Hasini ne miruju...II
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hasini ne miruju...II
asilovski wrote:http://novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Mrznjom-obiljezili-Dan-pobjede-Gradskom-vijecniku-Mili-Opacicu-isarali-automobil-psovkama-i-uvredama
Koji si ti kreten! Bez trunke dokaza optužuješ hasine pristaše za to.
Ovdje na Jadranu na ljetovanju viđam i automobile s beogradskim registarskim oznakama i premda su mi antipatični ne diram te autombile!
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
jastreb wrote:Pusti ti to za što se oni javno zalažu.ljubo1212 wrote:ti si dokazani lažljivac, ali daj linkove tih strahotajastreb wrote:Ustaše koji su u Rijeci uvijek bili mirni,sada su počeli podizati glave,ohrabreni svime što se u Hrvatskoj događa.ljubo1212 wrote:kretenluk, kako ovo što su napravili, tako vi koji pišete..
pa da se pridružim kad vas očito nemrem pobjediti...rijeka je uvijek bila uporište ustaštva, što ne bi i danas, jel?
Pa znaš li ti koje stranke u PGŽ imaju najveći rast članstva?
Pravaši.
Pratim malo njihove skupove po fejsu. Pa to je strašno!
stranka prava u županijskim vijećima vidim ovdje, baš se zalaže za škrabotine po partizanskim spomenicima....
http://www.hsp.hr/category/vijesti/zupanijska-vijeca/primorsko-goranska-zupanija/
Na dernecima i feštama pjevaju ustaške pjesme,pljuju po Srbima i "komunistima" i škrguću zubima.
Znam ih ja.
najbolje da ti još okačim sa Fejsa njihove slike. Pa nisam lud. To su mi znanci i ja ih, mada se ne slažem sa njihovom ideologijom,opet ne želim kompromitirati.
Jesi bio osobno na tim "dernecima"?
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
U prolazu. Na jednom derneku. Pozvali su me na pivo. Popio i ošo.Antijunak wrote:jastreb wrote:Pusti ti to za što se oni javno zalažu.ljubo1212 wrote:ti si dokazani lažljivac, ali daj linkove tih strahotajastreb wrote:Ustaše koji su u Rijeci uvijek bili mirni,sada su počeli podizati glave,ohrabreni svime što se u Hrvatskoj događa.ljubo1212 wrote:kretenluk, kako ovo što su napravili, tako vi koji pišete..
pa da se pridružim kad vas očito nemrem pobjediti...rijeka je uvijek bila uporište ustaštva, što ne bi i danas, jel?
Pravaši.
stranka prava u županijskim vijećima vidim ovdje, baš se zalaže za škrabotine po partizanskim spomenicima....
http://www.hsp.hr/category/vijesti/zupanijska-vijeca/primorsko-goranska-zupanija/
Na dernecima i feštama pjevaju ustaške pjesme,pljuju po Srbima i "komunistima" i škrguću zubima.
Znam ih ja.
najbolje da ti još okačim sa Fejsa njihove slike. Pa nisam lud. To su mi znanci i ja ih, mada se ne slažem sa njihovom ideologijom,opet ne želim kompromitirati.
Jesi bio osobno na tim "dernecima"?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:vidis da ih ne znas..evo ja bio na jednoj festi ne tako davno gdje je vecina pravasa..niti rijeci o srbima i komunstima...razgovaralo se manje vise o sportu,kulinarskim umiejcima i sto se radilo akd si bio mladjastreb wrote:Pusti ti to za što se oni javno zalažu.ljubo1212 wrote:ti si dokazani lažljivac, ali daj linkove tih strahotajastreb wrote:Ustaše koji su u Rijeci uvijek bili mirni,sada su počeli podizati glave,ohrabreni svime što se u Hrvatskoj događa.ljubo1212 wrote:kretenluk, kako ovo što su napravili, tako vi koji pišete..
Pravaši.
Znam ih ja.
ka pickice bozemiprosti
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hasini ne miruju...
» Katoličke vastaše ne miruju kraj obdaništa nalijepili grozomorne poruke protiv Srba
» ''‘Mali zeleni’ ne miruju: U blizini zrakoplova snimljen nevjerojatan NLO! Radari ga nisu registrirali ''
» SRAMNO I SKANDALOZNO! Hrvati ne miruju: Zahtev Vučiću da se HRVATSKI jezik uvede u službenu upotrebu širom Vojvodine
» USTAŠE NE MIRUJU! KOLINDA SPREMA OPTUŽNICE PROTIV 20.000 SRBA! Jeziv plan režima u Zagrebu, za progon boraca i oficira JNA i RSK
» Katoličke vastaše ne miruju kraj obdaništa nalijepili grozomorne poruke protiv Srba
» ''‘Mali zeleni’ ne miruju: U blizini zrakoplova snimljen nevjerojatan NLO! Radari ga nisu registrirali ''
» SRAMNO I SKANDALOZNO! Hrvati ne miruju: Zahtev Vučiću da se HRVATSKI jezik uvede u službenu upotrebu širom Vojvodine
» USTAŠE NE MIRUJU! KOLINDA SPREMA OPTUŽNICE PROTIV 20.000 SRBA! Jeziv plan režima u Zagrebu, za progon boraca i oficira JNA i RSK
Page 2 of 2