Ljepotice sa Zrća: Najvažnije je da su dečki nabildani!
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ljepotice sa Zrća: Najvažnije je da su dečki nabildani!
Žito je davno požnjeveno.Eva_ wrote:Žanje žitokic wrote:
di je v-vlado kad smo kod seljaka :^^
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
E..parkiraju se pred fitness dvoranom, a doma žena i djeca čiste snijeg.jasambrend wrote:epikur37 wrote:Ne ali stvarno bilderi su seljakasti.
Tetkasti...na bausteli bi to izdrzalo dvi ure, a onda bi im bilo vruće, gladni, žedni, pokvarila se frizurica, fuj smrdim i tako...znam jednog videnijeg, taj je u srednjoj 400 metara dvije minute trčao, umro skoro, a bicepsi, tricepsi za omanje auto nositi pod pazuhom...
Trinity-
2014-04-17
problem je odjeća koja bi ti uz takvu tjelesnu građu davala i nešto ozbiljniji, dostojanstveniji izgled, uglavnom nema takvih krojevaepikur37 wrote:Ne ali stvarno bilderi su seljakasti.
najteže je naći torbicu, a da s njom ne izgledaš jadno bez majice
Guest- Guest
i?absolutno normalno i prirodno.pa nece se prcit na nekim odvratnim debeljkom...epikur37 wrote:
'Kad biramo između crnaca i bijelaca najvažnije nam je da su nabildani'
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ae, vi smijete volit zgodne, a mi ne..
kako da ne!
kako da ne!
Guest- Guest
Noor wrote:ae, vi smijete volit zgodne, a mi ne..
kako da ne!
A gle...nisu ni meni napete nešto šestice i slično...a za dvojkama i trojkama sam znao glavu gubiti... mjeru imati prije svega...:)
darth_vader-
2014-04-17
Da žene znaju da povećana mišićna masa značajno povećava potrošnju energije i smanjuje izdržljivost ,ne bi morale zapaliti pljugu nakon 2.5 minute
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Utegnuto se traži, ne mora dizat 400 kg na benču.
Guest- Guest
Ljepotice sa zrća traže nabildane ,a ne utegnute što implicira...
2017-07-30
odgovaram branduSexual Tyrannosaurus wrote:Ljepotice sa zrća traže nabildane ,a ne utegnute što implicira...
iako, stvar terminologije
Guest- Guest
Ripped vs buff vs škemba
2017-07-30
Poznato da steroidi uzrokuju impotenciju.
crvenkasti-
2014-04-17
budi naturalaccrvenkasti wrote:Poznato da steroidi uzrokuju impotenciju.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Poznato da steroidi uzrokuju impotenciju.
Kemijska kastracija,nešto slično koriste i žene ,ali u druge svrhe
2017-07-30
maggie13 wrote:ti uzgajas pupu :Djasambrend wrote:maggie13 wrote:jel'ti go po sebi zakljucujes, ili?! ;Djasambrend wrote:Svako jutro 15km uzbrdo trci pa do Preka i nazad kraul...onda ide neke papire premetati na poslu pa razvozi turiste po Kornatima i jedva mu preostane vremena za baustelu oko kuće, a ti bi da jos i bilda? E pa stvarno...maggie13 wrote:Epi potajno vjezba nocima i krece u pokazivanje :D
Malo sam ga popratio po upisima... ja sam više za gradele, gemišt i krivo je more spike...:)
No, dobro, ima i to svoje drazi 8-)
Božesačuvaj...samo nisam baš freak koji će si brojati kalorije i svaki dekagram...na pragu četrdesete mogu i dalje posramiti puno duplo mlađih...samo meni je hedonizam i uživanje u nečemu cilj života...pa zato radim ono što me veseli, a ne dižem tone utega u prazno...odem radije po starinski cilu noć na vesla za donit koju ribu za gradele, a to mi služi ujedno kao odmor... plivanje slučajno obožavam, ali da mi je tlaka ne bi me bogisus u more natjerao...jebat ga, nemam više dvadeset da se moram svakoj glupaci dopasti... doduše žena me u zadnje vrijeme podozrivo gleda, a ne kužim koji joj je bog...;)
darth_vader-
2014-04-17
nesto si joj sumLJiv ;Pjasambrend wrote:maggie13 wrote:ti uzgajas pupu :Djasambrend wrote:maggie13 wrote:jel'ti go po sebi zakljucujes, ili?! ;Djasambrend wrote:
Svako jutro 15km uzbrdo trci pa do Preka i nazad kraul...onda ide neke papire premetati na poslu pa razvozi turiste po Kornatima i jedva mu preostane vremena za baustelu oko kuće, a ti bi da jos i bilda? E pa stvarno...
Malo sam ga popratio po upisima... ja sam više za gradele, gemišt i krivo je more spike...:)
No, dobro, ima i to svoje drazi 8-)
Božesačuvaj...samo nisam baš freak koji će si brojati kalorije i svaki dekagram...na pragu četrdesete mogu i dalje posramiti puno duplo mlađih...samo meni je hedonizam i uživanje u nečemu cilj života...pa zato radim ono što me veseli, a ne dižem tone utega u prazno...odem radije po starinski cilu noć na vesla za donit koju ribu za gradele, a to mi služi ujedno kao odmor... plivanje slučajno obožavam, ali da mi je tlaka ne bi me bogisus u more natjerao...jebat ga, nemam više dvadeset da se moram svakoj glupaci dopasti... doduše žena me u zadnje vrijeme podozrivo gleda, a ne kužim koji joj je bog...;)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ae...a taman mjerka nove papuče kolekcija jesen/zima, model Yuma...:) Spase me ribe s akcije iz Inerspara, a što žene znaju jel' divlja il' Cromaris...;)
darth_vader-
2014-04-17
Doduše to mi bude paravan za pivusu... mislim doduse da se potajno i ona nada da su neke druge pizdarije u pitanju...
darth_vader-
2014-04-17
Ja volim prirodno. I nisam gadljiva.jasambrend wrote:Noor wrote:ae, vi smijete volit zgodne, a mi ne..
kako da ne!
A gle...nisu ni meni napete nešto šestice i slično...a za dvojkama i trojkama sam znao glavu gubiti... mjeru imati prije svega...:)
Trinity-
2014-04-17
Noor wrote:Utegnuto se traži, ne mora dizat 400 kg na benču.
ne mora, ali je poželjno
Guest- Guest
Nabildani likovi ženama uopće nisu privlačni.
Jaki,prirodno kršni momci jesu. Bauštelci,šumski radnici, metalci...to da. To znam.
Ali umjetno napuhani,to ženama nije IN.
Jaki,prirodno kršni momci jesu. Bauštelci,šumski radnici, metalci...to da. To znam.
Ali umjetno napuhani,to ženama nije IN.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Nabildani patuljak likvidirao Bandićevog donatora u Amsterdamu
» Vatreno i na Zrću, zanosne ljepotice ne prestaju!
» OD DUBROVNIKA DO ZRĆA Parovi se seksaju na javnim mjestima pred publikom
» Zadranin na promociju stigao u Mustangu iz Kill Billa, a pod rukama - dvije ljepotice!
» Najvažnije je da je toplo i na žlicu
» Vatreno i na Zrću, zanosne ljepotice ne prestaju!
» OD DUBROVNIKA DO ZRĆA Parovi se seksaju na javnim mjestima pred publikom
» Zadranin na promociju stigao u Mustangu iz Kill Billa, a pod rukama - dvije ljepotice!
» Najvažnije je da je toplo i na žlicu
Page 5 of 10