ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mađarska uvodi ONO i DSZ

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Mađarska uvodi ONO i DSZ Empty Mađarska uvodi ONO i DSZ

Post by debotoijusto 7/8/2017, 16:58

MAĐARSKA konzervativna vlada planira u škole uvesti obavezno vojno obrazovanje, ali ne umjesto tjelesnog odgoja, rekao je u ponedjeljak dužnosnik za list Magyar Idok.

U "domoljubnom i vojnom obrazovanju" riječ je o "sadržaju, o percepciji života, slično kao što to daju povijest i geografija", rekao je državni tajnik za obrazovanje Zoltan Marusza.

Vlada premijera Viktora Orbana donijela je odluku krajem srpnja o uvođenju vojne komponente u predmet tjelesne i zdravstvene kulture.

Taj je potez naišao na kritike sindikata učitelja i roditelja koji su zabrinuti da će škole biti militarizirane.

Njihovu bojazan dodatno je pojačala najava otvaranja oko 200 streljana u kojima bi se djeca obučavala.

Neke mađarske škole već imaju vojnu obuku kao izborni predmet.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/madjarska-uvodi-domoljubni-i-vojni-program-u-skole/987058.aspx
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Mađarska uvodi ONO i DSZ Empty Re: Mađarska uvodi ONO i DSZ

Post by debotoijusto 7/8/2017, 17:01

sad ce desnicari u glas ovo treba kod nas , kadar vec imamo
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 7/8/2017, 17:21

NNNI

“Ništa nas ne smije iznenaditi” — aktivnosti i vežbe u sklopu Opštenarodne odbrane i društvene samozaštite za odbranu od unutrašnjih i spoljnih neprijatelja. Prilika da se razni frustrirani tipovi iskažu kao komandni kadar u preduzeću, gradu i sl. Ponegde je skraćeno nazivana samo en-en-i. Jedna objava iz tog perioda: “Vežba NNNI odlaže se za iduću nedelju zbog iznenadne kiše.”
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 7/8/2017, 18:37

Pa ONO i DSZ je prijeka potreba.

Požari oko Splita su ugašeni upravo po konceptu ONO i DSZ-a.

kad zagusti svi se mi trebamo organizirati i pomoći. Pusti ti onu kapitalističku "Mi imamo profesionalce".

Profesionalci su bez organiziranog naroda kurac.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 7/8/2017, 18:53

debotoijusto wrote:

Njihovu bojazan dodatno je pojačala najava otvaranja oko 200 streljana u kojima bi se djeca obučavala.

ovo ja trubim već dosta vremena... promovirati i omasoviti ovaj sport.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Kermit 7/8/2017, 19:12

mutava baštarda wrote:
debotoijusto wrote:

Naravski inače ovo rade i ameri, briti i rusi ali no ako to rade mađari onda su fašisti
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 7/8/2017, 19:14

Osnove rukovanja oružjem, prva pomoć, obuka, preživljavanje, rad sa busolom, nožem iveksplozivnim sredstvima, osnove taktike i drila, borilački sportovi...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 7/8/2017, 19:49

asilovski wrote:Osnove rukovanja oružjem, prva pomoć, obuka, preživljavanje, rad sa busolom, nožem iveksplozivnim sredstvima, osnove taktike i drila, borilački sportovi...

osnove rukovanja oružjem i rad sa ekspozivnim sredstvima bi mogli učit i praksirat u sabornici i vladi, po raznim ministarstvima i uredima lokalnih samouprava. bilo bi poučno i korisno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/8/2017, 20:37

Busolu amo....  

Mađarska uvodi ONO i DSZ 106495-004-12F1EDBC

...i dalekozor

Mađarska uvodi ONO i DSZ _82709696_83429963
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 7/8/2017, 20:45

Mađarska uvodi ONO i DSZ H20160228000243

seljacine vs. madjari isprana mozga
uskoro postrojavanje u slavoniji ;)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 7/8/2017, 20:50

Debo, nemaš razloga za strah od možebitne mobilizacije. Drži se ti svoje uljuđene postrojbe

Mađarska uvodi ONO i DSZ Images?q=tbn:ANd9GcTJwqhfIULpndkGT3XVGQmkxIN2ggg2ii-z60O4cTZ4rRN8zpvIXA
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 7/8/2017, 21:04

kofein wrote:Debo, nemaš razloga za strah od možebitne mobilizacije. Drži se ti svoje uljuđene postrojbe

Mađarska uvodi ONO i DSZ Images?q=tbn:ANd9GcTJwqhfIULpndkGT3XVGQmkxIN2ggg2ii-z60O4cTZ4rRN8zpvIXA

nemam straha nisam vojni obveznik , prikupljaju ove sto vole postrojavanja i dvorane za streljastvo , disciplina trap
to ce vam dati kruha ako pozurite u cirilmetodsku 3
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/8/2017, 22:13

asilovski wrote:
mutava baštarda wrote:
debotoijusto wrote:

Naravski inače ovo rade i ameri, briti i rusi ali no ako to rade mađari onda su fašisti
...je sad je ok..a nedugo si divljao ovdje kad je morh slicno predlozio...koji si ti mufljoza
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/8/2017, 22:14

asilovski wrote:Osnove rukovanja oružjem, prva pomoć, obuka, preživljavanje, rad sa busolom, nožem iveksplozivnim sredstvima, osnove taktike i drila, borilački sportovi...
ne prdi i ne seri licemjeru
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/8/2017, 22:20

....u srbiji salju mobilizacijske pozivei zenama...sve zivo se dize svuda okolo...a prdekala i provokatori ovdje sve cine da se tu ne dogodi isto...sudit vam treba zbog podrivanja sigurnosne i ombrambene moci drzave
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by melkior 7/8/2017, 22:44

Gnječ wrote:NNNI

“Ništa nas ne smije iznenaditi” — aktivnosti i vežbe u sklopu Opštenarodne odbrane i društvene samozaštite za odbranu od unutrašnjih i spoljnih neprijatelja. Prilika da se razni frustrirani tipovi iskažu kao komandni kadar u preduzeću, gradu i sl. Ponegde je skraćeno nazivana samo en-en-i. Jedna objava iz tog perioda: “Vežba NNNI odlaže se za iduću nedelju zbog iznenadne kiše.”
pirat  Nema sile koja bi me natjerala u nekakve vježbe ili ratovanje vikendom. Hoćeš preko radnog tjedna? Može od ponedjeljka do petka, od 7:00-15:00. Ili tako, ili nikako :cro
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by catabbath 7/8/2017, 22:52

Pa nekada davno u ex Yu, mislim da su u školama već imali nekakvo rukovanje oružjem, nešto mi stari pričao.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 7/8/2017, 22:53

vuksadinare wrote:....u srbiji salju mobilizacijske pozivei zenama...sve zivo se dize svuda okolo...a prdekala i provokatori ovdje sve cine da se tu ne dogodi isto...sudit vam treba zbog podrivanja sigurnosne i ombrambene moci drzave

ja podrivam, rujem i potkopavam obrambenu i sigurnosnu i ekonomsku moć Čardak bantustana gdje god stignem. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/8/2017, 22:55

Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:....u srbiji salju mobilizacijske pozivei zenama...sve zivo se dize svuda okolo...a prdekala i provokatori ovdje sve cine da se tu ne dogodi isto...sudit vam treba zbog podrivanja sigurnosne i ombrambene moci drzave

ja podrivam, rujem i potkopavam obrambenu i sigurnosnu i ekonomsku moć Čardak bantustana gdje god stignem. :)
gulit ces krumpire a ja cu te nadgledati :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 7/8/2017, 23:03

vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:

gulit ces krumpire a ja cu te nadgledati :)

za tvoju sigurnost je bolje da mi ne daju vatreno oružje jer bi mi ti bio prvi pravi pogodak.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics