Plenki u kampanji:Obećavam poreznu reformu koja će ostaviti više novca građanima
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Plenki u kampanji:Obećavam poreznu reformu koja će ostaviti više novca građanima
Dok je njima dobro svi moguvda crknuvili40 wrote:na kraju će od svega ostati samo zagrebački pašaluk
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: Plenki u kampanji:Obećavam poreznu reformu koja će ostaviti više novca građanima
....opet defetisti na djelu...ajhd hvala bogu kad ste vi tu jos..onda znaci da moze biti bolje..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa mogu prodati šupu od babe i staviti na kamatu miljone... lipa...asilovski wrote:Bračni par holjevac ko Rosa luxemburg i Trocki uzimanje kulacima, progresivno tjeranje neprijatelja naroda i svi su bogati koji su nasljedili šupu od babe, a Don Vinko ko onaj manijak iz Jamestowna samo umjesto otrova nudi porez
Kak ne kužiš..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Je, mrzidemo rvatsku...vuksadinare wrote:....opet defetisti na djelu...ajhd hvala bogu kad ste vi tu jos..onda znaci da moze biti bolje..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne to..nego kukaju kako ce svi otici..a zagreb kriv za sve...ja kad sam otisao u nederland otisao sam bez da sam kmecao..evo recimo pinoČe i ray vec odlaze ima godinu dana..a nikako da odu..a zasto ne odu jer im ej dobro...no odose frendovi kukulele...osli meni prije roditelji i rodbina sto sam aj trebao reci kao dijete..stalno kukulele...zivot tece dalje koga nema bez njega se mora..kaja wrote:Je, mrzidemo rvatsku...vuksadinare wrote:....opet defetisti na djelu...ajhd hvala bogu kad ste vi tu jos..onda znaci da moze biti bolje..
2015-09-08
država ti pala na ispod 4 miliona i pada dalje,to nije kuknjava nego obične brojkevuksadinare wrote:ne to..nego kukaju kako ce svi otici..a zagreb kriv za sve...ja kad sam otisao u nederland otisao sam bez da sam kmecao..evo recimo pinoČe i ray vec odlaze ima godinu dana..a nikako da odu..a zasto ne odu jer im ej dobro...no odose frendovi kukulele...osli meni prije roditelji i rodbina sto sam aj trebao reci kao dijete..stalno kukulele...zivot tece dalje koga nema bez njega se mora..kaja wrote:Je, mrzidemo rvatsku...vuksadinare wrote:....opet defetisti na djelu...ajhd hvala bogu kad ste vi tu jos..onda znaci da moze biti bolje..
vili40-
2015-08-02
a vi slavite oluje dok ovu oluju radi roza naočala ne vidite.Srbi nam nisu tolku štetu napravili ko ovi "naši"
vili40-
2015-08-02
i?....odose oni koji moraju a odose i oni koji en moraju..ali podosta ih se vrati...evo vratio s ejedan moj pajdo iz njemacke...kaze mjenjao stanove zbog skupoe a prihodi nisu takvi da ako se i to pokrije ostaje nesto posebno za zivot..a bio sa obitelji kaze zao mu djece da se sele...i maltretiraju..svi vi mislite d aje vani zivot bajan evo sve lova pada sa neba...i da sve vrvi od silnih prava..da ako pogodis i poslodavca i posao..i da tamo nema ovrha i slicno..ima ima...i tekako ima...i da s etamo en gubi posao..gubi se gubi...vili40 wrote:država ti pala na ispod 4 miliona i pada dalje,to nije kuknjava nego obične brojkevuksadinare wrote:ne to..nego kukaju kako ce svi otici..a zagreb kriv za sve...ja kad sam otisao u nederland otisao sam bez da sam kmecao..evo recimo pinoČe i ray vec odlaze ima godinu dana..a nikako da odu..a zasto ne odu jer im ej dobro...no odose frendovi kukulele...osli meni prije roditelji i rodbina sto sam aj trebao reci kao dijete..stalno kukulele...zivot tece dalje koga nema bez njega se mora..kaja wrote:Je, mrzidemo rvatsku...vuksadinare wrote:....opet defetisti na djelu...ajhd hvala bogu kad ste vi tu jos..onda znaci da moze biti bolje..
2015-09-08
vili40 wrote:
država ti pala na ispod 4 miliona i pada dalje,to nije kuknjava nego obične brojke
I to sve starijeg stanovništvo, nereproduktivno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
neprijatelji hrvatske neće podržati porez na nekretnine, a ostale čeka povišica :)
problem je sto svi hoce biti 'gazde'...a gazda ne moze biti svatko..onda ljudi najebu...a drzavi ej bitno da se otvore firme i plati se naknade za otvaranje firmi bez kontrole...tko ih otvara...plus logicno i birokracija..samo tesko s ebogami danasd i od drzavne place zivi ako nisi u zg holdingu i u gardskoj upravivili40 wrote:a vi slavite oluje dok ovu oluju radi roza naočala ne vidite.Srbi nam nisu tolku štetu napravili ko ovi "naši"
2015-09-08
a tko tvrdi da je vani sjajno i bajno?Ali što da naprave ljudi koji ne mogu dovoljno zaraditi koliko im otmu Franjo Tahi i družina?vuksadinare wrote:i?....odose oni koji moraju a odose i oni koji en moraju..ali podosta ih se vrati...evo vratio s ejedan moj pajdo iz njemacke...kaze mjenjao stanove zbog skupoe a prihodi nisu takvi da ako se i to pokrije ostaje nesto posebno za zivot..a bio sa obitelji kaze zao mu djece da se sele...i maltretiraju..svi vi mislite d aje vani zivot bajan evo sve lova pada sa neba...i da sve vrvi od silnih prava..da ako pogodis i poslodavca i posao..i da tamo nema ovrha i slicno..ima ima...i tekako ima...i da s etamo en gubi posao..gubi se gubi...vili40 wrote:država ti pala na ispod 4 miliona i pada dalje,to nije kuknjava nego obične brojkevuksadinare wrote:ne to..nego kukaju kako ce svi otici..a zagreb kriv za sve...ja kad sam otisao u nederland otisao sam bez da sam kmecao..evo recimo pinoČe i ray vec odlaze ima godinu dana..a nikako da odu..a zasto ne odu jer im ej dobro...no odose frendovi kukulele...osli meni prije roditelji i rodbina sto sam aj trebao reci kao dijete..stalno kukulele...zivot tece dalje koga nema bez njega se mora..kaja wrote:Je, mrzidemo rvatsku...vuksadinare wrote:....opet defetisti na djelu...ajhd hvala bogu kad ste vi tu jos..onda znaci da moze biti bolje..
Ovrhe vani?Nigdje ih u svijetu nema kao kod nas da ti odmah dug multipliciraju.
I što će sad raditi sa ljudima koji neće moći platiti taj porez?Istjerat će ih van iz vlastite kuće?I što onda sa njima?
vili40-
2015-08-02
to je drugi par opanaka..rekoh..evo ti priomjer jednog lika koji ej nedavno otisao u svabiju radi vlastite gluposti a ne 'silom prilika' a takvih ima isto ohohoho..stari mu bio u njemackoj.,.napravio kucu na dva kata..ali jbg lik htio glumiti frajera pa i on obitelje nece zivjeti u jednom stanu kuce..nego oce kao odvojeno..digo kredit u svicarcima da kupi stan nije mogao palcati pa os'o u svabiju..ko ej tu kriv?,..drzava?...a imao je parzan stan u ocevoj kuci...imas x negativnih primjera gdje ljudi odose bogami vani i svojom krivnjom i pohlepom.vili40 wrote:a tko tvrdi da je vani sjajno i bajno?Ali što da naprave ljudi koji ne mogu dovoljno zaraditi koliko im otmu Franjo Tahi i družina?vuksadinare wrote:i?....odose oni koji moraju a odose i oni koji en moraju..ali podosta ih se vrati...evo vratio s ejedan moj pajdo iz njemacke...kaze mjenjao stanove zbog skupoe a prihodi nisu takvi da ako se i to pokrije ostaje nesto posebno za zivot..a bio sa obitelji kaze zao mu djece da se sele...i maltretiraju..svi vi mislite d aje vani zivot bajan evo sve lova pada sa neba...i da sve vrvi od silnih prava..da ako pogodis i poslodavca i posao..i da tamo nema ovrha i slicno..ima ima...i tekako ima...i da s etamo en gubi posao..gubi se gubi...vili40 wrote:država ti pala na ispod 4 miliona i pada dalje,to nije kuknjava nego obične brojkevuksadinare wrote:ne to..nego kukaju kako ce svi otici..a zagreb kriv za sve...ja kad sam otisao u nederland otisao sam bez da sam kmecao..evo recimo pinoČe i ray vec odlaze ima godinu dana..a nikako da odu..a zasto ne odu jer im ej dobro...no odose frendovi kukulele...osli meni prije roditelji i rodbina sto sam aj trebao reci kao dijete..stalno kukulele...zivot tece dalje koga nema bez njega se mora..kaja wrote:
Je, mrzidemo rvatsku...
I što će sad raditi sa ljudima koji neće moći platiti taj porez?Istjerat će ih van iz vlastite kuće?I što onda sa njima?
2015-09-08
Ha ha ha news-bar.hr
2014-04-11
je je čardak funkcionira besprijekorno, a to što ljudi idu vani to je isključivo njihova osobna krivnja.vuksadinare wrote:to je drugi par opanaka..rekoh..evo ti priomjer jednog lika koji ej nedavno otisao u svabiju radi vlastite gluposti a ne 'silom prilika' a takvih ima isto ohohoho..stari mu bio u njemackoj.,.napravio kucu na dva kata..ali jbg lik htio glumiti frajera pa i on obitelje nece zivjeti u jednom stanu kuce..nego oce kao odvojeno..digo kredit u svicarcima da kupi stan nije mogao palcati pa os'o u svabiju..ko ej tu kriv?,..drzava?...a imao je parzan stan u ocevoj kuci...imas x negativnih primjera gdje ljudi odose bogami vani i svojom krivnjom i pohlepom.vili40 wrote:a tko tvrdi da je vani sjajno i bajno?Ali što da naprave ljudi koji ne mogu dovoljno zaraditi koliko im otmu Franjo Tahi i družina?vuksadinare wrote:i?....odose oni koji moraju a odose i oni koji en moraju..ali podosta ih se vrati...evo vratio s ejedan moj pajdo iz njemacke...kaze mjenjao stanove zbog skupoe a prihodi nisu takvi da ako se i to pokrije ostaje nesto posebno za zivot..a bio sa obitelji kaze zao mu djece da se sele...i maltretiraju..svi vi mislite d aje vani zivot bajan evo sve lova pada sa neba...i da sve vrvi od silnih prava..da ako pogodis i poslodavca i posao..i da tamo nema ovrha i slicno..ima ima...i tekako ima...i da s etamo en gubi posao..gubi se gubi...vili40 wrote:država ti pala na ispod 4 miliona i pada dalje,to nije kuknjava nego obične brojkevuksadinare wrote:
ne to..nego kukaju kako ce svi otici..a zagreb kriv za sve...ja kad sam otisao u nederland otisao sam bez da sam kmecao..evo recimo pinoČe i ray vec odlaze ima godinu dana..a nikako da odu..a zasto ne odu jer im ej dobro...no odose frendovi kukulele...osli meni prije roditelji i rodbina sto sam aj trebao reci kao dijete..stalno kukulele...zivot tece dalje koga nema bez njega se mora..
pusti ti te priče,zašto da čovjek radi svoje kuće u kojoj živi da ne spava na cesti i ne zarađuje na njoj mora plaćati porez?Pa jel to njegovo ili Tahijevo?
vili40-
2015-08-02
i kad smo kod grešaka i krivnje,što ne bi za promjenu odlazili van oni koji su državu poharali i uništili?Dobro,takve stručnjake vani ne trebaju.
vili40-
2015-08-02
Male plaće veliki nameti
2014-04-11
je lijepo srati po porezu dok si u opoziciji, a štoš kada dođeš na vlast i moraš sprovoditi mjere za opće dobro.vili40 wrote:pusti ti te priče,zašto da čovjek radi svoje kuće u kojoj živi da ne spava na cesti i ne zarađuje na njoj mora plaćati porez?Pa jel to njegovo ili Tahijevo?
..to je toRayMabus wrote:Male plaće veliki nameti
2015-09-08
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Epohalni Trumpov potez prošao u Senatu: SAD kreće u poreznu reformu
» Ministar Marić sat vremena hvalio poreznu reformu i svog tatu Todorića
» Procurio plan Njemačke i Francuske za reformu WHO: Još novca i snage za organizaciju
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
» Ministar Marić sat vremena hvalio poreznu reformu i svog tatu Todorića
» Procurio plan Njemačke i Francuske za reformu WHO: Još novca i snage za organizaciju
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
Page 2 of 6