Hasini ne miruju...II
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Hasini ne miruju...II
http://novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Mrznjom-obiljezili-Dan-pobjede-Gradskom-vijecniku-Mili-Opacicu-isarali-automobil-psovkama-i-uvredama
Kermit-
2014-04-17
Re: Hasini ne miruju...II
pfffff...jebote...nivo bubuljicavih skolaraca..Muskaraca svakako ne..Muškarci muskarcima ne diraju u aute...to se respektira...
Guest- Guest
Tipično razbojnički po noću malo auto malo groblje pa spomenik ali ne kontaju da tako neće doci na vlast za to trebaš otići u rat, imati volju a ne ovo bjedno ko čardak, ne bi se čudio da neki fratar ne koordinira ovo hehehe
Kermit-
2014-04-17
Ustaška bujica je krenula.
Govorio sam ja to još od pojave Karamarka. On je to sve počeo. On je lansirao Hasanbegovića.
Bit će tu još svega.
Ustaše(drugačije ih ne možemo zvati) krenule su u opću ofanzivu.
Bujanec,Košić, Thompson, Hasanbegović,Glasnović, Esih,Markićka... Crn se obalk nadvio nad Hrvatskom,gavranovi kruže iznad sela,na Dinari presušila vrela...
Govorio sam ja to još od pojave Karamarka. On je to sve počeo. On je lansirao Hasanbegovića.
Bit će tu još svega.
Ustaše(drugačije ih ne možemo zvati) krenule su u opću ofanzivu.
Bujanec,Košić, Thompson, Hasanbegović,Glasnović, Esih,Markićka... Crn se obalk nadvio nad Hrvatskom,gavranovi kruže iznad sela,na Dinari presušila vrela...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma jok..to istko ko klinci od mog malo daljnjeg susjeda..15-20 godina,bez posla,nema skole,stoputuznojenamajica na kojoj pise HOS,valjda zato jer je ćaća bio 1-2 godine u 131. roštiljadskoj..pa eto...da se pokaze muževnost i naslijedje..
Guest- Guest
kretenluk, kako ovo što su napravili, tako vi koji pišete..
pa da se pridružim kad vas očito nemrem pobjediti...rijeka je uvijek bila uporište ustaštva, što ne bi i danas, jel?
pa da se pridružim kad vas očito nemrem pobjediti...rijeka je uvijek bila uporište ustaštva, što ne bi i danas, jel?
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ustaše koji su u Rijeci uvijek bili mirni,sada su počeli podizati glave,ohrabreni svime što se u Hrvatskoj događa.ljubo1212 wrote:kretenluk, kako ovo što su napravili, tako vi koji pišete..
Pa znaš li ti koje stranke u PGŽ imaju najveći rast članstva?
Pravaši.
Pratim malo njihove skupove po fejsu. Pa to je strašno!
2014-04-22
ti si dokazani lažljivac, ali daj linkove tih strahotajastreb wrote:Ustaše koji su u Rijeci uvijek bili mirni,sada su počeli podizati glave,ohrabreni svime što se u Hrvatskoj događa.ljubo1212 wrote:kretenluk, kako ovo što su napravili, tako vi koji pišete..
Pravaši.
stranka prava u županijskim vijećima vidim ovdje, baš se zalaže za škrabotine po partizanskim spomenicima....
http://www.hsp.hr/category/vijesti/zupanijska-vijeca/primorsko-goranska-zupanija/
2015-08-02
pa covjek se druzi sa onima koji lazu pa kakav drugacije more bit..takav si kakav si s kim siljubo1212 wrote:ti si dokazani lažljivac, ali daj linkove tih strahotajastreb wrote:Ustaše koji su u Rijeci uvijek bili mirni,sada su počeli podizati glave,ohrabreni svime što se u Hrvatskoj događa.ljubo1212 wrote:kretenluk, kako ovo što su napravili, tako vi koji pišete..
Pravaši.
stranka prava u županijskim vijećima vidim ovdje, baš se zalaže za škrabotine po partizanskim spomenicima....
http://www.hsp.hr/category/vijesti/zupanijska-vijeca/primorsko-goranska-zupanija/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pusti ti to za što se oni javno zalažu.ljubo1212 wrote:ti si dokazani lažljivac, ali daj linkove tih strahotajastreb wrote:Ustaše koji su u Rijeci uvijek bili mirni,sada su počeli podizati glave,ohrabreni svime što se u Hrvatskoj događa.ljubo1212 wrote:kretenluk, kako ovo što su napravili, tako vi koji pišete..
Pravaši.
Na dernecima i feštama pjevaju ustaške pjesme,pljuju po Srbima i "komunistima" i škrguću zubima.
Znam ih ja.
najbolje da ti još okačim sa Fejsa njihove slike. Pa nisam lud. To su mi znanci i ja ih, mada se ne slažem sa njihovom ideologijom,opet ne želim kompromitirati.
2014-04-22
vidis da ih ne znas..evo ja bio na jednoj festi ne tako davno gdje je vecina pravasa..niti rijeci o srbima i komunstima...razgovaralo se manje vise o sportu,kulinarskim umiejcima i sto se radilo akd si bio mladjastreb wrote:Pusti ti to za što se oni javno zalažu.ljubo1212 wrote:ti si dokazani lažljivac, ali daj linkove tih strahotajastreb wrote:Ustaše koji su u Rijeci uvijek bili mirni,sada su počeli podizati glave,ohrabreni svime što se u Hrvatskoj događa.ljubo1212 wrote:kretenluk, kako ovo što su napravili, tako vi koji pišete..
Pravaši.
Na dernecima i feštama pjevaju ustaške pjesme,pljuju po Srbima i "komunistima" i škrguću zubima.
Znam ih ja.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Onda ste vi zašećereni,odnosno razmućeni pravaši. Nemate platformu,ideološke poveznice niti jasan program.vuksadinare wrote:vidis da ih ne znas..evo ja bio na jednoj festi ne tako davno gdje je vecina pravasa..niti rijeci o srbima i komunstima...razgovaralo se manje vise o sportu,kulinarskim umiejcima i sto se radilo akd si bio mladjastreb wrote:Pusti ti to za što se oni javno zalažu.ljubo1212 wrote:ti si dokazani lažljivac, ali daj linkove tih strahotajastreb wrote:Ustaše koji su u Rijeci uvijek bili mirni,sada su počeli podizati glave,ohrabreni svime što se u Hrvatskoj događa.ljubo1212 wrote:kretenluk, kako ovo što su napravili, tako vi koji pišete..
Pravaši.
Znam ih ja.
Kulinarske vještine i nostalgična razglabanja o mladosti.
Bolje se onda priključi kakvom klubu liječenih alkoholičara.
2014-04-22
jad od čovjeka, to si, lažeš ko srbin, pa se čudiš što te tako zovu
2015-08-02
Tjeraš me da okačim slike sa fejsa od lokalnih pravaških podružnica.ljubo1212 wrote:jad od čovjeka, to si, lažeš ko srbin, pa se čudiš što te tako zovu
E neću.
A na tim slikama ima svega. Pavelića,Bobana,Francetića...
I svi su ti pravaši koje znam(neki su mi i prijatelji) ful ustaški orijentirani,i to ne kriju.
2014-04-22
Uostalom,evo ti jednog od vodećih ljudi HSP-a.
2014-04-22
važno je da ne šaraju partizanske spomenike, što im pokušavaš pripisati jadniče
a sumnjam da te drže prijateljem, prije da ime se vučeš oko nogu ne bi li si pridao na važnosti
ako ništa, pravaši znaju prepoznati gnjidu...pa će te otkantati
a sumnjam da te drže prijateljem, prije da ime se vučeš oko nogu ne bi li si pridao na važnosti
ako ništa, pravaši znaju prepoznati gnjidu...pa će te otkantati
2015-08-02
Dobro,HDZ-ovci,to je za mene isti vrag.ljubo1212 wrote:važno je da ne šaraju partizanske spomenike, što im pokušavaš pripisati jadniče
2014-04-22
asilovski wrote:http://novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Mrznjom-obiljezili-Dan-pobjede-Gradskom-vijecniku-Mili-Opacicu-isarali-automobil-psovkama-i-uvredama
Koji si ti kreten! Bez trunke dokaza optužuješ hasine pristaše za to.
Ovdje na Jadranu na ljetovanju viđam i automobile s beogradskim registarskim oznakama i premda su mi antipatični ne diram te autombile!
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hasini ne miruju...
» Katoličke vastaše ne miruju kraj obdaništa nalijepili grozomorne poruke protiv Srba
» ''‘Mali zeleni’ ne miruju: U blizini zrakoplova snimljen nevjerojatan NLO! Radari ga nisu registrirali ''
» SRAMNO I SKANDALOZNO! Hrvati ne miruju: Zahtev Vučiću da se HRVATSKI jezik uvede u službenu upotrebu širom Vojvodine
» USTAŠE NE MIRUJU! KOLINDA SPREMA OPTUŽNICE PROTIV 20.000 SRBA! Jeziv plan režima u Zagrebu, za progon boraca i oficira JNA i RSK
» Katoličke vastaše ne miruju kraj obdaništa nalijepili grozomorne poruke protiv Srba
» ''‘Mali zeleni’ ne miruju: U blizini zrakoplova snimljen nevjerojatan NLO! Radari ga nisu registrirali ''
» SRAMNO I SKANDALOZNO! Hrvati ne miruju: Zahtev Vučiću da se HRVATSKI jezik uvede u službenu upotrebu širom Vojvodine
» USTAŠE NE MIRUJU! KOLINDA SPREMA OPTUŽNICE PROTIV 20.000 SRBA! Jeziv plan režima u Zagrebu, za progon boraca i oficira JNA i RSK
Page 1 of 2