Denkverbot
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Denkverbot
je, baš bi pošo...mate wrote:A dobro, ne bih.aben wrote:znoči, drugi put bi puštila da krepo isprid tvojih vrot?mate wrote:Pa ne bih prvi put.aben wrote:znoči, puštila bi ga da umre isprid tvojih vrot?mate wrote:
Rekla bih: Žao mi je, ali od mene nećeš praviti budalu. To je za tvoje dobro.
pa to sun i jo reko.
Ti si odma reko: Crkni, tko ti je kriv :)
Dala bih mu jednu zdjelicu hrane i rekla: Idi...
tribo nojti ota tvoja vroto i ociditi ti celu konobu...
2014-04-16
Trebaš ju itekako cijeniti :)aben wrote:pa niko.mate wrote:Pa ima, ali drugačije od tvojih. Njene su nježnije.aben wrote:mate wrote:Pa želja da budete zajedno, provodite vrijeme zajedno, a ne izgubite se u kazaljci dana.aben wrote:
kako? jo vidin samo naggin wife
pa ča ne uzme rukavice? tako bismo po cele done bili zajeno...
Tko te nahrani, opere, napravi ugodan dom?!
Ono što ne vidiš, ne znači da nije :)
Još k tome želja za zajedništvom. :)
reko sun ti da se nis opro celo leto:)
Ja bih te već odavna potopila u neko bure. Sjetila sam se onih kaubojskih filmova sada :)
Guest- Guest
tu i tamo bi skoči umore, noge sun pro svaku večer jer bi bile zemljive, ka piješ se poliješ po glovi, ka zalivoš se malo osvježiš....al, generalno, ne.kic wrote:
ni tus?
2014-04-16
Onaj koji najmanje ima, najviše dijeli :)aben wrote:je, baš bi pošo...mate wrote:A dobro, ne bih.aben wrote:znoči, drugi put bi puštila da krepo isprid tvojih vrot?mate wrote:Pa ne bih prvi put.aben wrote:
znoči, puštila bi ga da umre isprid tvojih vrot?
pa to sun i jo reko.
Guest- Guest
aben wrote:tu i tamo bi skoči umore, noge sun pro svaku večer jer bi bile zemljive, ka piješ se poliješ po glovi, ka zalivoš se malo osvježiš....al, generalno, ne.kic wrote:
ni tus?
dobro skako si u more aj
prije posla me oprola i ostrigla, brodu nis do da skinemate wrote:Trebaš ju itekako cijeniti :)aben wrote:pa niko.mate wrote:Pa ima, ali drugačije od tvojih. Njene su nježnije.aben wrote:mate wrote:
Pa želja da budete zajedno, provodite vrijeme zajedno, a ne izgubite se u kazaljci dana.
Ja bih te već odavna potopila u neko bure. Sjetila sam se onih kaubojskih filmova sada :)
2014-04-16
pet puti sun skoči,kic wrote:aben wrote:tu i tamo bi skoči umore, noge sun pro svaku večer jer bi bile zemljive, ka piješ se poliješ po glovi, ka zalivoš se malo osvježiš....al, generalno, ne.kic wrote:
ni tus?
dobro skako si u more aj
i dvo pu pošo u kunjke.
ali, u letu je to nakako drukčije. nis smrdi, ne zun zoč, tako raščupan bi dočekivo i turisti, i niko ni reko da vonjan ili slično.
2014-04-16
suckersmate wrote:Onaj koji najmanje ima, najviše dijeli :)aben wrote:je, baš bi pošo...mate wrote:A dobro, ne bih.aben wrote:znoči, drugi put bi puštila da krepo isprid tvojih vrot?mate wrote:
Pa ne bih prvi put.
2014-04-16
A, zato se ti slatko smiješ.aben wrote:suckersmate wrote:Onaj koji najmanje ima, najviše dijeli :)aben wrote:je, baš bi pošo...mate wrote:A dobro, ne bih.aben wrote:
znoči, drugi put bi puštila da krepo isprid tvojih vrot?
Zbog čega nemaš empatije, barem u slovu e?
Guest- Guest
S obzirom da sam te počela profilirati, brada ti baš zgodno stoji :)aben wrote:prije posla me oprola i ostrigla, brodu nis do da skinemate wrote:Trebaš ju itekako cijeniti :)aben wrote:pa niko.mate wrote:Pa ima, ali drugačije od tvojih. Njene su nježnije.aben wrote:
Guest- Guest
aben wrote:pet puti sun skoči,kic wrote:aben wrote:tu i tamo bi skoči umore, noge sun pro svaku večer jer bi bile zemljive, ka piješ se poliješ po glovi, ka zalivoš se malo osvježiš....al, generalno, ne.kic wrote:
ni tus?
dobro skako si u more aj
i dvo pu pošo u kunjke.
ali, u letu je to nakako drukčije. nis smrdi, ne zun zoč, tako raščupan bi dočekivo i turisti, i niko ni reko da vonjan ili slično.
mozda su se bojali :^^
Ahahaha, hahahaha,kic wrote:aben wrote:pet puti sun skoči,kic wrote:aben wrote:tu i tamo bi skoči umore, noge sun pro svaku večer jer bi bile zemljive, ka piješ se poliješ po glovi, ka zalivoš se malo osvježiš....al, generalno, ne.kic wrote:
ni tus?
dobro skako si u more aj
i dvo pu pošo u kunjke.
Imam osjećaj da kuća ori od smijeha :)
Guest- Guest
jer volin reći - reko sun ti.mate wrote:A, zato se ti slatko smiješ.aben wrote:suckersmate wrote:Onaj koji najmanje ima, najviše dijeli :)aben wrote:je, baš bi pošo...mate wrote:
A dobro, ne bih.
ali, ov život je općenito krhak i krotki, čak ni ne znomo ka nan more dojti kroj, more sutra, recimo. i živimo po nepromjenjivin zakonima prirode pa un ki ne rodi nego se zajebovo i unda umire jer ni bi vridan more biti jedun od otih retkih trenutaka ka se moreš malo zabaviti, i unda bi jo tribo izbjeći zabavu?
2014-04-16
toliko dažja danaska, a a sa si se još i ti počela vlažiti..mate wrote:S obzirom da sam te počela profilirati, brada ti baš zgodno stoji :)aben wrote:prije posla me oprola i ostrigla, brodu nis do da skinemate wrote:Trebaš ju itekako cijeniti :)aben wrote:pa niko.mate wrote:
Pa ima, ali drugačije od tvojih. Njene su nježnije.
2014-04-16
mene? bojati?kic wrote:aben wrote:pet puti sun skoči,kic wrote:aben wrote:tu i tamo bi skoči umore, noge sun pro svaku večer jer bi bile zemljive, ka piješ se poliješ po glovi, ka zalivoš se malo osvježiš....al, generalno, ne.kic wrote:
ni tus?
dobro skako si u more aj
i dvo pu pošo u kunjke.
niko nika
2014-04-16
Postoji zabava i zabava. Ne volim zabavu na tuđi račun. Ne na račun mizerije drugih, pri tome i ne ulazim u uzroke.aben wrote:jer volin reći - reko sun ti.mate wrote:A, zato se ti slatko smiješ.aben wrote:suckersmate wrote:Onaj koji najmanje ima, najviše dijeli :)aben wrote:
je, baš bi pošo...
ali, ov život je općenito krhak i krotki, čak ni ne znomo ka nan more dojti kroj, more sutra, recimo. i živimo po nepromjenjivin zakonima prirode pa un ki ne rodi nego se zajebovo i unda umire jer ni bi vridan more biti jedun od otih retkih trenutaka ka se moreš malo zabaviti, i unda bi jo tribo izbjeći zabavu?
Guest- Guest
Dušo, toliko me poznaješ pa znaš da u muškarca ne volim dugu kosu, pa niti bradu. Volim urednost.aben wrote:toliko dažja danaska, a a sa si se još i ti počela vlažiti..mate wrote:S obzirom da sam te počela profilirati, brada ti baš zgodno stoji :)aben wrote:prije posla me oprola i ostrigla, brodu nis do da skinemate wrote:Trebaš ju itekako cijeniti :)aben wrote:
pa niko.
Guest- Guest
Fašist.kic wrote:
ne razumijem ovo sa zabavom..
Neki su se zabavljali na račun židova.
Guest- Guest
čujte,
bravinac je gljedo škakavca celo leto. ni un njemu jedun pu reko da bi mu bolje bilo da se uvati posla. a škakavac je celo leto gljedo kako bravinac rodi, i pivo je, zabovljo se.
e ka dojde red da se bravinac zabavi, unda se vadu termini empatija, di ti je humanost i slična killjoy sredstva...
bravinac je gljedo škakavca celo leto. ni un njemu jedun pu reko da bi mu bolje bilo da se uvati posla. a škakavac je celo leto gljedo kako bravinac rodi, i pivo je, zabovljo se.
e ka dojde red da se bravinac zabavi, unda se vadu termini empatija, di ti je humanost i slična killjoy sredstva...
2014-04-16
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50