Denkverbot
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Denkverbot
ne, nego mislin na hipotetsko pitanje u kojen se ne propitivaju zadani uvjeti jer su hipotetski, dakle, nevini čovjek za sve ostale ljude?mate wrote:Ne spominji dite,...podsjeća me na uzaludna žrtvovanja bogovima. Misliš li tako?aben wrote:ne, to je princip.
nego, jne sićun se jes li te pito...
da moreš spasiti celi svit od sigurne smrti, tako ča ubiješ jedno dite, bi li ga ubila?
Tko ti garantira sigurnu smrt?
aben- Posts : 35492
2014-04-16
jo nis poreknu nišćemate wrote:Da ne budem prezagonetna:)
Napisao si da ti je dovoljno pisanje tu..no, i ja i ti, i svi, poreknemo misao :)
2014-04-16
Razumijem, no i dalje se pitam, kako glupo i uzaludno pitanje...aben wrote:ne, nego mislin na hipotetsko pitanje u kojen se ne propitivaju zadani uvjeti jer su hipotetski, dakle, nevini čovjek za sve ostale ljude?mate wrote:Ne spominji dite,...podsjeća me na uzaludna žrtvovanja bogovima. Misliš li tako?aben wrote:ne, to je princip.
da moreš spasiti celi svit od sigurne smrti, tako ča ubiješ jedno dite, bi li ga ubila?
Guest- Guest
Hahahha, nisi :)aben wrote:jo nis poreknu nišćemate wrote:Da ne budem prezagonetna:)
Napisao si da ti je dovoljno pisanje tu..no, i ja i ti, i svi, poreknemo misao :)
Nisam niti ja, ikada :)
Guest- Guest
ni glupo, to pitanje otkrivo je li neko liberal ili nimate wrote:Razumijem, no i dalje se pitam, kako glupo i uzaludno pitanje...aben wrote:ne, nego mislin na hipotetsko pitanje u kojen se ne propitivaju zadani uvjeti jer su hipotetski, dakle, nevini čovjek za sve ostale ljude?mate wrote:Ne spominji dite,...podsjeća me na uzaludna žrtvovanja bogovima. Misliš li tako?aben wrote:ne, to je princip.
2014-04-16
mate wrote:Hahahha, nisi :)aben wrote:jo nis poreknu nišćemate wrote:Da ne budem prezagonetna:)
ti ne razumiš da ni poanta nikad ne kliknuti, nego ne pratiti. jo mirne duše morin reći da ne pratin vip.
2014-04-16
Glupo pitanje koje i povijest dokazuje...aben wrote:ni glupo, to pitanje otkrivo je li neko liberal ili nimate wrote:Razumijem, no i dalje se pitam, kako glupo i uzaludno pitanje...aben wrote:ne, nego mislin na hipotetsko pitanje u kojen se ne propitivaju zadani uvjeti jer su hipotetski, dakle, nevini čovjek za sve ostale ljude?mate wrote:Ne spominji dite,...podsjeća me na uzaludna žrtvovanja bogovima. Misliš li tako?aben wrote:ne, to je princip.
Guest- Guest
Znam, to je bila samo mala ženska provokacija :)aben wrote:mate wrote:Hahahha, nisi :)aben wrote:jo nis poreknu nišćemate wrote:Da ne budem prezagonetna:)
ti ne razumiš da ni poanta nikad ne kliknuti, nego ne pratiti. jo mirne duše morin reći da ne pratin vip.
Guest- Guest
kako povjerst dokazuje glupost hipotetskog pitanja?mate wrote:Glupo pitanje koje i povijest dokazuje...aben wrote:ni glupo, to pitanje otkrivo je li neko liberal ili nimate wrote:Razumijem, no i dalje se pitam, kako glupo i uzaludno pitanje...aben wrote:ne, nego mislin na hipotetsko pitanje u kojen se ne propitivaju zadani uvjeti jer su hipotetski, dakle, nevini čovjek za sve ostale ljude?mate wrote:
Ne spominji dite,...podsjeća me na uzaludna žrtvovanja bogovima. Misliš li tako?
2014-04-16
Žrtvovanje Bogima ovim i onim?aben wrote:kako povjerst dokazuje glupost hipotetskog pitanja?mate wrote:Glupo pitanje koje i povijest dokazuje...aben wrote:ni glupo, to pitanje otkrivo je li neko liberal ili nimate wrote:Razumijem, no i dalje se pitam, kako glupo i uzaludno pitanje...aben wrote:
ne, nego mislin na hipotetsko pitanje u kojen se ne propitivaju zadani uvjeti jer su hipotetski, dakle, nevini čovjek za sve ostale ljude?
Danas malo, izokrenuto.....
Guest- Guest
Noć, Abend.
Uvijek ja nakon ponoći ostajem tu, poput nekog vela noći.
Neugodno mi je zbog tog.
no, nema veze :)
Bit će.
...............
Uvijek ja nakon ponoći ostajem tu, poput nekog vela noći.
Neugodno mi je zbog tog.
no, nema veze :)
Bit će.
...............
Guest- Guest
pa to nemo veze s zrtvovanjem, nego s činjenicon da svit temeljen na nedužnoj krvi ni vridno spašavati. to je samo parafraza pitanja o državi i bolesnoj dječici.mate wrote:Žrtvovanje Bogima ovim i onim?aben wrote:kako povjerst dokazuje glupost hipotetskog pitanja?mate wrote:Glupo pitanje koje i povijest dokazuje...aben wrote:ni glupo, to pitanje otkrivo je li neko liberal ili nimate wrote:
Razumijem, no i dalje se pitam, kako glupo i uzaludno pitanje...
2014-04-16
laku noć!
2014-04-16
Da, parafraza!aben wrote:pa to nemo veze s zrtvovanjem, nego s činjenicon da svit temeljen na nedužnoj krvi ni vridno spašavati. to je samo parafraza pitanja o državi i bolesnoj dječici.mate wrote:Žrtvovanje Bogima ovim i onim?aben wrote:kako povjerst dokazuje glupost hipotetskog pitanja?mate wrote:Glupo pitanje koje i povijest dokazuje...aben wrote:
ni glupo, to pitanje otkrivo je li neko liberal ili ni
Guest- Guest
odokle ti da sun nemiran:)
2014-04-16
a unda si ti nemirna?
2014-04-16
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50