Hoće li se Ergodan osvetiti EU zbog kraha pregovora i poslati tisuće migranata prema Europi?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Hoće li se Ergodan osvetiti EU zbog kraha pregovora i poslati tisuće migranata prema Europi?
Odgovor je ovdje :
84
84
http://www.nostradamus.org/q_en_c2.php#q1The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Hoće li se Ergodan osvetiti EU zbog kraha pregovora i poslati tisuće migranata prema Europi?
DUGOGODIŠNJE mučne i spore pregovore Turske o ulasku u EU Europski parlament danas je potpuno zamrznuo. Razlog je, jasno, situacija koja vlada u Turskoj nakon puča, a koja je dovela do gušenja medija i zatvaranja svakoga koga vladajući režim smatra opozicijom.
Europski parlament za suspenziju pregovora glasao je velikom većinom: za je bilo 479 članova, protiv samo njih 37. Ova suspenzija je očekivana s obzirom na sve ono što se posljednjih mjeseci događalo u Turskoj, piše Independent.
No, postavlja se pitanje što će se sada događati. Protivnici suspenzije pregovora smatraju da će Erdogan sada samo još više gušiti slobode i nastaviti s jačanjem svoje vlasti koja ima diktatorske elemente.
Turska delegacija u EU parlamentu rekla je kako su "preplašeni" rezultatima dodavši kako je odluka rezultat "nedostatka vizije".
U Turskoj je od vojnog puča zatvoreno preko 40.000 ljudi, a 100.000 ljudi otpušteno je iz državne službe. Među obe grupe ljudi nalazi se velik broj profesora u školama i na sveučilištima, ali čistke su prisutne u svim sferama društva.
Zategnuti odnosi EU i Turske traju već mjesecima, a nema tjedna da u pitanje ne dođe labavi sporazum o migrantima koji je postignut početkom godine. Tim sporazumom Turska se, u zamjenu za brojne ustupke, obvezala zadržati velik broj migranata i izbjeglica na svom teritoriju. Zbog toga je broj ljudi koji dnevno prelaze Egejsko more spao sa 2000 dnevno prošle godine na samo stotinjak dnevno. U zamjenu za brigu o izbjeglicama Turska je dobila i milijarde dolara novčane pomoći.
No, nakon današnjeg poteza Europskog parlamenta naravno da dolazi u pitanje i budućnost ovog sporazuma. U prilog dodatnom zatezanju ionako napetih odnosa na relaciji Bruxelles- Ankara idu i izjave turskih dužnosnika koji su svi redom osudili ponašanje i poteze EP-a. Predsjednik Erdogan je, pak, rekao da Euroa na ovaj način staje na stranu "terorističkih organizacija".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hoce-li-se-ergodan-osvetiti-eu-zbog-kraha-pregovora-i-poslati-tisuce-migranata-prema-europi/933991.aspx
Europski parlament za suspenziju pregovora glasao je velikom većinom: za je bilo 479 članova, protiv samo njih 37. Ova suspenzija je očekivana s obzirom na sve ono što se posljednjih mjeseci događalo u Turskoj, piše Independent.
No, postavlja se pitanje što će se sada događati. Protivnici suspenzije pregovora smatraju da će Erdogan sada samo još više gušiti slobode i nastaviti s jačanjem svoje vlasti koja ima diktatorske elemente.
Turska delegacija u EU parlamentu rekla je kako su "preplašeni" rezultatima dodavši kako je odluka rezultat "nedostatka vizije".
U Turskoj je od vojnog puča zatvoreno preko 40.000 ljudi, a 100.000 ljudi otpušteno je iz državne službe. Među obe grupe ljudi nalazi se velik broj profesora u školama i na sveučilištima, ali čistke su prisutne u svim sferama društva.
Zategnuti odnosi EU i Turske traju već mjesecima, a nema tjedna da u pitanje ne dođe labavi sporazum o migrantima koji je postignut početkom godine. Tim sporazumom Turska se, u zamjenu za brojne ustupke, obvezala zadržati velik broj migranata i izbjeglica na svom teritoriju. Zbog toga je broj ljudi koji dnevno prelaze Egejsko more spao sa 2000 dnevno prošle godine na samo stotinjak dnevno. U zamjenu za brigu o izbjeglicama Turska je dobila i milijarde dolara novčane pomoći.
No, nakon današnjeg poteza Europskog parlamenta naravno da dolazi u pitanje i budućnost ovog sporazuma. U prilog dodatnom zatezanju ionako napetih odnosa na relaciji Bruxelles- Ankara idu i izjave turskih dužnosnika koji su svi redom osudili ponašanje i poteze EP-a. Predsjednik Erdogan je, pak, rekao da Euroa na ovaj način staje na stranu "terorističkih organizacija".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hoce-li-se-ergodan-osvetiti-eu-zbog-kraha-pregovora-i-poslati-tisuce-migranata-prema-europi/933991.aspx
2014-04-11
Re: Hoće li se Ergodan osvetiti EU zbog kraha pregovora i poslati tisuće migranata prema Europi?
Novi migrantski val
Slovenski premijer: Ako bi Austrija zatvorila svoju granicu, isto ćemo napraviti i mi
- Na rubu Europe su milijuni migranata, deseci milijuna čekaju u Africi, odakle ih u Europu prebacuju kriminalne mreže - kazao je Miro Cerar.
http://www.vecernji.hr/svijet/slovenski-premijer-ako-bi-austrija-zatvorila-svoju-granicu-isto-cemo-napraviti-i-mi-1130819
Slovenski premijer: Ako bi Austrija zatvorila svoju granicu, isto ćemo napraviti i mi
- Na rubu Europe su milijuni migranata, deseci milijuna čekaju u Africi, odakle ih u Europu prebacuju kriminalne mreže - kazao je Miro Cerar.
http://www.vecernji.hr/svijet/slovenski-premijer-ako-bi-austrija-zatvorila-svoju-granicu-isto-cemo-napraviti-i-mi-1130819
2014-04-11
Oko 1,500 migranata pokrenulo je u četvrtak nerede u najnovijem bugarskom kampu za izbjeglice u vrijeme jačanja tenzija u prihvatnim centrima diljem Balkana, objavili su bugarski službenici. Migranti su palili automobilske gume i bacali kamenje na oko 250 policajaca, vatrogasaca i pripadnika žandarmerije u prihvatnom centru Harmanli u blizini turske granice, izjavila je glasnogovornica lokalne policije Nina Nikolova za AFP.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/451549/neredi-migranata-u-bugarskom-prihvatnom-centru-palili-automobilske-gume-i-bacali-kamenje-na-policajce
2014-04-11
Izgleda da u Hrvatskoj ove teme nece bit zanimljive sve dok ovi nenavale jer glupi Rvati nevide kurza dalje od nosa i cekaju da se prvo shranje desi pa onda se čude ko pura dreku .....al srecom vremenski je to jako blizu ....pa čete pratit ove teme.
2014-04-11
Ne radi se o tome što će učiniti Turska, već što će učiniti Europa.RayMabus wrote:Odgovor je ovdje :
84http://www.nostradamus.org/q_en_c2.php#q1The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
hajd hajd Longi,pa niste vi Dalmatinci pičke,pa da vas par tajuzenki Khozoepa pregazi..RayMabus wrote:Odgovor je ovdje :
84http://www.nostradamus.org/q_en_c2.php#q1The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
Guest- Guest
Nis Melk..Europa se ne zna sam braniti,tko sjedi u njoj je katastrofa kao i drzave kojima su na celu ministarstava obrane pičke...melkior wrote:Ne radi se o tome što će učiniti Turska, već što će učiniti Europa.RayMabus wrote:Odgovor je ovdje :
Guest- Guest
a zasto si ti jos kod picaka...vrati se u brdjaniju bit ces siguran...to ovi zaobilaze...e da nije love...dobra je lova i ako od picke dolazi...valja glavu riskirat zbog lovebogomdani wrote:Nis Melk..Europa se ne zna sam braniti,tko sjedi u njoj je katastrofa kao i drzave kojima su na celu ministarstava obrane pičke...melkior wrote:Ne radi se o tome što će učiniti Turska, već što će učiniti Europa.RayMabus wrote:Odgovor je ovdje :
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Putin uopće ne treba paliti rakete, treba bombardirati Europu imigrantima i Europa je pala dok si rekao keksbogomdani wrote:Nis Melk..Europa se ne zna sam braniti,tko sjedi u njoj je katastrofa kao i drzave kojima su na celu ministarstava obrane pičke...melkior wrote:Ne radi se o tome što će učiniti Turska, već što će učiniti Europa.RayMabus wrote:Odgovor je ovdje :
2015-08-09
Ups, neće nas bombardirati Putin nego Turčinmelkior wrote:Putin uopće ne treba paliti rakete, treba bombardirati Europu imigrantima i Europa je pala dok si rekao keksbogomdani wrote:Nis Melk..Europa se ne zna sam braniti,tko sjedi u njoj je katastrofa kao i drzave kojima su na celu ministarstava obrane pičke...melkior wrote:Ne radi se o tome što će učiniti Turska, već što će učiniti Europa.RayMabus wrote:Odgovor je ovdje :
2015-08-09
Kakva ti je to logika?? ako mi se negdje ne svidja da moram perjati??vuksadinare wrote:a zasto si ti jos kod picaka...vrati se u brdjaniju bit ces siguran...to ovi zaobilaze...e da nije love...dobra je lova i ako od picke dolazi...valja glavu riskirat zbog lovebogomdani wrote:Nis Melk..Europa se ne zna sam braniti,tko sjedi u njoj je katastrofa kao i drzave kojima su na celu ministarstava obrane pičke...melkior wrote:Ne radi se o tome što će učiniti Turska, već što će učiniti Europa.RayMabus wrote:Odgovor je ovdje :
gdje zdravo radim i placam porez,i gdje su zakoni uglavnom pravedni,imam pravo reci sto nije dobro...ne kao kod vas,tko kaze drugacije,odmah ga proglasite srbinom,ocekujuci javni linc i popljuvavanje...
ne ma sto,elita ste..
Guest- Guest
Jasna stvar...melkior wrote:Putin uopće ne treba paliti rakete, treba bombardirati Europu imigrantima i Europa je pala dok si rekao keksbogomdani wrote:Nis Melk..Europa se ne zna sam braniti,tko sjedi u njoj je katastrofa kao i drzave kojima su na celu ministarstava obrane pičke...melkior wrote:Ne radi se o tome što će učiniti Turska, već što će učiniti Europa.RayMabus wrote:Odgovor je ovdje :
Guest- Guest
a sto da kazemo?...da si kinezbogomdani wrote:Kakva ti je to logika?? ako mi se negdje ne svidja da moram perjati??vuksadinare wrote:a zasto si ti jos kod picaka...vrati se u brdjaniju bit ces siguran...to ovi zaobilaze...e da nije love...dobra je lova i ako od picke dolazi...valja glavu riskirat zbog lovebogomdani wrote:Nis Melk..Europa se ne zna sam braniti,tko sjedi u njoj je katastrofa kao i drzave kojima su na celu ministarstava obrane pičke...melkior wrote:Ne radi se o tome što će učiniti Turska, već što će učiniti Europa.RayMabus wrote:Odgovor je ovdje :
84
http://www.nostradamus.org/q_en_c2.php#q1
gdje zdravo radim i placam porez,i gdje su zakoni uglavnom pravedni,imam pravo reci sto nije dobro...ne kao kod vas,tko kaze drugacije,odmah ga proglasite srbinom,ocekujuci javni linc i popljuvavanje...
ne ma sto,elita ste..
2015-09-08
oni nas ustasama...1:1bogomdani wrote:Kakva ti je to logika?? ako mi se negdje ne svidja da moram perjati??vuksadinare wrote:a zasto si ti jos kod picaka...vrati se u brdjaniju bit ces siguran...to ovi zaobilaze...e da nije love...dobra je lova i ako od picke dolazi...valja glavu riskirat zbog lovebogomdani wrote:Nis Melk..Europa se ne zna sam braniti,tko sjedi u njoj je katastrofa kao i drzave kojima su na celu ministarstava obrane pičke...melkior wrote:Ne radi se o tome što će učiniti Turska, već što će učiniti Europa.RayMabus wrote:Odgovor je ovdje :
84
http://www.nostradamus.org/q_en_c2.php#q1
ne ma sto,elita ste..
2015-09-08
na koncu bogomdani priznao si da si placenik...
2015-09-08
ne znam..reci sto hoces...vuksadinare wrote:a sto da kazemo?...da si kinezbogomdani wrote:Kakva ti je to logika?? ako mi se negdje ne svidja da moram perjati??vuksadinare wrote:a zasto si ti jos kod picaka...vrati se u brdjaniju bit ces siguran...to ovi zaobilaze...e da nije love...dobra je lova i ako od picke dolazi...valja glavu riskirat zbog lovebogomdani wrote:Nis Melk..Europa se ne zna sam braniti,tko sjedi u njoj je katastrofa kao i drzave kojima su na celu ministarstava obrane pičke...melkior wrote:
Ne radi se o tome što će učiniti Turska, već što će učiniti Europa.
ne ma sto,elita ste..
Ono sto vi radite,radili su i komjunisti i partizani nakon ww2.. jednoumlje i netolerancija opozicije,oporbe,kako hoš...tko nije se slagao sa njihovim,naebo je..vi im se u nekim stvarima jako priblizavate,a spominjanje 6 kolone,izdajnika,jako ste se i priblizili..
No utjesno jest,da je to u sustini glas minorne grupe,sa kojom zdrava osnova hrvatskog naroda nema nis..uglavnom Borci se nes uzjebali..
Guest- Guest
a sto drugo mogu biti??..nisam hrvat,ne mogu se kititit tim perjem..manjinac,,volunter i placenik...no dobro,ja bio placenik,a vi postali i pemzijoneri...vuksadinare wrote:na koncu bogomdani priznao si da si placenik...
Guest- Guest
znas kako je rekao matos...u hrvatskoj 100 cuda ali i 100 juda...a kad je matos zivio...znaci ima nestobogomdani wrote:ne znam..reci sto hoces...vuksadinare wrote:a sto da kazemo?...da si kinezbogomdani wrote:Kakva ti je to logika?? ako mi se negdje ne svidja da moram perjati??vuksadinare wrote:a zasto si ti jos kod picaka...vrati se u brdjaniju bit ces siguran...to ovi zaobilaze...e da nije love...dobra je lova i ako od picke dolazi...valja glavu riskirat zbog lovebogomdani wrote:
Nis Melk..Europa se ne zna sam braniti,tko sjedi u njoj je katastrofa kao i drzave kojima su na celu ministarstava obrane pičke...
ne ma sto,elita ste..
Ono sto vi radite,radili su i komjunisti i partizani nakon ww2.. jednoumlje i netolerancija opozicije,oporbe,kako hoš...tko nije se slagao sa njihovim,naebo je..vi im se u nekim stvarima jako priblizavate,a spominjanje 6 kolone,izdajnika,jako ste se i priblizili..
No utjesno jest,da je to u sustini glas minorne grupe,sa kojom zdrava osnova hrvatskog naroda nema nis..uglavnom Borci se nes uzjebali..
2015-09-08
Prvo padaju Glavice i Han.....zdesna idu na Hrvace i Sinj a onda prema Klisu......
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Prema Europi se kreće od 30 do 35 milijuna ekonomskih migranata
» '' GLOBALNI STRAH ZBOG KRAHA NA BURZAMA U nekoliko sati 'izbrisano' više stotina milijardi dolara, panična rasprodaja zbog Kine ''
» Ako se Erdogan odlučio osvetiti Europi, u Hrvatskoj bi mogao nastati ogroman kaos
» Glavas bocnuo drzavni vrh sa Plenkijem i Zokijem na celu:'U Ukrajinu poslati tri tisuce pobjegulja iz Domovinskog rata'
» Ford daje tisuće otkaza u Europi
» '' GLOBALNI STRAH ZBOG KRAHA NA BURZAMA U nekoliko sati 'izbrisano' više stotina milijardi dolara, panična rasprodaja zbog Kine ''
» Ako se Erdogan odlučio osvetiti Europi, u Hrvatskoj bi mogao nastati ogroman kaos
» Glavas bocnuo drzavni vrh sa Plenkijem i Zokijem na celu:'U Ukrajinu poslati tri tisuce pobjegulja iz Domovinskog rata'
» Ford daje tisuće otkaza u Europi
Page 1 of 2