Ljepotice sa Zrća: Najvažnije je da su dečki nabildani!
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ljepotice sa Zrća: Najvažnije je da su dečki nabildani!
@pis a ti si cura pa znaš?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
čula sam da su sve kuće na Dedinju velike.. mogla bih promašiti i naletjeti na Vučića, zamislidzango wrote:Najveća kuća na Dedinju. Ne možeš da promašiš.
i gdje sam onda?
2014-04-12
Neve wrote:čula sam da su sve kuće na Dedinju velike.. mogla bih promašiti i naletjeti na Vučića, zamislidzango wrote:Najveća kuća na Dedinju. Ne možeš da promašiš.
i gdje sam onda?
dobila bi sočnu pusu
Guest- Guest
jebo sam cure mlade,sredovjecne i one over 40,pa im znam prioritete...one over 40 se klanjaju Bogu Qrcu..primarno...vec su tada materijalno sredjene,izgled kod muskarca im je manje bitan,jer imas i facera,ali losih jebaca,pa tako....Neve wrote:@pis a ti si cura pa znaš?
Guest- Guest
Noor wrote:Neve wrote:čula sam da su sve kuće na Dedinju velike.. mogla bih promašiti i naletjeti na Vučića, zamislidzango wrote:Najveća kuća na Dedinju. Ne možeš da promašiš.
i gdje sam onda?
dobila bi sočnu pusu
Guest- Guest
uff ne, bojala bih se da mi ne proguta glavuNoor wrote:Neve wrote:dzango wrote:dobila bi sočnu pusu
2014-04-12
Onda samo polako. Malo je psihotičan a udarila vrućina.Neve wrote:čula sam da su sve kuće na Dedinju velike.. mogla bih promašiti i naletjeti na Vučića, zamislidzango wrote:Najveća kuća na Dedinju. Ne možeš da promašiš.
i gdje sam onda?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Neve wrote:uff ne, bojala bih se da mi ne proguta glavuNoor wrote:Neve wrote:dzango wrote:dobila bi sočnu pusu
ono..sluuurp
Guest- Guest
Pa vučić bi je prvo onako jednim lizom preko lica prevukao sluzi pola centa debelom...ako to ne bi Neffe napalilo,ne znam sto bi??
Guest- Guest
ali onda bih mogla napisati regionski bestseler "Kako me psihopat ganjao po Dedinju"dzango wrote:Onda samo polako. Malo je psihotičan a udarila vrućina.
... i postati bogata i slavna
2014-04-12
ni ja ne znam što bi, sigurno bih strgnula odjeću sa sebe i s njega, u divljem nastupu strastipismejker wrote:Pa vučić bi je prvo onako jednim lizom preko lica prevukao sluzi pola centa debelom...ako to ne bi Neffe napalilo,ne znam sto bi??
2014-04-12
Puska Neffe,puska u ruke....nis drugo ne pomaze..Neve wrote:ni ja ne znam što bi, sigurno bih strgnula odjeću sa sebe i s njega, u divljem nastupu strastipismejker wrote:Pa vučić bi je prvo onako jednim lizom preko lica prevukao sluzi pola centa debelom...ako to ne bi Neffe napalilo,ne znam sto bi??
Guest- Guest
I ja utrenirane muške, ali ako su stalno u teretani kad će pare zarađivati?aben wrote:Jo volin utrenirane žinske, ali ka one mislu kuvati?
Ne smeta škemba ako je račun pun.
Trinity-
2014-04-17
Pa onda da mene murija ganja. Njega neće sigurno.Neve wrote:ali onda bih mogla napisati regionski bestseler "Kako me psihopat ganjao po Dedinju"dzango wrote:Onda samo polako. Malo je psihotičan a udarila vrućina.
... i postati bogata i slavna
2014-04-19
Triny wrote:I ja utrenirane muške, ali ako su stalno u teretani kad će pare zarađivati?aben wrote:Jo volin utrenirane žinske, ali ka one mislu kuvati?
Ne smeta škemba ako je račun pun.
Eto...pametna žena...zato sad svi vise na forumu, a Veber se recimo niti ne stigne javiti zbog "obaveza"...
darth_vader-
2014-04-17
Forum ili teretana,kazes,dođe na isto..bez ili sa skenbom, para nigdje :D
2014-04-11
maggie13 wrote:Forum ili teretana,kazes,dođe na isto..bez ili sa skenbom, para nigdje :D
:^^
Sem ako nisi Pižon. On zarađuje i na Forumu.maggie13 wrote:Forum ili teretana,kazes,dođe na isto..bez ili sa skenbom, para nigdje :D
2014-04-19
Ne zarađuje. Doktor mu rekao da se mora pozabaviti sa svojim demonima.....a mamlaz sve krivo shvatio.
Guest- Guest
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Nabildani patuljak likvidirao Bandićevog donatora u Amsterdamu
» Vatreno i na Zrću, zanosne ljepotice ne prestaju!
» OD DUBROVNIKA DO ZRĆA Parovi se seksaju na javnim mjestima pred publikom
» Zadranin na promociju stigao u Mustangu iz Kill Billa, a pod rukama - dvije ljepotice!
» Najvažnije je da je toplo i na žlicu
» Vatreno i na Zrću, zanosne ljepotice ne prestaju!
» OD DUBROVNIKA DO ZRĆA Parovi se seksaju na javnim mjestima pred publikom
» Zadranin na promociju stigao u Mustangu iz Kill Billa, a pod rukama - dvije ljepotice!
» Najvažnije je da je toplo i na žlicu
Page 9 of 10