Denkverbot
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Denkverbot
Kada malo bolje razmislim, pa veliku većinu stvari volim. Od muških do ženskih, od djetinjih do odraslih, od seoskih do gospodskih, od aktivnih do neaktivnih, od promišljenih do nepromišljenih.
Avatar ti je za...., ajme loš :)
Avatar ti je za...., ajme loš :)
Guest- Guest
Opet me tlak muči unazad par dana. Sada si izmjerila 165/120.
Sva sam neka zbunjena, nemirna i žare mi obrazi. Do jučer sam bila niskotlakaš, a gle sada. Moguće da je posljedica mog zadnjeg izleta na vip :)
Sva sam neka zbunjena, nemirna i žare mi obrazi. Do jučer sam bila niskotlakaš, a gle sada. Moguće da je posljedica mog zadnjeg izleta na vip :)
Guest- Guest
Ooo, djeluje zanimljivo. Smisli nešto, ja sam za :) Možda mi se tlak stabilizira, a kažu da je smijeh najbolji lijek. Tmurno je raspoloženje. Kako u realnom svijetu tako i na forumu.
Smijeha, smijeha amo :)
Smijeha, smijeha amo :)
Guest- Guest
Djeluje zanimljivo, poput improvizirane predstave.
A jel se mora odvijati u trećem licu?
Dođe mi da stvorim novi nick, smislim osobu samo za tu igru. I dakako posebna tema zvana role-playing. Iako dosta forumaša već skriveno igra sličnu igru :)
A jel se mora odvijati u trećem licu?
Dođe mi da stvorim novi nick, smislim osobu samo za tu igru. I dakako posebna tema zvana role-playing. Iako dosta forumaša već skriveno igra sličnu igru :)
Guest- Guest
Već vidim Abenda kako koluta očima :)
Hoću ali navečer. Moram danas opet na sahranu. Ehhhh...
Hoću ali navečer. Moram danas opet na sahranu. Ehhhh...
Guest- Guest
moj model života se pokozo potpuno promašen, ili bar dugoročno neodrživ, tako da ne ću odma pljunuti na ideju, nego malo posli,
kad svatin o čemu je riječ.prečito sun wiki i nišće ne razumin
2014-04-16
ki ti je umra?
2014-04-16
A krenuti ćemo nekako pa kako ispadne :) Nek se odvija samo od sebe ili ako ne bude valjalo, prestati će samo od sebe. Zamislila sam tako da stavim određeni lik u neku situaciju, a radnja ukoliko bude više osoba bi se trebala odvijati spontano.aben wrote:moj model života se pokozo potpuno promašen, ili bar dugoročno neodrživ, tako da ne ću odma pljunuti na ideju, nego malo posli,
Pokušati ćemo nešto :) Treba mi malo odmaka od zbilje...
Guest- Guest
Rođak.aben wrote:ki ti je umra?
Rak pluća i za par mjeseci, gotovo. Još k tome saznam za jednu poznanicu, stara kao i ja, ima troje male djece, rak pluća(nikada nije pušila, uzorna u svemu) koji se proširio. Dali joj najviše dva mjeseca. Baš me sve to potreslo.
Guest- Guest
ako ne uspije, jo ću u potpis staviti da tvoja inicijativa ni uspila i ukratko opisati ča si osmislila i zoč ni uspilomate wrote:A krenuti ćemo nekako pa kako ispadne :) Nek se odvija samo od sebe ili ako ne bude valjalo, prestati će samo od sebe. Zamislila sam tako da stavim određeni lik u neku situaciju, a radnja ukoliko bude više osoba bi se trebala odvijati spontano.aben wrote:moj model života se pokozo potpuno promašen, ili bar dugoročno neodrživ, tako da ne ću odma pljunuti na ideju, nego malo posli,
2014-04-16
Može.aben wrote:ako ne uspije, jo ću u potpis staviti da tvoja inicijativa ni uspila i ukratko opisati ča si osmislila i zoč ni uspilomate wrote:A krenuti ćemo nekako pa kako ispadne :) Nek se odvija samo od sebe ili ako ne bude valjalo, prestati će samo od sebe. Zamislila sam tako da stavim određeni lik u neku situaciju, a radnja ukoliko bude više osoba bi se trebala odvijati spontano.aben wrote:moj model života se pokozo potpuno promašen, ili bar dugoročno neodrživ, tako da ne ću odma pljunuti na ideju, nego malo posli,
Volim šalu, pa makar i na moj račun :)
Guest- Guest
a koliko godin imo poznanica?mate wrote:kRođak.aben wrote:ki ti je umra?
Rak pluća i za par mjeseci, gotovo. Još k tome saznam za jednu poznanicu, stara kao i ja, ima troje male djece, rak pluća(nikada nije pušila, uzorna u svemu) koji se proširio. Dali joj najviše dva mjeseca. Baš me sve to potreslo.
i, di je rodila?
je li rodjok puši?
jo bi popizdi da dobijen rak plućo, a toliko sun se muči prestati
2014-04-16
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Page 20 of 50