marcel hehe
Neće on nego podstanari
2015-08-15
RayMabus wrote:marcellus wrote:kaja wrote:Vidjela sam ..no comment , ja bi maknuo PDV. Ali PDV ostaje plus ovo..asilovski wrote:Eo marcelijus je na fejsbuku u cijelosti podržao rezoluciju imforbiroa te uvođenje poreza čak i konfiskacije. Bravo druže Marcel hehe
Neće on nego podstanari
nece podstanar ako imas odjednom brdo nekretnina "u igri" zbog poreza a svaki dan manje ljudi
2014-04-12
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Epohalni Trumpov potez prošao u Senatu: SAD kreće u poreznu reformu
» Ministar Marić sat vremena hvalio poreznu reformu i svog tatu Todorića
» Procurio plan Njemačke i Francuske za reformu WHO: Još novca i snage za organizaciju
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
» Ministar Marić sat vremena hvalio poreznu reformu i svog tatu Todorića
» Procurio plan Njemačke i Francuske za reformu WHO: Još novca i snage za organizaciju
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
Page 3 of 6