Prema Europi se kreće od 30 do 35 milijuna ekonomskih migranata
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Prema Europi se kreće od 30 do 35 milijuna ekonomskih migranata
Nisam ih baš tako doživio, barem ne yodu. deda jeste onako nabrušen na kršćanstvo ali mu je neusporedivo draže od bilo koje druge religije. Moje mišljenje i kako ja to vidim.epikur37 wrote:tre911 wrote:pa povratak korjenima i jeste jedino rješenje za ovu globalnu krizu gdje je sve izokrenuto i izopačeno bez jasnih moralnih i etičnih načela.neoliberalni_placenik wrote:bog te i vi ste dosadni sa tim kršćanstvo.. postoji li i koja kršćanska institucija koja je protiv islamizacije? ne.. i onda o čemu pričamo
Yoda i najpametniji čovjek na forumu deda su protiv kršćanstva oni su za neoliberaliozam :D
Guest- Guest
Pročitaj drugi članak na temi što sam otvorio.
Guest- Guest
Mislim da bi i jeste puno sretniji u svakoj varijaciji bez islamista.Fénix wrote:Pa da. Samo on nije s tim uopće oduševljen a nije ni s ovim s čime bi možda trebao jer u kaosu određeni profitiraju s bogatstvom u koji vjeruje.tre911 wrote:pa povratak korjenima i jeste jedino rješenje za ovu globalnu krizu gdje je sve izokrenuto i izopačeno bez jasnih moralnih i etičnih načela.neoliberalni_placenik wrote:bog te i vi ste dosadni sa tim kršćanstvo.. postoji li i koja kršćanska institucija koja je protiv islamizacije? ne.. i onda o čemu pričamo
Guest- Guest
Nema ih puno a zlatna ribica s 3 želje je samo priča. Zapad je potpuno skrenuo sa svog puta kojeg je imao skoro 2 tisućljeća ali to se opravdava spomenutim samozavaravanjem. Dok je god tako samo će biti lošije i lošije.tre911 wrote:Mislim da bi i jeste puno sretniji u svakoj varijaciji bez islamista.Fénix wrote:Pa da. Samo on nije s tim uopće oduševljen a nije ni s ovim s čime bi možda trebao jer u kaosu određeni profitiraju s bogatstvom u koji vjeruje.tre911 wrote:pa povratak korjenima i jeste jedino rješenje za ovu globalnu krizu gdje je sve izokrenuto i izopačeno bez jasnih moralnih i etičnih načela.neoliberalni_placenik wrote:bog te i vi ste dosadni sa tim kršćanstvo.. postoji li i koja kršćanska institucija koja je protiv islamizacije? ne.. i onda o čemu pričamo
Na kraju sve vodi do one - sve ima svoju cijenu. Račune ćemo naravno svi morati podmiriti i nema nikakve šanse da će netko biti izostavljen.
Guest- Guest
Ovo je točno. I prije nego što misliš.Fénix wrote:
Na kraju sve vodi do one - sve ima svoju cijenu. Račune ćemo naravno svi morati podmiriti i nema nikakve šanse da će netko biti izostavljen.
Guest- Guest
nije nitko od nas dvoje nabrušen prema kršćanstvu,tre911 wrote:Nisam ih baš tako doživio, barem ne yodu. deda jeste onako nabrušen na kršćanstvo ali mu je neusporedivo draže od bilo koje druge religije. Moje mišljenje i kako ja to vidim.epikur37 wrote:tre911 wrote:pa povratak korjenima i jeste jedino rješenje za ovu globalnu krizu gdje je sve izokrenuto i izopačeno bez jasnih moralnih i etičnih načela.neoliberalni_placenik wrote:bog te i vi ste dosadni sa tim kršćanstvo.. postoji li i koja kršćanska institucija koja je protiv islamizacije? ne.. i onda o čemu pričamo
Yoda i najpametniji čovjek na forumu deda su protiv kršćanstva oni su za neoliberaliozam :D
Guest- Guest
epikur37 wrote:neoliberalni_placenik wrote:šta je to neoliberalizam, daj mi definiraj u dvije rečenice
Znači sustav koji sve podređuje profitu i pojedincu. evo rekoh ti u jednoj ;)
kada smo već kod pojedinca, evo ovaj sam avatar ima do nedavno :D pojedinac ili individualac, gle šta ovaj američki političar (radikalni liberal republikanac) kaže glede toga, Armstrong za president :D
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:epikur37 wrote:neoliberalni_placenik wrote:šta je to neoliberalizam, daj mi definiraj u dvije rečenice
Znači sustav koji sve podređuje profitu i pojedincu. evo rekoh ti u jednoj ;)
kada smo već kod pojedinca, evo ovaj sam avatar ima do nedavno :D pojedinac ili individualac, gle šta ovaj američki političar (radikalni liberal republikanac) kaže glede toga, Armstrong za president :D
Znači reklama je tipično retardirana za američki auditorij a poruka banalna, tebi se crtić svidio ok :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Deda je, vidi ih u istom košu sa ljevičarima.neoliberalni_placenik wrote:nije nitko od nas dvoje nabrušen prema kršćanstvu,tre911 wrote:Nisam ih baš tako doživio, barem ne yodu. deda jeste onako nabrušen na kršćanstvo ali mu je neusporedivo draže od bilo koje druge religije. Moje mišljenje i kako ja to vidim.epikur37 wrote:tre911 wrote:pa povratak korjenima i jeste jedino rješenje za ovu globalnu krizu gdje je sve izokrenuto i izopačeno bez jasnih moralnih i etičnih načela.neoliberalni_placenik wrote:bog te i vi ste dosadni sa tim kršćanstvo.. postoji li i koja kršćanska institucija koja je protiv islamizacije? ne.. i onda o čemu pričamo
Guest- Guest
Igrica koja se igra u cijelom svijetu, inače ovaj političar je "poražen i ubijen" od ovoga koji se bori za "slabe i socijalnu pravdu" :D a pri tome ubija sve da dosegne cilj.
Tako da na youtubu ovaj u metalnom odijelu ovaj mlađi je "ljevičar" a ovaj političar je desničar - vidim da ga po komentarima uspoređuju sa Donaldom Trumpom :D
Tako da na youtubu ovaj u metalnom odijelu ovaj mlađi je "ljevičar" a ovaj političar je desničar - vidim da ga po komentarima uspoređuju sa Donaldom Trumpom :D
Guest- Guest
Prema procenama UN, u Jordanu se nalazi 600.000 izbeglica iz Sirije, dok vlada kaže da se njihov broj kreće do čak 1,4 miliona.
U Libanu, koji ima četiri miliona stanovnika, trenutno se nalazi oko 1,1 milion Sirijaca, koji su bili primorani da napuste svoje domove zbog građanskog rata u toj zemlji.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/591892/Austrijski-zvanicnici-traze-pet-milijardi-evra-za-izbeglice-u-kampovina-u-Libanu-i-Jordanu
U Libanu, koji ima četiri miliona stanovnika, trenutno se nalazi oko 1,1 milion Sirijaca, koji su bili primorani da napuste svoje domove zbog građanskog rata u toj zemlji.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/591892/Austrijski-zvanicnici-traze-pet-milijardi-evra-za-izbeglice-u-kampovina-u-Libanu-i-Jordanu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ako misliš na ekonomski sustav, na Margaret Taacher, ne ja ne dijelim njihove poglede. Iako je neoliberalizam više filozofija nego ekonomski model.epikur37 wrote:Yoda i najpametniji čovjek na forumu deda su protiv kršćanstva oni su za neoliberaliozam :Dtre911 wrote:pa povratak korjenima i jeste jedino rješenje za ovu globalnu krizu gdje je sve izokrenuto i izopačeno bez jasnih moralnih i etičnih načela.neoliberalni_placenik wrote:bog te i vi ste dosadni sa tim kršćanstvo.. postoji li i koja kršćanska institucija koja je protiv islamizacije? ne.. i onda o čemu pričamo
Moja stajališta su najsličnija Modernoj monetarnoj teoriji. MMT - Wikipedia
Što ti zastupaš? Neki još nedefinirani oblik lenjinizma?
Guest- Guest
ostrakon wrote:Ako misliš na ekonomski sustav, na Margaret Taacher, ne ja ne dijelim njihove poglede. Iako je neoliberalizam više filozofija nego ekonomski model.epikur37 wrote:Yoda i najpametniji čovjek na forumu deda su protiv kršćanstva oni su za neoliberaliozam :Dtre911 wrote:pa povratak korjenima i jeste jedino rješenje za ovu globalnu krizu gdje je sve izokrenuto i izopačeno bez jasnih moralnih i etičnih načela.neoliberalni_placenik wrote:bog te i vi ste dosadni sa tim kršćanstvo.. postoji li i koja kršćanska institucija koja je protiv islamizacije? ne.. i onda o čemu pričamo
Neki oblik umjerenog kapitalizma gdje država kao regulator ima jasnu ulogu, pored toga sam i za napuštanje liberalne demokracije. Nacional-socijalizam, možda.
2015-08-06
to imas sad...i previse regulacije koja je svrha sama sebi , NS je je promasajepikur37 wrote:ostrakon wrote:Ako misliš na ekonomski sustav, na Margaret Taacher, ne ja ne dijelim njihove poglede. Iako je neoliberalizam više filozofija nego ekonomski model.epikur37 wrote:Yoda i najpametniji čovjek na forumu deda su protiv kršćanstva oni su za neoliberaliozam :Dtre911 wrote:pa povratak korjenima i jeste jedino rješenje za ovu globalnu krizu gdje je sve izokrenuto i izopačeno bez jasnih moralnih i etičnih načela.neoliberalni_placenik wrote:bog te i vi ste dosadni sa tim kršćanstvo.. postoji li i koja kršćanska institucija koja je protiv islamizacije? ne.. i onda o čemu pričamo
Neki oblik umjerenog kapitalizma gdje država kao regulator ima jasnu ulogu, pored toga sam i za napuštanje liberalne demokracije. Nacional-socijalizam, možda.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
epikur37 wrote:
Neki oblik umjerenog kapitalizma gdje država kao regulator ima jasnu ulogu, pored toga sam i za napuštanje liberalne demokracije.
Pa to ti je u principu MMT, porezi se ne koriste za financiranje države, niti za socijalne transfere, tj. preraspodjelu od onih koji rade onima koji ne rade. Uloga poreza je kontrola potrošnje, ako je potrošnja prevelika dolazi do inflacije i špekulativnih balona, ako je potrošnja mala dolazi do deflacije i proizvođači ne mogu pokriti troškove proizvodnje. Pa država prema potrebi diže i spušta poreze.
Cilj je puna zaposlenost, a ne socijalna država i otimanje jednima da se da drugima, radi kupovine glasova.
Deficit je također alat za kontrolu rasta ekonomije, a ne loša stvar koju nikako nesmijemo raditi.
Nema spašavanja banaka bailoutima, nego se brani zaposlenost. Jer dok god su ljudi zaposleni i mogu vraćati kredite banke neće biti u problemima. No nema ni spašavanja potrošača, glupost ima posljedice.
itd.
Znači po tebi na svijetu postoje samo tri opcije, ili neoliberalizam, ili komunizam, ili nacionalsocijalizam?epikur37 wrote:
Nacional-socijalizam, možda.
Eno imaš ga u Sjevernoj Koreji. Kako ti se čini?
Guest- Guest
ostrakon wrote:epikur37 wrote:
Neki oblik umjerenog kapitalizma gdje država kao regulator ima jasnu ulogu, pored toga sam i za napuštanje liberalne demokracije.
Pa to ti je u principu MMT, porezi se ne koriste za financiranje države, niti za socijalne transfere, tj. preraspodjelu od onih koji rade onima koji ne rade. Uloga poreza je kontrola potrošnje, ako je potrošnja prevelika dolazi do inflacije i špekulativnih balona, ako je potrošnja mala dolazi do deflacije i proizvođači ne mogu pokriti troškove proizvodnje. Pa država prema potrebi diže i spušta poreze.
Cilj je puna zaposlenost, a ne socijalna država i otimanje jednima da se da drugima, radi kupovine glasova.
Deficit je također alat za kontrolu rasta ekonomije, a ne loša stvar koju nikako nesmijemo raditi.
Nema spašavanja banaka bailoutima, nego se brani zaposlenost. Jer dok god su ljudi zaposleni i mogu vraćati kredite banke neće biti u problemima. No nema ni spašavanja potrošača, glupost ima posljedice.
itd.Znači po tebi na svijetu postoje samo tri opcije, ili neoliberalizam, ili komunizam, ili nacionalsocijalizam?epikur37 wrote:
Nacional-socijalizam, možda.
Eno imaš ga u Sjevernoj Koreji. Kako ti se čini?
Govorim načelno i pojmovima koji se inače koriste. U glavnom jesam za ulogu države kao razmjernog regulatora u ekonomiji i financijama, također i za racionalnu i poticajnu socijalnu politiku, da to znači i socijalnu pomoć gdje je neophodna. Jasno treba odnekud financirati državu i javni sektor.
2015-08-06
Eh da sam samac,oz ovijeh stopa bih se uputio prema Tovarnicku i našao si nešto.
U povratku bi nas u autu bilo dvoje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Samac i milijunas, inace kiki, Merkelica je obecala vise.albatros wrote:Eh da sam samac,oz ovijeh stopa bih se uputio prema Tovarnicku i našao si nešto.
omni-
2014-04-12
albatros wrote:Eh da sam samac,oz ovijeh stopa bih se uputio prema Tovarnicku i našao si nešto.
Evo yoda bi mogao, deda je kastrat on je žrtvovao reprodukciju za više ciljeve :)
2015-08-06
Milijun lipa nije problem..sve ovisi kako prikazes..omni wrote:Samac i milijunas, inace kiki, Merkelica je obecala vise.albatros wrote:Eh da sam samac,oz ovijeh stopa bih se uputio prema Tovarnicku i našao si nešto.
Guest- Guest
E nes njih zayebat na tu foru, samo u eurima se racuna, lipe i hrastove ne yebu ni pod razno. Sto onaj kaze "a hundred kuna monthly no good azil no no"... ;)bogomdani wrote:Milijun lipa nije problem..sve ovisi kako prikazes..omni wrote:Samac i milijunas, inace kiki, Merkelica je obecala vise.albatros wrote:Eh da sam samac,oz ovijeh stopa bih se uputio prema Tovarnicku i našao si nešto.
omni-
2014-04-12
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ide novi val, 10 milijuna Iračana se pokrenulo prema Europi!
» 20 milijuna afrikanaca hrli prema Europi i mami Merkl!!!
» Hoće li se Ergodan osvetiti EU zbog kraha pregovora i poslati tisuće migranata prema Europi?
» Švedska kreće s deportacijom oko 80,000 izbjeglica i migranata
» Hrvatska za BiH most prema Europi
» 20 milijuna afrikanaca hrli prema Europi i mami Merkl!!!
» Hoće li se Ergodan osvetiti EU zbog kraha pregovora i poslati tisuće migranata prema Europi?
» Švedska kreće s deportacijom oko 80,000 izbjeglica i migranata
» Hrvatska za BiH most prema Europi
Page 8 of 9