Uklonjena Hajdukova spomen-ploča iz praške pivnice
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Uklonjena Hajdukova spomen-ploča iz praške pivnice
njene čaše su petlitarskevuksadinare wrote:tsss..minoran...ja sam platio kartu za jucerasnju tekmu koja vrijedi deset tvojih casa..Sexual Tyrannosaurus wrote:Što si ti zabrijao pajceku mali ?vuksadinare wrote:..isuse..znao sam da netko normalan ne moze biti sa ovakvim komentarima..Noor wrote:dudettvuksadinare wrote:koji ej tebi bio prethodni nick...da znam sa kim imam posla..
Nevjerojatno kako brzo se hajdukovi simpatizeri namjeste za tsukaharu (spremni) čim se netko isprdava sa 1911 . Btw pijem bevandu iz hajdučke čaše,dakle doprinosim spasu minornog kluba više nego ti .
Guest- Guest
hahahahvuksadinare wrote:dzango wrote:Komšija.vuksadinare wrote:ko je njemu iz dalamacije..prvi put ovo cujem...jastreb wrote:sasvim normalno za čovjeka hrvatskih korijena,porijeklom iz Dalmacije,a rođenog u BG.pizzon wrote:
ok, smiri se, zvezdu volEm
nakon zvezde najvise sam uvazavao hajduk
majmuni
dalmatinici nose moje, nase prezime, srbijansko )
morali smo da se probijemo do obale, volimo more, to nam je u krvi )
ali, moram da priznam, zene su ih nagovorile da decu prijave kao hrvate.
zamisli, i sad. normalno da ih volim, i ona su deo mene.
Last edited by pizzon on 4/8/2017, 11:57; edited 1 time in total
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
vuksadinare wrote:ko je njemu iz dalamacije..prvi put ovo cujem...jastreb wrote:sasvim normalno za čovjeka hrvatskih korijena,porijeklom iz Dalmacije,a rođenog u BG.pizzon wrote:
nije meni niko iz dalmacije,
vec u taze hrvatima dalmatincima
postoje moja krvna zrnca )
i to bas u splitu !
da su zivi i zdravi !
2017-05-25
..ne razmem..nitko ti nije iz dalamcije a u dalamtincima tvoja krvna zrnca...pizzon wrote:vuksadinare wrote:ko je njemu iz dalamacije..prvi put ovo cujem...jastreb wrote:sasvim normalno za čovjeka hrvatskih korijena,porijeklom iz Dalmacije,a rođenog u BG.pizzon wrote:
i to bas u splitu !
da su zivi i zdravi !
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jebiga,
hrvatice vole srpska krvna zrnca pa ih registruju ko hrvatska )
jebiga, to je zivot
jebiga, to je zivot
2017-05-25
vuksadinare wrote:..ne razmem..nitko ti nije iz dalamcije a u dalamtincima tvoja krvna zrnca...pizzon wrote:vuksadinare wrote:ko je njemu iz dalamacije..prvi put ovo cujem...jastreb wrote:sasvim normalno za čovjeka hrvatskih korijena,porijeklom iz Dalmacije,a rođenog u BG.pizzon wrote:
i to bas u splitu !
da su zivi i zdravi !
hahaha,
nije ti jasno, nisi ti toliko gloop )
Last edited by pizzon on 4/8/2017, 12:01; edited 1 time in total
2017-05-25
znaci hrvatice srbe smatraju za hrvate..ok...bas ti hvala sto zelis biti hrvat...pizzon wrote:jebiga,
jebiga, to je zivot
2015-09-08
vuksadinare wrote:znaci hrvatice srbe smatraju za hrvate..ok...bas ti hvala sto zelis biti hrvat...pizzon wrote:jebiga,
jebiga, to je zivot
neka su klinci i klinceze zivi i zdravi,
neka su hrvati, ja ih volim isto ko ove ovde
toliko o tome
2017-05-25
ne nego srbi smatraju hrvatice, a napose splićanke najljepšim ženama na svijetu i dali bi guzice da se ožene nekom. to je bilo vidljivo kod srpskih oficira kojima bi dopale neke fukare s kojima bi se oni ponosno šetali po gradu, a gospođu svi znaju, poglaviti muški...vuksadinare wrote:znaci hrvatice srbe smatraju za hrvate..ok...bas ti hvala sto zelis biti hrvat...pizzon wrote:jebiga,
jebiga, to je zivot
pa covjek je rejkao da hrvatice srpska krvna zrnca registruju kao hrvastka..dakel on zapeo biti hrvat..mutava baštarda wrote:ne nego srbi smatraju hrvatice, a napose splićanke najljepšim ženama na svijetu i dali bi guzice da se ožene nekom. to je bilo vidljivo kod srpskih oficira kojima bi dopale neke fukare s kojima bi se oni ponosno šetali po gradu, a gospođu svi znaju, poglaviti muški...vuksadinare wrote:znaci hrvatice srbe smatraju za hrvate..ok...bas ti hvala sto zelis biti hrvat...pizzon wrote:jebiga,
jebiga, to je zivot
2015-09-08
Pizzone svatko zna da si trofazni ako imas kap srbijanske krvi,tako ste bre svojatali pola europe. . Ti bi voleo da si umočio u poneku dalmatinku (što samo po sebi i nije neki pothvat,još manje za hvaliti se).
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Platio sam i ja,to i dalje ne mijenja činjenicu da je sprdnja.vuksadinare wrote:tsss..minoran...ja sam platio kartu za jucerasnju tekmu koja vrijedi deset tvojih casa..Sexual Tyrannosaurus wrote:Što si ti zabrijao pajceku mali ?vuksadinare wrote:..isuse..znao sam da netko normalan ne moze biti sa ovakvim komentarima..Noor wrote:dudettvuksadinare wrote:koji ej tebi bio prethodni nick...da znam sa kim imam posla..
Nevjerojatno kako brzo se hajdukovi simpatizeri namjeste za tsukaharu (spremni) čim se netko isprdava sa 1911 . Btw pijem bevandu iz hajdučke čaše,dakle doprinosim spasu minornog kluba više nego ti .
2017-07-30
mutava baštarda wrote:ne nego srbi smatraju hrvatice, a napose splićanke najljepšim ženama na svijetu i dali bi guzice da se ožene nekom. to je bilo vidljivo kod srpskih oficira kojima bi dopale neke fukare s kojima bi se oni ponosno šetali po gradu, a gospođu svi znaju, poglaviti muški...vuksadinare wrote:znaci hrvatice srbe smatraju za hrvate..ok...bas ti hvala sto zelis biti hrvat...pizzon wrote:jebiga,
jebiga, to je zivot
pardon,
nasa prva snajka sa brača nije kurva, niti je bila,
nije je ni ova mlada, iz splita, kurva,
niti nam je zet ( hrvat splicanin ) los covek
zbog njih moram da odreagujem
2017-05-25
bit će da svojta nisu oficiri :)pizzon wrote:mutava baštarda wrote:ne nego srbi smatraju hrvatice, a napose splićanke najljepšim ženama na svijetu i dali bi guzice da se ožene nekom. to je bilo vidljivo kod srpskih oficira kojima bi dopale neke fukare s kojima bi se oni ponosno šetali po gradu, a gospođu svi znaju, poglaviti muški...vuksadinare wrote:znaci hrvatice srbe smatraju za hrvate..ok...bas ti hvala sto zelis biti hrvat...pizzon wrote:jebiga,
jebiga, to je zivot
pardon,
nasa prva snajka sa brača nije kurva, niti je bila,
nije je ni ova mlada, iz splita, kurva,
niti nam je zet ( hrvat splicanin ) los covek
zbog njih moram da odreagujem
ispričavam se tazbini
hahahahaha,Sexual Tyrannosaurus wrote:Pizzone svatko zna da si trofazni ako imas kap srbijanske krvi,tako ste bre svojatali pola europe. . Ti bi voleo da si umočio u poneku dalmatinku (što samo po sebi i nije neki pothvat,još manje za hvaliti se).
ja se ne hvalim,
samo pojasnjavam
a to, kako cete vi da se interno grupisete, to je vasa stvar
ali, najcesce najgrlatiji kriju svoje korene
2017-05-25
dans ocito nije..mozda prije par godina to da..Sexual Tyrannosaurus wrote:Platio sam i ja,to i dalje ne mijenja činjenicu da je sprdnja.vuksadinare wrote:tsss..minoran...ja sam platio kartu za jucerasnju tekmu koja vrijedi deset tvojih casa..Sexual Tyrannosaurus wrote:Što si ti zabrijao pajceku mali ?vuksadinare wrote:..isuse..znao sam da netko normalan ne moze biti sa ovakvim komentarima..Noor wrote:
dudett
2015-09-08
pa sto si isao na utakmicu ako ti ej sprdnja
2015-09-08
Znači da si latentni Hrvat, jer bi oplođivao splitske jajne stanice?pizzon wrote:hahahahaha,Sexual Tyrannosaurus wrote:Pizzone svatko zna da si trofazni ako imas kap srbijanske krvi,tako ste bre svojatali pola europe. . Ti bi voleo da si umočio u poneku dalmatinku (što samo po sebi i nije neki pothvat,još manje za hvaliti se).
ja se ne hvalim,
samo pojasnjavam
a to, kako cete vi da se interno grupisete, to je vasa stvar
ali, najcesce najgrlatiji kriju svoje korene
2017-07-30
Volim nogomet,to opet,ne mijenja činjenicu da je stoljetni div sprdnja .vuksadinare wrote:pa sto si isao na utakmicu ako ti ej sprdnja
2017-07-30
pa ta 'sprdnja' ima sansu za ulazak u euro ligu..a to sto tebe nesto drugo prca a znam sto..jbg tvoj problemSexual Tyrannosaurus wrote:Volim nogomet,to opet,ne mijenja činjenicu da je stoljetni div sprdnja .vuksadinare wrote:pa sto si isao na utakmicu ako ti ej sprdnja
2015-09-08
A što ? Spasi me .vuksadinare wrote:pa ta 'sprdnja' ima sansu za ulazak u euro ligu..a to sto tebe nesto drugo prca a znam sto..jbg tvoj problemSexual Tyrannosaurus wrote:Volim nogomet,to opet,ne mijenja činjenicu da je stoljetni div sprdnja .vuksadinare wrote:pa sto si isao na utakmicu ako ti ej sprdnja
2017-07-30
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U Novoj Vesi otkrivena spomen ploča templarima
» Razbijena spomen ploča Hos-a poginulim braniteljima kod Križevaca
» Crnom piturom zalivena spomen ploča ustaškom ministru
» Uklonjena zastava RS-a ispred kabineta Milorada Dodika u Predsjedništvu BiH
» Na najvećem mediteranskom pomorskom festivalu u Seteu održan veliki defile svih sudionika, a u francuskom se gradiću, naravno, zavijorila i Hajdukova zastava
» Razbijena spomen ploča Hos-a poginulim braniteljima kod Križevaca
» Crnom piturom zalivena spomen ploča ustaškom ministru
» Uklonjena zastava RS-a ispred kabineta Milorada Dodika u Predsjedništvu BiH
» Na najvećem mediteranskom pomorskom festivalu u Seteu održan veliki defile svih sudionika, a u francuskom se gradiću, naravno, zavijorila i Hajdukova zastava
Page 4 of 7