Sirijac kog je saplela mađarska
Page 1 of 1
Sirijac kog je saplela mađarska
Sirijac kog je saplela mađarska snimateljka dobio ponudu za posao trenera, a evo i gde
Mohsen, koji je bivši menadžer sirijskog prvoligaša Al Foruva, treba da dobije posao u školi za trenere CENAFE, u predgrađu Hetafea.
"Mi smo nacionalna tenerska škola, pa smo odlučili da pomognemo kolegi treneru", kazao je direktor škole Migel Anhel Galan za radio, pošto je na medijima čuo koje je Mohsen pofesije, prenosi AFP.
Mohsen će doći sa dvoje svoje dece, dok će njegova supruga sa još dvoje dece stići kasnije. "Oni će dobiti najvažnije stvari: stan, hranu, odeću i posao", kazao je Galan, koji je rekao da je jedan kolega iz škole koji govori arapski otputovao u Nemačku da dovede Mohsena u Španiju.
Video snimci pokazali su novinarku Petru Laslo koja sapliće Mohsena na travu, dok je trčao sa svojim sinom Zaidom u rukama, blizu mađarsko-srpske granice, što je izazvalo ogorčenje.
Ona je otpuštena sa TV kanala za koji je radila.
Evropski lideri pregovaraju kako da raspodele stotine hiljada izbeglica u svaku zemlju EU, a španija je pristala da preuzme više od 17.000 ove godine.
Mohsen, koji je bivši menadžer sirijskog prvoligaša Al Foruva, treba da dobije posao u školi za trenere CENAFE, u predgrađu Hetafea.
"Mi smo nacionalna tenerska škola, pa smo odlučili da pomognemo kolegi treneru", kazao je direktor škole Migel Anhel Galan za radio, pošto je na medijima čuo koje je Mohsen pofesije, prenosi AFP.
Mohsen će doći sa dvoje svoje dece, dok će njegova supruga sa još dvoje dece stići kasnije. "Oni će dobiti najvažnije stvari: stan, hranu, odeću i posao", kazao je Galan, koji je rekao da je jedan kolega iz škole koji govori arapski otputovao u Nemačku da dovede Mohsena u Španiju.
Video snimci pokazali su novinarku Petru Laslo koja sapliće Mohsena na travu, dok je trčao sa svojim sinom Zaidom u rukama, blizu mađarsko-srpske granice, što je izazvalo ogorčenje.
Ona je otpuštena sa TV kanala za koji je radila.
Evropski lideri pregovaraju kako da raspodele stotine hiljada izbeglica u svaku zemlju EU, a španija je pristala da preuzme više od 17.000 ove godine.
Guest- Guest
Re: Sirijac kog je saplela mađarska
niko vise u evropi ne zazire od nas zbog mogucnosti da je ovo sultanova armija.
mi smo najebali od turske okupacije. ali, odnos prema migranitma mora
da se bazira na nacelima un i eu. i svaki korak mora da bude koordinisan
sa m.zajednicom. evidentno je to da je odnos madjara prema migrantima diskutabilan. kruzi informacija da njih oko 8 do 10 % trazi azil od srbije.
jedno je biti uljudan domacin i pruziti zastitu od gladi i bolesti a naseljavanje
stranim faktorom sasvim nesto drugo. srbija nije nemacka ili francuska.
mi smo najebali od turske okupacije. ali, odnos prema migranitma mora
da se bazira na nacelima un i eu. i svaki korak mora da bude koordinisan
sa m.zajednicom. evidentno je to da je odnos madjara prema migrantima diskutabilan. kruzi informacija da njih oko 8 do 10 % trazi azil od srbije.
jedno je biti uljudan domacin i pruziti zastitu od gladi i bolesti a naseljavanje
stranim faktorom sasvim nesto drugo. srbija nije nemacka ili francuska.
Last edited by pizzon on 17/9/2015, 11:30; edited 2 times in total (Reason for editing : dopuna)
Guest- Guest
Internet ne čudo jedno pa tako pamti status ovog gospodina iz deir ezzora kojim daje potporu alkaidi, a pošto oni u Siriji imaju status saveznima od tud i ova topla dobrodošlica nesretniku kojem je klerofašistička mađarica saplela nogu...
2013 godina... tada su i ovi iz isila bili umjereni pobunjenici...asilovski wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
a u Bernu je bilo kul nosati njihove zastave, pomodno...kao svastike u nurnbergu '34.mutava baštarda wrote:2013 godina... tada su i ovi iz isila bili umjereni pobunjenici...asilovski wrote:
n_razbojnik-
2014-04-15
Jedno je sigurno, ovaj nije za talijansku ligu koja njeguje defanzivni nogomet.nevjestin_razbojnik wrote:a u Bernu je bilo kul nosati njihove zastave, pomodno...kao svastike u nurnbergu '34.mutava baštarda wrote:2013 godina... tada su i ovi iz isila bili umjereni pobunjenici...asilovski wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Similar topics
» Zoka i haiku gluposti: Mađarska može raditi što hoće, ali Mađarska tu nije bitna, Hrvatska ima rješenje
» Izbjeglica Sirijac 5 napadač na Brisel
» Najbolje mi je kada mi frend Sirijac
» Drama u Sarajevu: Sirijac ubo nožem Sarajliju
» Mladi Sirijac poručio Austrijancima i Nijemcima
» Izbjeglica Sirijac 5 napadač na Brisel
» Najbolje mi je kada mi frend Sirijac
» Drama u Sarajevu: Sirijac ubo nožem Sarajliju
» Mladi Sirijac poručio Austrijancima i Nijemcima
Page 1 of 1