Uklonjena Hajdukova spomen-ploča iz praške pivnice
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Uklonjena Hajdukova spomen-ploča iz praške pivnice
Balkan.vuksadinare wrote:..oni stariji naprimjer da..jer jos govore ijekavski..ali oni mladji rodjeni u srbiji ili kao mali otisli u srbiju tesko....za vrijeme juge tesko su s esvercali oni iz knina,benkovca inace vecinom naviajci zvezde..ono dođes u grupi u split a nemas nijedan hajdukov rekvizit debelo cudno...onda..'alo prika..daj osobnu..daj jedan pretres'....onda kad nađes zvezdin sal...
Ovde kace zastave po zgradama klubova za koje navijaju a kad osvoje nesto, obavezno podsete sa zastavom.
Kod nas bi zapalili zgradu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
.....e sad ga i ti...ovisi o naviajckim rivalitetima..ti kazes..balkan..pa sjeti se kako se mlate englezi,nizozemci,rusi,poljaci pa i talijani...a da ne govorim o juznoj americi di uvijek derbiji zavrsavaju vecim brojem mrtvih...kod nas to nije izum od dans..uvijek je bilo carki i šoreizmeđu navijaca tada klubova 'velike cetvorke'...Serbinho-3 wrote:Balkan.vuksadinare wrote:..oni stariji naprimjer da..jer jos govore ijekavski..ali oni mladji rodjeni u srbiji ili kao mali otisli u srbiju tesko....za vrijeme juge tesko su s esvercali oni iz knina,benkovca inace vecinom naviajci zvezde..ono dođes u grupi u split a nemas nijedan hajdukov rekvizit debelo cudno...onda..'alo prika..daj osobnu..daj jedan pretres'....onda kad nađes zvezdin sal...
Ovde kace zastave po zgradama klubova za koje navijaju a kad osvoje nesto, obavezno podsete sa zastavom.
Kod nas bi zapalili zgradu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a Debo troši samo jastoge, almas kavijar, iberijski pršut albarragena i oštrige piatta di belon, a sve to s velikim guštima zalijeva s Château Cheval iz 1947. i Massandra Sherry de la Frontera iz 1775.debotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:možda tu znamenitost obilaze samo turisti iz siromašne zemlje koji sa sobom nose paštete i ništa ne troše pa se javljaju otpori u društvu prema njima
dobar
Guest- Guest
to ne troši "sirotinja" iz poljske, češke i rumunjske... a mi smo danas bogati kao i libija.Noor wrote:a Debo troši samo jastoge, almas kavijar, iberijski pršut albarragena i oštrige piatta di belon, a sve to s velikim guštima zalijeva s Château Cheval iz 1947. i Massandra Sherry de la Frontera iz 1775.debotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:možda tu znamenitost obilaze samo turisti iz siromašne zemlje koji sa sobom nose paštete i ništa ne troše pa se javljaju otpori u društvu prema njima
dobar
Bože dragi hoćemo sad sjesti i plakati ?
Potkradaju Ajduka i u Češkoj , dugački su Mamićevi pipci .
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
zato se ne treba sprdati ni sa čijim trošenjem. svak troši koliko može...valjda.mutava baštarda wrote:to ne troši "sirotinja" iz poljske, češke i rumunjske... a mi smo danas bogati kao i libija.Noor wrote:a Debo troši samo jastoge, almas kavijar, iberijski pršut albarragena i oštrige piatta di belon, a sve to s velikim guštima zalijeva s Château Cheval iz 1947. i Massandra Sherry de la Frontera iz 1775.debotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:možda tu znamenitost obilaze samo turisti iz siromašne zemlje koji sa sobom nose paštete i ništa ne troše pa se javljaju otpori u društvu prema njima
dobar
Guest- Guest
Sexual Tyrannosaurus wrote:Bože dragi hoćemo sad sjesti i plakati ?
2015-09-08
Kradu mu boljševičku povijest . Još će ispasti da su petokolonaši cro klub.vuksadinare wrote:Sexual Tyrannosaurus wrote:Bože dragi hoćemo sad sjesti i plakati ?
2017-07-30
...osnovan u pragu 1911...a boljsevicki....Sexual Tyrannosaurus wrote:Kradu mu boljševičku povijest . Još će ispasti da su petokolonaši cro klub.vuksadinare wrote:Sexual Tyrannosaurus wrote:Bože dragi hoćemo sad sjesti i plakati ?
2015-09-08
nisi skužila... radi se o tome da su splićani bili najglasniji kontra turista iz češke 90tih jer smo mi prema njima bili šeici, a uz komentare da oni donose svoje paštete sa sobom...Noor wrote:zato se ne treba sprdati ni sa čijim trošenjem. svak troši koliko može...valjda.mutava baštarda wrote:to ne troši "sirotinja" iz poljske, češke i rumunjske... a mi smo danas bogati kao i libija.Noor wrote:a Debo troši samo jastoge, almas kavijar, iberijski pršut albarragena i oštrige piatta di belon, a sve to s velikim guštima zalijeva s Château Cheval iz 1947. i Massandra Sherry de la Frontera iz 1775.debotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:možda tu znamenitost obilaze samo turisti iz siromašne zemlje koji sa sobom nose paštete i ništa ne troše pa se javljaju otpori u društvu prema njima
dobar
sada se česi mogu sprdati s nama.
skužila sam...komentar i dalje stojimutava baštarda wrote:nisi skužila... radi se o tome da su splićani bili najglasniji kontra turista iz češke 90tih jer smo mi prema njima bili šeici, a uz komentare da oni donose svoje paštete sa sobom...Noor wrote:zato se ne treba sprdati ni sa čijim trošenjem. svak troši koliko može...valjda.mutava baštarda wrote:to ne troši "sirotinja" iz poljske, češke i rumunjske... a mi smo danas bogati kao i libija.Noor wrote:a Debo troši samo jastoge, almas kavijar, iberijski pršut albarragena i oštrige piatta di belon, a sve to s velikim guštima zalijeva s Château Cheval iz 1947. i Massandra Sherry de la Frontera iz 1775.debotoijusto wrote:
dobar
sada se česi mogu sprdati s nama.
Guest- Guest
Upravo tako ,sprdnja od kluba sa opasnim namjerama se morala osnovati izvan države.vuksadinare wrote:...osnovan u pragu 1911...a boljsevicki....Sexual Tyrannosaurus wrote:Kradu mu boljševičku povijest . Još će ispasti da su petokolonaši cro klub.vuksadinare wrote:Sexual Tyrannosaurus wrote:Bože dragi hoćemo sad sjesti i plakati ?
2017-07-30
vidi kretena..Sexual Tyrannosaurus wrote:Upravo tako ,sprdnja od kluba sa opasnim namjerama se morala osnovati izvan države.vuksadinare wrote:...osnovan u pragu 1911...a boljsevicki....Sexual Tyrannosaurus wrote:Kradu mu boljševičku povijest . Još će ispasti da su petokolonaši cro klub.vuksadinare wrote:Sexual Tyrannosaurus wrote:Bože dragi hoćemo sad sjesti i plakati ?
2015-09-08
koji ej tebi bio prethodni nick...da znam sa kim imam posla..
2015-09-08
dudettvuksadinare wrote:koji ej tebi bio prethodni nick...da znam sa kim imam posla..
Guest- Guest
..isuse..znao sam da netko normalan ne moze biti sa ovakvim komentarima..Noor wrote:dudettvuksadinare wrote:koji ej tebi bio prethodni nick...da znam sa kim imam posla..
2015-09-08
Ne kažem ja da je Osijek loš. Samo nije atraktivan. Mada, nema ništa od međeusobnih susreta, sužen je izbor.vuksadinare wrote:hm da..to govorili i ovi iz psv-a..pa prosli kako prosli..osijek je uvijek imao dobre nogometase..sad su se i financijski oporavili...zadrzali ekipu na okupu punu adrenalina i dokazivanja...dinamo se izvukao u osijeku..psv pao...sto dovoljno govori o toj momcadidzango wrote:Jebeš Osijek.vuksadinare wrote:moguce....no tu je i osijek..kojeg iskreno da sam partizanovac ne bi zelio...doista...dzango wrote:Dinamo - Zvezda. Partizan - Hajduk.Serbinho-3 wrote:Dajte Dinamo Zagreb!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Taj nik znam sa ostalih diskusija a klela se klela da je nova.vuksadinare wrote:..isuse..znao sam da netko normalan ne moze biti sa ovakvim komentarima..Noor wrote:dudettvuksadinare wrote:koji ej tebi bio prethodni nick...da znam sa kim imam posla..
Ko zna kol'ko dublera ovde i ko je koga glumio...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Što si ti zabrijao pajceku mali ?vuksadinare wrote:..isuse..znao sam da netko normalan ne moze biti sa ovakvim komentarima..Noor wrote:dudettvuksadinare wrote:koji ej tebi bio prethodni nick...da znam sa kim imam posla..
Nevjerojatno kako brzo se hajdukovi simpatizeri namjeste za tsukaharu (spremni) čim se netko isprdava sa 1911 . Btw pijem bevandu iz hajdučke čaše,dakle doprinosim spasu minornog kluba više nego ti .
2017-07-30
tsss..minoran...ja sam platio kartu za jucerasnju tekmu koja vrijedi deset tvojih casa..Sexual Tyrannosaurus wrote:Što si ti zabrijao pajceku mali ?vuksadinare wrote:..isuse..znao sam da netko normalan ne moze biti sa ovakvim komentarima..Noor wrote:dudettvuksadinare wrote:koji ej tebi bio prethodni nick...da znam sa kim imam posla..
Nevjerojatno kako brzo se hajdukovi simpatizeri namjeste za tsukaharu (spremni) čim se netko isprdava sa 1911 . Btw pijem bevandu iz hajdučke čaše,dakle doprinosim spasu minornog kluba više nego ti .
2015-09-08
njene čaše su petlitarskevuksadinare wrote:tsss..minoran...ja sam platio kartu za jucerasnju tekmu koja vrijedi deset tvojih casa..Sexual Tyrannosaurus wrote:Što si ti zabrijao pajceku mali ?vuksadinare wrote:..isuse..znao sam da netko normalan ne moze biti sa ovakvim komentarima..Noor wrote:dudettvuksadinare wrote:koji ej tebi bio prethodni nick...da znam sa kim imam posla..
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U Novoj Vesi otkrivena spomen ploča templarima
» Razbijena spomen ploča Hos-a poginulim braniteljima kod Križevaca
» Crnom piturom zalivena spomen ploča ustaškom ministru
» Uklonjena zastava RS-a ispred kabineta Milorada Dodika u Predsjedništvu BiH
» Na najvećem mediteranskom pomorskom festivalu u Seteu održan veliki defile svih sudionika, a u francuskom se gradiću, naravno, zavijorila i Hajdukova zastava
» Razbijena spomen ploča Hos-a poginulim braniteljima kod Križevaca
» Crnom piturom zalivena spomen ploča ustaškom ministru
» Uklonjena zastava RS-a ispred kabineta Milorada Dodika u Predsjedništvu BiH
» Na najvećem mediteranskom pomorskom festivalu u Seteu održan veliki defile svih sudionika, a u francuskom se gradiću, naravno, zavijorila i Hajdukova zastava
Page 3 of 7