Hasini ne miruju...
Page 1 of 1
Hasini ne miruju...
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Suludi-vandalski-cin-Devastiran-spomenik-palim-borcima-NOB-a-na-Podmurvicama
Kermit-
2014-04-17
Re: Hasini ne miruju...
Hehe ici uništiti spomenik sada i u ovom trenutku
Kermit-
2014-04-17
epikur37 wrote:hasančetovi vriju, za dom :)
pa ja bi ih smjestio u dom...za mentalno poremećene.
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:hasančetovi vriju, za dom :)
e al oni preuzimaju vlast i onda kreće čistkla
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:hasančetovi vriju, za dom :)
e al oni preuzimaju vlast i onda kreće čistkla
da, to si dobro predvidio. i onda kreće čistka ustaških imbecila da će im Bleiburg izgledati kao lijepa šetnja u prirodu.
Guest- Guest
evo i moja šizofrena susjeda uništava demone po ulici. nedostatak litija+toplinski udar+religija
Prasci!!!
Što drugo reći???
Pa kraj tog spomenika sam odrastao i nitko ga nikada nije dirao. Pa to su naši poginuli očevi i djedovi...
Poručujem im neka se okane Rijeke ,jer da Rijeke nije bilo Srbi bi došli do Karlobaga.
To vam je hvala??? Branili smo i obranili Liku da bi nam vi danas tako vraćali!!!
Što drugo reći???
Pa kraj tog spomenika sam odrastao i nitko ga nikada nije dirao. Pa to su naši poginuli očevi i djedovi...
Poručujem im neka se okane Rijeke ,jer da Rijeke nije bilo Srbi bi došli do Karlobaga.
To vam je hvala??? Branili smo i obranili Liku da bi nam vi danas tako vraćali!!!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Litij se ne daje za shizofreniju , velikan Mengele bi bio ponosan na tebe.mutava baštarda wrote:evo i moja šizofrena susjeda uništava demone po ulici. nedostatak litija+toplinski udar+religija
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
litij je antidepresivSexual Tyrannosaurus wrote:Litij se ne daje za shizofreniju , velikan Mengele bi bio ponosan na tebe.mutava baštarda wrote:evo i moja šizofrena susjeda uništava demone po ulici. nedostatak litija+toplinski udar+religija
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kod bipolarnog poremećaja se daje zbog nedostatka istogaepikur37 wrote:litij je antidepresivSexual Tyrannosaurus wrote:Litij se ne daje za shizofreniju , velikan Mengele bi bio ponosan na tebe.mutava baštarda wrote:evo i moja šizofrena susjeda uništava demone po ulici. nedostatak litija+toplinski udar+religija
Kermit-
2014-04-17
epikur37 wrote:litij je antidepresivSexual Tyrannosaurus wrote:Litij se ne daje za shizofreniju , velikan Mengele bi bio ponosan na tebe.mutava baštarda wrote:evo i moja šizofrena susjeda uništava demone po ulici. nedostatak litija+toplinski udar+religija
litij je kemijski element točnije metal. skladišti se u pertoleju da ne bi reagirao sa tvarima iz zraka.
Guest- Guest
epikur37 wrote:litij je antidepresivSexual Tyrannosaurus wrote:Litij se ne daje za shizofreniju , velikan Mengele bi bio ponosan na tebe.mutava baštarda wrote:evo i moja šizofrena susjeda uništava demone po ulici. nedostatak litija+toplinski udar+religija
Nategnuto ...koristi se uglavnom za manične epizode bipolarnih
Ali kao što rekoh Mengele ga je vrlo vjerojatno davao trudnicama.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Gnječ wrote:epikur37 wrote:hasančetovi vriju, za dom :)
Guest- Guest
neka zvacu litijionske baterije...Gnječ wrote:epikur37 wrote:litij je antidepresivSexual Tyrannosaurus wrote:Litij se ne daje za shizofreniju , velikan Mengele bi bio ponosan na tebe.mutava baštarda wrote:evo i moja šizofrena susjeda uništava demone po ulici. nedostatak litija+toplinski udar+religija
litij je kemijski element točnije metal. skladišti se u pertoleju da ne bi reagirao sa tvarima iz zraka.
Guest- Guest
Nažalost
Duh je pušten iz boce i ne moze se vratiti.
Dio branitelja, dio hrvatskih građana je ovu drzavu izjednačio s NDH.
sto je idiotizam Erste klase.
Duh je pušten iz boce i ne moze se vratiti.
Dio branitelja, dio hrvatskih građana je ovu drzavu izjednačio s NDH.
sto je idiotizam Erste klase.
To najvise zahvaljujuci krivoustom, bivsem partizanu i JNA generalu .
Taj je udahnuo u ovu tumurnu rh taj crni gnoj iz ndh .
Nadam se da se roštilja gore u paklu kad se vec mi roštiljali dolje
Taj je udahnuo u ovu tumurnu rh taj crni gnoj iz ndh .
Nadam se da se roštilja gore u paklu kad se vec mi roštiljali dolje
Litij stabilizira raspoloženje i koristi se kao dodatna terapija antipsihoticima za shizofreniju. Litij može ublažiti maniju i depresiju.
link
link
Similar topics
» Hasini ne miruju...II
» Katoličke vastaše ne miruju kraj obdaništa nalijepili grozomorne poruke protiv Srba
» ''‘Mali zeleni’ ne miruju: U blizini zrakoplova snimljen nevjerojatan NLO! Radari ga nisu registrirali ''
» SRAMNO I SKANDALOZNO! Hrvati ne miruju: Zahtev Vučiću da se HRVATSKI jezik uvede u službenu upotrebu širom Vojvodine
» USTAŠE NE MIRUJU! KOLINDA SPREMA OPTUŽNICE PROTIV 20.000 SRBA! Jeziv plan režima u Zagrebu, za progon boraca i oficira JNA i RSK
» Katoličke vastaše ne miruju kraj obdaništa nalijepili grozomorne poruke protiv Srba
» ''‘Mali zeleni’ ne miruju: U blizini zrakoplova snimljen nevjerojatan NLO! Radari ga nisu registrirali ''
» SRAMNO I SKANDALOZNO! Hrvati ne miruju: Zahtev Vučiću da se HRVATSKI jezik uvede u službenu upotrebu širom Vojvodine
» USTAŠE NE MIRUJU! KOLINDA SPREMA OPTUŽNICE PROTIV 20.000 SRBA! Jeziv plan režima u Zagrebu, za progon boraca i oficira JNA i RSK
Page 1 of 1