Uklonjena Hajdukova spomen-ploča iz praške pivnice
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Uklonjena Hajdukova spomen-ploča iz praške pivnice
Sednu Cesi i sta god traze, kazu nemaju da ih se otkace u Makarskoj.jastreb wrote:Pa takvi su bili Čehoslovaci 90-tih. Dobro se sjećam tih situacija.mutava baštarda wrote:možda tu znamenitost obilaze samo turisti iz siromašne zemlje koji sa sobom nose paštete i ništa ne troše pa se javljaju otpori u društvu prema njima
Češka obitelj sjedne za stol na terasi i naruče jednu bočicu kole i 3 ili 4 čaše.
Ili mladi par iz Češke kod Redžepija uzmu jedan kornet sa jednom kuglicom sladoleda i ližu "na smjene".
Kolo srece se okrece, sada Hrvati za Cehe, ono sto su bili Cesi za Hrvate.
Hrvati izasli iz Juge i presli ih i Rumuni.
Tabla, pametno, treba coveku da raznesu zid, vratice kada ode Slovenska braca.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
...tsssSerbinho-3 wrote:Sednu Cesi i sta god traze, kazu nemaju da ih se otkace u Makarskoj.jastreb wrote:Pa takvi su bili Čehoslovaci 90-tih. Dobro se sjećam tih situacija.mutava baštarda wrote:možda tu znamenitost obilaze samo turisti iz siromašne zemlje koji sa sobom nose paštete i ništa ne troše pa se javljaju otpori u društvu prema njima
Češka obitelj sjedne za stol na terasi i naruče jednu bočicu kole i 3 ili 4 čaše.
Ili mladi par iz Češke kod Redžepija uzmu jedan kornet sa jednom kuglicom sladoleda i ližu "na smjene".
Kolo srece se okrece, sada Hrvati za Cehe, ono sto su bili Cesi za Hrvate.
Hrvati izasli iz Juge i presli ih i Rumuni.
Tabla, pametno, treba coveku da raznesu zid, vratice kada ode Slovenska braca.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Komšija.vuksadinare wrote:ko je njemu iz dalamacije..prvi put ovo cujem...jastreb wrote:sasvim normalno za čovjeka hrvatskih korijena,porijeklom iz Dalmacije,a rođenog u BG.pizzon wrote:
ok, smiri se, zvezdu volEm
nakon zvezde najvise sam uvazavao hajduk
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Komšija.vuksadinare wrote:ko je njemu iz dalamacije..prvi put ovo cujem...jastreb wrote:sasvim normalno za čovjeka hrvatskih korijena,porijeklom iz Dalmacije,a rođenog u BG.pizzon wrote:
ok, smiri se, zvezdu volEm
nakon zvezde najvise sam uvazavao hajduk
2015-09-08
je ga jastreb stavio na volej đangu....
2015-09-08
U PETAK ŽREB ZA PLEJ-OF: Zvezda pogurala Partizan do prvog šešira! Crveno-bele čeka pakao na putu do Lige Evrope!
2014-08-25
Dajte Dinamo Zagreb!
2014-08-25
i moglči bi..bas pisem na pdf sport da tri hrvatska kluba i dva srpska u istom zdrijebu tesko ce neko vas izbjeci...za osijek i hajduk ako s ene moze izbjeci recimo partizan bi pasao..oni moraju igrati bez publike...a na poljdu bi mogli izgorjeti...koja bi to ludnica bila...steta sto zveda nije nositelj.-.hajduk ej jedini klub koji s podrucja ex-yu ima pozitivan omjer sa zvezdom...no vidjet cemo...tesko je na poljdu pokraj ovakve publike igrati..bio sam jucer...smrznes se..od ludnice na poljudu..to te mora nositi hoces ili neces...trener brodnboja je rekao..luđu atmosferui nije dozivio...prakticno navijaci vise u terenu..ova jucer atmosfera me toliko pdosjetila na ligu prvaka kad smo je igrali..i na onu cetvrtfinalnu utakmicu protiv ajax-a u splitu...1995....na koncu ajax postao te godine prvak a imali su starsnu momcadSerbinho-3 wrote:Dajte Dinamo Zagreb!
2015-09-08
..inace nakon nekoliko godina posta sa poljuda...eto jucer isao nesto vuklo makar dijelom nisam htio ici da s eopet ne zivciram...sjecam se jos jedne slicne atmosfere...koja je bila kao jucer..hajduk-dinamo 1990 godine....
2015-09-08
Dinamo - Zvezda. Partizan - Hajduk.Serbinho-3 wrote:Dajte Dinamo Zagreb!
2014-04-19
hm..ne znam da li ste jucer primjetili jednu sitnicu na hajdukovim igracima..štucne...i ona bijela traka...na vrhu štucni..podsjetilo me to na one stucne iz osamdesetih...
2015-09-08
moguce....no tu je i osijek..kojeg iskreno da sam partizanovac ne bi zelio...doista...dzango wrote:Dinamo - Zvezda. Partizan - Hajduk.Serbinho-3 wrote:Dajte Dinamo Zagreb!
2015-09-08
Jebeš Osijek.vuksadinare wrote:moguce....no tu je i osijek..kojeg iskreno da sam partizanovac ne bi zelio...doista...dzango wrote:Dinamo - Zvezda. Partizan - Hajduk.Serbinho-3 wrote:Dajte Dinamo Zagreb!
2014-04-19
dinamo-zvezda?..hm mada dinamo nije nesto briljatno sad odigrao...ali mislim d abi ih zvezda tesko prosla...i da dinamo jedino moze vlastitom gluposcu ispasti...i nonsalancijom..jbg..imaju iskustva u igranju ovakvih utakmica...a zvezdu ne bi docekao nista manji pakao u maksimiru kao onomad partizan..a dinamo u beogradu...
2015-09-08
hm da..to govorili i ovi iz psv-a..pa prosli kako prosli..osijek je uvijek imao dobre nogometase..sad su se i financijski oporavili...zadrzali ekipu na okupu punu adrenalina i dokazivanja...dinamo se izvukao u osijeku..psv pao...sto dovoljno govori o toj momcadidzango wrote:Jebeš Osijek.vuksadinare wrote:moguce....no tu je i osijek..kojeg iskreno da sam partizanovac ne bi zelio...doista...dzango wrote:Dinamo - Zvezda. Partizan - Hajduk.Serbinho-3 wrote:Dajte Dinamo Zagreb!
2015-09-08
eh nisam smio puno piti..ne da dotur...jbg...a i vozio sam...jos jedan od razloga sto ne idem vise cesto na utakmice...ne smijes popit kako je red...
2015-09-08
Atmosfera svakako bi bila kao Finale Mundijala i vise od toga
2014-08-25
...dam se kladiti d a en bi manjkalo partizanovih navijaca..makar bi vjerojatno bio zabranjen organizirani dolazak gostujucih navijaca..alui sad ima tvojih puno u dalmaciji i hrvatskoj zbog ljeta...i blizine..pa bi se vjerojatno neki i prosvercali....no poznavajuci split,naviajcke obicaje oni sa ekavicom taj dan u splitu tesko bi se mogli izvuci da nisu navijaci narocito oni mladji...jos zena,muz,djeca nekako...ali oni mlađi i to u grupi...teskotoSerbinho-3 wrote:Atmosfera svakako bi bila kao Finale Mundijala i vise od toga
2015-09-08
..oni stariji naprimjer da..jer jos govore ijekavski..ali oni mladji rodjeni u srbiji ili kao mali otisli u srbiju tesko....za vrijeme juge tesko su s esvercali oni iz knina,benkovca inace vecinom naviajci zvezde..ono dođes u grupi u split a nemas nijedan hajdukov rekvizit debelo cudno...onda..'alo prika..daj osobnu..daj jedan pretres'....onda kad nađes zvezdin sal...
2015-09-08
Glupo pravilo, neko kupi limenke i naloce se pre ulaska na stadion.
Aviva stadion u Dablinu, Holandjani drze taj sektor, ne znam koliko ima za tocenje piva, ali gomila, dugacak sank.
Mozda na ragbi utakmicama moze da se sluzi.
Aviva stadion u Dablinu, Holandjani drze taj sektor, ne znam koliko ima za tocenje piva, ali gomila, dugacak sank.
Mozda na ragbi utakmicama moze da se sluzi.
2014-08-25
Balkan.vuksadinare wrote:..oni stariji naprimjer da..jer jos govore ijekavski..ali oni mladji rodjeni u srbiji ili kao mali otisli u srbiju tesko....za vrijeme juge tesko su s esvercali oni iz knina,benkovca inace vecinom naviajci zvezde..ono dođes u grupi u split a nemas nijedan hajdukov rekvizit debelo cudno...onda..'alo prika..daj osobnu..daj jedan pretres'....onda kad nađes zvezdin sal...
Ovde kace zastave po zgradama klubova za koje navijaju a kad osvoje nesto, obavezno podsete sa zastavom.
Kod nas bi zapalili zgradu.
2014-08-25
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U Novoj Vesi otkrivena spomen ploča templarima
» Razbijena spomen ploča Hos-a poginulim braniteljima kod Križevaca
» Crnom piturom zalivena spomen ploča ustaškom ministru
» Uklonjena zastava RS-a ispred kabineta Milorada Dodika u Predsjedništvu BiH
» Na najvećem mediteranskom pomorskom festivalu u Seteu održan veliki defile svih sudionika, a u francuskom se gradiću, naravno, zavijorila i Hajdukova zastava
» Razbijena spomen ploča Hos-a poginulim braniteljima kod Križevaca
» Crnom piturom zalivena spomen ploča ustaškom ministru
» Uklonjena zastava RS-a ispred kabineta Milorada Dodika u Predsjedništvu BiH
» Na najvećem mediteranskom pomorskom festivalu u Seteu održan veliki defile svih sudionika, a u francuskom se gradiću, naravno, zavijorila i Hajdukova zastava
Page 2 of 7