Mađarska uvodi ONO i DSZ
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mađarska uvodi ONO i DSZ
vuksadinare wrote:gulit ces krumpire a ja cu te nadgledatiGnječ wrote:vuksadinare wrote:....u srbiji salju mobilizacijske pozivei zenama...sve zivo se dize svuda okolo...a prdekala i provokatori ovdje sve cine da se tu ne dogodi isto...sudit vam treba zbog podrivanja sigurnosne i ombrambene moci drzave
ja podrivam, rujem i potkopavam obrambenu i sigurnosnu i ekonomsku moć Čardak bantustana gdje god stignem.
za tvoju sigurnost je bolje da mi ne daju vatreno oružje jer bi mi ti bio prvi pravi pogodak.
Guest- Guest
Da, podučavalo se rukovanje s M-48. Mislim da toga više nigsje nema, osim eventualno u nekim starim privatnim ilegalnim arsenalima:catabbath wrote:Pa nekada davno u ex Yu, mislim da su u školama već imali nekakvo rukovanje oružjem, nešto mi stari pričao.
Za AK-47 i ne treba neka obuka, s tim može rukovati i dijete:
Eh, a RH se riješila i rješava AK-47 jer nisu u NATO standardu, pa onda pretpostavljam da bi se obuka morala obavljati u politički korektnom 5,56 mm kalibru:
...što je malo nerealno
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Da, podučavalo se rukovanje s M-48. Mislim da toga više nigsje nema, osim eventualno u nekim starim privatnim ilegalnim arsenalima:catabbath wrote:Pa nekada davno u ex Yu, mislim da su u školama već imali nekakvo rukovanje oružjem, nešto mi stari pričao.
Eh, a RH se riješila i rješava AK-47 jer nisu u NATO standardu, pa onda pretpostavljam da bi se obuka morala obavljati u politički korektnom 5,56 mm kalibru:
...što je malo nerealno
što rus napravi...
catabbath-
2015-08-22
mutava baštarda wrote:melkior wrote:Da, podučavalo se rukovanje s M-48. Mislim da toga više nigsje nema, osim eventualno u nekim starim privatnim ilegalnim arsenalima:catabbath wrote:Pa nekada davno u ex Yu, mislim da su u školama već imali nekakvo rukovanje oružjem, nešto mi stari pričao.
...što je malo nerealno
što rus napravi...
2015-08-09
Ma dobro je dok mu se daje puška, zamisli da počne igrati šahcatabbath wrote:Majmun pobijedio intelektualno inferiorne crnce :)
Igrali Mujo i njemački ovčar šah, i dolazi ekipa i podsmijava Muju:
- I bolan Mujo, kako ide, koji je rezultat?
- Odličan, tučem ga 2:1
2015-08-09
catabbath wrote:Pa nekada davno u ex Yu, mislim da su u školama već imali nekakvo rukovanje oružjem, nešto mi stari pričao.
bio je redovan predmet , malo taktike/doktrine onog rata vojna sredstva , opis naravno jer sve to kosta za popizdit na satu sjecam se puske dijelovi rastavit/sastavit bomba isto i vrhunac gadjanje u kukuzovac... a stvarno se ulagalo u promociju doktrine
kako bi to izgledalo u nasem siromasnom skolstvu samo mogu zamislit , drvene puske i mnogo metle ako bude srece
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ovaj puta bi sadržaj ONO-a bilo preživljavanje u uvjetima oskudice i gladi nakon koordiniranog hakerskog napada na web stranice Vlade i strateškog bombardiranja Lidla i Kauflanda.debotoijusto wrote:catabbath wrote:Pa nekada davno u ex Yu, mislim da su u školama već imali nekakvo rukovanje oružjem, nešto mi stari pričao.
bio je redovan predmet , malo taktike/doktrine onog rata vojna sredstva , opis naravno jer sve to kosta za popizdit na satu sjecam se puske dijelovi rastavit/sastavit bomba isto i vrhunac gadjanje u kukuzovac... a stvarno se ulagalo u promociju doktrine
kako bi to izgledalo u nasem siromasnom skolstvu samo mogu zamislit , drvene puske i mnogo metle ako bude srece
Na ONO-u bi se poučavala sljedeća taktika:
uzmite svoj smartfon u zube i puzite do prvog šireg asfaltiranog urbanog područja te čekajte helikoptere Crvenog križa i njemačke vlade da dostave humanitarnu pomoć u vidu fidget spinnera i onih finih, jeftinih mliječnih čokoladica za 2 kn po komadu, nakon toga uredno PLATITE i sa smartfonom u zubima odgmižite u prvo kukuruzište i pazite da vam rosna trava ne sjebe bateriju smartfona. Čuvajte se neprijateljskih dronova i simultanih hakerskih napada, dok ponovno ne proradi struja za Lidlove friždere, Plenković izjavi da je Hrvatska premoćno pobijedila a jake snage Ministarstva branitelja ne isposluju veće naknade za hrvatske branitelje...Amen.
2015-08-09
melkior wrote:Ovaj puta bi sadržaj ONO-a bilo preživljavanje u uvjetima oskudice i gladi nakon koordiniranog hakerskog napada na web stranice Vlade i strateškog bombardiranja Lidla i Kauflanda.debotoijusto wrote:catabbath wrote:Pa nekada davno u ex Yu, mislim da su u školama već imali nekakvo rukovanje oružjem, nešto mi stari pričao.
uzmite svoj smartfon u zube i puzite do prvog šireg asfaltiranog urbanog područja te čekajte helikoptere Crvenog križa i njemačke vlade da dostave humanitarnu pomoć u vidu fidget spinnera i onih finih, jeftinih mliječnih čokoladica za 2 kn po komadu, nakon toga uredno PLATITE i sa smartfonom u zubima odgmižite u prvo kukuruzište i pazite da vam rosna trava ne sjebe bateriju smartfona. Čuvajte se neprijateljskih dronova i simultanih hakerskih napada, dok ponovno ne proradi struja za Lidlove friždere, Plenković izjavi da je Hrvatska premoćno pobijedila a jake snage Ministarstva branitelja ne isposluju veće naknade za hrvatske branitelje...Amen.
hahahahahahaha..ajdukuratz..!!! 10/10
Guest- Guest
Protiv koga se Mađari vojno obučavaju?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mislim da su im svabe prvi na piku..RayMabus wrote:Protiv koga se Mađari vojno obučavaju?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ono strasni smo,ha?Gnječ wrote:vuksadinare wrote:gulit ces krumpire a ja cu te nadgledatiGnječ wrote:vuksadinare wrote:....u srbiji salju mobilizacijske pozivei zenama...sve zivo se dize svuda okolo...a prdekala i provokatori ovdje sve cine da se tu ne dogodi isto...sudit vam treba zbog podrivanja sigurnosne i ombrambene moci drzave
ja podrivam, rujem i potkopavam obrambenu i sigurnosnu i ekonomsku moć Čardak bantustana gdje god stignem.
za tvoju sigurnost je bolje da mi ne daju vatreno oružje jer bi mi ti bio prvi pravi pogodak.
2015-09-08
melkior wrote:Ovaj puta bi sadržaj ONO-a bilo preživljavanje u uvjetima oskudice i gladi nakon koordiniranog hakerskog napada na web stranice Vlade i strateškog bombardiranja Lidla i Kauflanda.debotoijusto wrote:catabbath wrote:Pa nekada davno u ex Yu, mislim da su u školama već imali nekakvo rukovanje oružjem, nešto mi stari pričao.
darth_vader-
2014-04-17
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
vuksadinare wrote:mislim da su im svabe prvi na piku..RayMabus wrote:Protiv koga se Mađari vojno obučavaju?
slavonija je blize
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a ne..oni tu lovu ulazu..pa nece ici protiv svog kapitala...nego svabo..izgleda d aje svabo postao prvi na piku mnogih...debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:mislim da su im svabe prvi na piku..RayMabus wrote:Protiv koga se Mađari vojno obučavaju?
slavonija je blize
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zoka i haiku gluposti: Mađarska može raditi što hoće, ali Mađarska tu nije bitna, Hrvatska ima rješenje
» MAĐARSKA - HRVATSKA 2:1
» MAĐARSKA DO DALMACIJE,
» Mađarska ograda radi
» Sirijac kog je saplela mađarska
» MAĐARSKA - HRVATSKA 2:1
» MAĐARSKA DO DALMACIJE,
» Mađarska ograda radi
» Sirijac kog je saplela mađarska
Page 2 of 2